Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 11., kedd 11:00

:-*
kierkegaard írta:
Realista24 írta:

Kezdjuk az elejen. Behivtak valakit egy temaban, majd egy teljes mas iranyt akartak adni az egesznek, csak azert, hogy ujra bele tudjanak allni.
Behívtak egy stúdióba amire azt mondtam, hogy nem érkezett megkeresés. Szerintem belefér, hogy az első percben ezt gyorsan letisztázzuk. Ezután mehet a téma amit előzetesen megbeszéltünk.

De epp ezaz, hogy utana nem lett volna tema, mivel Ronai mondta, hogy nincs kerdese.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 11., kedd 10:59

Toti írta:
Pipita írta: Kabaré gecibazmeg hogy nem lehet kritikát megfogalmazni a tökéletes szent tehénnel szemben, mert akkor fideszes vagy meg mihazánkos. :lol:
#JeSuisKiserik
nem, hanem az a kabaré geci, h ekkora faszságba képesek belekötni emberek, h kivonult egy műsorból, ahova behívták egy téma miatt, majd az első másodperctől kezdve provokálva beleálltak, amire van egy szerkeztett listájuk, ami az atv hivatalosan oldalán fellelhető, melynek hivatkozási és bizonyítási alapja egy "gondolom megvannak". kiegészítve egy özil smileval, h hogy lehetünk ilyen buták, h nem hisszük el, nem is értem.

inkább, h hol tart az ország, na az a kabaré 'gecibazmeg' a fidesz vezetésével tizenx éve.
Mintha más politikust nem provokáltak volna már vagy feszitettek volna keresztre ilyen műsorokba, jesus. Ja de azt lehetett, meg akkor persze ment a "nem tudja magát megvédeni, hazug áruló"-zás. Akkor sem ez a megoldás. Majd ha miniszterelnokkent is kapja a zrikát, akkor is kivonul a parlamentből? Uszít a Fidesz persze, csak Petike ahelyett, hogy beleáll és tovább uszít, ahelyett mondjuk kihasználhatná a műsor időt és megmutathatna, hogy lehet ezt maskent is.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 10:58

kierkegaard írta:
Realista24 írta:

Kezdjuk az elejen. Behivtak valakit egy temaban, majd egy teljes mas iranyt akartak adni az egesznek, csak azert, hogy ujra bele tudjanak allni.
Behívtak egy stúdióba amire azt mondtam, hogy nem érkezett megkeresés. Szerintem belefér, hogy az első percben ezt gyorsan letisztázzuk. Ezután mehet a téma amit előzetesen megbeszéltünk.
Nem.
Pl. kezdhettek volna ugy is, elegansabb/stilusosabb modon, hogy kedves MP, orulunk, hogy a harminckettedik meghivasunkat vegre elfogadta, nezzuk a kerdeseket. Ha mar oda akarnak szurni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 11., kedd 10:54

Realista24 írta:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. június 11., kedd 10:41

Pipita írta: Kabaré gecibazmeg hogy nem lehet kritikát megfogalmazni a tökéletes szent tehénnel szemben, mert akkor fideszes vagy meg mihazánkos. :lol:
#JeSuisKiserik
nem, hanem az a kabaré geci, h ekkora faszságba képesek belekötni emberek, h kivonult egy műsorból, ahova behívták egy téma miatt, majd az első másodperctől kezdve provokálva beleálltak, amire van egy szerkeztett listájuk, ami az atv hivatalosan oldalán fellelhető, melynek hivatkozási és bizonyítási alapja egy "gondolom megvannak". kiegészítve egy özil smileval, h hogy lehetünk ilyen buták, h nem hisszük el, nem is értem.

inkább, h hol tart az ország, na az a kabaré 'gecibazmeg' a fidesz vezetésével tizenx éve.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 11., kedd 10:37

kiserik írta:
Toti írta:
és ez a lista mitől official?
Az ATV hivatalos oldalán hivatalosan kiadott ATV közlemény mitől hivatalos? :ozil: Gondolom megvannak az sms-ek is.

Valahol keressük már meg az erkölcsi iránytűnket. Azt nem veszi be a gyomrunk, hogy hazugságokkal lejáratnak embereket, de az milyen jó, hogy hazugságokkal lejáratnak embereket, mert ők megérdemlik. Magyar Péter úgy néz ki, hogy hazudott nem egyszer, nem kétszer, hanem háromszor, élő egyenesben az ATV-vel kapcsolatban csak azért, hogy lejárassa azt. Mikor megpróbálták tisztázni a dolgot élő egyenesben, akkor meg elrohant és tovább vádaskodott (most már elítélve embereket vallási hovatartozásuk miatt), hogy tovább építse a hazugságbuborékot. Nem ebből van elegetek??? Nem ezt csinálja az annyira utált megafon??? Tényleg ennyire elfogadott lett a fideszmódi, hogy hazudunk, hazudunk meg hazudunk, aztán ha szembesítenek vele, akkor elszaladunk, elfordulunk, nem válaszolunk???

Az embert fel kellene világosítani, hogy hahó, pont ebből van elegünk, hogy hülyének nézed az embereket. Nem inni minden szavát, mint ha nem lenne holnap. Nem fújni minden szót, amit ő mondott, mert Magyar Péter szava igaz és bizonyító erejű.
Jelenleg az van, hogy MP mond A-t, ATV meg mond B-t. Te az elobbit hazugsagnak veszed, a masikat meg keszpenznek, pedig bizonyitekot egyik sem mutatott.

Talan azt a doksit, amit odanyomtak a kezebe, fel kellett volna tolteniuk a hivatalos cikkbe... Mar ha nem ures lapok ugyebar.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 11., kedd 10:37

kierkegaard írta: hehe: teljesen elbagatelizálod. Te beszélsz baszki folyamatosan roncstársadalomról de ha kritika éri a kis totemoszlopot akkor már is hisztiztek mint a fürtöskurvák. Aztán majd mindenki csodálkozni fog, hogy ugyan olyan arcok követik egymást a politikai ranglétrán.

Továbbra is: Ők politikusok, ilyenkor lehet őket számon kérni. Ez az ügy tényleg komolytalan, viszont nem maga az ügy a lényeg, hanem a reakció rá és nem csak most produkált ilyet.
Realista24 írta:
Fel konkretum?#
Tehat, ha mondjuk az ATV-s arc, azt mondja MP-re, hogy meleg, MP erre inkabb kivonul, mint lesullyedjen ilyen szintre, es azt mondja, nem te vagy a b.zi...az azt jelenti, hogy inkabb meleg, mint nem, mert kiment a studiobol?

Felkonkretum, azt sem tudtam, hogy letezik ilyen, de ma is tanultam valamit legalabb.
Rossz a példa. Maradjunk a megkeresésnél. Leülök egy vitára, elém tolnak egy papírt és szembesítenek, hogy ők bizony kerestek. Erre azt mondom, hogy: nem kerestetek, a telefonszámomra és más kollegám számára nem érkezett megkeresés, szolgáltató által lekérhető adat, be is bizonyitom, sziasztok. B opció: Sajnálom, valóban érkezett megkeresés és legközelebb máshogy fogok reagálni.
Mi történt? Mint egy problémás 4 éves gyerek reagált a szituációra felnött emberként, magas politikai pozicióban akire épp a kormányváltást bizzuk.
Mit kersz rajta szamon bazmeg? :lol:
Mit tett, amit szamon lehet es erdemes rajta kerni?
Elbagatelizalom, mert egy vicc az egesz tema.

Ez lenne a lenyeg amugy, hogy jon mp, ha nem jo, akkor a nep valaszt mast. Ez lenne az egesz kibaszott szarnak a lenyege.
De itt ugyesen tereled a szot te meg fidERIKusz is a lenyegi kerdesekrol, ami valoban szamit.

De neked az a legnagyobb problema jelenleg, hogy egy politikus duzzigva otthagyta a studiot, mert elege lett a faszsagbol es a tavolrol sem profi, mondhatni propagandista bohoc viselkedesebol.
thereisonly1ronaldo

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 11., kedd 10:37

Realista24 írta:
miro. írta: Az tény,hogy senki nem tudja,hogy ez a dosszié valódi,vagy összeírtak hasra ütésre valamit.
Hogy tudja bebizonyítani,hogy nem igaz ? Sehogy.
Szerintem meg, ha igaz a dolog, akkor az ATV igen konnyu helyzetben van, mert konnyen bizonyitani tudja az uzenetek es hivaslistak bemutatasaval.
Egeszen addig amig ez nem tortenik meg, szart se er a lista es MP-vel van az "artatlansag velelme".
Abszolut igy van,konnyen tudjak bizonyitani.
De eddig a legkomolyabb dolog az volt,hogy egy darab papirt egy “dosszieba” tettek,hogy meg eredetibb legyen a sztori. :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 10:35

kierkegaard írta: hehe: teljesen elbagatelizálod. Te beszélsz baszki folyamatosan roncstársadalomról de ha kritika éri a kis totemoszlopot akkor már is hisztiztek mint a fürtöskurvák. Aztán majd mindenki csodálkozni fog, hogy ugyan olyan arcok követik egymást a politikai ranglétrán.

Továbbra is: Ők politikusok, ilyenkor lehet őket számon kérni. Ez az ügy tényleg komolytalan, viszont nem maga az ügy a lényeg, hanem a reakció rá és nem csak most produkált ilyet.
Realista24 írta:
Fel konkretum?#
Tehat, ha mondjuk az ATV-s arc, azt mondja MP-re, hogy meleg, MP erre inkabb kivonul, mint lesullyedjen ilyen szintre, es azt mondja, nem te vagy a b.zi...az azt jelenti, hogy inkabb meleg, mint nem, mert kiment a studiobol?

Felkonkretum, azt sem tudtam, hogy letezik ilyen, de ma is tanultam valamit legalabb.
Rossz a példa. Maradjunk a megkeresésnél. Leülök egy vitára, elém tolnak egy papírt és szembesítenek, hogy ők bizony kerestek. Erre azt mondom, hogy: nem kerestetek, a telefonszámomra és más kollegám számára nem érkezett megkeresés, szolgáltató által lekérhető adat, be is bizonyitom, sziasztok. B opció: Sajnálom, valóban érkezett megkeresés és legközelebb máshogy fogok reagálni.
Mi történt? Mint egy problémás 4 éves gyerek reagált a szituációra felnött emberként, magas politikai pozicióban akire épp a kormányváltást bizzuk.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 11., kedd 10:34

Pipita írta:
Realista24 írta:

Fel konkretum?#

Az egyik résztvevő TAG, a kettő résztvevő közül az egyik fél igazi, egész konkrétumokkal.

Így olvasd. :mrgreen:

Kabaré gecibazmeg hogy nem lehet kritikát megfogalmazni a tökéletes szent tehénnel szemben, mert akkor fideszes vagy meg mihazánkos. :lol:
#JeSuisKiserik
Nem a kritikaval van a gond, hanem a kettos mercevel. Egyertelmuen latszik, hogy kiseriknek MP valamiert a begyeben van es mas elbiralas ala esik mint a tobbi politikus. Benne a szalkat is, masokban a gerendat se... Amivel nincs problema, viszont akkor tisztazni kell hogy nem szimpatikus kulonbozo okokbol kifolyolag es hogy keptelen az objektiv ertekiteletre vele kapcsolatban.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. június 11., kedd 10:33

kiserik írta: (most már elítélve embereket vallási hovatartozásuk miatt)
Erre kérlek tudnál hozni cikket/interjút, hogy konkrétan mit mondott és kire?

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 11., kedd 10:26

hehe: teljesen elbagatelizálod. Te beszélsz baszki folyamatosan roncstársadalomról de ha kritika éri a kis totemoszlopot akkor már is hisztiztek mint a fürtöskurvák. Aztán majd mindenki csodálkozni fog, hogy ugyan olyan arcok követik egymást a politikai ranglétrán.

Realista24 írta:
Fel konkretum?#

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 11., kedd 10:23

miro. írta: Az tény,hogy senki nem tudja,hogy ez a dosszié valódi,vagy összeírtak hasra ütésre valamit.
Az volt a baj, hogy átvette a dossziét. Azt kellett volna csinálni, mint a Miniszterelnök Úr :sziv: MZP-vel Hódmezővásárhelyen, rá se nézni és elutasítani, amit adni akar. Hiszen az teljesen rendben volt…

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 10:23

Szerintem meg, ha igaz a dolog, akkor az ATV igen konnyu helyzetben van, mert konnyen bizonyitani tudja az uzenetek es hivaslistak bemutatasaval.
Egeszen addig amig ez nem tortenik meg, szart se er a lista es MP-vel van az "artatlansag velelme".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 11., kedd 10:21

Realista24 írta:
kierkegaard írta:

Az egyik fél konkrétumokkal fogalmazta meg az állítását, míg mp se a stúdióban se fb poszton nem bizonyította az ellenkezőjét csak elterelte a témát más irányba.
Ez egy általános dolog nála.
Fel konkretum?#

Nem eleg csak mondani, ki is kell nyomtatni :lol:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. június 11., kedd 10:21

Realista24 írta:
kierkegaard írta:

Az egyik fél konkrétumokkal fogalmazta meg az állítását, míg mp se a stúdióban se fb poszton nem bizonyította az ellenkezőjét csak elterelte a témát más irányba.
Fel konkretum?#

Az egyik résztvevő TAG, a kettő résztvevő közül az egyik fél igazi, egész konkrétumokkal.

Így olvasd. :mrgreen:

Kabaré gecibazmeg hogy nem lehet kritikát megfogalmazni a tökéletes szent tehénnel szemben, mert akkor fideszes vagy meg mihazánkos. :lol:
#JeSuisKiserik
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipita 2024. június 11., kedd 10:23-kor.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 11., kedd 10:20

Az tény,hogy senki nem tudja,hogy ez a dosszié valódi,vagy összeírtak hasra ütésre valamit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro. 2024. június 11., kedd 10:21-kor.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 10:19

kierkegaard írta:
Realista24 írta:

De honnan tudod, hogy az a hazugsag, amit MP mond, es nem az, amit kommunikal az ATV?
Csak mert kiadtak egy cikket, amiben van egy lista mindenfele bizonyitek nelkul?
Fel konkretum?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 11., kedd 10:17

Realista24 írta:
Ne ferditsen tanar ur :mrgreen:
En vetettem fel egy gondolatot, hogy vajon ez MP ereje/tudasa-e vagy mar olyan szinten van a nep, hogy barki moge beallnanak-e. :)

akkor Te voltál:D

Nyílván is-is ahogy lentebb írta is valaki.
Biztos, hogy jókor jó helyen volt. Ha mondjuk egy botránymentes hónapban jön ki, akkor semmit nem ért volna el. Jó volt az időzítés, és valamiféle hitelesség is körüllengi, mert bentről jött, ráadásul az egyik, több botrányban is érintett miniszter exférje. Ez sokat dob rajta.
Ezért gondolom egy random Kovács Béla Baktalórántházáról nem lett volna képes ilyenre.

Kiserik, én nem értem azt, amit MP-vel kapcsolatban csinálsz. Számon kéred olyanokért, amiket mindenki megtett már, csak mondjuk 10-20 éve sportként űzve.
De tőlem elítélheted, de nem szoktál ennyire kényes lenni másnál. Pont azt csinálod, mint Hont, meg Schiffer, meg vagy sértődve valamiért, nem tudom az okát.

A MiHazánk, akiket promótálsz nem fog itt ebben az országban szóhoz jutni, el kell fogadni, nekik a plafon a 15 %, és az már óriási dolog lenne. Azért nőnek, mert többféle válság söpört végig a zászlóbontásuk óta az országban, világban. A szélsőjobb történelmi mintázatokat figyelve ezeken a válságokon tudott és tud ma is felkapaszkodni, és növekedni. De ahogy rendeződik, elmúlik a válság, és jön valamiféle stabilabb légkör, nem tudnak tovább nőni.
Ezt el kell fogadni, nem sértődni arra, akik viszont nagyobbra tudnak nőni, mert próbálnak a szélsőségektől ódzkodni.
Ugyanez igaz a szélsőségek másik oldalára is természetesen, nem csak a szélsőjobbra.

De tényleg érdekelne, hogy miért vagy ilyen szkeptikus vele kapcsolatban, és ne a sallangot mond, hanem konkrétumot. Mert most ebből az ATV-s kivonulásból is akkor ügyet kerítesz, hogy az hihetetlen, ennél sokkal durvább dolgok történnek nap mint nap, bármelyik politikussal.
BlancoMark írta: Aki nem hisz az ATV egyre fokozodo kormanypartisagaban az nezze meg hogy kikkel es hogyan folyt az Öt cimu musor ezelott, es azt hogy most kikkel folyik es milyen stilusban. Es meg az sem erdekli oket, hogy az emberek 80-90%-ban belejuk szallnak, csak menjen a propaganda. Kommentelesi lehetoseg termeszetesen tiltva a videok alatt.
Na igen, erre céloztam. 2-3 évvel ezelőtt egészen más hangvételű volt a műsor. Akkor is rugdosták az ellenzéket, de nem ilyen szinten, és kizárólagosan.
Amikor a kommentekben a nézők elkezdtek erre felfigyelni, és szóvá tették, ki is kapcsolták a kommentelés lehetőségét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2024. június 11., kedd 10:19-kor.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 11., kedd 10:13

:lol:

nyilván egy aljas geci, mert senki se hibázik.
kivéve, ha szektorokat, gyárakat és közpénzt lop.
de ez a nagyobb baj, hogy valaki hogy viselkedik egy stúdióban, nyilván ok nélkül.

kabarék vagytok gecibazmeg komolyan :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: