Politika
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Politika
közben Donáth Anna lemondott
Nekem a legjobban az tetszik rejben, hogy mindig beoltják, de ő sosem reagál, nem próbálja védeni magát.
Érdekes figura.
Érdekes figura.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is így látom.Faust írta: Te jo eg, azert Tisza ketharmadrol beszelni, kapjatok mar a fejetekhez. Ugy lenne kivitelezheto, ha annyi kis part kapna sok szavazatot, akikkel nem azonnali politikai ongyilkossag koaliciora lepni, ami jelen esetben kb MZP es Vona, akik egyutt kaptak kb 3%-ot. Ket evuk lesz Magyart szettaposni, sokkal, sokkal durvabb lesz a kampany, szerintem ha bomlik a fidesz 2/3 mar orulhet mindenki. Ez a realitas.
Mindenesetre ezt most felírtam magamnak ( TISZÁNAK a mostani eredmény megismétlése is bravúr lenne), kiváncsi vagyok mennyire nézem be - remélem nagyon.
Rej rej a definitiv fideszes, nem kell vele foglalkozni.
Amúgy tényleg olyan az egész kommentje, mintha trollkodna, ironizálna. De a legmegdöbbentőbb hogy full komolyan írja. És ha jól emlékszem amúgy soproni a tagDupla D írta:Kellenek az ilyen emberek is ahhoz, hogy ne éljek buborékban.Realista24 írta: Csak ebbe a topicba irj Rej
Ha nem tudnám milyen, még azt hinném trollkodik.
Pont mint a Tisza (ugye az ősfideszes) meg a DK (Orbán emberei). Hagyjuk már ezeket a légből kapott rágalmakat. Alátámasztani nem tudod semmivel, csak fröcsögsz folyamatosan. Baromi unalmas és szánalmas. Pont olyan vagy, mint a fidesz propaganda.ferni írta: Nagyon sok mindenhez kellene a kétharmad, hogy teljesen le lehessen építeni ezt a rendszert amit felhúzott a Fidesz, de esélytelen, hogy ennyire bezuhanjanak a Mi Hazánkkal együtt összesen, mert ha azon múlik azok velük szavaznak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mindegy mit kampanyol a fidesz, tobb szavazojuk nem lesz, csak kevesebb. Gazdasagilag, politikailag is lehetetlen elorelepniuk.Faust írta: Te jo eg, azert Tisza ketharmadrol beszelni, kapjatok mar a fejetekhez. Ugy lenne kivitelezheto, ha annyi kis part kapna sok szavazatot, akikkel nem azonnali politikai ongyilkossag koaliciora lepni, ami jelen esetben kb MZP es Vona, akik egyutt kaptak kb 3%-ot. Ket evuk lesz Magyart szettaposni, sokkal, sokkal durvabb lesz a kampany, szerintem ha bomlik a fidesz 2/3 mar orulhet mindenki. Ez a realitas.
Ezt csak petyko tudja elbaszni, ha hatradol es.megelegszik.
thereisonly1ronaldo
A kulturharcosok.Jim írta: amúgy ki örül Karácsony győzelmének azok közül, aki Budapesten lakik?
most jöhet még 5 év helyben topogás, szinte semmi fejlesztés stb
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
amúgy ki örül Karácsony győzelmének azok közül, aki Budapesten lakik?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egeszen pontosan 2RK 0.68%, MMN 0.64%, ha jol latom, tehat meg az 1-et is alig leptek at egyutt.jelen esetben kb MZP es Vona, akik egyutt kaptak kb 3%-ot.
ez volt az "alsohazban" a tegnap sajnalatos csalodasa, meg a MEMO-ra is alig vertek ra.
kar ertuk, ket, a mai felhozatalban tok normalis politikus jo elkepzelesekkel.
Te jo eg, azert Tisza ketharmadrol beszelni, kapjatok mar a fejetekhez. Ugy lenne kivitelezheto, ha annyi kis part kapna sok szavazatot, akikkel nem azonnali politikai ongyilkossag koaliciora lepni, ami jelen esetben kb MZP es Vona, akik egyutt kaptak kb 3%-ot. Ket evuk lesz Magyart szettaposni, sokkal, sokkal durvabb lesz a kampany, szerintem ha bomlik a fidesz 2/3 mar orulhet mindenki. Ez a realitas.
Ezek a gondolatok lassan 20 eve megfogalmazodtak, meg Demszky-ek fogalmaztak meg mindet, abbol merit mindenki azota (ez most nem egy Demkszy felszopas, csak ezek mind amikkel Vitezy kampanyol vagy Karacsony mar regota ott vannak a fiokban). Szoval nem fog a feledes homalyaba veszni, akkor sok idot es energiat aldoztak arra, hogy ezeket kitalaljak.EmbroZZ írta: de örülnék, ha a gondolatok amiket megfogalmazott nem merülnének a feledés homályába
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Sajnos nagyon nem úgy néz ki, hogy befejezik 26-ig.Norbi90 írta: ha a választásokig, vagy kicsit korábban véget érne háború(a kimenetel lényegtelen) szerintem akkor a fidesznek kampó, jelenleg ez az egy amivel kampányolnak, háboru háboru, a migránsok soros már szerintem lejárt lemez, szóval ha a csillagok állása tökéletes lesz 26 ig akkor bye bye vikto óbán
Ellenben én azt gondolom, ha eszkalálódik a dolog és tényleg nagy bumm lesz, akkor pont a beígért Béke v Mindenki is meghal ígéret miatt fog bukni Vitya.
Én mondjuk abban bízom, hogy a 2/3 nem lesz meg neki. Ez szerintem a realitás.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
ha a választásokig, vagy kicsit korábban véget érne háború(a kimenetel lényegtelen) szerintem akkor a fidesznek kampó, jelenleg ez az egy amivel kampányolnak, háboru háboru, a migránsok soros már szerintem lejárt lemez, szóval ha a csillagok állása tökéletes lesz 26 ig akkor bye bye vikto óbán
- hehetheoriginal
igy van, pl egy ilyen köpet karigeci, nem tudsz szabadulni tőleRealista24 írta:Hogy-hogy nem idevag? Szerintem tökre idevagPipita írta:
nehezen merek már reagálni az orákulumi képességeidre, de legyen igazad, legyen így.
Tök nem idevág, csak eszembe jutott, hogy milyen rohadt nehéz dolog végleg kiirtani a csótányokat. Tetszhalottat játszik, azt hiszed, hogy végre megszabadultál tőle, aztán valahogy csak-csak visszatér mindig.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hogy-hogy nem idevag? Szerintem tökre idevagPipita írta:nehezen merek már reagálni az orákulumi képességeidre, de legyen igazad, legyen így.'shutterisland írta:
gyurcsanyek pont fogyni fognak 26-ig
Tök nem idevág, csak eszembe jutott, hogy milyen rohadt nehéz dolog végleg kiirtani a csótányokat. Tetszhalottat játszik, azt hiszed, hogy végre megszabadultál tőle, aztán valahogy csak-csak visszatér mindig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A szarkupac ellapatolasahoz szerintem nagyon kellene az a 2/3ad.Realista24 írta:Amig a vilagpolitika a haborurol szol, addig ezt a hullamot meg tudja lovagolni a Fidesz es meg is fogja, es a stabil szavazobazisbol plusz a haborutol rettego retegbol nem tudnak annyit elvenni szerintem, hogy ez megtortenjen.Marky írta:
A Tisza a kihivo, ha nem nyujt jobb alternativat, mint a Fidesz, akkor semmi eselye.
Egyelore en se, de ahogy most 4 honap alatt teljesen a feje tetejere allt a politikai ter, 2 ev mulva barmi lehetseges.
Ami egyebkent nagy baj? Marmint hogy valaki (jelen feltetelezes mellett a TISZA) ugy kormanyoz, hogy nem 2/3-dal teszi?
Alapbol nyilvan, a Fidesznek ne legyen beleszolasa semmibe a kozeljovoben, de altalanossagban ertem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
nehezen merek már reagálni az orákulumi képességeidre, de legyen igazad, legyen így.'shutterisland írta:gyurcsanyek pont fogyni fognak 26-igJelen pillanatban gyurcsány kiesne a parlamentből (hármas pártszövetségben 15%, kettesben 10% a küszöb, egyiket sem sikerült megugrani). Értsd: Orbán Viktor számára nem éri meg most választásokat tartani.
- hehetheoriginal
pedig egyszerű a képlet: a tény, hogy a fidesz kurvára nem tud kormányozni - meglovagolták a világkonjunkturat, ennek mara vege -, emellé lopnak, korruptak, erkölcsileg is nyomorultak. temérdek példa, ügy, végeláthatatlan faszságok tömkelege a bizonyiték rá.A Tisza 2/3-ot nem latom hogy megtortenhet 26ban.
ezt kell nyilvánosságra hozni, tolni, szembesiteni az egesz orszagot, hogy mennyire szar és mashogy, normálisan is lehet csinálni. az emberek most szarabbul élnek, mint 2 éve, tehát könnyebben váltanak és meggyőzhetőek, amikor látják, hogy exponenciálisan nő a tisza tábor, ők se akarnak lemaradni és a szar oldalon beszopni, lehet lesznek belsős nersevikek, akik ezt felismerik, és még idejében elkezdik elvágni a szálakat, kimenekíteni a vagyont, illetve atmenekiteni a poziciokat a tisza regnalasra. valszeg a most következo 2 evben következik majd a legnyiltabb, legelmebetegebb kozpenz kilapátolás és lopás, hogy még minden mozdithatot vigyenek mire bebukik a gecibe a rendszer.
igenis megtortenhet a váltás 26-ban, 2 év alatt jópár rozoga állapotú nyugger - köszi eü, köszi viktor -, kihal, új szavazóik meg esélytelen, hogy legyenek, ez a max, a számuk csak csökkenni fog.
ezzel szemben a tisza igy egy nap után, mikor mindenki meglátta, hogy lehetséges, a nem oda szavazok, a bizonytalanok, a nem szavazók, a kis balfasz pártokra szavazók is beallhatnak mögé, és egyből megfordul az egész felállás.
én azt mondom, hogy innentől 3 feladata van petykónak és csak a sorvezetőn kell szépen végigmenni:
- kiemelni, nyiltan belevetiteni az egész társadalom arcába, hogy a fidesz miket követett el és milyen retardáltak alkotják
- építeni tovább az alternatívát, részletes tervet kidolgozva az egész ország vezetésére, minden aspektusra
- dolgozni tovább, hogy a legkisebb egy házas faluig eljusson az info és szembesiteni a roncstársadalmat, hogy valóban jó ez igy nektek? ha rá tudja venni egy bizonyos extra százalékot, a roncsot, hogy saját maga ismerjék fel, hogy hát de geci, hát valóban atyuska csak ígérgetett mindig, de lófaszt se kaptunk tőle, sőt 20 éve ugyanannyi az annyi, annál erősebb felismerés, elhivatottság és kényszer nem létezik.
én bizakodo vagyok, pár év, és a büdöskibaszott picsába eltakarodik az egész mostani politikai elit.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat ha valaki, akkor gyurcsanyek pont fogyni fognak 26-ig, szoval ebbol a szempontbol mindegy.Jelen pillanatban gyurcsány kiesne a parlamentből (hármas pártszövetségben 15%, kettesben 10% a küszöb, egyiket sem sikerült megugrani). Értsd: Orbán Viktor számára nem éri meg most választásokat tartani.