pedig egyszerű a képlet: a tény, hogy a fidesz kurvára nem tud kormányozni - meglovagolták a világkonjunkturat, ennek mara vege -, emellé lopnak, korruptak, erkölcsileg is nyomorultak. temérdek példa, ügy, végeláthatatlan faszságok tömkelege a bizonyiték rá.A Tisza 2/3-ot nem latom hogy megtortenhet 26ban.
ezt kell nyilvánosságra hozni, tolni, szembesiteni az egesz orszagot, hogy mennyire szar és mashogy, normálisan is lehet csinálni. az emberek most szarabbul élnek, mint 2 éve, tehát könnyebben váltanak és meggyőzhetőek, amikor látják, hogy exponenciálisan nő a tisza tábor, ők se akarnak lemaradni és a szar oldalon beszopni, lehet lesznek belsős nersevikek, akik ezt felismerik, és még idejében elkezdik elvágni a szálakat, kimenekíteni a vagyont, illetve atmenekiteni a poziciokat a tisza regnalasra. valszeg a most következo 2 evben következik majd a legnyiltabb, legelmebetegebb kozpenz kilapátolás és lopás, hogy még minden mozdithatot vigyenek mire bebukik a gecibe a rendszer.
igenis megtortenhet a váltás 26-ban, 2 év alatt jópár rozoga állapotú nyugger - köszi eü, köszi viktor -, kihal, új szavazóik meg esélytelen, hogy legyenek, ez a max, a számuk csak csökkenni fog.
ezzel szemben a tisza igy egy nap után, mikor mindenki meglátta, hogy lehetséges, a nem oda szavazok, a bizonytalanok, a nem szavazók, a kis balfasz pártokra szavazók is beallhatnak mögé, és egyből megfordul az egész felállás.
én azt mondom, hogy innentől 3 feladata van petykónak és csak a sorvezetőn kell szépen végigmenni:
- kiemelni, nyiltan belevetiteni az egész társadalom arcába, hogy a fidesz miket követett el és milyen retardáltak alkotják
- építeni tovább az alternatívát, részletes tervet kidolgozva az egész ország vezetésére, minden aspektusra
- dolgozni tovább, hogy a legkisebb egy házas faluig eljusson az info és szembesiteni a roncstársadalmat, hogy valóban jó ez igy nektek? ha rá tudja venni egy bizonyos extra százalékot, a roncsot, hogy saját maga ismerjék fel, hogy hát de geci, hát valóban atyuska csak ígérgetett mindig, de lófaszt se kaptunk tőle, sőt 20 éve ugyanannyi az annyi, annál erősebb felismerés, elhivatottság és kényszer nem létezik.
én bizakodo vagyok, pár év, és a büdöskibaszott picsába eltakarodik az egész mostani politikai elit.