jxbell írta:
Pad'em írta:
Joan Gaspart, Former Barcelona President: "I saw the Real Madrid’s celebration. I was watching it to see how we could celebrate it next year. I didn't enjoy it….they celebrate it as if they had reached the moon or achieved something unthinkable. We are more practical while celebrating it, less spectacular.” @diarioas
Mint a tavalyi ünneplésük a kieső Espanyolnál. Indiántánc a kezdőkörben majd sikítás és futás mint a Jurassic Parkban. Alig volt spectacular
Komolyan ezeknél mindenki hülye?
Mindenki, de Gaspart mindig is kiemelkedően hülye volt
De keci, hogy lehet ennyire képmutató az összes?
Kb minden amivel minket köpködtek az elmúlt években az rájuk kb minden duplán igaz.
Keci az a nímand tatamartino ahogy beült a székbe már bale árárol magyarázott amikor duplaannyiért kapott egy neymar
Bíróznak minden helentéktelen dologra azt 15 évre folyik eljárás ellenük.
Amikor sorfalat kellett volna álljanak a klubvbre összevissza kamuztak, hogy miért nem aztán 2 honapoal kesobb mi voltunk a dzarok, hogy a bajnoki címre nemkaptak sorfalat
Verik a sajátneveléseikre aztán ugyanannyi értelmes játékost tud felmutatni a fabrica is sőt igazából többet mert a mieink használhatóak europában, van amelyik magasabb 170 centinél.
Én nem tudom mi kéne történjen, hogy ezek befogják. Szurkolókat mar lefosom de bazdmeg, hogy az ilyen aguero meg gaspart meg laport piké xavi mindig az összesnek mondani kell hetetente valamit beszarok.
Biztos vagyok benne, hogy a mieinket is hetente kérdezik ujságírók a barszáról mégis 2-3 évente hallok valami nyilatkozatot tőlünk az is sablon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams