Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Toti

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. június 11., kedd 10:05

kiserik írta:
Toti írta:
és ez a lista mitől official?
Gondolom megvannak az sms-ek is.
minden értek :lol:
kurva hivatalosnak hat egy 2 perc alatt wordbe megszerkeztett lista, ja.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 10:01

kiserik írta:
Toti írta:
Az ATV hivatalos oldalán hivatalosan kiadott ATV közlemény mitől hivatalos? :ozil: Gondolom megvannak az sms-ek is.

Valahol keressük már meg az erkölcsi iránytűnket. Azt nem veszi be a gyomrunk, hogy hazugságokkal lejáratnak embereket, de az milyen jó, hogy hazugságokkal lejáratnak embereket, mert ők megérdemlik. Magyar Péter úgy néz ki, hogy hazudott nem egyszer, nem kétszer, hanem háromszor, élő egyenesben az ATV-vel kapcsolatban csak azért, hogy lejárassa azt. Mikor megpróbálták tisztázni a dolgot élő egyenesben, akkor meg elrohant és tovább vádaskodott (most már elítélve embereket vallási hovatartozásuk miatt), hogy tovább építse a hazugságbuborékot. Nem ebből van elegetek??? Nem ezt csinálja az annyira utált megafon??? Tényleg ennyire elfogadott lett a fideszmódi, hogy hazudunk, hazudunk meg hazudunk, aztán ha szembesítenek vele, akkor elszaladunk, elfordulunk, nem válaszolunk???

Az embert fel kellene világosítani, hogy hahó, pont ebből van elegünk, hogy hülyének nézed az embereket. Nem inni minden szavát, mint ha nem lenne holnap. Nem fújni minden szót, amit ő mondott, mert Magyar Péter szava igaz és bizonyító erejű.
De honnan tudod, hogy az a hazugsag, amit MP mond, es nem az, amit kommunikal az ATV?
Csak mert kiadtak egy cikket, amiben van egy lista mindenfele bizonyitek nelkul?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 11., kedd 9:57

Realista24 írta:
csababarca írta:
Valaki írta, hogy bárki mögé beálltak volna az emberek. Biztos, hogy nem. Bárki/akárki mögé nem áll be 1,3 millió ember, 3 hónap alatt.
Ne ferditsen tanar ur :mrgreen:
En vetettem fel egy gondolatot, hogy vajon ez MP ereje/tudasa-e vagy mar olyan szinten van a nep, hogy barki moge beallnanak-e. :)

Szerintem is is. Olyan karizmaja van, ami meggyozi az embert arrol, amit eleve tud. Raadasul szimpatikus az embereknek az, hogy naprol napra jarja a falvakat, varosokat, a legtobb kepviselo nem ilyen.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 11., kedd 9:55

Toti írta:
kiserik írta: Ja és itt a ""lista"": ezt adta át Rónai Egon Magyar Péternek, hogy bizonyítsa Magyar valótlanul rágalmazta meg az ATV-t (pénteken élő adásban, majd vasárnap az eredményvárón, ,majd hétfőn élő adásban), ahová nem hívták meg március 28 és május 3 között és amúgy sem kapott lehetőséget a kampányban: https://www.atv.hu/belfold/20240610/mas ... gyar-peter Ebbe nézett bele, majd felállt és elment. Rónai amúgy hibázott, nem "kutyakomédiázni" kellett volna, hanem feltenni az áhított kérdést: miért hazudik az ATV-ről az embereknek?

ui: és nagyon nem kell kiforgatni a mondandómat, és átváltani petykósan támadásba. Nem érdekel az ATV, nem védem, nem is nagyon követem őket, de ez megint egy baromira zavaró történet és villog az a hatalmas lámpa ami a veszélyre hívja fel a figyelmet.
Az ATV hivatalos oldalán hivatalosan kiadott ATV közlemény mitől hivatalos? :ozil: Gondolom megvannak az sms-ek is.

Valahol keressük már meg az erkölcsi iránytűnket. Azt nem veszi be a gyomrunk, hogy hazugságokkal lejáratnak embereket, de az milyen jó, hogy hazugságokkal lejáratnak embereket, mert ők megérdemlik. Magyar Péter úgy néz ki, hogy hazudott nem egyszer, nem kétszer, hanem háromszor, élő egyenesben az ATV-vel kapcsolatban csak azért, hogy lejárassa azt. Mikor megpróbálták tisztázni a dolgot élő egyenesben, akkor meg elrohant és tovább vádaskodott (most már elítélve embereket vallási hovatartozásuk miatt), hogy tovább építse a hazugságbuborékot. Nem ebből van elegetek??? Nem ezt csinálja az annyira utált megafon??? Tényleg ennyire elfogadott lett a fideszmódi, hogy hazudunk, hazudunk meg hazudunk, aztán ha szembesítenek vele, akkor elszaladunk, elfordulunk, nem válaszolunk???

Az embert fel kellene világosítani, hogy hahó, pont ebből van elegünk, hogy hülyének nézed az embereket. Nem inni minden szavát, mint ha nem lenne holnap. Nem fújni minden szót, amit ő mondott, mert Magyar Péter szava igaz és bizonyító erejű.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 11., kedd 9:37

Realista24 írta:
ferni írta: Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy ilyen beszélgetésekre van egy kb fix műsoridő. Legyen kb 10 perc.
MP elment a választás másnapján.

Egonka elkezdte a monológját, már az interjúalany szólt közbe 35 másodpercnél, hogy Mi a kérdés?

Erre képes volt ez a fasz azt válaszolni, hogy nincs kérdés....

Már itt fel kellett volna állni a picsába azt eljönni ezektől a hitgyülis bohócoktól.

Felháborító miket meg nem engednek maguknak.
Elég sok esélyt adott MP, azt is elmondta elolvassa majd és azért se engedte el ez a fasz a témát.
Mi volt a terv? Hogy majd 3 percet beszél összesen MP vagy mi?

Erről meg pont beszélt ma a telexben, egész interjút érdemes meghallgatni, nagyon jó beszélgetés volt.

Telex, 30:30tól jön fel a téma, hogy ha látják elkezd változni MP mi a terv és hogy figyelnek oda erre.
Hidd el ő látta a legjobban mennyire kiforgatja egy ilyen az embert.
A feleségét vesztette el a NER miatt meg szakadt szét a családja, mert Jucika is egy agymosott idióta lett, lásd Frizbi.

Stíluson meg akadj fent Faust, én azon akadok fent, hogy napi egy milliárdot lop el Lőrinc legálisan.

Azon akadok fel, hogy szavazatokért lelki terrorban tartják a magyar népet hónapok óta.

Én azon akadok fent, hogy Európában a legnagyobb összegben égetik a pénzt hirdetésekre, miközben az iskolákban nincs kréta meg WC papír, ja de tanár se...

Azon akadok fent hogy a kórházakban naponta halnak meg az emberek a leépült egészségügyi rendszer miatt és családokat csonkítanak meg, mert el kell lopni mindent is. Ezek még a kínai vakcinákban is csak a pénzt nézték meg a lélegeztetőgépekben is, miközben magyar emberek haltak meg.

Én azon akadok fent hogy romba döntik azt az országot, ahol élni szeretnék csak azért, hogy minden pénzt el tegyenek a zsebükbe.

És ezt még holnap reggelig sorolhatnám.

Ezek mellé meg tedd hozzá MP stílusát mint probléma...
Ez az ember 4 hónapja belevágott egy olyan dologba, amibe senki se mert eddig így belevágni és 4 hónapja megállás nélkül azon dolgozik, hogy ezeket eltakarítsa a faszba, kékfidesztől kezdve a fideszig és épp most ért el 30%ot pár hónap alatt.

De biztos az a kurva dosszié annyira fontos.

Letojom ha nem hibátlan mert olyan sosem lesz, de az elmúlt 14 évben magasan ő tette eddig a legtöbbet, hogy ezektől az élősködőktől megszabaduljunk és elég volt neki erre 4 keményen végig dolgozott hónap.

Ilyenkor át kéne értékelni, hogy a többiek mi a fenét is csináltak 14 év alatt.

Szóval egyik mérlegre tegyük rá a Fidesz bűneit, másikra meg MP stílusbeli problémait... Vagy egy-két nem szimpatikus személyiségjegyét... Kezdjük ott, hogy ilyenbe normális ember bele se állna, amit MP elkezdett. Nagyon sokat kapott szerencsétlen, sztem elsőre nagyon is jól helyt állt.

De MP nem ment el vitázni Vonával, a 0.68%os párt vezetőjével...

Micsoda bűnök, miközben a Fidesz magyar embereket nyomorít meg nap mint nap pénzért.

Kicsit rakjuk már helyre a dolgokat magunkban minek mekkora súlya van.
Nagyjabol egyetertek a hsz-szel, de azt meg nem latom, hogy mi különlegeset tett MP.

Marmint ne ertsd felre, es le is irtam, ezek az eredmenyek egyedulalloak es magukert beszelnek, de ez valoban MP erdeme vagy ha most te allnal oda es mondanad ugyanezeket, akkor vajon ez a teljesen kiegett es kiehezett tarsadalom nem ugyanigy viselkedne-e?

Nem csak elert oda a magyar nep, hogy minden mindegy, jojjon barki es beallunk moge? Nem MP a szerencses nyertese a jokor jo idoben helyzetnek? Az az erzesem, hogy 4 vagy 8 eve MP is ugyanugy sullyeszto lett volna, mint mindegyik masik.
Ezt mar tobbszor lenyilatkozta o maga is, hogy ezt az egeszet nem a szemelye generalta, gyakorlatilag barki allhatna ott helyette, hanem a tarsadalom van ilyen lelki allapotban kollektiven.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 9:34

csababarca írta:
Valaki írta, hogy bárki mögé beálltak volna az emberek. Biztos, hogy nem. Bárki/akárki mögé nem áll be 1,3 millió ember, 3 hónap alatt.
Ne ferditsen tanar ur :mrgreen:
En vetettem fel egy gondolatot, hogy vajon ez MP ereje/tudasa-e vagy mar olyan szinten van a nep, hogy barki moge beallnanak-e. :)
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 9:32

hehetheoriginal írta:
Toti írta:
mert erik erzi :lol:
Egy fokkal hitelesebb lenne, ha valoban az sms-ek/hivaslita kerultek volna a cikkbe.
Igy pont annyit er, amennyit bele akar latni az ember.

Amugy meg, ha kutyaba veszik, ne csodalkozzon senki, ha o kutyaba vesz valakit. Aztan meg ezek vannak felhaborodva :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 11., kedd 9:30

Ezt szerintem is túlreagálta most, de érdekes, hogy itt egy ilyen miatt már lassan meghurcolják, aztán mi volt ez? Kiment egy stúdióból :lol:
Óriási károkozás, monnyon lee.

Tényleg, ez marha nagy probléma volt itt, hogy besorolta az ATV-t a szennymédiába...azt az ATV-t, ahol Hont, Ceglédi hol nyíltan, hol burkoltan agitál a kormány mellett, meg OV zsenialitása mellett, aztán amikor ezzel megvádolja őket valaki, akkor már megy a sértődés.

Rónai felelőssége abszolút meg van ebben, mert kutyakomédiázni kezdett, ahelyett, hogy rövidre zárta volna a témát, pl azzal, hogy tessék, itt van, majd műsor után nézze meg. Vagy pl nem adásban hanem még előtte ezt lehetett volna tisztázni is akár, de lehet túl sokat kérek.
Egyértelműen arra ment ki itt Egon bá, hogy kiugrassza a nyulat a bokorból, sikerült is neki, gondolom meg is dicsérték utána.

Na most másik téma, de sokan kicsit sokat képzelnek bele MP valós erejébe, de sokan le is becsülik.
Pontosan azt kell feldolgozni, még ha nehéz is, hogy a magyar emberek tradicionálisan jobboldali érzelműek, úgy legalább a Horthy korszak óta. Nem fog senki tudni baloldali retorikával 15-20%-nál népszerűbb lenni, az a plafon. Az a plafon amiről Gyurcsány és Dobrev nem akar tudomást venni.
Szóval jah, ezt gondolom: jókor volt jó helyen, jól időzített, és jobboldali narratívával állított ki vasárnap 1,3M embert maga mögé. De hogy akárki mögé beálltak volna, azt egyáltalán nem gondolom.

Nyílván sok minden felsejlik az emberekben (nagyon paranoiássá tett minket az elmúlt 14-20- év), hogy mi is a szándék, fidesz küldte-e? Lehet, nem tudjuk, kizárni talán nem lehet. De egyelőre amit csinál az becsülendő, mert olyan szardobálást kevesen kaptak a NER rendszerétől mint Ő. Vona lejárató kampánya egy kis lepkefing volt ehhez képest.
Nem véletlen váltott szöveget a fidesz, és az április-május első feléig foglalkoztak komolyabban MP-vel, hatástalanul, majd kijátszották a Háború vagy MEGHALSZ kártyát, és csak azt nyomatták.
Az működött.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 11., kedd 9:21

Toti írta:
kiserik írta: Ja és itt a ""lista"": ezt adta át Rónai Egon Magyar Péternek, hogy bizonyítsa Magyar valótlanul rágalmazta meg az ATV-t (pénteken élő adásban, majd vasárnap az eredményvárón, ,majd hétfőn élő adásban), ahová nem hívták meg március 28 és május 3 között és amúgy sem kapott lehetőséget a kampányban: https://www.atv.hu/belfold/20240610/mas ... gyar-peter Ebbe nézett bele, majd felállt és elment. Rónai amúgy hibázott, nem "kutyakomédiázni" kellett volna, hanem feltenni az áhított kérdést: miért hazudik az ATV-ről az embereknek?

ui: és nagyon nem kell kiforgatni a mondandómat, és átváltani petykósan támadásba. Nem érdekel az ATV, nem védem, nem is nagyon követem őket, de ez megint egy baromira zavaró történet és villog az a hatalmas lámpa ami a veszélyre hívja fel a figyelmet.
mert erik erzi :lol:
thereisonly1ronaldo

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. június 11., kedd 9:18

kiserik írta: ui: és nagyon nem kell kiforgatni a mondandómat, és átváltani petykósan támadásba. Nem érdekel az ATV, nem védem, nem is nagyon követem őket, de ez megint egy baromira zavaró történet és villog az a hatalmas lámpa ami a veszélyre hívja fel a figyelmet.
És van olyan politikus, akinek a feje felett nem villog lámpa? Ha nem ő, akkor ki jobb nála? Miért baj az, ha valaki azért szavaz MP-re, mert azzal kvázi a fidesz ellen szavaz?

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. június 11., kedd 9:07

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 11., kedd 8:59

Igazad van amugy.
Lehet,hogy ez egy kapufa volt tole es nem mert ezzel most szembenezni.

Ertem,hogy leakarja epiteni a kormany es az ellenzeki mediat is,de annyi utokartya van a kezeben,hogy remelhetoleg ilyenekkel nem kezdi el bontani a sajat maga “hitelessegi” szobrat.
Arrol nem is beszelve,hogy az ellenzek sajat magat szurja hasba mar evek ota,de most szepen forgatjak is a kest,szoval en nem lazom erdemesnek,hogy o miattuk belemenjen ilyen hazugsagokban.
Minenesetre politikus. Legyen ez a legnagyobb hazugsaga.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 11., kedd 8:54

Realista24 írta:
p.csabi1 írta: Az azért komoly hogy még mindig van itt is olyan ember aki védi a propagandát meg ezeket a mocskokat. :lol:
Itt konkretan ilyet nem lattam mondjuk, max Raisen, bar nem tudom, hogy beirta-e most hogy Gyoztunk. :mrgreen:
Az elmúlt napokból valami rémlik de úgy megy a topic hogy az valami brutális. :mrgreen: :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 8:52

p.csabi1 írta: Az azért komoly hogy még mindig van itt is olyan ember aki védi a propagandát meg ezeket a mocskokat. :lol:
Itt konkretan ilyet nem lattam mondjuk, max Raisen, bar nem tudom, hogy beirta-e most hogy Gyoztunk. :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 11., kedd 8:50

Azért aki úgymond kritizálja az ne felejtse már el hogy 3 hónapja nyomja ezt MP.
A másik meg amit ez az ember és a családtagjai kaptak meg akik mellette állnak az szinte mindenkit kikészített volna.
Erre bemegy a tv-be ott meg a műsorvezető elkezd vele szórakozni,úgy hogy már előtte a nő is ezt csinálta pár nappal ezelőtt.
Mindezt egy olyan választási kampány és választás után ahol szó szerint a belét kidolgozta ő is és a csapata is.
Ami a legszebb az egészben hogy meg is lett az eredménye szerencsére,de mindezek ellenére nem ezzel foglalkoznak a tv-be.

Az azért komoly hogy még mindig van itt is olyan ember aki védi a propagandát meg ezeket a mocskokat. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 11., kedd 8:45

Ja és itt a ""lista"": ezt adta át Rónai Egon Magyar Péternek, hogy bizonyítsa Magyar valótlanul rágalmazta meg az ATV-t (pénteken élő adásban, majd vasárnap az eredményvárón, ,majd hétfőn élő adásban), ahová nem hívták meg március 28 és május 3 között és amúgy sem kapott lehetőséget a kampányban: https://www.atv.hu/belfold/20240610/mas ... gyar-peter Ebbe nézett bele, majd felállt és elment. Rónai amúgy hibázott, nem "kutyakomédiázni" kellett volna, hanem feltenni az áhított kérdést: miért hazudik az ATV-ről az embereknek?

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 11., kedd 8:22

A legnagyobb baj a magyar politikával : nincs három éve hogy elindult a topik és általában a legaktívabbak között szerepel all the time,~14000 hozzászólás, egy fodball szurkolói oldalon.

#csapbolisezfolyik...... megyek bappézni :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 11., kedd 8:20

ferni írta:

Listával kapcsolatban meg Egon akarta előadni hogy sehol senki nem szól bele a dolgokba meg a fele szerkesztőség nem ismeri Némethéket... :lol:
Erről szólt a lista.

Ez ami nagyon nem tetszik MP-vel kapcsolatban, hogy mindig megváltozik a múlt (vagyis magyarázni kell). A lista arról szól (elvileg), hogy hazugság az a rágalom miszerint nem hívták be az ATV-be az említett időpontok között.
R. Carlos írta: Alapvető különbség a két párt kommunikációja, az egyik dollárbaloldal-háborúzik, a másik szeretetről-nyugalomról beszél. A baj az, hogy a magyarnak mindig ellenség kellett, meg félt valamitől, amit nem lát vagy nem is érinti őt és nem is fogja sosem.

Ki kell nőnie a népnek azt, hogy egymás között keresse az ellenséget. Ez egy fejlett és okos társadalom alapja. Nem egymás ellen, hanem egymásért vagyunk. A rendszerváltás óta a politika nem indult el ebbe az irányba, hanem a hatalomért való cicaharc ment, gyerekcipőben. Magyar Péter és pártja az első olyan párt, ami az új, általam felvázolt irányba indult el.
Ez is számomra egy nonszensz. Magyar 1 mondatot mond a szeretetről és 100 a közös ellenségről. Minap hallgattam egy interjúját. Elmondta, hogy elege van abból, hogy a polgárok mindig valami ellen szavaznak, inkább valami mellett kellene. A riporter kérdezte a programjukról, hogy lehessen mellette szavazni, erre MP azt mondta, a program fent van a facebookon, nincs miről beszélni, inkább beszéljenek arról, hogy miért kell a Fidesz ellen szavazni :lol: Gyakorlatilag semmi mást nem csinál, csak habzószájjal szidja a közös ellenséget, de úgy van előadva, mint ha ő lenne a béke és a szeretet nagykövete :lol:

Én bírtam, mikor a rádióban feszegette az USA dolgait Ukrajnában vagy mikor nekiment Brüsszelnek Puzsérnál, de mikor utólag kell ezeket módosítgatni meg színezni, akkor elmegy tőle a kedvem.
Realista24 írta:

Nem csak elert oda a magyar nep, hogy minden mindegy, jojjon barki es beallunk moge? Nem MP a szerencses nyertese a jokor jo idoben helyzetnek? Az az erzesem, hogy 4 vagy 8 eve MP is ugyanugy sullyeszto lett volna, mint mindegyik masik.

Egyrészt MP az eddigi legjobb fideszleváltó prototípus. Másrészt kell hozzá az a fajta propaganda, mit most a facebook és a kormányfüggetlen (nagy találó ez a kifejezés) média tol. (hoztam erről egy cikket, 1 hónap alatt 1 hírportált nézetek vegyesen. A Tisza pártról 1400 cikk, míg a kutyapárt, Vona, MZP, Memo, Mi hazánk ötösről összesen 268). Ez nagyjából ugyan az, mint a másik oldalon a háborúzás. Harmadrészt de, ott tart egy réteg, hogy bárki mögé beáll, mert ennél rosszabb nem lehet.

Érdekes a Fidesz hozzáállása is. Lehet itt találgatni, de ami tény, hogy őket annyira nem érintette ez az egész. A kegyelmi botrányban a támogatottságuk beesett 46-47%-ra, most meg hoztak 45%-ot. Ez ha így marad, nekik jó.
Halfkey írta: Ez a pár oldal amúgy mutatja mennyire célba ér mindenkinél akár öntudatlanul is a Fidesz propaganda.

Semmivel se ‘idegesebb’ ember mint bármelyik másik politikus, de megy a pszichopetizés a reklámokban, és tessék.
Nálam nagyon nem pszichopeti, de politikusként, közszolgaként, főleg, ha ezt az elején ki is kérjük magunknak így nem viselkedünk. Elege van a fideszes gőgből (és sokaknak), de ő lehet gőgös (és sokaknak ez tetszik). És felhozhatod Toroczkait nyugodtan, de akkor hozzál olyan példát is, mikor nem ment el valahová interjúzni, vagy elszaladt, mert nem tetszett a dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2024. június 11., kedd 8:24-kor.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 11., kedd 8:09

Ez a pár oldal amúgy mutatja mennyire célba ér mindenkinél akár öntudatlanul is a Fidesz propaganda.

Semmivel se ‘idegesebb’ ember mint bármelyik másik politikus, de megy a pszichopetizés a reklámokban, és tessék.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. június 11., kedd 7:53

ELSiete írta:
Dupla D írta:

Nézd meg mondjuk a tegnapi Telexes interjút vele. Jófejkedik végig és egy nagyon jó beszélgetés volt. Látszik, hogy nem tudja kezelni még a provokációt megfelelően és mindenben támadást lát, ha kormánypropagandából jön a kérdező még akkor is, ha jó kérdést tesz fel. Ebben fejlődnie kell.
No offense, ezzel szamolnia kell. A Fideszesek sem puszira mentek be anno egy Kálmán Olga mellé a reggeli interjúkra.
Vicces ez a no offense mondatkezdés. :)

Főleg azok után, hogy ezt mondtam én is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: