Realista24 írta:
Ne ferditsen tanar ur
En vetettem fel egy gondolatot, hogy vajon ez MP ereje/tudasa-e vagy mar olyan szinten van a nep, hogy barki moge beallnanak-e.
akkor Te voltál:D
Nyílván is-is ahogy lentebb írta is valaki.
Biztos, hogy jókor jó helyen volt. Ha mondjuk egy botránymentes hónapban jön ki, akkor semmit nem ért volna el. Jó volt az időzítés, és valamiféle hitelesség is körüllengi, mert bentről jött, ráadásul az egyik, több botrányban is érintett miniszter exférje. Ez sokat dob rajta.
Ezért gondolom egy random Kovács Béla Baktalórántházáról nem lett volna képes ilyenre.
Kiserik, én nem értem azt, amit MP-vel kapcsolatban csinálsz. Számon kéred olyanokért, amiket mindenki megtett már, csak mondjuk 10-20 éve sportként űzve.
De tőlem elítélheted, de nem szoktál ennyire kényes lenni másnál. Pont azt csinálod, mint Hont, meg Schiffer, meg vagy sértődve valamiért, nem tudom az okát.
A MiHazánk, akiket promótálsz nem fog itt ebben az országban szóhoz jutni, el kell fogadni, nekik a plafon a 15 %, és az már óriási dolog lenne. Azért nőnek, mert többféle válság söpört végig a zászlóbontásuk óta az országban, világban. A szélsőjobb történelmi mintázatokat figyelve ezeken a válságokon tudott és tud ma is felkapaszkodni, és növekedni. De ahogy rendeződik, elmúlik a válság, és jön valamiféle stabilabb légkör, nem tudnak tovább nőni.
Ezt el kell fogadni, nem sértődni arra, akik viszont nagyobbra tudnak nőni, mert próbálnak a szélsőségektől ódzkodni.
Ugyanez igaz a szélsőségek másik oldalára is természetesen, nem csak a szélsőjobbra.
De tényleg érdekelne, hogy miért vagy ilyen szkeptikus vele kapcsolatban, és ne a sallangot mond, hanem konkrétumot. Mert most ebből az ATV-s kivonulásból is akkor ügyet kerítesz, hogy az hihetetlen, ennél sokkal durvább dolgok történnek nap mint nap, bármelyik politikussal.
BlancoMark írta:
Aki nem hisz az ATV egyre fokozodo kormanypartisagaban az nezze meg hogy kikkel es hogyan folyt az Öt cimu musor ezelott, es azt hogy most kikkel folyik es milyen stilusban. Es meg az sem erdekli oket, hogy az emberek 80-90%-ban belejuk szallnak, csak menjen a propaganda. Kommentelesi lehetoseg termeszetesen tiltva a videok alatt.
Na igen, erre céloztam. 2-3 évvel ezelőtt egészen más hangvételű volt a műsor. Akkor is rugdosták az ellenzéket, de nem ilyen szinten, és kizárólagosan.
Amikor a kommentekben a nézők elkezdtek erre felfigyelni, és szóvá tették, ki is kapcsolták a kommentelés lehetőségét.