Indulok, csakabéke, csakafidesz!gutihaz14 írta:azert nem szavazol mert ugyis fidesz win? na kapd ossze magad es indulj el kerlekTjacks írta:
Most megint elkezdtem billegni ,menjek vagy ne menjek szavazni:(
Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
azert nem szavazol mert ugyis fidesz win? na kapd ossze magad es indulj el kerlekTjacks írta:Most megint elkezdtem billegni ,menjek vagy ne menjek szavazni:(Faust írta: Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- BlancoMark
Minel fiatalabb valaki annal kiseb esellyel szavaz a Fideszre. Ez teny.Faust írta: Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.
Ket gyerekkel mentem most, ven faszi mondja nagy buszken, hat igen, nem kerdes, kire fogok szavazni. Orultekhaza.
Szerintem a fiatalokon sokkal kevesbe fog mar a propganada, teljesen mas forrasokbol tajekozodik ez a korosztaly.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Most megint elkezdtem billegni ,menjek vagy ne menjek szavazni:(Faust írta: Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.
Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.
Ket gyerekkel mentem most, ven faszi mondja nagy buszken, hat igen, nem kerdes, kire fogok szavazni. Orultekhaza.
Ezt már sok ismerősömtől is hallottam, csak azzal nem számolnak, hogy a szavazókorú cigányság aránya meg növekszik. Nem véletlenül tolják győzikét meg kisgrofót.BlancoMark írta:
Korfa alapjan is egyre jobban kopnia kene a Fidesz tamogatottsaganak, szerintem kinaxoltak a dolgot 2022-ben.
- BlancoMark
Buszoztatas, bejelentgetes, szavazatert csereben valami ajanlasa. Ezek mind valasztasi csalasok lennenek egy normalis orszagban.ferni írta: De a szavazókörökben már nem csalnak, 22ben is mindenhol ott volt egy ellenzéki.
Persze mindig mindent lehet optimalizálni, egy-két változtatás biztos még mindig kedvezhetne a Fidesznek...
- BlancoMark
Szerintem mindegy hogy a Fidesz mennyit kap, inkabb az lesz az erdekes hogy a Tisza es DK, Momentum hogyan szerepelnek. Ha a Tisza eler egy kimagaslo eredmenyt, emellett a Momentum es a DK kiesne vagy kieses kozelebe kerulne, akkor megvalosulhat az 2026-ban hogy a Fidesz koliciora lesz kenyszeritve mert minden ellenzeki a legerosebb ellenzeki parthoz fog huzni. Korfa alapjan is egyre jobban kopnia kene a Fidesz tamogatottsaganak, szerintem kinaxoltak a dolgot 2022-ben.Caraway írta: Extrem magas a reszveteli arany, alig marad el a 22-es orszaggyulesitol.
2 eve pont ugyanez tortent, es oriasi fidesz siker lett. Nem akarok negativ lenni, de ez szerintem megint egy jo nagy pofaraeses lesz es 55% koruli fidesz gyozelem. Egyszeruen ezzel a mozgositasi eroforrassal es megfelemlitessel lehetetlen mit kezdeni.
Az a fura, hogy ezen önlejárató videók tartalmát szépen átveszi lassanként mindenki: Kubatov-lista, végrehajtó maffia, magyar dolgozók lecserélese migránsokra és azok elszállásolása itt ott, Csádba küldött magyar katonák, hogy csak pár aktuálist említsek.cart írta: A Mi Hazánk saját magát járatja le azokkal a videókkal amit kiraknak Youtubera vagy ha Novák Előd felszólal valahol, nem hiszem hogy sok értelme lenne erre pluszban pénz költeni
A legjobb, hogy a kormányellenesek szerint fideszesek, a kormánypártiak szerint meg gyurcsányisták
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
De a szavazókörökben már nem csalnak, 22ben is mindenhol ott volt egy ellenzéki.
Persze mindig mindent lehet optimalizálni, egy-két változtatás biztos még mindig kedvezhetne a Fidesznek...
Ha nem igy tortenne, ugyis elcsalnak.Caraway írta: Extrem magas a reszveteli arany, alig marad el a 22-es orszaggyulesitol.
2 eve pont ugyanez tortent, es oriasi fidesz siker lett. Nem akarok negativ lenni, de ez szerintem megint egy jo nagy pofaraeses lesz es 55% koruli fidesz gyozelem. Egyszeruen ezzel a mozgositasi eroforrassal es megfelemlitessel lehetetlen mit kezdeni.
A Mi Hazánk saját magát járatja le azokkal a videókkal amit kiraknak Youtubera vagy ha Novák Előd felszólal valahol, nem hiszem hogy sok értelme lenne erre pluszban pénz költeni
Ferni (és a többi nem vak): mi a vélekedés arról, hogy a Fidesz szatelitpárt újabban Gyurcsány pártja?
https://mihazank.hu/szazmillios-lejarat ... ank-ellen/. Természetesen szórólap, mert a médiákban úgy tekintünk rájuk, mint ha nem is léteznének.
https://mihazank.hu/szazmillios-lejarat ... ank-ellen/. Természetesen szórólap, mert a médiákban úgy tekintünk rájuk, mint ha nem is léteznének.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... n_%C3%A9s/
Vicc, hogy mindent megengedhetnek maguknak, most épp Hódmezővásárhelyen gengszterkednek fideszék
Vicc, hogy mindent megengedhetnek maguknak, most épp Hódmezővásárhelyen gengszterkednek fideszék
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Extrem magas a reszveteli arany, alig marad el a 22-es orszaggyulesitol.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na túl vagyunk mi is rajta. Szívem szerint MZPre ment volna, de az eszem azt mondta, hogy MP legyen. Úgyhogy ment rá 4 szavat. Mostmár érjen el egy jó eredményt, ami hitet ad az embereknek 26ra!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
nem veletlenul hivjak unokazos csalonak a dobrogitferni írta: Hát én voltam szavazni, nyugdíjas kommandót alábecsülik nagyon, ők mennek mint a gépek.
Nem kell ma itt csodát várni.
Amúgy meg nem kell ahhoz agyatlannak lenni, hogy elhidd amit a Fidesz mond, egyszerűen nem foglalkozol a témával és elmondják 100szor, hogy háború akkor persze hogy rájuk szavaznak.
Egyszerűen visszaél a fidesz azzal, hogy jószívűek az emberek és a családjuknak akarnak jót, meg mert már mindenki is elhitte, hogy ha nem rájuk szavazol háború lesz azt már otthon remegnek félelmükben...
valamelyik univerzumban:
Reggel mindig az idősebbek vannak többen. A fiatalok inkább délután szoktak menni.
Hát én voltam szavazni, nyugdíjas kommandót alábecsülik nagyon, ők mennek mint a gépek.
Amúgy meg nem kell ahhoz agyatlannak lenni, hogy elhidd amit a Fidesz mond, egyszerűen nem foglalkozol a témával és elmondják 100szor, hogy háború akkor persze hogy rájuk szavaznak.
Egyszerűen visszaél a fidesz azzal, hogy jószívűek az emberek és a családjuknak akarnak jót, meg mert már mindenki is elhitte, hogy ha nem rájuk szavazol háború lesz azt már otthon remegnek félelmükben...
-
Ja en azt a reszet is hallottam amikor hidegverrel, pont az altalad leirt atituddel kamuzta be, hogy nincs semmilyen korrupcio es ezt a vita utan amugy le is irtam itt a topicban, hogy de bizony van mert pont dolgozok a bkmben es van ralatasom.hehetheoriginal írta: Igen, ez a karigeri effekt, kilora beszopatni a fullprofi szineszkedessel, mondokaval meg a nagymamakedvence pofival az egyszeri allampolgart.
O az az ember, aki barmit mond, es utana az ellenkezojet is. Simul, hajlik, gerinc nelkul, hogy mindig a legjobb elerheto poziciot szerezze meg. Gratulalok, ezek szerint te is beszoptad.
Amugy nem ketlem, hogy beszopatott de ha meghallgatod az o vitaikat meg meghallgatsz mondjuk mas politikusoket akkor szerintem nagyon lejon, hogy ok alapvetoen joszandeku emberek, csak hat a nagypolitikaban ki kell venned a reszed.