mi sosem vetemednek arra hogy elhallgattassuk....miro. írta: 444? Telex? Ezekkel mi van?
hazudta vala dobrogi
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 9., vasárnap 15:02
mi sosem vetemednek arra hogy elhallgattassuk....miro. írta: 444? Telex? Ezekkel mi van?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 9., vasárnap 14:42
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... pj%C3%A1n/444? Telex? Ezekkel mi van?
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 9., vasárnap 14:38
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 9., vasárnap 14:38
Indulok, csakabéke, csakafidesz!gutihaz14 írta:azert nem szavazol mert ugyis fidesz win? na kapd ossze magad es indulj el kerlekTjacks írta:
Most megint elkezdtem billegni ,menjek vagy ne menjek szavazni:(
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 9., vasárnap 14:18
azert nem szavazol mert ugyis fidesz win? na kapd ossze magad es indulj el kerlekTjacks írta:Most megint elkezdtem billegni ,menjek vagy ne menjek szavazni:(Faust írta: Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 9., vasárnap 14:18
Minel fiatalabb valaki annal kiseb esellyel szavaz a Fideszre. Ez teny.Faust írta: Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.
Ket gyerekkel mentem most, ven faszi mondja nagy buszken, hat igen, nem kerdes, kire fogok szavazni. Orultekhaza.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 9., vasárnap 14:13
Most megint elkezdtem billegni ,menjek vagy ne menjek szavazni:(Faust írta: Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 9., vasárnap 13:45
HozzászólásSzerző: Balazs » 2024. június 9., vasárnap 13:42
Ezt már sok ismerősömtől is hallottam, csak azzal nem számolnak, hogy a szavazókorú cigányság aránya meg növekszik. Nem véletlenül tolják győzikét meg kisgrofót.BlancoMark írta:
Korfa alapjan is egyre jobban kopnia kene a Fidesz tamogatottsaganak, szerintem kinaxoltak a dolgot 2022-ben.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 9., vasárnap 11:46
Buszoztatas, bejelentgetes, szavazatert csereben valami ajanlasa. Ezek mind valasztasi csalasok lennenek egy normalis orszagban.ferni írta: De a szavazókörökben már nem csalnak, 22ben is mindenhol ott volt egy ellenzéki.
Persze mindig mindent lehet optimalizálni, egy-két változtatás biztos még mindig kedvezhetne a Fidesznek...
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 9., vasárnap 11:45
Szerintem mindegy hogy a Fidesz mennyit kap, inkabb az lesz az erdekes hogy a Tisza es DK, Momentum hogyan szerepelnek. Ha a Tisza eler egy kimagaslo eredmenyt, emellett a Momentum es a DK kiesne vagy kieses kozelebe kerulne, akkor megvalosulhat az 2026-ban hogy a Fidesz koliciora lesz kenyszeritve mert minden ellenzeki a legerosebb ellenzeki parthoz fog huzni. Korfa alapjan is egyre jobban kopnia kene a Fidesz tamogatottsaganak, szerintem kinaxoltak a dolgot 2022-ben.Caraway írta: Extrem magas a reszveteli arany, alig marad el a 22-es orszaggyulesitol.
2 eve pont ugyanez tortent, es oriasi fidesz siker lett. Nem akarok negativ lenni, de ez szerintem megint egy jo nagy pofaraeses lesz es 55% koruli fidesz gyozelem. Egyszeruen ezzel a mozgositasi eroforrassal es megfelemlitessel lehetetlen mit kezdeni.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 9., vasárnap 11:19
Az a fura, hogy ezen önlejárató videók tartalmát szépen átveszi lassanként mindenki: Kubatov-lista, végrehajtó maffia, magyar dolgozók lecserélese migránsokra és azok elszállásolása itt ott, Csádba küldött magyar katonák, hogy csak pár aktuálist említsek.cart írta: A Mi Hazánk saját magát járatja le azokkal a videókkal amit kiraknak Youtubera vagy ha Novák Előd felszólal valahol, nem hiszem hogy sok értelme lenne erre pluszban pénz költeni
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 9., vasárnap 11:15
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 9., vasárnap 11:14
Ha nem igy tortenne, ugyis elcsalnak.Caraway írta: Extrem magas a reszveteli arany, alig marad el a 22-es orszaggyulesitol.
2 eve pont ugyanez tortent, es oriasi fidesz siker lett. Nem akarok negativ lenni, de ez szerintem megint egy jo nagy pofaraeses lesz es 55% koruli fidesz gyozelem. Egyszeruen ezzel a mozgositasi eroforrassal es megfelemlitessel lehetetlen mit kezdeni.
HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 9., vasárnap 11:00
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 9., vasárnap 10:56
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 9., vasárnap 10:43
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 9., vasárnap 10:14
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. június 9., vasárnap 9:58
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 9., vasárnap 9:35
nem veletlenul hivjak unokazos csalonak a dobrogitferni írta: Hát én voltam szavazni, nyugdíjas kommandót alábecsülik nagyon, ők mennek mint a gépek.
Nem kell ma itt csodát várni.
Amúgy meg nem kell ahhoz agyatlannak lenni, hogy elhidd amit a Fidesz mond, egyszerűen nem foglalkozol a témával és elmondják 100szor, hogy háború akkor persze hogy rájuk szavaznak.
Egyszerűen visszaél a fidesz azzal, hogy jószívűek az emberek és a családjuknak akarnak jót, meg mert már mindenki is elhitte, hogy ha nem rájuk szavazol háború lesz azt már otthon remegnek félelmükben...
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem