Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 9., vasárnap 14:38

gutihaz14 írta:
Tjacks írta:

Most megint elkezdtem billegni ,menjek vagy ne menjek szavazni:( :( :mrgreen:
azert nem szavazol mert ugyis fidesz win? na kapd ossze magad es indulj el kerlek
Indulok, csakabéke, csakafidesz!

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 9., vasárnap 14:18

Tjacks írta:
Faust írta: Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.

azert nem szavazol mert ugyis fidesz win? na kapd ossze magad es indulj el kerlek
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 9., vasárnap 14:18

Faust írta: Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.

Ket gyerekkel mentem most, ven faszi mondja nagy buszken, hat igen, nem kerdes, kire fogok szavazni. :lol: Orultekhaza.
Minel fiatalabb valaki annal kiseb esellyel szavaz a Fideszre. Ez teny.

Szerintem a fiatalokon sokkal kevesbe fog mar a propganada, teljesen mas forrasokbol tajekozodik ez a korosztaly.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 9., vasárnap 14:13

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 9., vasárnap 13:45

Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.

Ket gyerekkel mentem most, ven faszi mondja nagy buszken, hat igen, nem kerdes, kire fogok szavazni. :lol: Orultekhaza.

Balazs
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. június 9., vasárnap 13:42

BlancoMark írta:
Korfa alapjan is egyre jobban kopnia kene a Fidesz tamogatottsaganak, szerintem kinaxoltak a dolgot 2022-ben.
Ezt már sok ismerősömtől is hallottam, csak azzal nem számolnak, hogy a szavazókorú cigányság aránya meg növekszik. Nem véletlenül tolják győzikét meg kisgrofót.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 9., vasárnap 11:46

ferni írta: De a szavazókörökben már nem csalnak, 22ben is mindenhol ott volt egy ellenzéki.

Persze mindig mindent lehet optimalizálni, egy-két változtatás biztos még mindig kedvezhetne a Fidesznek... :kalapos:
Buszoztatas, bejelentgetes, szavazatert csereben valami ajanlasa. Ezek mind valasztasi csalasok lennenek egy normalis orszagban.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 9., vasárnap 11:45

Caraway írta: Extrem magas a reszveteli arany, alig marad el a 22-es orszaggyulesitol.

2 eve pont ugyanez tortent, es oriasi fidesz siker lett. Nem akarok negativ lenni, de ez szerintem megint egy jo nagy pofaraeses lesz es 55% koruli fidesz gyozelem. Egyszeruen ezzel a mozgositasi eroforrassal es megfelemlitessel lehetetlen mit kezdeni.
Szerintem mindegy hogy a Fidesz mennyit kap, inkabb az lesz az erdekes hogy a Tisza es DK, Momentum hogyan szerepelnek. Ha a Tisza eler egy kimagaslo eredmenyt, emellett a Momentum es a DK kiesne vagy kieses kozelebe kerulne, akkor megvalosulhat az 2026-ban hogy a Fidesz koliciora lesz kenyszeritve mert minden ellenzeki a legerosebb ellenzeki parthoz fog huzni. Korfa alapjan is egyre jobban kopnia kene a Fidesz tamogatottsaganak, szerintem kinaxoltak a dolgot 2022-ben.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 9., vasárnap 11:19

cart írta: A Mi Hazánk saját magát járatja le azokkal a videókkal amit kiraknak Youtubera vagy ha Novák Előd felszólal valahol, nem hiszem hogy sok értelme lenne erre pluszban pénz költeni
Az a fura, hogy ezen önlejárató videók tartalmát szépen átveszi lassanként mindenki: Kubatov-lista, végrehajtó maffia, magyar dolgozók lecserélese migránsokra és azok elszállásolása itt ott, Csádba küldött magyar katonák, hogy csak pár aktuálist említsek.

A legjobb, hogy a kormányellenesek szerint fideszesek, a kormánypártiak szerint meg gyurcsányisták :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 9., vasárnap 11:15

De a szavazókörökben már nem csalnak, 22ben is mindenhol ott volt egy ellenzéki.

Persze mindig mindent lehet optimalizálni, egy-két változtatás biztos még mindig kedvezhetne a Fidesznek... :kalapos:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 9., vasárnap 11:14

Caraway írta: Extrem magas a reszveteli arany, alig marad el a 22-es orszaggyulesitol.

2 eve pont ugyanez tortent, es oriasi fidesz siker lett. Nem akarok negativ lenni, de ez szerintem megint egy jo nagy pofaraeses lesz es 55% koruli fidesz gyozelem. Egyszeruen ezzel a mozgositasi eroforrassal es megfelemlitessel lehetetlen mit kezdeni.
Ha nem igy tortenne, ugyis elcsalnak.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 9., vasárnap 11:00

A Mi Hazánk saját magát járatja le azokkal a videókkal amit kiraknak Youtubera vagy ha Novák Előd felszólal valahol, nem hiszem hogy sok értelme lenne erre pluszban pénz költeni

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 9., vasárnap 10:56

Ferni (és a többi nem vak): mi a vélekedés arról, hogy a Fidesz szatelitpárt újabban Gyurcsány pártja? :lol:

https://mihazank.hu/szazmillios-lejarat ... ank-ellen/. Természetesen szórólap, mert a médiákban úgy tekintünk rájuk, mint ha nem is léteznének.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 9., vasárnap 10:43

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... n_%C3%A9s/

Vicc, hogy mindent megengedhetnek maguknak, most épp Hódmezővásárhelyen gengszterkednek fideszék :lol:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 9., vasárnap 10:14

Extrem magas a reszveteli arany, alig marad el a 22-es orszaggyulesitol.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. június 9., vasárnap 9:58

Na túl vagyunk mi is rajta. Szívem szerint MZPre ment volna, de az eszem azt mondta, hogy MP legyen. Úgyhogy ment rá 4 szavat. Mostmár érjen el egy jó eredményt, ami hitet ad az embereknek 26ra! :agree:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 9., vasárnap 9:35

ferni írta: Hát én voltam szavazni, nyugdíjas kommandót alábecsülik nagyon, ők mennek mint a gépek.

Nem kell ma itt csodát várni.

Amúgy meg nem kell ahhoz agyatlannak lenni, hogy elhidd amit a Fidesz mond, egyszerűen nem foglalkozol a témával és elmondják 100szor, hogy háború akkor persze hogy rájuk szavaznak.

Egyszerűen visszaél a fidesz azzal, hogy jószívűek az emberek és a családjuknak akarnak jót, meg mert már mindenki is elhitte, hogy ha nem rájuk szavazol háború lesz azt már otthon remegnek félelmükben...
nem veletlenul hivjak unokazos csalonak a dobrogit
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 9., vasárnap 9:03

Reggel mindig az idősebbek vannak többen. A fiatalok inkább délután szoktak menni.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 9., vasárnap 9:01

Hát én voltam szavazni, nyugdíjas kommandót alábecsülik nagyon, ők mennek mint a gépek.

Nem kell ma itt csodát várni.

Amúgy meg nem kell ahhoz agyatlannak lenni, hogy elhidd amit a Fidesz mond, egyszerűen nem foglalkozol a témával és elmondják 100szor, hogy háború akkor persze hogy rájuk szavaznak.

Egyszerűen visszaél a fidesz azzal, hogy jószívűek az emberek és a családjuknak akarnak jót, meg mert már mindenki is elhitte, hogy ha nem rájuk szavazol háború lesz azt már otthon remegnek félelmükben...

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 9., vasárnap 8:42

hehetheoriginal írta: Igen, ez a karigeri effekt, kilora beszopatni a fullprofi szineszkedessel, mondokaval meg a nagymamakedvence pofival az egyszeri allampolgart.
O az az ember, aki barmit mond, es utana az ellenkezojet is. Simul, hajlik, gerinc nelkul, hogy mindig a legjobb elerheto poziciot szerezze meg. Gratulalok, ezek szerint te is beszoptad.
Ja en azt a reszet is hallottam amikor hidegverrel, pont az altalad leirt atituddel kamuzta be, hogy nincs semmilyen korrupcio es ezt a vita utan amugy le is irtam itt a topicban, hogy de bizony van mert pont dolgozok a bkmben es van ralatasom.

Amugy nem ketlem, hogy beszopatott de ha meghallgatod az o vitaikat meg meghallgatsz mondjuk mas politikusoket akkor szerintem nagyon lejon, hogy ok alapvetoen joszandeku emberek, csak hat a nagypolitikaban ki kell venned a reszed.

Vissza: