Politika
Re: Politika
Nem nagyon értem mire a felháborodás az ATV-s videó kapcsán, most néztem meg. MP végig higgadtan, vagy 5x megkérdezi, hogy van-e a kérdése. Semmi csapkodás, hisztizés meg nem tudom még miket olvastam itt nem volt, egyszerűen feltette ennek a félkegyelműnek, hogy van-e kérdése a műsorvezetőnek, ha már meghívták "interjúra". Nem volt, Péter meg köszönte szépen, lelépett. Szerintem ebben nincs semmi. Nem volt idegbeteg, nem durcizott, egyszerűen higgadtan felállt és kiment. Gondolom marha fáradt az ember, erre már nem volt energiája, ennyi történt. Nem értem min ment itt a diskurzus oldalakon keresztül.
De lépésről lépésre, tégláról téglára ( ) kell ezt most megváltoztatni ami van, nem lehet sajnos rögtön átugrani szakaszokat."ez egy rossz apa. Nekünk kellene egy jobb. Aki még jobban megvéd bennünket. Hol van az a jó apa? És elkezdjük keresni. És megtaláljuk - kereslet, kínálat"
Nekem is nagyon tetszik amiről Vona beszél mostanában, de arra nincs kész még nagyon a magyar társadalom, de ahhoz hogy elinduljunk egy jó irányba és ne még jobban be legyenek süllyesztve az emberek változás kell fixen.
Jelenleg erre a Tiszának van reális esélye egyedül, ezért kell őket támogatni és megadni az esélyt, hogy jobb lehessen, mert ott tartunk lassan, hogy ennél szarabb már nagyon nem lehet.
Nagyon túltolta ezt már a Fidesz minden téren, már tényleg semmi se szent nekik.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
"ez egy rossz apa. Nekünk kellene egy jobb. Aki még jobban megvéd bennünket. Hol van az a jó apa? És elkezdjük keresni. És megtaláljuk - kereslet, kínálat"Caraway írta:
A magyar neplelek ezt kivanja meg mindig. Pont ezert tudott MP ekkora eredmenyt elerni 3 honap alatt, mert lett egy hatalmas szektaja. Ez a szekta kellett ahhoz, hogy szorolapozzanak kisvarosokban, falvakban, hogy kimenjenek a tuntetesekre, hogy megosszanak minden posztjat stb. Ami a fidesznek a fix 1 millios elvakult magszavazo, az mar MPnel is kialakult 100-200 ezer embernel. Sajnos vagy nem sajnos de ok azok, akik tuzbe mennenek erte, akik a legaktivabbak, a legelvakultabbak, es akikre a legjobban szuksege lesz, hogy novekedni tudjon.
Egy igazan demokratikus vezetesre es partok menti parlamenti osszetetelre nincs berendezkedve lelkileg ez az orszag, es ha igy romlik az oktatas es porog tovabb az agymosas, a kovetkezo 20 evben sem lesz.
https://youtu.be/rYsSSy94VfQ?t=1h08m00s
Semmi biztosíték nincs, hogy meglépik, de hogy a Fidesz feladja önként a hatalmat arra 0% esély van, innentől meg a Tiszánál picit jobbak az esélyek.kiserik írta:
Fun fact: leváltják a Fideszt 2/3-addal. Mindeki várja, hogy megváltoztatják a szavazási rendszert, csak 2 ciklusig lehet egy ember politikus, stb. Mi a biztosíték, hogy ezt meg is lépik?
Az meg bakker mennyire elfogadott lett nagy hirtelen, hogy embereket vallásuk alapján elítél. Persze, ha mondjuk Novák Előd zsidózna egy jót, akkor menne a hőbörgés
Listával kapcsolatban meg Egon akarta előadni hogy sehol senki nem szól bele a dolgokba meg a fele szerkesztőség nem ismeri Némethéket...
Erről szólt a lista.
De nagyon szomorú, hogy a Fidesz ide süllyesztette az ingerküszöböt, hogy ilyen dolgokról úgy beszélünk, mintha azonosan komoly probléma lenne, mint bármely igazi probléma.
Egyszerűen annyi szarság lett megcsinálva az elmúlt 14 évben, hogy már semmire se kapjuk fel a fejünket, azt ilyen piti szintű problémákból meg világhír van...
Na ki csinálja ezt? Ja hát persze hogy a propaganda...
Máshol olyanért lemondanak, hogy a szolgálati autóval viszi valaki a gyerekét suliba, mert útba esik... Nálunk meg tényleg van már több száz eset ahol fejeknek kellett volna hullania, de már ott tartunk, hogy kb le se szarja senki, annyira hozzá lett ezekhez szoktatva a nép, míg az apró szarokkal meg el van az igazán nagy dolgokról terelve a figyelem.
-
Ha érdekel a téma akkor ajánlom ezt: https://youtu.be/CwrGke71sUQ?si=a4kzlpvrzQGxr2eWBlancoMark írta:
Imadom ezt a kepernyon keresztuli mentalis diagnosztizalast. Manapsag konnyen dobaljak a pszichopata jelzot, holott egy kifejezetten ritka dologrol van szo. Szerintem Orban se pszichopata, hanem szinte drogkent hat ra a hatalom. Egy fuggo, aki emellett lubickol a politikaban. Ezel kel, ezzel fekszik tizeneves kora ota. Egy eltorzult szemelyiseg. MP eddigi tevekenysege aztan meg tenyleg rohadt messze all ettol a jelzotol. Nem tudom hany pszichopata dobna el a statuszt, zsiros allast azert, hogy all in-ben felvegye a kesztyut Europa leghatekonyabb rendszere ellen.
Már a pszichológiai alapképzés első félévében a személyiségpszichológia tankönyvben szerepelnek kutatások arról, hogy a magasabb cégvezetők vagy egyéb magasabb beosztásban lévők illetve politikusokban jóval nagyobb %ban vannak jelen nárcisztikus vonások mint más munkát figyelembe véve.
Illetve ha már pszichopata. Érdemes elolvasni kevin buttom könyvét. ebben a vonatkoztatásban megemlíti a politikusokat, sebészeket. Nagyon jól megírt könyv.
Tudom, hogy ez cimkézésként hathat meg tényleg nem érdemes cimkézni a másik felet amíg meg nem ismered. Viszont ez a szakmában hasonló mint orvosoknál mikor röntgen nélkül megállapítod hogy itt bizony csonttörésről van szó.
Én nem tudom, hogy magyar péter pontosan micsoda de abban biztos vagyok, hogy valamelyik személyiségzavar tartományba esik. Sugárzik belőle, hogy nem tudja kezelni az érzéseit.
Orbán meg mégegyértelműbben személyiségzavaros. A hatalom azért hathat így Orbánra mert azon a szinten van a személyiségszerkezete, hogy hasson rá. A drogok se fognak kisértésbe vinni ha minden oké veled. Erre a legszebb tanulmány a vietnámból hazatérő katonák. Vietnámban rengetegen heroinoztak, hogy elviseljék azt a lelkiterhet amit ott át kell élniük. Hazaérve akinek rendezett háttere volt, nem használta többé. Aki meg alapból szétcsúszott háttérrel rendelkezett, azokat sajnos elnyelte az opiát függőség.
Amerikában pont erre a tanulmányra hivatkozva utasítottak el egy gyógyszerszigoritási kérvényt az opiát válság kellős közepén.
Na itt egy ember, aki nem a szekta tagja: Géza Magyar Péterrel nekem nem az a bajom amit mond és amit tesz, hanem amit igér, és amit nem tesz, de megígérte. Emellett mindenhez odateszi (takaróként), hogy ez csak az ő véleménye, majd a Tisza párt megszavazza.
Fun fact: leváltják a Fideszt 2/3-addal. Mindeki várja, hogy megváltoztatják a szavazási rendszert, csak 2 ciklusig lehet egy ember politikus, stb. Mi a biztosíték, hogy ezt meg is lépik? Az, hogy MP ahogy nőtt a hatalma, úgy húzta ki magát az igéretei alól? Hogy bizonyíték nélkül rákiabál bárkire bármit és akkor az jól van? Max azt mondják, hogy a Tisza párt ezt szavazta meg és jónapot. Hát még identitásuk sincs meg párt sincs. Az egész eddig egy médiahack, egy onemanshow.
Gyakorlatilag élő adásban megrágalmazta (BTK) az egyik médiumot, ami mikor úgy gondolta, hogy ezt akkor így illik rendezni, élő adásban, most nagy hirtelen áldozatból (rágalmazott) elkövetővé válik. Persze, hogy nem pártatlan az ATV, ahogyan egyik magyar médium sem az, de attól még nem lehet nyilvánosan megrágalmazni meg hazudozni össze vissza.
Az meg bakker mennyire elfogadott lett nagy hirtelen, hogy embereket vallásuk alapján elítél. Persze, ha mondjuk Novák Előd zsidózna egy jót, akkor menne a hőbörgés
Nem egyszer baszott már rá a világ arra, hogy a kisebbik rosszat választotta, ami utána elszabadult. Ha Orbán 95% geci, MP meg 82%, akkor régen rossz, mert Orbán nulláról indult, MP meg 82-ről...
Fun fact: leváltják a Fideszt 2/3-addal. Mindeki várja, hogy megváltoztatják a szavazási rendszert, csak 2 ciklusig lehet egy ember politikus, stb. Mi a biztosíték, hogy ezt meg is lépik? Az, hogy MP ahogy nőtt a hatalma, úgy húzta ki magát az igéretei alól? Hogy bizonyíték nélkül rákiabál bárkire bármit és akkor az jól van? Max azt mondják, hogy a Tisza párt ezt szavazta meg és jónapot. Hát még identitásuk sincs meg párt sincs. Az egész eddig egy médiahack, egy onemanshow.
Gyakorlatilag élő adásban megrágalmazta (BTK) az egyik médiumot, ami mikor úgy gondolta, hogy ezt akkor így illik rendezni, élő adásban, most nagy hirtelen áldozatból (rágalmazott) elkövetővé válik. Persze, hogy nem pártatlan az ATV, ahogyan egyik magyar médium sem az, de attól még nem lehet nyilvánosan megrágalmazni meg hazudozni össze vissza.
Nem egyszer baszott már rá a világ arra, hogy a kisebbik rosszat választotta, ami utána elszabadult. Ha Orbán 95% geci, MP meg 82%, akkor régen rossz, mert Orbán nulláról indult, MP meg 82-ről...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A magyar neplelek ezt kivanja meg mindig. Pont ezert tudott MP ekkora eredmenyt elerni 3 honap alatt, mert lett egy hatalmas szektaja. Ez a szekta kellett ahhoz, hogy szorolapozzanak kisvarosokban, falvakban, hogy kimenjenek a tuntetesekre, hogy megosszanak minden posztjat stb. Ami a fidesznek a fix 1 millios elvakult magszavazo, az mar MPnel is kialakult 100-200 ezer embernel. Sajnos vagy nem sajnos de ok azok, akik tuzbe mennenek erte, akik a legaktivabbak, a legelvakultabbak, es akikre a legjobban szuksege lesz, hogy novekedni tudjon.géza írta:Szerintem ez egy ongerjeszto folyamat, az idezett komment jo, de a baj vele az, hogy Orban se 95%-os gecikent kezdte, hanem a hatalom altal jutott oda.ferni írta: Kicsit le van egyszerűsítve a vége, de maga a gondolat nagyon is érdekes a végén és van benne valami.
Nem fog jönni a szőke herceg fehér paripán, hogy megmentse Magyarországot.
Sokat beszelnek az emberek a kozeletben arrol, hogy ellenzekvaltasra van szukseg kormanyvaltas elott, de ahhoz, hogy Magyarorszagon a jo egy evszazada kialakult egyszemelyes rendszerek valtakozasat megallitsuk, ahhoz szemleletvaltasra van a szavazok kozott szukseg.
Ha picit fentebbrol nezzuk a mostani torteneseket, akkor MP-vel es a Tiszaval is vannak igencsak aggaszto jelek, kritikat nem igazan lehet megfogalmazni veluk szemben, mert akkor itt is jonnek a downvote-ok, kommentekben meg szetszedik pl. Gulyas Marcit, mert politikai ujsagiro letere kerdezett par kemenyebbet Magyar Petertol.
Es ezzel a folyamattal az a baj, hogy lehet hogy a Tiszabol ki fog noni egy kormanyvalto ero, en szurkolok is nekik, de kozben lesz egy ugyanolyan toretlen szavazobazisuk, mint volt az Gyurcsanyeknak a 2000-es evekben, meg Orbaneknak azota, ami a magyar demokracianak es poltikafejlodesnek fog artani. Persze, mehet a wishful thinking, hogy majd a Tisza lesz az, aki a hatalom megszerzese utan annyira atalakitja a dolgokat, hogy megszunik ez a "szektasodas", de sokkal nagyobb esely mutatkozik arra, hogy ki fogjak azt hasznalni, hogy ott tudjanak maradni, mint oly sokszor mar a tortenelmunk soran.
Egy igazan demokratikus vezetesre es partok menti parlamenti osszetetelre nincs berendezkedve lelkileg ez az orszag, es ha igy romlik az oktatas es porog tovabb az agymosas, a kovetkezo 20 evben sem lesz.
- BlancoMark
Imadom ezt a kepernyon keresztuli mentalis diagnosztizalast. Manapsag konnyen dobaljak a pszichopata jelzot, holott egy kifejezetten ritka dologrol van szo. Szerintem Orban se pszichopata, hanem szinte drogkent hat ra a hatalom. Egy fuggo, aki emellett lubickol a politikaban. Ezel kel, ezzel fekszik tizeneves kora ota. Egy eltorzult szemelyiseg. MP eddigi tevekenysege aztan meg tenyleg rohadt messze all ettol a jelzotol. Nem tudom hany pszichopata dobna el a statuszt, zsiros allast azert, hogy all in-ben felvegye a kesztyut Europa leghatekonyabb rendszere ellen.ferni írta: Találtam egy jó kommentet redditen.Kicsit le van egyszerűsítve a vége, de maga a gondolat nagyon is érdekes a végén és van benne valami.Szoval ez az videó, amirol mindenki beszel!
Nem latok nagy hirerteket. Magyar haromszor megkerdezte, nyugodt hangon, hogy van-e kerdes. Ronai meg sertodott ovodaskent hajtogatta, hogy milyen sokszor hivtuk. Beszelje ezt meg vele a szunetben, ha annyira faj. Tegnap tortent 1-2 dolog, ha riporternek gondolja magat, talan azzal kene foglalkoznia. Ezt a hivtam, de nem is hivtal, de igenis hivtalak, ovodas szintu vitat meg hagyni a kicsopiba a szundiidore.
Nem kell felni: Magyar Peter ugyanolyan narcisztikus pszichopata, mint Orban. De amig Orban 95%-os g*ci, addig Magyar 82%. Aztan majd Magyar utan jon egy 75%-os, esatobbi. Ne felejtsuk mar el, hogy az Orban rendszert az ország hivta eletre ez kell/kellett a nepnek. Nem johet be egy 20%-os g*ci, mert elve felfaljak. Unokaink mar egy elhetobb orszagban elnek majd, ha addig meg tudunk fenntarthatoan elni es Putyka se tapos el minket.
Örüljünk, hogy ennek az egésznek legalább valaki neki állt, bármennyire se hibátlan, amit MP is többször bevallott tegnap óta, ahogy arról is rendszeresen beszél, hogy olyan rendszert kell kialakítani, ahol nem ő dönt egy személyben, mert azt látjuk hová vezet, nem véletlen akarja bevezetni, hogy max 2 ciklusig maradhat hatalmon egy miniszterelnök.
Szerintem ez egy ongerjeszto folyamat, az idezett komment jo, de a baj vele az, hogy Orban se 95%-os gecikent kezdte, hanem a hatalom altal jutott oda.ferni írta: Kicsit le van egyszerűsítve a vége, de maga a gondolat nagyon is érdekes a végén és van benne valami.
Sokat beszelnek az emberek a kozeletben arrol, hogy ellenzekvaltasra van szukseg kormanyvaltas elott, de ahhoz, hogy Magyarorszagon a jo egy evszazada kialakult egyszemelyes rendszerek valtakozasat megallitsuk, ahhoz szemleletvaltasra van a szavazok kozott szukseg.
Ha picit fentebbrol nezzuk a mostani torteneseket, akkor MP-vel es a Tiszaval is vannak igencsak aggaszto jelek, kritikat nem igazan lehet megfogalmazni veluk szemben, mert akkor itt is jonnek a downvote-ok, kommentekben meg szetszedik pl. Gulyas Marcit, mert politikai ujsagiro letere kerdezett par kemenyebbet Magyar Petertol.
Es ezzel a folyamattal az a baj, hogy lehet hogy a Tiszabol ki fog noni egy kormanyvalto ero, en szurkolok is nekik, de kozben lesz egy ugyanolyan toretlen szavazobazisuk, mint volt az Gyurcsanyeknak a 2000-es evekben, meg Orbaneknak azota, ami a magyar demokracianak es poltikafejlodesnek fog artani. Persze, mehet a wishful thinking, hogy majd a Tisza lesz az, aki a hatalom megszerzese utan annyira atalakitja a dolgokat, hogy megszunik ez a "szektasodas", de sokkal nagyobb esely mutatkozik arra, hogy ki fogjak azt hasznalni, hogy ott tudjanak maradni, mint oly sokszor mar a tortenelmunk soran.
Par eve volt hogy a Momentum a román választáson valami másik párt mellett kampányolt aki az RMDSZ ellen indult.el magico írta:
Ha már megafon... Valaki tudja, hogy miért románozza Donáth Annát a bohárember? Erdélyi származású? Nem találtam erre vonatkozóan infót róla.
Találtam egy jó kommentet redditen.
Örüljünk, hogy ennek az egésznek legalább valaki neki állt, bármennyire se hibátlan, amit MP is többször bevallott tegnap óta, ahogy arról is rendszeresen beszél, hogy olyan rendszert kell kialakítani, ahol nem ő dönt egy személyben, mert azt látjuk hová vezet, nem véletlen akarja bevezetni, hogy max 2 ciklusig maradhat hatalmon egy miniszterelnök.
Kicsit le van egyszerűsítve a vége, de maga a gondolat nagyon is érdekes a végén és van benne valami.Szoval ez az videó, amirol mindenki beszel!
Nem latok nagy hirerteket. Magyar haromszor megkerdezte, nyugodt hangon, hogy van-e kerdes. Ronai meg sertodott ovodaskent hajtogatta, hogy milyen sokszor hivtuk. Beszelje ezt meg vele a szunetben, ha annyira faj. Tegnap tortent 1-2 dolog, ha riporternek gondolja magat, talan azzal kene foglalkoznia. Ezt a hivtam, de nem is hivtal, de igenis hivtalak, ovodas szintu vitat meg hagyni a kicsopiba a szundiidore.
Nem kell felni: Magyar Peter ugyanolyan narcisztikus pszichopata, mint Orban. De amig Orban 95%-os g*ci, addig Magyar 82%. Aztan majd Magyar utan jon egy 75%-os, esatobbi. Ne felejtsuk mar el, hogy az Orban rendszert az ország hivta eletre ez kell/kellett a nepnek. Nem johet be egy 20%-os g*ci, mert elve felfaljak. Unokaink mar egy elhetobb orszagban elnek majd, ha addig meg tudunk fenntarthatoan elni es Putyka se tapos el minket.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Facebookról hozom ide:vazul írta: MP:
"Ami ma az ATV-ben történt, az egy előre előkészített provokáció volt. A megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levettem a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok. Igen hibáztam. Abban hibáztam, hogy elhittem, hogy egy korrekt interjút akarnak készíteni. Többet nem fog előfordulni. Messzire elkerülöm a Fidesz házitelevízióját.
Néhány információ az ATV kapcsán:
1.) az ATV reklámidejét a Mészáros Lőrinc cége, az Atmedia értékesíti
2.) az ATV befogadja a Rogán-művek uszító kormányreklámjait
3.) az ATV vezérigazgatója Németh Szilárd NER-lovag, Németh Sándor Hit Gyülekezete-vezető fia
4.) az ATV online szerkesztője Hit Gyülekezete tag
5.) az ATV online másik szerkesztője Morvay Péter, volt III/III-as ügynök
6.) az ATV közéleti műsorainak szerkesztője Hit Gyülekezete tag
7.) Az Egyenes beszéd főszerkesztője és a Spirit Fm szerkesztője, Hit Gyülekezete tag
8.) az ATV online divíziójának vezetője Gavra Gábor, akit az elhíresült bajai videó ügy miatt távolítottak el a HVG-től
9.) az ATV reggeli műsorainak szerkesztője Hit Gyülekezete tag
10.) Németh Sándor, az ATV tulajdonosa és a Hit Gyülekezete vezetője az “Istentiszteletein” rendszeresen uszít a TISZA Párt és személy szerint ellenem és a Fidesz mellett kampányol. Cégei milliárdokat kapnak a NER-től.
Véletlenek nincsenek."
A Magyar Újságírók Szövetsége alelnökének a véleménye:
“Ha a főszerkesztőnek baja van az éppen legerősebb ellenzéki párt vezetőjének korábbi nyilatkozatával, akkor azt biztos, hogy adáson kívül kell megbeszélnie a politikussal. A tv-t nem használhatja erre. Lépre csalni a politikust, lekutyakomédiiázni a nyilatkozatát, és a cég sértettségét a választási siker kapcsán aktuális kérdések elé helyezni, lemondani a kérdezés lehetőségéről, az önmagában az újságírói pozíció feladása. Nem egyenes beszéd...”
Annyit még hozzáfűznék, hogy a Szőllösi Györgyis eset után - amikor az egész elindult - az ATV megváltozatta a Youtube csatornáján az adás címét egy érezhetően sértödött címre.
"Karsai Dánieltől Medgyessy Péteren keresztűl az ATV tulajdonosáig mindenkibe beleszállt Magyar Péter"
Eredetileg nem ez volt a videó címe, hanem ez: "Magyar Péter: Az a célunk, hogy az egész hatalmi elitet leváltsuk". Vajon miért változtatott címet az ATV 10 perccel később?
-
Ha már megafon... Valaki tudja, hogy miért románozza Donáth Annát a bohárember? Erdélyi származású? Nem találtam erre vonatkozóan infót róla.p.csabi1 írta: Amúgy a Megafososok 1 percre rá már raktak kifelé mindent.
Ez bizony elő volt készítve.
Ismerősöm küldte, hogy bohárember az alábbiakat írta ki:
"Két románnal kevesebb Brüsszelben, pápá Momentum"
Volt előtte egy ilyen is, hogy: "Itt a vég, lemondott Donáth Anna". És egy román zászló volt mellette emojiként, de azt hittem csak fogykos szegény és összekeveri a belga zászlóval
Megosztanám a facebook linket, de nekem már rég le van tiltva az a köcsög
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Jambor Andras bevedte MPt facebookon (ellenzeki szikra mozgalom vezetoje es 8.kerulet parlamenti kepviseloje):
“Magyar Péter ma az ATV provokációja után felállt és kisétált az Egyenes Beszéd stúdiójából. Jól tette. Ilyen esetben én is kisétálnék, csak 14 hónapja, amióta lejárató kampány indult ellenem, egyszer sem hívtak a stúdióba!”
“Magyar Péter ma az ATV provokációja után felállt és kisétált az Egyenes Beszéd stúdiójából. Jól tette. Ilyen esetben én is kisétálnék, csak 14 hónapja, amióta lejárató kampány indult ellenem, egyszer sem hívtak a stúdióba!”
Na basszus egyszerre.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
MP:
"Ami ma az ATV-ben történt, az egy előre előkészített provokáció volt. A megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levettem a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok. Igen hibáztam. Abban hibáztam, hogy elhittem, hogy egy korrekt interjút akarnak készíteni. Többet nem fog előfordulni. Messzire elkerülöm a Fidesz házitelevízióját.
3.) az ATV vezérigazgatója Németh Szilárd NER-lovag, Németh Sándor Hit Gyülekezete-vezető fia
7.) Az Egyenes beszéd főszerkesztője és a Spirit Fm szerkesztője, Hit Gyülekezete tag
8.) az ATV online divíziójának vezetője Gavra Gábor, akit az elhíresült bajai videó ügy miatt távolítottak el a HVG-től
10.) Németh Sándor, az ATV tulajdonosa és a Hit Gyülekezete vezetője az “Istentiszteletein” rendszeresen uszít a TISZA Párt és személy szerint ellenem és a Fidesz mellett kampányol. Cégei milliárdokat kapnak a NER-től.
Véletlenek nincsenek."
Véletlenek nincsenek."
Amúgy a Megafososok 1 percre rá már raktak kifelé mindent.
Itt van pár adat azért ezek elég komolyak.
Itt van pár adat azért ezek elég komolyak.
Ami ma az ATV-ben történt, az egy előre előkészített provokáció volt. A megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levettem a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok. Igen hibáztam. Abban hibáztam, hogy elhittem, hogy egy korrekt interjút akarnak készíteni. Többet nem fog előfordulni. Messzire elkerülöm a Fidesz házitelevízióját.
Véletlenek nincsenek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára p.csabi1 2024. június 10., hétfő 23:14-kor.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
-
Ez nagy trúság. Összességében ugyan ezt gondolom, csak kevésbé tudom ilyen tisztán megfogalmazni.bluebike írta:
Tök mindegy, a szerkesztő sértetten nekiment, le akarták járatni, ez erről szólt. Duzzogott az atv, erről szólt ez a jelenet.
MP meg olyan, amilyen. A teljes politikai elit úgy, ahogy van velejéig romlott, és ebből van elegünk. Takarodjon az összes a halál péniszére,és maradjanak is ott. Jöjjenek új arcok a helyükre, bárki, akár Magyar Péter, ha ő tudja ezt megszervezni. Aztán majd ha odakerül, őt is megítéljük, és ha nem felel meg lecseréljük. De kezdetnek ezt a rendszert minél előbb, bármi áron (nyilván észszerű keretek között) le kell váltani, mert ha nem akkor addig szipojozzák az országot, amíg az utolsó fillért is ellopják. Orbán, Gyurcsány, a sok megélhetési aljapolitikus, a szánalamas talpnyalóik, és médiafelületek mögöttük, a trombitáskristófok, mindet el kell zavarni. Aztán utána tiszta lappal majd lehet keresni a legalkalmasabb arcokat. Csak jussunk el oda, hogy a nép választhasson, ferdepálya, meg propaganda nélkül.
MP jelenleg két nagyon intenzív dolgot adhat ennek az országnak.
1. A mesterséges komából felébreszti a magyar népet és motivációt, reményt ad ahhoz, hogy van értelme politikával foglalkozni..hiszen lesz eredménye.
2. Csak játszmázik és ha kiderül, hogy ez csak egy neres gengszterváltás akkor még nagyobb kómába rakhatja az országot.
- BlancoMark
Nem olyan egyszeru ez, latszodott a vita megtartasabol is. Nem hianyzik nekik az, hogy MP rendszeresen tobb szazezer felboszult embert csoditsen az MTVA ele.Faust írta: Miert ne tehetnek meg?
Nem cinizmusbol kerdem, tenyleg erdekel. Szvsz barmit megtehetnek, a magszavazoikat nem fogja erdekelni, a tobbieket meg telibeszarjak mar evek hosszu evek ota.
-
Na ez óriási +1bluebike írta: MP meg olyan, amilyen. A teljes politikai elit úgy, ahogy van velejéig romlott, és ebből van elegünk. Takarodjon az összes a halál péniszére,és maradjanak is ott. Jöjjenek új arcok a helyükre, bárki, akár Magyar Péter, ha ő tudja ezt megszervezni. Aztán majd ha odakerül, őt is megítéljük, és ha nem felel meg lecseréljük. De kezdetnek ezt a rendszert minél előbb, bármi áron (nyilván észszerű keretek között) le kell váltani, mert ha nem akkor addig szipojozzák az országot, amíg az utolsó fillért is ellopják. Orbán, Gyurcsány, a sok megélhetési aljapolitikus, a szánalamas talpnyalóik, és médiafelületek mögöttük, a trombitáskristófok, mindet el kell zavarni. Aztán utána tiszta lappal majd lehet keresni a legalkalmasabb arcokat. Csak jussunk el oda, hogy a nép választhasson, ferdepálya, meg propaganda nélkül.