Politika
-
Re: Politika
ja jogos amúgy. Főleg annak tudatában, hogy a lipsik között is sokan vitézyre szavaztak. Hát így múlik el a világ dicsősége.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Szerintem Szentkirályi visszalépésével erre számítani lehetett.kierkegaard írta: növekszik a távolság vitézy javára. Ezt nem láttam jönni. ; D
Nyilván a fideszesek akik amúgy Szandikára szavaztak volna, azok átszavaztak Vitézyre. Főleg miután OV is megmondta, hogy Vitézyre kell szavazni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
növekszik a távolság vitézy javára. Ezt nem láttam jönni. ; D
- BlancoMark
Szerintem csak ido kerdese hogy mikor latja meg benne a NER a gigantikus business lehetoseget.sebydani írta:Legalizálják!Faust írta: Az mondjuk kemeny, Hegyvidek is bedolt.
Akkor visszakoltozok.sebydani írta:Legalizálják!Faust írta: Az mondjuk kemeny, Hegyvidek is bedolt.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy nem tudom hogy vagytok vele de szerintem ezek jobb onkoris eredmenyek mint amikre alapbol szamitani lehetett.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Legalizálják!Faust írta: Az mondjuk kemeny, Hegyvidek is bedolt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Az mondjuk kemeny, Hegyvidek is bedolt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Migránsok, Brüsszel, Flétó, MPtibi18 írta:Sosem fognak.. nincs miről beszélni. Ők csinálják tovább, mert ott a bázis. Ezzel pedig minden választás bukó.Faust írta: Klarika remelem lenyilatkozza, micsoda eredmeny ez. Ha ok kipusztulnanak, mar jobb hely lenne ez az orszag.
Itt kb. az segíthet, ami nagyon rossz forgatókönyv, ha NATO utasításra tényleg beavatkozás lesz Ukrajnában, magyar katonákkal. Akkor nem tudom mi lenne a propaganda.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tudtommal 11 körül kéne jönniük az EP-s szavazatoknak. Kistelepüléseken már megszámolták az EP szavazatokat. Ha ott még nagyon vezet a Fidesz, az még nem feltétlen jelent semmit.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sosem fognak.. nincs miről beszélni. Ők csinálják tovább, mert ott a bázis. Ezzel pedig minden választás bukó.Faust írta: Klarika remelem lenyilatkozza, micsoda eredmeny ez. Ha ok kipusztulnanak, mar jobb hely lenne ez az orszag.
Itt kb. az segíthet, ami nagyon rossz forgatókönyv, ha NATO utasításra tényleg beavatkozás lesz Ukrajnában, magyar katonákkal. Akkor nem tudom mi lenne a propaganda.
Magyarpetert.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Vajon kit fog ugyanilyen suttyó módon beépíteni a fidesz ?Faust írta: Klarika remelem lenyilatkozza, micsoda eredmeny ez. Ha ok kipusztulnanak, mar jobb hely lenne ez az orszag.
Klarika remelem lenyilatkozza, micsoda eredmeny ez. Ha ok kipusztulnanak, mar jobb hely lenne ez az orszag.
-
Mikor lesz kb EP-s eredmény ?
Németeknél alakul a buli
Németeknél alakul a buli
- h3x0r
Shutter számai mit mondanak? Én csak neki hiszekDupla D írta: Anyám ellenzékibb vidéki kisvárosban számolt. 153 Fidesz, 163 Tisza az ő szavazókörzetében.
DK nagyon gyenge lesz. Mihazánk erős. Szerintem Mihazánknak több lesz a szavazata.
Fidesz hozza szerintem az átlagot, de talán nem lesz 50% felett. Tisza viszont szerintem 30 felett lehet. Momentum és Kutyák szerintem nem fogják elérni az 5-öt.
Szerintem a főpolgármester nagyon szoros lesz. Karácsony hozni fog Vitézyn még, de tippem sincs, hogy meg fogja tudni előzni vagy sem.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Szerintem ez pénteken nagyjából ki is derült:)rikko írta:
Szerintem is bukni fogja.
De legalább gyorsan kiderül, hogy mennyire is áll a fidesz az ellenlábasa mögött.
De a közgyűlésben nehéz dolga lehet a fidesz támogatásával is jelen adatok szerint.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Anyám ellenzékibb vidéki kisvárosban számolt. 153 Fidesz, 163 Tisza az ő szavazókörzetében.
DK nagyon gyenge lesz. Mihazánk erős. Szerintem Mihazánknak több lesz a szavazata.
Fidesz hozza szerintem az átlagot, de talán nem lesz 50% felett. Tisza viszont szerintem 30 felett lehet. Momentum és Kutyák szerintem nem fogják elérni az 5-öt.
Szerintem a főpolgármester nagyon szoros lesz. Karácsony hozni fog Vitézyn még, de tippem sincs, hogy meg fogja tudni előzni vagy sem.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
nah hát ha kari geri bukja akkor nagyon kiváncsi leszek, hogyan fog változni a munkahelyem sorsa.; D
-
Szerintem is bukni fogja.LiamGallagher írta: Karigerinek annyi lesz
De legalább gyorsan kiderül, hogy mennyire is áll a fidesz az ellenlábasa mögött.