Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

Re: Politika

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. június 10., hétfő 13:58

közben Donáth Anna lemondott :'(
Kép

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. június 10., hétfő 13:52

Nekem a legjobban az tetszik rejben, hogy mindig beoltják, de ő sosem reagál, nem próbálja védeni magát.
Érdekes figura. :lol:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 10., hétfő 13:50

Faust írta: Te jo eg, azert Tisza ketharmadrol beszelni, kapjatok mar a fejetekhez. :lol: Ugy lenne kivitelezheto, ha annyi kis part kapna sok szavazatot, akikkel nem azonnali politikai ongyilkossag koaliciora lepni, ami jelen esetben kb MZP es Vona, akik egyutt kaptak kb 3%-ot. Ket evuk lesz Magyart szettaposni, sokkal, sokkal durvabb lesz a kampany, szerintem ha bomlik a fidesz 2/3 mar orulhet mindenki. Ez a realitas.
Én is így látom.

Mindenesetre ezt most felírtam magamnak ( TISZÁNAK a mostani eredmény megismétlése is bravúr lenne), kiváncsi vagyok mennyire nézem be - remélem nagyon.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 10., hétfő 13:48

Rej rej a definitiv fideszes, nem kell vele foglalkozni.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. június 10., hétfő 13:43

Dupla D írta:
Realista24 írta: Csak ebbe a topicba irj Rej :kalapos:
Kellenek az ilyen emberek is ahhoz, hogy ne éljek buborékban. :lol:
Ha nem tudnám milyen, még azt hinném trollkodik.
Amúgy tényleg olyan az egész kommentje, mintha trollkodna, ironizálna. De a legmegdöbbentőbb hogy full komolyan írja. :lol: És ha jól emlékszem amúgy soproni a tag :lol: :lol: :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 10., hétfő 13:38

ferni írta: Nagyon sok mindenhez kellene a kétharmad, hogy teljesen le lehessen építeni ezt a rendszert amit felhúzott a Fidesz, de esélytelen, hogy ennyire bezuhanjanak a Mi Hazánkkal együtt összesen, mert ha azon múlik azok velük szavaznak.
Pont mint a Tisza (ugye az ősfideszes) meg a DK (Orbán emberei). Hagyjuk már ezeket a légből kapott rágalmakat. Alátámasztani nem tudod semmivel, csak fröcsögsz folyamatosan. Baromi unalmas és szánalmas. Pont olyan vagy, mint a fidesz propaganda.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 10., hétfő 13:33

Faust írta: Te jo eg, azert Tisza ketharmadrol beszelni, kapjatok mar a fejetekhez. :lol: Ugy lenne kivitelezheto, ha annyi kis part kapna sok szavazatot, akikkel nem azonnali politikai ongyilkossag koaliciora lepni, ami jelen esetben kb MZP es Vona, akik egyutt kaptak kb 3%-ot. Ket evuk lesz Magyart szettaposni, sokkal, sokkal durvabb lesz a kampany, szerintem ha bomlik a fidesz 2/3 mar orulhet mindenki. Ez a realitas.
Mindegy mit kampanyol a fidesz, tobb szavazojuk nem lesz, csak kevesebb. Gazdasagilag, politikailag is lehetetlen elorelepniuk.
Ezt csak petyko tudja elbaszni, ha hatradol es.megelegszik.
thereisonly1ronaldo

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 10., hétfő 13:29

Jim írta: amúgy ki örül Karácsony győzelmének azok közül, aki Budapesten lakik? :hmmm: :mrgreen:

most jöhet még 5 év helyben topogás, szinte semmi fejlesztés stb
A kulturharcosok.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. június 10., hétfő 13:28

amúgy ki örül Karácsony győzelmének azok közül, aki Budapesten lakik? :hmmm: :mrgreen:

most jöhet még 5 év helyben topogás, szinte semmi fejlesztés stb

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 10., hétfő 13:25

jelen esetben kb MZP es Vona, akik egyutt kaptak kb 3%-ot.
egeszen pontosan 2RK 0.68%, MMN 0.64%, ha jol latom, tehat meg az 1-et is alig leptek at egyutt.
ez volt az "alsohazban" a tegnap sajnalatos csalodasa, meg a MEMO-ra is alig vertek ra.
kar ertuk, ket, a mai felhozatalban tok normalis politikus jo elkepzelesekkel.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 10., hétfő 13:14

Te jo eg, azert Tisza ketharmadrol beszelni, kapjatok mar a fejetekhez. :lol: Ugy lenne kivitelezheto, ha annyi kis part kapna sok szavazatot, akikkel nem azonnali politikai ongyilkossag koaliciora lepni, ami jelen esetben kb MZP es Vona, akik egyutt kaptak kb 3%-ot. Ket evuk lesz Magyart szettaposni, sokkal, sokkal durvabb lesz a kampany, szerintem ha bomlik a fidesz 2/3 mar orulhet mindenki. Ez a realitas.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 10., hétfő 12:45

EmbroZZ írta: de örülnék, ha a gondolatok amiket megfogalmazott nem merülnének a feledés homályába :)
Ezek a gondolatok lassan 20 eve megfogalmazodtak, meg Demszky-ek fogalmaztak meg mindet, abbol merit mindenki azota (ez most nem egy Demkszy felszopas, csak ezek mind amikkel Vitezy kampanyol vagy Karacsony mar regota ott vannak a fiokban). Szoval nem fog a feledes homalyaba veszni, akkor sok idot es energiat aldoztak arra, hogy ezeket kitalaljak.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 10., hétfő 12:18

Norbi90 írta: ha a választásokig, vagy kicsit korábban véget érne háború(a kimenetel lényegtelen) szerintem akkor a fidesznek kampó, jelenleg ez az egy amivel kampányolnak, háboru háboru, a migránsok soros már szerintem lejárt lemez, szóval ha a csillagok állása tökéletes lesz 26 ig akkor bye bye vikto óbán
Sajnos nagyon nem úgy néz ki, hogy befejezik 26-ig.

Ellenben én azt gondolom, ha eszkalálódik a dolog és tényleg nagy bumm lesz, akkor pont a beígért Béke v Mindenki is meghal ígéret miatt fog bukni Vitya.
Én mondjuk abban bízom, hogy a 2/3 nem lesz meg neki. Ez szerintem a realitás.

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2024. június 10., hétfő 12:15

ha a választásokig, vagy kicsit korábban véget érne háború(a kimenetel lényegtelen) szerintem akkor a fidesznek kampó, jelenleg ez az egy amivel kampányolnak, háboru háboru, a migránsok soros már szerintem lejárt lemez, szóval ha a csillagok állása tökéletes lesz 26 ig akkor bye bye vikto óbán

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 10., hétfő 12:09

Realista24 írta:
Pipita írta:

nehezen merek már reagálni az orákulumi képességeidre, de legyen igazad, legyen így. :mrgreen:

Tök nem idevág, csak eszembe jutott, hogy milyen rohadt nehéz dolog végleg kiirtani a csótányokat. Tetszhalottat játszik, azt hiszed, hogy végre megszabadultál tőle, aztán valahogy csak-csak visszatér mindig.
Hogy-hogy nem idevag? Szerintem tökre idevag :mrgreen:
igy van, pl egy ilyen köpet karigeci, nem tudsz szabadulni tőle
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 12:09

Pipita írta:
'shutterisland írta:

gyurcsanyek pont fogyni fognak 26-ig
nehezen merek már reagálni az orákulumi képességeidre, de legyen igazad, legyen így. :mrgreen:

Tök nem idevág, csak eszembe jutott, hogy milyen rohadt nehéz dolog végleg kiirtani a csótányokat. Tetszhalottat játszik, azt hiszed, hogy végre megszabadultál tőle, aztán valahogy csak-csak visszatér mindig.
Hogy-hogy nem idevag? Szerintem tökre idevag :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. június 10., hétfő 12:08

Realista24 írta:
Marky írta:
A Tisza a kihivo, ha nem nyujt jobb alternativat, mint a Fidesz, akkor semmi eselye.

Egyelore en se, de ahogy most 4 honap alatt teljesen a feje tetejere allt a politikai ter, 2 ev mulva barmi lehetseges.
Amig a vilagpolitika a haborurol szol, addig ezt a hullamot meg tudja lovagolni a Fidesz es meg is fogja, es a stabil szavazobazisbol plusz a haborutol rettego retegbol nem tudnak annyit elvenni szerintem, hogy ez megtortenjen.

Ami egyebkent nagy baj? Marmint hogy valaki (jelen feltetelezes mellett a TISZA) ugy kormanyoz, hogy nem 2/3-dal teszi?
Alapbol nyilvan, a Fidesznek ne legyen beleszolasa semmibe a kozeljovoben, de altalanossagban ertem.
A szarkupac ellapatolasahoz szerintem nagyon kellene az a 2/3ad.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. június 10., hétfő 12:07

'shutterisland írta:
Jelen pillanatban gyurcsány kiesne a parlamentből (hármas pártszövetségben 15%, kettesben 10% a küszöb, egyiket sem sikerült megugrani). Értsd: Orbán Viktor számára nem éri meg most választásokat tartani.
gyurcsanyek pont fogyni fognak 26-ig

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 10., hétfő 12:05

A Tisza 2/3-ot nem latom hogy megtortenhet 26ban.
pedig egyszerű a képlet: a tény, hogy a fidesz kurvára nem tud kormányozni - meglovagolták a világkonjunkturat, ennek mara vege -, emellé lopnak, korruptak, erkölcsileg is nyomorultak. temérdek példa, ügy, végeláthatatlan faszságok tömkelege a bizonyiték rá.
ezt kell nyilvánosságra hozni, tolni, szembesiteni az egesz orszagot, hogy mennyire szar és mashogy, normálisan is lehet csinálni. az emberek most szarabbul élnek, mint 2 éve, tehát könnyebben váltanak és meggyőzhetőek, amikor látják, hogy exponenciálisan nő a tisza tábor, ők se akarnak lemaradni és a szar oldalon beszopni, lehet lesznek belsős nersevikek, akik ezt felismerik, és még idejében elkezdik elvágni a szálakat, kimenekíteni a vagyont, illetve atmenekiteni a poziciokat a tisza regnalasra. valszeg a most következo 2 evben következik majd a legnyiltabb, legelmebetegebb kozpenz kilapátolás és lopás, hogy még minden mozdithatot vigyenek mire bebukik a gecibe a rendszer.

igenis megtortenhet a váltás 26-ban, 2 év alatt jópár rozoga állapotú nyugger - köszi eü, köszi viktor -, kihal, új szavazóik meg esélytelen, hogy legyenek, ez a max, a számuk csak csökkenni fog.
ezzel szemben a tisza igy egy nap után, mikor mindenki meglátta, hogy lehetséges, a nem oda szavazok, a bizonytalanok, a nem szavazók, a kis balfasz pártokra szavazók is beallhatnak mögé, és egyből megfordul az egész felállás.
én azt mondom, hogy innentől 3 feladata van petykónak és csak a sorvezetőn kell szépen végigmenni:
- kiemelni, nyiltan belevetiteni az egész társadalom arcába, hogy a fidesz miket követett el és milyen retardáltak alkotják
- építeni tovább az alternatívát, részletes tervet kidolgozva az egész ország vezetésére, minden aspektusra
- dolgozni tovább, hogy a legkisebb egy házas faluig eljusson az info és szembesiteni a roncstársadalmat, hogy valóban jó ez igy nektek? ha rá tudja venni egy bizonyos extra százalékot, a roncsot, hogy saját maga ismerjék fel, hogy hát de geci, hát valóban atyuska csak ígérgetett mindig, de lófaszt se kaptunk tőle, sőt 20 éve ugyanannyi az annyi, annál erősebb felismerés, elhivatottság és kényszer nem létezik.

én bizakodo vagyok, pár év, és a büdöskibaszott picsába eltakarodik az egész mostani politikai elit.
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 10., hétfő 12:03

Jelen pillanatban gyurcsány kiesne a parlamentből (hármas pártszövetségben 15%, kettesben 10% a küszöb, egyiket sem sikerült megugrani). Értsd: Orbán Viktor számára nem éri meg most választásokat tartani.
hat ha valaki, akkor gyurcsanyek pont fogyni fognak 26-ig, szoval ebbol a szempontbol mindegy. :mrgreen:

Vissza: