Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. június 10., hétfő 14:40

BlancoMark írta: Arra leszek kivancsi hogy mit lep most Orban. Lazitani fogja a rendszert vagy meg kemenyebb elnyomasra valt? Azt gondolom mindkettovel a Tiszanak kedvezhet.

Kemeny hogy MP mennyire tehetseges politikus es emelle meg az erzelmeket is meg tudja hozni. Nem feltem a kovetkezo ket evtol egy pillanatra sem. :agree:
Es azt a videot lattad, ahogy felmossa a padlot a hirtv-s riporterrel? :smile: parádé az ember, mindenre emlekszik, mindenre azonnal tud reagalni, mindent reszletesen nyil egyenesen belemond az ember arcaba. Kegyetlen. :D
:goat:

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 10., hétfő 14:36

tcskhun írta: Azért az megvan,hogy az EU több országágában is a jobb oldal győzött? MP meg jobb oldali amúgy! Mert az embereknek teli a faszuk ezzel az ukrán(USA proxy) háborúval? Mert az életszínvonal nyugaton is csökken? 17 éve élek külföldön,szóval tudom mi a helyzer
Azt még hozzátenném,hogy lassan a cigányok védik a spanyol lakosságot a feketéktől? Vagy a rengeteg német,holland,belga,francia meg a többi késeléses támadás??? Mind migràns

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 10., hétfő 14:30

Azért az megvan,hogy az EU több országágában is a jobb oldal győzött? MP meg jobb oldali amúgy! Mert az embereknek teli a faszuk ezzel az ukrán(USA proxy) háborúval? Mert az életszínvonal nyugaton is csökken? 17 éve élek külföldön,szóval tudom mi a helyzer

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. június 10., hétfő 14:09

soadroli írta: közben Donáth Anna lemondott :'(
Fegyőr pedig bejelentkezett újból az elnöki posztért. :lol: :lol: :lol:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 10., hétfő 14:05

Arra leszek kivancsi hogy mit lep most Orban. Lazitani fogja a rendszert vagy meg kemenyebb elnyomasra valt? Azt gondolom mindkettovel a Tiszanak kedvezhet.

Kemeny hogy MP mennyire tehetseges politikus es emelle meg az erzelmeket is meg tudja hozni. Nem feltem a kovetkezo ket evtol egy pillanatra sem. :agree:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. június 10., hétfő 13:58

közben Donáth Anna lemondott :'(
Kép

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. június 10., hétfő 13:52

Nekem a legjobban az tetszik rejben, hogy mindig beoltják, de ő sosem reagál, nem próbálja védeni magát.
Érdekes figura. :lol:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 10., hétfő 13:50

Faust írta: Te jo eg, azert Tisza ketharmadrol beszelni, kapjatok mar a fejetekhez. :lol: Ugy lenne kivitelezheto, ha annyi kis part kapna sok szavazatot, akikkel nem azonnali politikai ongyilkossag koaliciora lepni, ami jelen esetben kb MZP es Vona, akik egyutt kaptak kb 3%-ot. Ket evuk lesz Magyart szettaposni, sokkal, sokkal durvabb lesz a kampany, szerintem ha bomlik a fidesz 2/3 mar orulhet mindenki. Ez a realitas.
Én is így látom.

Mindenesetre ezt most felírtam magamnak ( TISZÁNAK a mostani eredmény megismétlése is bravúr lenne), kiváncsi vagyok mennyire nézem be - remélem nagyon.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 10., hétfő 13:48

Rej rej a definitiv fideszes, nem kell vele foglalkozni.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. június 10., hétfő 13:43

Dupla D írta:
Realista24 írta: Csak ebbe a topicba irj Rej :kalapos:
Kellenek az ilyen emberek is ahhoz, hogy ne éljek buborékban. :lol:
Ha nem tudnám milyen, még azt hinném trollkodik.
Amúgy tényleg olyan az egész kommentje, mintha trollkodna, ironizálna. De a legmegdöbbentőbb hogy full komolyan írja. :lol: És ha jól emlékszem amúgy soproni a tag :lol: :lol: :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 10., hétfő 13:38

ferni írta: Nagyon sok mindenhez kellene a kétharmad, hogy teljesen le lehessen építeni ezt a rendszert amit felhúzott a Fidesz, de esélytelen, hogy ennyire bezuhanjanak a Mi Hazánkkal együtt összesen, mert ha azon múlik azok velük szavaznak.
Pont mint a Tisza (ugye az ősfideszes) meg a DK (Orbán emberei). Hagyjuk már ezeket a légből kapott rágalmakat. Alátámasztani nem tudod semmivel, csak fröcsögsz folyamatosan. Baromi unalmas és szánalmas. Pont olyan vagy, mint a fidesz propaganda.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 10., hétfő 13:33

Faust írta: Te jo eg, azert Tisza ketharmadrol beszelni, kapjatok mar a fejetekhez. :lol: Ugy lenne kivitelezheto, ha annyi kis part kapna sok szavazatot, akikkel nem azonnali politikai ongyilkossag koaliciora lepni, ami jelen esetben kb MZP es Vona, akik egyutt kaptak kb 3%-ot. Ket evuk lesz Magyart szettaposni, sokkal, sokkal durvabb lesz a kampany, szerintem ha bomlik a fidesz 2/3 mar orulhet mindenki. Ez a realitas.
Mindegy mit kampanyol a fidesz, tobb szavazojuk nem lesz, csak kevesebb. Gazdasagilag, politikailag is lehetetlen elorelepniuk.
Ezt csak petyko tudja elbaszni, ha hatradol es.megelegszik.
thereisonly1ronaldo

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 10., hétfő 13:29

Jim írta: amúgy ki örül Karácsony győzelmének azok közül, aki Budapesten lakik? :hmmm: :mrgreen:

most jöhet még 5 év helyben topogás, szinte semmi fejlesztés stb
A kulturharcosok.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. június 10., hétfő 13:28

amúgy ki örül Karácsony győzelmének azok közül, aki Budapesten lakik? :hmmm: :mrgreen:

most jöhet még 5 év helyben topogás, szinte semmi fejlesztés stb

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 10., hétfő 13:25

jelen esetben kb MZP es Vona, akik egyutt kaptak kb 3%-ot.
egeszen pontosan 2RK 0.68%, MMN 0.64%, ha jol latom, tehat meg az 1-et is alig leptek at egyutt.
ez volt az "alsohazban" a tegnap sajnalatos csalodasa, meg a MEMO-ra is alig vertek ra.
kar ertuk, ket, a mai felhozatalban tok normalis politikus jo elkepzelesekkel.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 10., hétfő 13:14

Te jo eg, azert Tisza ketharmadrol beszelni, kapjatok mar a fejetekhez. :lol: Ugy lenne kivitelezheto, ha annyi kis part kapna sok szavazatot, akikkel nem azonnali politikai ongyilkossag koaliciora lepni, ami jelen esetben kb MZP es Vona, akik egyutt kaptak kb 3%-ot. Ket evuk lesz Magyart szettaposni, sokkal, sokkal durvabb lesz a kampany, szerintem ha bomlik a fidesz 2/3 mar orulhet mindenki. Ez a realitas.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 10., hétfő 12:45

EmbroZZ írta: de örülnék, ha a gondolatok amiket megfogalmazott nem merülnének a feledés homályába :)
Ezek a gondolatok lassan 20 eve megfogalmazodtak, meg Demszky-ek fogalmaztak meg mindet, abbol merit mindenki azota (ez most nem egy Demkszy felszopas, csak ezek mind amikkel Vitezy kampanyol vagy Karacsony mar regota ott vannak a fiokban). Szoval nem fog a feledes homalyaba veszni, akkor sok idot es energiat aldoztak arra, hogy ezeket kitalaljak.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 10., hétfő 12:18

Norbi90 írta: ha a választásokig, vagy kicsit korábban véget érne háború(a kimenetel lényegtelen) szerintem akkor a fidesznek kampó, jelenleg ez az egy amivel kampányolnak, háboru háboru, a migránsok soros már szerintem lejárt lemez, szóval ha a csillagok állása tökéletes lesz 26 ig akkor bye bye vikto óbán
Sajnos nagyon nem úgy néz ki, hogy befejezik 26-ig.

Ellenben én azt gondolom, ha eszkalálódik a dolog és tényleg nagy bumm lesz, akkor pont a beígért Béke v Mindenki is meghal ígéret miatt fog bukni Vitya.
Én mondjuk abban bízom, hogy a 2/3 nem lesz meg neki. Ez szerintem a realitás.

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2024. június 10., hétfő 12:15

ha a választásokig, vagy kicsit korábban véget érne háború(a kimenetel lényegtelen) szerintem akkor a fidesznek kampó, jelenleg ez az egy amivel kampányolnak, háboru háboru, a migránsok soros már szerintem lejárt lemez, szóval ha a csillagok állása tökéletes lesz 26 ig akkor bye bye vikto óbán

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 10., hétfő 12:09

Realista24 írta:
Pipita írta:

nehezen merek már reagálni az orákulumi képességeidre, de legyen igazad, legyen így. :mrgreen:

Tök nem idevág, csak eszembe jutott, hogy milyen rohadt nehéz dolog végleg kiirtani a csótányokat. Tetszhalottat játszik, azt hiszed, hogy végre megszabadultál tőle, aztán valahogy csak-csak visszatér mindig.
Hogy-hogy nem idevag? Szerintem tökre idevag :mrgreen:
igy van, pl egy ilyen köpet karigeci, nem tudsz szabadulni tőle
thereisonly1ronaldo

Vissza: