HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 11., kedd 19:59
NA akko', Sonos Ace ha vki fejhallgato vasarlason gondolkodik.
Ha jelen pillanatban hasznalsz Sonos Arc-ot, es pont egy minosegibb fejhallgato kell, akkor instant vetel. Viszont minden mas esetben ennyi penzt valoszinuleg nem er meg a hasznalojanak ha ez szempont.
Nekem egy Sony wh-1000xm3 volt elotte, en ehhez tudom hasonlitani - Airpods Max-om nincs es nem is probaltam.
Kivitel remek, hangminoseg sonos (tehat felso szint minden tekintetben), kenyelem szinte tokeletes nekem (nagyobb fulu-feju emberektol viszont olvastam, hogy oket nyomja, cserebe sokkal konnyebb mint az Airpods Max).
A spatial sounds es a zajszures is legfelso szint, a zajszurese sokkal jobb es a hangminosege is mint a Sony-e.
Az app-ot sokat szidjak, nalam nincs vele gond. A content switch (arc-rol a fejhallgatora tenni a hangot es vissza) viszont eleinte nem mukodott, mert azert latszik a rohamleptekben tortent kiadas. Ezt orvosolta, hogy mivel en ethernet kabellel hasznalom az arc-ot a wifi ki volt kapcsolva, de mivel wifin kommunikalnak igy nyilvanvaloan nem talalta a soundbar a fejhallgatot. Amit azert sikerult nem jeleznie. Mivel egy fel nap alatt csak sikerult rajonni, igy mukodik, hibatlanul. Egyszeruen elkepesztoen jo a terhangazas es a hangminosege.
Amit sokan hianyolnak a fejhallgatobol az a wifi csatlakozasi lehetoseg. Nekem nincs ra szuksegem, boven eleg az arc-on keresztuli wifis kommunikacio, igy nekem ez nem hatrany.
Viszont onmagaban Sonos okoszisztema nelkul nem ajanlanam, mert ahhoz draga es a conent switch ertelmet veszti, igy azert nem eri meg az arat, akkor sem ha bluetooth 5.4 van benne 2 parhuzasom csatlakozasi lehetoseggel es remek hangminoseggel.
Androidrol is olvastam, hogy eleg szopo meg az app, illetve csak az arc-kal mukodik jelenleg, amit ki fognak terjeszteni a tobbi soundbarra is.