Igazad van, lehet hogy nem mond igazat. De mivel MP nem cáfolta, hanem hallgat az ügyben, én inkább arra következtetek, hogy igazat mondott Karsai. De nem tudhatjuk biztosan.hehetheoriginal írta:
"azt mondta nekem"....
ezt nyilvan ugye már tényként kell akkor kezelni, hogy koaliciora lepne vele, foleg miutan 200 telepulesen jelentette ki az ellenkezojet.
meg nyilvan egy halalos agyan szenvedo ember szavahihetosegenek kell mindenek felett hinni, aki az is lehet, hogy full begyogyszerezve felreertett valamit, nem tudhatjuk.
A múltban nem egyszer lett arcon köpve a nép, gondolok itt az ellopott rendszerváltásra vagy az szdsz árulására, akik a kommunistákat akarták leváltani, de a végén koalícióra léptek velük. Meghát a fidesz is így építette ki ezt a rendszert, hogy mindenki rájuk húzott gyurcsány miatt, orbán meg szépeket mondott ellenzékiként. Szóval elég rossz ómen, hogy MP ezt mondta egy magán beszélgetés során, hogy koalícióra lépne Orbánnal - állítólag.
Nekem innen ered a szkepticizmusom iránta. Persze én is szeretném, ha eltakarodna a fidesz, ezért is tartottam eddig inkább magamban. Viszont most hogy lementek a választások, és a következőig 2 év van hátra, szerintem van létjogosultsága a kritikának.