Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ferni

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 10., hétfő 23:28

Találtam egy jó kommentet redditen.
Szoval ez az videó, amirol mindenki beszel!

Nem latok nagy hirerteket. Magyar haromszor megkerdezte, nyugodt hangon, hogy van-e kerdes. Ronai meg sertodott ovodaskent hajtogatta, hogy milyen sokszor hivtuk. Beszelje ezt meg vele a szunetben, ha annyira faj. Tegnap tortent 1-2 dolog, ha riporternek gondolja magat, talan azzal kene foglalkoznia. Ezt a hivtam, de nem is hivtal, de igenis hivtalak, ovodas szintu vitat meg hagyni a kicsopiba a szundiidore.

Nem kell felni: Magyar Peter ugyanolyan narcisztikus pszichopata, mint Orban. De amig Orban 95%-os g*ci, addig Magyar 82%. Aztan majd Magyar utan jon egy 75%-os, esatobbi. Ne felejtsuk mar el, hogy az Orban rendszert az ország hivta eletre ez kell/kellett a nepnek. Nem johet be egy 20%-os g*ci, mert elve felfaljak. Unokaink mar egy elhetobb orszagban elnek majd, ha addig meg tudunk fenntarthatoan elni es Putyka se tapos el minket.
Kicsit le van egyszerűsítve a vége, de maga a gondolat nagyon is érdekes a végén és van benne valami.
Nem fog jönni a szőke herceg fehér paripán, hogy megmentse Magyarországot.

Örüljünk, hogy ennek az egésznek legalább valaki neki állt, bármennyire se hibátlan, amit MP is többször bevallott tegnap óta, ahogy arról is rendszeresen beszél, hogy olyan rendszert kell kialakítani, ahol nem ő dönt egy személyben, mert azt látjuk hová vezet, nem véletlen akarja bevezetni, hogy max 2 ciklusig maradhat hatalmon egy miniszterelnök.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. június 10., hétfő 23:23

vazul írta: MP:

"Ami ma az ATV-ben történt, az egy előre előkészített provokáció volt. A megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levettem a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok. Igen hibáztam. Abban hibáztam, hogy elhittem, hogy egy korrekt interjút akarnak készíteni. Többet nem fog előfordulni. Messzire elkerülöm a Fidesz házitelevízióját.
Néhány információ az ATV kapcsán:
1.) az ATV reklámidejét a Mészáros Lőrinc cége, az Atmedia értékesíti
2.) az ATV befogadja a Rogán-művek uszító kormányreklámjait
3.) az ATV vezérigazgatója Németh Szilárd NER-lovag, Németh Sándor Hit Gyülekezete-vezető fia
4.) az ATV online szerkesztője Hit Gyülekezete tag
5.) az ATV online másik szerkesztője Morvay Péter, volt III/III-as ügynök
6.) az ATV közéleti műsorainak szerkesztője Hit Gyülekezete tag
7.) Az Egyenes beszéd főszerkesztője és a Spirit Fm szerkesztője, Hit Gyülekezete tag
8.) az ATV online divíziójának vezetője Gavra Gábor, akit az elhíresült bajai videó ügy miatt távolítottak el a HVG-től
9.) az ATV reggeli műsorainak szerkesztője Hit Gyülekezete tag
10.) Németh Sándor, az ATV tulajdonosa és a Hit Gyülekezete vezetője az “Istentiszteletein” rendszeresen uszít a TISZA Párt és személy szerint ellenem és a Fidesz mellett kampányol. Cégei milliárdokat kapnak a NER-től.
Véletlenek nincsenek."
Facebookról hozom ide:

A Magyar Újságírók Szövetsége alelnökének a véleménye:
“Ha a főszerkesztőnek baja van az éppen legerősebb ellenzéki párt vezetőjének korábbi nyilatkozatával, akkor azt biztos, hogy adáson kívül kell megbeszélnie a politikussal. A tv-t nem használhatja erre. Lépre csalni a politikust, lekutyakomédiiázni a nyilatkozatát, és a cég sértettségét a választási siker kapcsán aktuális kérdések elé helyezni, lemondani a kérdezés lehetőségéről, az önmagában az újságírói pozíció feladása. Nem egyenes beszéd...”
Annyit még hozzáfűznék, hogy a Szőllösi Györgyis eset után - amikor az egész elindult - az ATV megváltozatta a Youtube csatornáján az adás címét egy érezhetően sértödött címre.
"Karsai Dánieltől Medgyessy Péteren keresztűl az ATV tulajdonosáig mindenkibe beleszállt Magyar Péter"
Eredetileg nem ez volt a videó címe, hanem ez: "Magyar Péter: Az a célunk, hogy az egész hatalmi elitet leváltsuk". Vajon miért változtatott címet az ATV 10 perccel később?

el magico

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. június 10., hétfő 23:20

p.csabi1 írta: Amúgy a Megafososok :lol: 1 percre rá már raktak kifelé mindent.
Ez bizony elő volt készítve.
Ha már megafon... Valaki tudja, hogy miért románozza Donáth Annát a bohárember? Erdélyi származású? Nem találtam erre vonatkozóan infót róla.

Ismerősöm küldte, hogy bohárember az alábbiakat írta ki:
"Két románnal kevesebb Brüsszelben, pápá Momentum"

Volt előtte egy ilyen is, hogy: "Itt a vég, lemondott Donáth Anna". És egy román zászló volt mellette emojiként, de azt hittem csak fogykos szegény és összekeveri a belga zászlóval :lol:

Megosztanám a facebook linket, de nekem már rég le van tiltva az a köcsög :lol:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 10., hétfő 23:18

Jambor Andras bevedte MPt facebookon (ellenzeki szikra mozgalom vezetoje es 8.kerulet parlamenti kepviseloje):

“Magyar Péter ma az ATV provokációja után felállt és kisétált az Egyenes Beszéd stúdiójából. Jól tette. Ilyen esetben én is kisétálnék, csak 14 hónapja, amióta lejárató kampány indult ellenem, egyszer sem hívtak a stúdióba!”

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 10., hétfő 23:15

Na basszus egyszerre. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

vazul

HozzászólásSzerző: vazul » 2024. június 10., hétfő 23:13

MP:

"Ami ma az ATV-ben történt, az egy előre előkészített provokáció volt. A megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levettem a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok. Igen hibáztam. Abban hibáztam, hogy elhittem, hogy egy korrekt interjút akarnak készíteni. Többet nem fog előfordulni. Messzire elkerülöm a Fidesz házitelevízióját.
3.) az ATV vezérigazgatója Németh Szilárd NER-lovag, Németh Sándor Hit Gyülekezete-vezető fia
7.) Az Egyenes beszéd főszerkesztője és a Spirit Fm szerkesztője, Hit Gyülekezete tag
8.) az ATV online divíziójának vezetője Gavra Gábor, akit az elhíresült bajai videó ügy miatt távolítottak el a HVG-től
10.) Németh Sándor, az ATV tulajdonosa és a Hit Gyülekezete vezetője az “Istentiszteletein” rendszeresen uszít a TISZA Párt és személy szerint ellenem és a Fidesz mellett kampányol. Cégei milliárdokat kapnak a NER-től.
Véletlenek nincsenek."

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 10., hétfő 23:12

Amúgy a Megafososok :lol: 1 percre rá már raktak kifelé mindent.
Ez bizony elő volt készítve.

Itt van pár adat azért ezek elég komolyak.
Ami ma az ATV-ben történt, az egy előre előkészített provokáció volt. A megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levettem a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok. Igen hibáztam. Abban hibáztam, hogy elhittem, hogy egy korrekt interjút akarnak készíteni. Többet nem fog előfordulni. Messzire elkerülöm a Fidesz házitelevízióját.

Véletlenek nincsenek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára p.csabi1 2024. június 10., hétfő 23:14-kor.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 10., hétfő 23:00

bluebike írta:

Tök mindegy, a szerkesztő sértetten nekiment, le akarták járatni, ez erről szólt. Duzzogott az atv, erről szólt ez a jelenet.

MP meg olyan, amilyen. A teljes politikai elit úgy, ahogy van velejéig romlott, és ebből van elegünk. Takarodjon az összes a halál péniszére,és maradjanak is ott. Jöjjenek új arcok a helyükre, bárki, akár Magyar Péter, ha ő tudja ezt megszervezni. Aztán majd ha odakerül, őt is megítéljük, és ha nem felel meg lecseréljük. De kezdetnek ezt a rendszert minél előbb, bármi áron (nyilván észszerű keretek között) le kell váltani, mert ha nem akkor addig szipojozzák az országot, amíg az utolsó fillért is ellopják. Orbán, Gyurcsány, a sok megélhetési aljapolitikus, a szánalamas talpnyalóik, és médiafelületek mögöttük, a trombitáskristófok, mindet el kell zavarni. Aztán utána tiszta lappal majd lehet keresni a legalkalmasabb arcokat. Csak jussunk el oda, hogy a nép választhasson, ferdepálya, meg propaganda nélkül.
Ez nagy trúság. Összességében ugyan ezt gondolom, csak kevésbé tudom ilyen tisztán megfogalmazni.

MP jelenleg két nagyon intenzív dolgot adhat ennek az országnak.
1. A mesterséges komából felébreszti a magyar népet és motivációt, reményt ad ahhoz, hogy van értelme politikával foglalkozni..hiszen lesz eredménye.
2. Csak játszmázik és ha kiderül, hogy ez csak egy neres gengszterváltás akkor még nagyobb kómába rakhatja az országot.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 10., hétfő 22:53

Faust írta: Miert ne tehetnek meg?

Nem cinizmusbol kerdem, tenyleg erdekel. Szvsz barmit megtehetnek, a magszavazoikat nem fogja erdekelni, a tobbieket meg telibeszarjak mar evek hosszu evek ota.
Nem olyan egyszeru ez, latszodott a vita megtartasabol is. Nem hianyzik nekik az, hogy MP rendszeresen tobb szazezer felboszult embert csoditsen az MTVA ele.

el magico

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. június 10., hétfő 22:50

bluebike írta: MP meg olyan, amilyen. A teljes politikai elit úgy, ahogy van velejéig romlott, és ebből van elegünk. Takarodjon az összes a halál péniszére,és maradjanak is ott. Jöjjenek új arcok a helyükre, bárki, akár Magyar Péter, ha ő tudja ezt megszervezni. Aztán majd ha odakerül, őt is megítéljük, és ha nem felel meg lecseréljük. De kezdetnek ezt a rendszert minél előbb, bármi áron (nyilván észszerű keretek között) le kell váltani, mert ha nem akkor addig szipojozzák az országot, amíg az utolsó fillért is ellopják. Orbán, Gyurcsány, a sok megélhetési aljapolitikus, a szánalamas talpnyalóik, és médiafelületek mögöttük, a trombitáskristófok, mindet el kell zavarni. Aztán utána tiszta lappal majd lehet keresni a legalkalmasabb arcokat. Csak jussunk el oda, hogy a nép választhasson, ferdepálya, meg propaganda nélkül.
Na ez óriási +1 :agree:

el magico

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. június 10., hétfő 22:48

kierkegaard írta: Vona nem a hypevonatra akart felülni, hanem vitázni. Ezt tette MZP-vel is. Próbálja ő is támogatni a megfelelő politikai kultúrát, sértettség nélkül. Megbeszélték, hogy lesz vita, majd ebből MP kihátrált. Én nem tartom okésnak, hogy emögött szemet hunyunk csak azért, hogy védjük a másik felet. Ki kell mondani, hogy kibújt a felelősség alól. Tipikus politikai attitűd.
Persze tudom, jól is teszi. Nem is szemet hunyok felette, hanem megértem az okokat mögötte. Más kaliber több tízezres-százezres tömegek előtt, 200x, kampányolni, mint abban a mennyiségben, amit a 2RK csinált. Plusz a Tiszánál azért az erőforrások is korlátozottak.
De mint mondtam, én is remélem, hogy lesz beszélgetés közöttük.
kiserik írta: Most nevek nélkül gondoljátok már végig: egy politikust egy újságíró szembesít azzal, hogy hazudott és le akarta járatni hazugságokkal az adott médiumot. Erre a politikus újra hazudik, ezt cáfolja az újságíró, a politikus belenéz a bizonyítékba majd feláll és elrohan. Most helyettesítsétek be az újságírónak a 444, telex, kinek mi a kedvenc médiuma és a politikusnak egy fideszes politikust.
Az elrohanás túlzás. Többször is kérte, hogy tegyen fel kérdéseket. Plusz a "kutyakomédia" kifejezés, azért szerintem túlmegy egy bizonyos határon. Meg szerintem bele se nézett, és mi sem tudjuk még mi volt abban a dokumentumban.

Egyébként több poszt is jött azóta MP-től facebookon, de majd guti.haz úgyis belinkeli őket :mrgreen:

Ez a szektázás meg nem értem honnan jön. Korábbi kommentemben is írtam, hogy hibázott MP, illetve ezelőtt is már vétett hibákat. De azt remélem mindenki tudja, hogy sose fog jönni olyan ember/politikus, aki maga a tökély, és mindent jól csinál, és tisztán leváltja a fideszt.
ferni írta: Nem ezt mondta teljesen , lehet nem annak készül, de sztem tippre fix az lesz.
Elején még tényleg azt mondta nem tervezett Miniszterelnöknek indulni, de más mögé már biztos nem állna be ekkora tömeg, Tisza párton belül sem. Ő lett az arca ennek.
kierkegaard írta: Ha az asszonnyal vitázol és kritikát mond feléd, akkor mit csinálsz? elmondod minden szarnak vagy próbálod megbeszélni a dolgot?
Még szép, hogy az első opció :mrgreen: :mrgreen:

Egyébként sorry, ha valakire nem reagálok, aki írt a kommentemre, de jobban pörög a topik, mintha BL döntőt játszan a a csapat :lol:

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. június 10., hétfő 22:42

kiserik írta: Most nevek nélkül gondoljátok már végig: egy politikust egy újságíró szembesít azzal, hogy hazudott és le akarta járatni hazugságokkal az adott médiumot. Erre a politikus újra hazudik, ezt cáfolja az újságíró, a politikus belenéz a bizonyítékba majd feláll és elrohan. Most helyettesítsétek be az újságírónak a 444, telex, kinek mi a kedvenc médiuma és a politikusnak egy fideszes politikust.

Komolyabb szekta ez bakker, mint a fideszé :lol: Az ember rendre belehazudik az emberek szemébe, de mivel ő mondja és eréjesen, ezért az már igaz lesz :lol: Vona is fel akar ülni a hypera? Hát lónak a facát. Szinte az elsők között volt, amikor még senki nem tudta, hogy ki az a Magyar Péter, csak annyit, hogy Varga Judit exférje, meghívta egy beszélgetésre, vitára. Ezt Péter elfogadta nyilvánosan.

A vitával is mit összemajomkodott. Kell vita. Ok. Nem megyek. Ok. Megyek, de nem arról fogok beszélni, amit kérdeznek, én majd jól megmutatom. Ok. Na jó, akkor elmegyek és szépen arról beszélek, amit kérdeznek. :lol:

Gyakorlatilag az utóbbi időben semmit nem csinál, csak mindenkit összefideszesezik. Mindekit, aki nem nyal neki be tövig (Telex, 444, stb), bazdki még Dezső Andrást is :lol: Ez is olyan Orbános, nem? Ja nem, ők gyurcsányoznak meg sorososoznak. Az csúnya dolog :lol:
Tök mindegy, a szerkesztő sértetten nekiment, le akarták járatni, ez erről szólt. Duzzogott az atv, erről szólt ez a jelenet.

MP meg olyan, amilyen. A teljes politikai elit úgy, ahogy van velejéig romlott, és ebből van elegünk. Takarodjon az összes a halál péniszére,és maradjanak is ott. Jöjjenek új arcok a helyükre, bárki, akár Magyar Péter, ha ő tudja ezt megszervezni. Aztán majd ha odakerül, őt is megítéljük, és ha nem felel meg lecseréljük. De kezdetnek ezt a rendszert minél előbb, bármi áron (nyilván észszerű keretek között) le kell váltani, mert ha nem akkor addig szipojozzák az országot, amíg az utolsó fillért is ellopják. Orbán, Gyurcsány, a sok megélhetési aljapolitikus, a szánalamas talpnyalóik, és médiafelületek mögöttük, a trombitáskristófok, mindet el kell zavarni. Aztán utána tiszta lappal majd lehet keresni a legalkalmasabb arcokat. Csak jussunk el oda, hogy a nép választhasson, ferdepálya, meg propaganda nélkül.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 10., hétfő 22:41

A Magyar Újságírók Szövetsége alelnökének a véleménye:

“Ha a főszerkesztőnek baja van az éppen legerősebb ellenzéki párt vezetőjének korábbi nyilatkozatával, akkor azt biztos, hogy adáson kívül kell megbeszélnie a politikussal. A tv-t nem használhatja erre. Lépre csalni a politikust, lekutyakomédiiázni a nyilatkozatát, és a cég sértettségét a választási siker kapcsán aktuális kérdések elé helyezni, lemondani a kérdezés lehetőségéről, az önmagában az újságírói pozíció feladása. Nem egyenes beszéd...”
Kérdés? :agree:

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 10., hétfő 22:40

Komolyabb szekta ez bakker, mint a fideszé :lol: Az ember rendre belehazudik az emberek szemébe, de mivel ő mondja és eréjesen, ezért az már igaz lesz :lol: Vona is fel akar ülni a hypera? Hát lónak a facát. Szinte az elsők között volt, amikor még senki nem tudta, hogy ki az a Magyar Péter, csak annyit, hogy Varga Judit exférje, meghívta egy beszélgetésre, vitára. Ezt Péter elfogadta nyilvánosan.

A vitával is mit összemajomkodott. Kell vita. Ok. Nem megyek. Ok. Megyek, de nem arról fogok beszélni, amit kérdeznek, én majd jól megmutatom. Ok. Na jó, akkor elmegyek és szépen arról beszélek, amit kérdeznek. :lol:

Gyakorlatilag az utóbbi időben semmit nem csinál, csak mindenkit összefideszesezik. Mindekit, aki nem nyal neki be tövig (Telex, 444, stb), bazdki még Dezső Andrást is :lol: Ez is olyan Orbános, nem? Ja nem, ők gyurcsányoznak meg sorososoznak. Az csúnya dolog :lol:
Aranyos, hogy pont Te említetted a szektát. :hmmm:

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 10., hétfő 22:39

kiserik írta: ....
Na ez egy tökéletes kritika. Teljesen egyetértek vele.

A 2026-os választáson csont nélkül mp-re fogok szavazni és leszarom, hogy vonáék v mzpék bejutnak e v sem. Hiszen MP az a politikus aki valahogy átlavírozott a szartengeren és eddig a KESMA se tudott fogást találni rajta érdemben. A kommunikációs stáb tökéletes munkát végez és a támogatandó ügyek is kompatibilisek a Fidesszel és a bal oldal se tud belekötni. Tökéletesen csinálta azt is, hogy nem állt se karácsony se vitézy mellé. Így nem tudják se összegyurcsányozni se összefideszezni.

Viszont szerintem érdemes nem teljes elköteleződéssel és betakart szemekkel figyelni a pályafutását. Mert jelenleg szerintem simán benne van az, hogy tökéletes iparos munkát végez, hogy Lázárral leváltsák a jelenlegi core fideszeseket.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 10., hétfő 22:38

Caraway írta:
hehetheoriginal írta: :lol: :lol: imádom ezt a topikot bazmeg :lol:
A legjobb, hogy mennek mindenki kozt a komoly diskurzusok, es kozbe guti ugyanugy dobalja be a cikkeket mint egy robot. :lol:
Napi kvótát meg kell termelni :D
Most nevek nélkül gondoljátok már végig: egy politikust egy újságíró szembesít azzal, hogy hazudott és le akarta járatni hazugságokkal az adott médiumot. Erre a politikus újra hazudik, ezt cáfolja az újságíró, a politikus belenéz a bizonyítékba majd feláll és elrohan.
A te szokásos ‘pártatlanságod’ is megér egy misét. Nemcsak nem tudjuk mi van a dossziéban, de bazzeg hát bármit le lehet írni egy papírra, attól még nem kell igaznak lennie - de te szerencsére rögtön átláttál a szitán és tudod mi történik. A gyakorlat kedvéért azért helyettesítsd be Toroczkait meg mondjuk az Origot aztán alkoss véleményt úgy is :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Halfkey 2024. június 10., hétfő 22:43-kor.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 10., hétfő 22:29

Orbán tényleg kb köztudott, hogy csapkodja az asszonyt néha, ezért is vicces, hogy MP lett az asszonyverő és az mindent elmond a társadalomról, hogy ezzel Magyar Péter még csak népszerűbb lett... :lol: De aztán ki tudja igaz-e.

Az viszont fix igaz, hogy Orbán járt rendszeresen Grazba, hogy felturbózzák picit, sajátvér-terápiára járt sokat, ahol oxigénnel turbózták fel a vérét. Ezekből lett ugye túlköltve az, hogy Orbán az elmebajával jár Grazba :lol:
Amúgy nem készül miniszterelnöknek ezt többször is elmondta.
Nem ezt mondta teljesen , lehet nem annak készül, de sztem tippre fix az lesz.
Erről is beszélt ma a Telexben bővebben, tényleg érdemes meghallgatni, jót dumáltak.

Azt mondta, hogy ezt nem ő dönti majd el egyedül, meg lesz majd választva ki lesz a jelölt rendesen.

De logikusan végiggondolva fix ő lesz majd, más nem igen lehet.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 10., hétfő 22:28

Most nevek nélkül gondoljátok már végig: egy politikust egy újságíró szembesít azzal, hogy hazudott és le akarta járatni hazugságokkal az adott médiumot. Erre a politikus újra hazudik, ezt cáfolja az újságíró, a politikus belenéz a bizonyítékba majd feláll és elrohan. Most helyettesítsétek be az újságírónak a 444, telex, kinek mi a kedvenc médiuma és a politikusnak egy fideszes politikust.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. június 10., hétfő 22:25

ferni írta:
Kicsit rakjuk már helyre a dolgokat magunkban minek mekkora súlya van.

Bazdmeg ferni!
Az egesz komment. :agree: :salute:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 10., hétfő 22:24

Amúgy nem készül miniszterelnöknek ezt többször is elmondta.

Vissza: