Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Azt írtad, szidtam. Na most vagy idezz vagy maradhatsz ATV stílusban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Arrol is volt szo, hogy Varga Juditnak es Gulyas Gergelynek van szamtalan SMS-e arrol, hogy MP fenyegette oket, azokbol sem lett semmi.Realista24 írta:Erről van szó. Ha pedig van bizonyíték, akkor elő fognak jönni vele, máskülönben ismét egy újabb hatalmas égés, amire jó esely van.BlancoMark írta: Lassan eleg sok szakmabeli es tiszeletben allo ember megerositi a MP altal elmondottakat. Ebbol is jol fog kijonni, gyengek mar nagyon ezek a Fideszes probalkozasok.
Megafon, azt hiszem elertuk a legalja szintet.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
megint megy a mellebeszeles... arrol beszel mindenki hogy tele van korrupt fazonokkal a fidesz akik szetlopnak mindent... ilyeneket ertettem a ner lovagok alatt... o pont ilyen vt most megis ugy beszeltek rola mintha soha ilyet nem tett volna, mert 3 honapja a fidesz ellen beszel nyilvanosan... tenni meg kb semmit nem tett azota csak a szaja jar...Realista24 írta:Idézz tőlem amikor ner lovagokat szidtam. Köszi. Nem emlékszem.1madridista írta:
lol es megint kezdi a szemelyeskedest... 14 evig uralkodott csak most mar "nem birja a gyomra" vagy mi... elnezted neki amit tett... amikor a NER lovagokat szidtad akkor pont a vele hasonszoru emberekrol beszeltel akik kamu poziciokban sok penzt keresnek a semmire... remelem nem gondolog hogy orba egyszemelyben felelos azert amit az osszes fidesz tag valaha tett... felnott emberek ugyanugy van felelosseguk az elmult 14 evben...
felre lehet magyarazni... ha valaki 3 honapra elegendo anyagot ad a megafonnak amibol 2 naponta 8 uj videot lehet csinalni az nem 1-2 apro hiba...a szint.
én kiszálltam.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erről van szó. Ha pedig van bizonyíték, akkor elő fognak jönni vele, máskülönben ismét egy újabb hatalmas égés, amire jó esely van.BlancoMark írta: Lassan eleg sok szakmabeli es tiszeletben allo ember megerositi a MP altal elmondottakat. Ebbol is jol fog kijonni, gyengek mar nagyon ezek a Fideszes probalkozasok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
a szint.el magico írta:Komoly1madridista írta:az osszes megafon video ezzel van tele 3 honapja
én kiszálltam.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Idézz tőlem amikor ner lovagokat szidtam. Köszi. Nem emlékszem.1madridista írta:lol es megint kezdi a szemelyeskedest... 14 evig uralkodott csak most mar "nem birja a gyomra" vagy mi... elnezted neki amit tett... amikor a NER lovagokat szidtad akkor pont a vele hasonszoru emberekrol beszeltel akik kamu poziciokban sok penzt keresnek a semmire... remelem nem gondolog hogy orba egyszemelyben felelos azert amit az osszes fidesz tag valaha tett... felnott emberek ugyanugy van felelosseguk az elmult 14 evben...Realista24 írta: Majd ha 14 évig MP uralkodik és elnézem neki amit tesz, akkor lesz kettős a mérce.
Hány éves vagy? 10?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Lassan eleg sok szakmabeli es tiszeletben allo ember megerositi a MP altal elmondottakat. Ebbol is jol fog kijonni, gyengek mar nagyon ezek a Fideszes probalkozasok.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
lol es megint kezdi a szemelyeskedest... 14 evig uralkodott csak most mar "nem birja a gyomra" vagy mi... elnezted neki amit tett... amikor a NER lovagokat szidtad akkor pont a vele hasonszoru emberekrol beszeltel akik kamu poziciokban sok penzt keresnek a semmire... remelem nem gondolog hogy orba egyszemelyben felelos azert amit az osszes fidesz tag valaha tett... felnott emberek ugyanugy van felelosseguk az elmult 14 evben...Realista24 írta: Majd ha 14 évig MP uralkodik és elnézem neki amit tesz, akkor lesz kettős a mérce.
Hány éves vagy? 10?
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Komoly1madridista írta:az osszes megafon video ezzel van tele 3 honapja
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd ha 14 évig MP uralkodik és elnézem neki amit tesz, akkor lesz kettős a mérce.
Hány éves vagy? 10?
Hány éves vagy? 10?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szabó Tímea - A Párbeszéd – ZÖLDEK ügyvezető társelnöke
A tegnapi ATV vs. Magyar Péter történésekről: bármit is gondolok Magyar Péterről, tegnap Magyar egyértelmű provokáció célpontja volt az ATV-ben. Egy ellenzéki vezető politikust a választás másnapján (meg semmikor sem), nem számonkérő dossziéval fogad egy magára valamit is adó televízió. Ez a Megafon stílusa.
Meggyőződésem, hogy ez nem Rónai Egon ötlete volt egyébként, akit én személyesen továbbra is sokra tartok, hanem az ATV vezetőié. Ha vita van egy TV és egy politikus között, azt megoldja képernyőn kívül, akár közleményben mutatja be, hogy hányszor hívták meg, és cáfolja a politikus állításait. Még akkor sem lehet így viselkedni, ha esetleg nekik van igazuk.
Megjegyzem, nem vagyok Magyar szavazója, és én a "listázást" nem tartom elfogadhatónak, ahogy a kivonulással sem feltétlenül értek egyet. A poszt egyébként nem Magyar Péter viselkedéséről, hanem az ATV tendenciózus magatartásáról szól. Az a tény, hogy az adás után néhány perccel a propagandisták bekészített posztokkal reagáltak, minimum felvet néhány kérdést az ATV és Rogán Antal együttműködéséről.
Az ATV már jó ideje nem törekszik arra, hogy objektív legyen, visszaél azzal a pozíciójával, hogy ellenzéki politikusok csak oda mehetnek be. Megjegyzem, én több mint egy éve ki vagyok tiltva az ATV-ből, miután Böjte Csaba gyerekházaiban történt több tucat kisfiú és legalább egy tizenéves lány megerőszakolását a legsúlyosabb bűncselekménynek és elfogadhatatlannak tartottam (és most is tartom), Böjtét pedig maximálisan felelősnek és viselkedését gyomorforgatónak az ügyben. A műsorvezető akkor elmondta, hogy 10 év alatt ennyi gyerek megerőszakolása nem olyan magas szám, ennyi akár elő is fordulhat, ami nálam végképp kiverte a biztosítékot.
Elmondtam, hogy EGY gyerek bántalmazása is túl sok, és erről posztot is írtam. Akkor az ATV kiadott egy közleményt, hogy én hazudok és uszítok az ATV ellen, majd megüzenték, hogy akkor "mehetek be", ha bocsánatot kérek. Miután meggyőződésem, hogy ebben az ügyben igazam volt és van ebben, Böjte egy utolsó gazember, és 1 gyerek bántalmazása is túl sok, nem kértem bocsánatot, így nem is hívtak be.
Jámbor András frakciótársam szintén nem szerepel több mint egy éve, Hadházy Ákos jó ideje nem hajlandó bemenni, ahogy több tucat értelmiségi közszereplő sem, akiknél a kaput az tette be végleg, amikor a kormány - széles társadalmi tiltakozás ellenére - elrabolta a Klubrádiótól a frekvenciáját, és átadta azt az ATV vezetőségének a Spirit FM létrehozására.
Sajnos a kormányzati, pontosabban a Rogán-befolyás egyre jobban érezhető az ATV-nél, úgy a menekültek elleni uszításnál, mint a vendégek szelektálásánál (vannak bizonyos "ellenzéki" képviselők, akik pl. a párttámogatásukhoz képest feltűnően sokat szerepelnek). Úgy tűnik, hogy aki túlságosan kritizálja a kormányt, Rogánt vagy a kormány bármelyik potentátját, az persona non grata lesz náluk.
Engem nem azért választottak meg kétszer is meggyőző többséggel egyéni országgyűlési képviselőnek Óbuda-Békásmegyeren, mert havonta egyszer szerepeltem az ATV-ben, hanem azért, mert teljes erőmmel dolgozom az emberekért. Így van ez a többi egyéni ellenzéki politikussal is. Az igazságunk és az integritásunk fontosabb, mint bármilyen médiaszereplés.
Én a saját ügyemről szándékosan nem kommunikáltam egy évig, mert nem én vagyok ebben az érdekes, de a tegnapi Magyar elleni provokáció után meg akartam szólalni, mert mára ezek az egyedi esetek sajnos rendszert teremtettek.
Sajnálom az ATV-t, megvolt a lehetőség egy tisztességes működésre, nem éltek vele.
A tegnapi ATV vs. Magyar Péter történésekről: bármit is gondolok Magyar Péterről, tegnap Magyar egyértelmű provokáció célpontja volt az ATV-ben. Egy ellenzéki vezető politikust a választás másnapján (meg semmikor sem), nem számonkérő dossziéval fogad egy magára valamit is adó televízió. Ez a Megafon stílusa.
Meggyőződésem, hogy ez nem Rónai Egon ötlete volt egyébként, akit én személyesen továbbra is sokra tartok, hanem az ATV vezetőié. Ha vita van egy TV és egy politikus között, azt megoldja képernyőn kívül, akár közleményben mutatja be, hogy hányszor hívták meg, és cáfolja a politikus állításait. Még akkor sem lehet így viselkedni, ha esetleg nekik van igazuk.
Megjegyzem, nem vagyok Magyar szavazója, és én a "listázást" nem tartom elfogadhatónak, ahogy a kivonulással sem feltétlenül értek egyet. A poszt egyébként nem Magyar Péter viselkedéséről, hanem az ATV tendenciózus magatartásáról szól. Az a tény, hogy az adás után néhány perccel a propagandisták bekészített posztokkal reagáltak, minimum felvet néhány kérdést az ATV és Rogán Antal együttműködéséről.
Az ATV már jó ideje nem törekszik arra, hogy objektív legyen, visszaél azzal a pozíciójával, hogy ellenzéki politikusok csak oda mehetnek be. Megjegyzem, én több mint egy éve ki vagyok tiltva az ATV-ből, miután Böjte Csaba gyerekházaiban történt több tucat kisfiú és legalább egy tizenéves lány megerőszakolását a legsúlyosabb bűncselekménynek és elfogadhatatlannak tartottam (és most is tartom), Böjtét pedig maximálisan felelősnek és viselkedését gyomorforgatónak az ügyben. A műsorvezető akkor elmondta, hogy 10 év alatt ennyi gyerek megerőszakolása nem olyan magas szám, ennyi akár elő is fordulhat, ami nálam végképp kiverte a biztosítékot.
Elmondtam, hogy EGY gyerek bántalmazása is túl sok, és erről posztot is írtam. Akkor az ATV kiadott egy közleményt, hogy én hazudok és uszítok az ATV ellen, majd megüzenték, hogy akkor "mehetek be", ha bocsánatot kérek. Miután meggyőződésem, hogy ebben az ügyben igazam volt és van ebben, Böjte egy utolsó gazember, és 1 gyerek bántalmazása is túl sok, nem kértem bocsánatot, így nem is hívtak be.
Jámbor András frakciótársam szintén nem szerepel több mint egy éve, Hadházy Ákos jó ideje nem hajlandó bemenni, ahogy több tucat értelmiségi közszereplő sem, akiknél a kaput az tette be végleg, amikor a kormány - széles társadalmi tiltakozás ellenére - elrabolta a Klubrádiótól a frekvenciáját, és átadta azt az ATV vezetőségének a Spirit FM létrehozására.
Sajnos a kormányzati, pontosabban a Rogán-befolyás egyre jobban érezhető az ATV-nél, úgy a menekültek elleni uszításnál, mint a vendégek szelektálásánál (vannak bizonyos "ellenzéki" képviselők, akik pl. a párttámogatásukhoz képest feltűnően sokat szerepelnek). Úgy tűnik, hogy aki túlságosan kritizálja a kormányt, Rogánt vagy a kormány bármelyik potentátját, az persona non grata lesz náluk.
Engem nem azért választottak meg kétszer is meggyőző többséggel egyéni országgyűlési képviselőnek Óbuda-Békásmegyeren, mert havonta egyszer szerepeltem az ATV-ben, hanem azért, mert teljes erőmmel dolgozom az emberekért. Így van ez a többi egyéni ellenzéki politikussal is. Az igazságunk és az integritásunk fontosabb, mint bármilyen médiaszereplés.
Én a saját ügyemről szándékosan nem kommunikáltam egy évig, mert nem én vagyok ebben az érdekes, de a tegnapi Magyar elleni provokáció után meg akartam szólalni, mert mára ezek az egyedi esetek sajnos rendszert teremtettek.
Sajnálom az ATV-t, megvolt a lehetőség egy tisztességes működésre, nem éltek vele.
-
en ugy latom h meg par kegyelmi botrany es a fidesz szarban lesz... most tenyleg sokan szavaztak ellenuk es egy csomo bizonytalant elvitt mp... a masik h ha van egy kis eszuk a fidesznel most osszeszedik magukat es kidobjak onnan az aljat azert ne tegyunk ugy mintha nem lennenek ott hasznalhato politikusok, es csinaltak ok jo dolgokat is 14 ev alatt (mindenki hajlamos elfelejteni) csak eddig nem voltak igazan rakenyszeritve hogy a propagandan tul mast is csinaljanak es igy az utobbi 5-6 ev eleg csunyara sikeredett...'shutterisland írta: inkabb ugy tennem fel a kerdest, ha nem mp es a tisza, akkor ki ?
- marad a fidesz amig orban ki nem oregszik, aztan lezerjanival
vagy valakivel viszik tovabb
- gyurcsanyek ?
viccnek is rossz, de amugy is gyengulnek, idosek a szavazoik, az
uj szavazoknal meg fasorban sem lesznek.
- mi hazank ?
nem mondom, hogy nem fontolnek meg 2-3 otletuket, szemely
szerint toroczkainak is helye van a magyar politika valamely
polcan, de ok a 10 szazalek korul lavirozgatasnal nem szabad es
nem is fognak feljebb jutni.
a szatellit partos ketelyre ki sem terek.
ennyi van, a tobbi az felviccpart (kutyak), haldoklo par szazalekos partok, meg a megkisebbek, ahol bar van 2 tobbre hivatott karakter (mzp-vona), de labdaba mar nem fog rugni sajnos.
ahhoz, hogy ujra kinojon egy olyan eros karakter, olyan hype-al es eros kozosseggel maga korul, mint mp, arra konretan semmi eselyt nem latok.
szerintem o tobbszaz ezreknek az utolso "messiasa" is egyben, ha ez besul, fel fogja adni a nep.
masik opcio hogy sztem lassan ott tartunk hogy barmilyen valamirevalo politikus aki meg tudja szolitani a konzervativ/ valahol a politikai spektrum kozepen levo embereket az labdaba fog rugni ezt azert mutatja az ep valasztas is...
megint a kettos merce... az hogy a masik x fidesz tag ugyanezt csinalta az szamit de mivel mp mostmar egy masik par szineiben csinalja neki nem szamit...A jelen és jövő szempontjából irreleváns. Számomra legalábbis.
Le se szarom mit tett, azt sem tudtam fel éve hogy él.
Az az érdekes hogy mit tervez tenni és mit fog. Ugyanez igaz mindegyikre.
Mindenki ígér mindent, mondjuk a Fidesz már ígérni sem ígér, de volt 10+ evuk bizonyítani. Megbuktak. Lapozni kell, ha nem megy, újabb fejezet. És így tovább.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A jelen és jövő szempontjából irreleváns. Számomra legalábbis.1madridista írta:semmit nem tett... aaa semmit csak a nerben ult tobb mint 10 evig majd kiszallt es most masik part szineiben hulyiti az embereket... nem 1-2 apro hiba van listat is lehetne irni rola annyi van, az osszes megafon video ezzel van tele 3 honapja, az nem keves mennyiseg... tamadhato rendesen nem is veletlenul, de egyesek elfelejtettek hogy honnan jon... van mivel elszamolnia maradjunk annyiban...szoval összessegeben nem ertem az embereket, jelen esetben titeket.
szamon akarjatok kerni, már-már el akarjatok szamoltatni , meg szkeptikusok vagytok, meg lehazugozzatok, akik probaljak a kiutat keresni általa ebbol a ferto homaly szarbol, ami ma az orszag es a politika a fidesznek koszonhetoen, azokat leszektázzátok. holott még az égvilágon semmit, azaz semmit nem tett a politikaban pár beszeden kivul.
szomorú, hogy 1-2 apro hiba (ami valoban aprosag, de meg ha agybafobe verte volna az asszonyt, az is semmiseg, ahhoz kepest, amit a fidesz es a politikai elit muvel evtizedek ota) miatt nektek beakad a lemez, és onnantol nyugger modra csőlátással csak a szarra tudtok koncentrálni, nem halljátok, értitek és látjátok meg a teljes képet.
alternativat nem tudtok mondani, megoldásotok nincs, csak a köpködés megy.
Le se szarom mit tett, azt sem tudtam fel éve hogy él.
Az az érdekes hogy mit tervez tenni és mit fog. Ugyanez igaz mindegyikre.
Mindenki ígér mindent, mondjuk a Fidesz már ígérni sem ígér, de volt 10+ evuk bizonyítani. Megbuktak. Lapozni kell, ha nem megy, újabb fejezet. És így tovább.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
semmit nem tett... aaa semmit csak a nerben ult tobb mint 10 evig majd kiszallt es most masik part szineiben hulyiti az embereket... nem 1-2 apro hiba van listat is lehetne irni rola annyi van, az osszes megafon video ezzel van tele 3 honapja, az nem keves mennyiseg... tamadhato rendesen nem is veletlenul, de egyesek elfelejtettek hogy honnan jon... van mivel elszamolnia maradjunk annyiban...szoval összessegeben nem ertem az embereket, jelen esetben titeket.
szamon akarjatok kerni, már-már el akarjatok szamoltatni , meg szkeptikusok vagytok, meg lehazugozzatok, akik probaljak a kiutat keresni általa ebbol a ferto homaly szarbol, ami ma az orszag es a politika a fidesznek koszonhetoen, azokat leszektázzátok. holott még az égvilágon semmit, azaz semmit nem tett a politikaban pár beszeden kivul.
szomorú, hogy 1-2 apro hiba (ami valoban aprosag, de meg ha agybafobe verte volna az asszonyt, az is semmiseg, ahhoz kepest, amit a fidesz es a politikai elit muvel evtizedek ota) miatt nektek beakad a lemez, és onnantol nyugger modra csőlátással csak a szarra tudtok koncentrálni, nem halljátok, értitek és látjátok meg a teljes képet.
Havas Henrik
,, Olyan típusú interjút, amit a hétfői Egyenes Beszédben Rónai Egon készített Magyar Péterrel, több százat, talán ezret is készítettem. Szakmai véleményem a következő: Rónai Egon – akit kollégaként eddig becsültem – ezt jól elb@szta. Aki csak egy picit gondolkodik, az tudhatja, hogy egy interjút nem lehet azzal kezdeni, hogy a vendég elé tolok egy dossziét. Egyértelmű, hogy nem lesz idő arra, hogy a tartalmát a vendég megismerje, pláne arra, hogy beleolvasson. Az egyetlen normális megoldás, hogy az interjú végén Rónai Egon átadja a dossziét azzal, hogy összegyűjtötték az adatokat arról, hogy a vendéget, Magyar Pétert hányszor hívták meg az ATV stúdiójába, és hányszor szerepelt a hírműsorokban. Tanulmányozza a dokumentumokat, aztán ha meggyőződött arról, hogy jogtalanul vádolta a csatornát, akkor kérjen bocsánatot.
Megjegyzem, hogy erről az adatgyűjtésről tájékoztatni kellett volna Magyart, az lett volna korrekt, ha előre megmondják, hogy szembesítik az általuk igaznak vélt tényekkel. Az pedig, hogy Rónai Egon kutyakomédiáról beszélt, az egészen hihetetlen, illetve nem, mert az a gyanúm, hogy Magyarnak igaza lehet, ezt a balhét Németh Szilárd vezérigazgató, és hű fegyverhordozója, Bednárik Imre tervelhette ki.
Ami Németh Sándort és a Hit Gyülekezetét illeti, arról érdekes könyvet tudnék írni, de nem teszem két okból. Egyrészt hosszú éveket töltöttem az ATV-ben, minden szempontból megbecsültek egészen addig, amíg a Fidesznél nem telt be a pohár azzal, hogy a 2018-as választások előtt annak ellenére írtam könyvet Vona Gáborról, hogy Szlazsánszky Ferenc szerkesztővel megüzenték, hogy tönkretesznek. Másodszor azért sem írtam könyvet, mert egyetlen esetet kivéve sohasem utasítottak semmire, kivéve egyet, amikor egy konkrét ügyben kérést intéztek hozzám. Emlékeim szerint, 2016 decemberében Szlazsánszky Ferenc – Németh Sándor bizalmi embere –, aki aznap A nap híre című műsort szerkesztette, megkérdezte, hogy a műsorban foglalkozni akarok-e Rogán Tónival, aki egy méregdrága táskával vonult be a Parlamentbe. A HVG videója szerint Berluti Ecritoire márkájú volt a táska, ami változó árú, pár százezertől néhány millióig lehet megkapni.
- Persze, hogy foglalkozom vele – mondtam. Ennek a hülye parasztgyereknek annyi esze sincs, hogy kiszámolja, hány havi fizetésébe kerül ez a szar táska.
Szlazsánszky nem jött zavarba:
- Henrik, a csatorna érdeke azt kívánja, hogy ne foglalkozz a táskával! Tudod, a Rogán osztja a reklámpénzeket.
Hát igen. Nem foglalkoztam a Tóni táskájával, mert úgy voltam vele, hogy itt vagyok évek óta, engem mostanáig békén hagytak, és hát, ha ez a csatorna érdeke, akkor legyen. Az előbb olvastam Magyar Péter Facebook-bejegyzését. Valószínűleg igaza van, hogy az általa NER-lovagnak nevezett Németh Szilárd állhat a botrány mögött. Ő akkor romlott el, amikor Hajdú Péter az ATV-be került Bochkor Gábor társaságában, és az egyébként szolid képességű srácot bevezették a felső tízezer világába.
Rónai Egonban csalódtam, de az ő szakmai hibája, emberi gyengesége hogy jön mondjuk a Megafon, a Magyar Nemzet, az Origo, Menczer Tamás, Ómolnár Miklós, Apáti Bence vagy szerencsétlen Bohár Dániel erkölcsi nívójához?"
Havas Henrik
,, Olyan típusú interjút, amit a hétfői Egyenes Beszédben Rónai Egon készített Magyar Péterrel, több százat, talán ezret is készítettem. Szakmai véleményem a következő: Rónai Egon – akit kollégaként eddig becsültem – ezt jól elb@szta. Aki csak egy picit gondolkodik, az tudhatja, hogy egy interjút nem lehet azzal kezdeni, hogy a vendég elé tolok egy dossziét. Egyértelmű, hogy nem lesz idő arra, hogy a tartalmát a vendég megismerje, pláne arra, hogy beleolvasson. Az egyetlen normális megoldás, hogy az interjú végén Rónai Egon átadja a dossziét azzal, hogy összegyűjtötték az adatokat arról, hogy a vendéget, Magyar Pétert hányszor hívták meg az ATV stúdiójába, és hányszor szerepelt a hírműsorokban. Tanulmányozza a dokumentumokat, aztán ha meggyőződött arról, hogy jogtalanul vádolta a csatornát, akkor kérjen bocsánatot.
Megjegyzem, hogy erről az adatgyűjtésről tájékoztatni kellett volna Magyart, az lett volna korrekt, ha előre megmondják, hogy szembesítik az általuk igaznak vélt tényekkel. Az pedig, hogy Rónai Egon kutyakomédiáról beszélt, az egészen hihetetlen, illetve nem, mert az a gyanúm, hogy Magyarnak igaza lehet, ezt a balhét Németh Szilárd vezérigazgató, és hű fegyverhordozója, Bednárik Imre tervelhette ki.
Ami Németh Sándort és a Hit Gyülekezetét illeti, arról érdekes könyvet tudnék írni, de nem teszem két okból. Egyrészt hosszú éveket töltöttem az ATV-ben, minden szempontból megbecsültek egészen addig, amíg a Fidesznél nem telt be a pohár azzal, hogy a 2018-as választások előtt annak ellenére írtam könyvet Vona Gáborról, hogy Szlazsánszky Ferenc szerkesztővel megüzenték, hogy tönkretesznek. Másodszor azért sem írtam könyvet, mert egyetlen esetet kivéve sohasem utasítottak semmire, kivéve egyet, amikor egy konkrét ügyben kérést intéztek hozzám. Emlékeim szerint, 2016 decemberében Szlazsánszky Ferenc – Németh Sándor bizalmi embere –, aki aznap A nap híre című műsort szerkesztette, megkérdezte, hogy a műsorban foglalkozni akarok-e Rogán Tónival, aki egy méregdrága táskával vonult be a Parlamentbe. A HVG videója szerint Berluti Ecritoire márkájú volt a táska, ami változó árú, pár százezertől néhány millióig lehet megkapni.
- Persze, hogy foglalkozom vele – mondtam. Ennek a hülye parasztgyereknek annyi esze sincs, hogy kiszámolja, hány havi fizetésébe kerül ez a szar táska.
Szlazsánszky nem jött zavarba:
- Henrik, a csatorna érdeke azt kívánja, hogy ne foglalkozz a táskával! Tudod, a Rogán osztja a reklámpénzeket.
Hát igen. Nem foglalkoztam a Tóni táskájával, mert úgy voltam vele, hogy itt vagyok évek óta, engem mostanáig békén hagytak, és hát, ha ez a csatorna érdeke, akkor legyen. Az előbb olvastam Magyar Péter Facebook-bejegyzését. Valószínűleg igaza van, hogy az általa NER-lovagnak nevezett Németh Szilárd állhat a botrány mögött. Ő akkor romlott el, amikor Hajdú Péter az ATV-be került Bochkor Gábor társaságában, és az egyébként szolid képességű srácot bevezették a felső tízezer világába.
Rónai Egonban csalódtam, de az ő szakmai hibája, emberi gyengesége hogy jön mondjuk a Megafon, a Magyar Nemzet, az Origo, Menczer Tamás, Ómolnár Miklós, Apáti Bence vagy szerencsétlen Bohár Dániel erkölcsi nívójához?"
Havas Henrik
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
inkabb ugy tennem fel a kerdest, ha nem mp es a tisza, akkor ki ?
- gyurcsanyek ?
- mi hazank ?
ennyi van, a tobbi az felviccpart (kutyak), haldoklo par szazalekos partok, meg a megkisebbek, ahol bar van 2 tobbre hivatott karakter (mzp-vona), de labdaba mar nem fog rugni sajnos.
ahhoz, hogy ujra kinojon egy olyan eros karakter, olyan hype-al es eros kozosseggel maga korul, mint mp, arra konretan semmi eselyt nem latok.
szerintem o tobbszaz ezreknek az utolso "messiasa" is egyben, ha ez besul, fel fogja adni a nep.
- gyurcsanyek ?
- mi hazank ?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2024. június 11., kedd 19:07-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
valszeg nem hallottad/olvastad az országjáró beszédeit, a médiában történő megnyilvánulásait, ahol ezerszer elmondta, hogy semmilyen koalicio senkivel.Balazs írta:Igazad van, lehet hogy nem mond igazat. De mivel MP nem cáfolta, hanem hallgat az ügyben, én inkább arra következtetek, hogy igazat mondott Karsai. De nem tudhatjuk biztosan.hehetheoriginal írta:
"azt mondta nekem"....
ezt nyilvan ugye már tényként kell akkor kezelni, hogy koaliciora lepne vele, foleg miutan 200 telepulesen jelentette ki az ellenkezojet.
meg nyilvan egy halalos agyan szenvedo ember szavahihetosegenek kell mindenek felett hinni, aki az is lehet, hogy full begyogyszerezve felreertett valamit, nem tudhatjuk.
A múltban nem egyszer lett arcon köpve a nép, gondolok itt az ellopott rendszerváltásra vagy az szdsz árulására, akik a kommunistákat akarták leváltani, de a végén koalícióra léptek velük. Meghát a fidesz is így építette ki ezt a rendszert, hogy mindenki rájuk húzott gyurcsány miatt, orbán meg szépeket mondott ellenzékiként. Szóval elég rossz ómen, hogy MP ezt mondta egy magán beszélgetés során, hogy koalícióra lépne Orbánnal - állítólag.
Nekem innen ered a szkepticizmusom iránta. Persze én is szeretném, ha eltakarodna a fidesz, ezért is tartottam eddig inkább magamban. Viszont most hogy lementek a választások, és a következőig 2 év van hátra, szerintem van létjogosultsága a kritikának.
de nyilvan ha egyszer valaki azt hallotta, hogy azt mondta koalicio, akkor arra kell 100%-ban megbizni es elhinni, az a betonbiztos kiindulasi alap.....
szoval összessegeben nem ertem az embereket, jelen esetben titeket.
de akkor meg ne beszeljunk egyikrol se ugy mintha hos lenne
az papirforma volt. itt meg sok a bohóc.Nem tudom mi történt itt tegnap óta, de a BL győzelem után könnyebb volt visszaolvasni.
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Semmi extra amugy csak Magyar Péter kisétált az ATV adásából és ebből lett kb 7 oldal beszélgetésfüst írta: Szülinapja van gutinak? Jó nagy pornót csináltatok itt neki.
Nem tudom mi történt itt tegnap óta, de a BL győzelem után könnyebb volt visszaolvasni.
-
de akkor meg ne beszeljunk egyikrol se ugy mintha hos lenne, foleg hogy a merteket + a szintet nagyon nehez eldonteni... meg a masik hogy a media nagyon hibas keptelen a teljes magyar media egyetlen objektiv sajtoorganumot felmutatni az atlagemberek meg olik egymast a csusztatasok es a hazugsagok miatt... (ha ezt ironiabol irtad akkor csunyan beszoptam )Realista24 írta: Én amúgy egyiknek se hiszek. Hazudik mindegyik. A mertek és szint már más kérdés.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szülinapja van gutinak? Jó nagy pornót csináltatok itt neki.
Nem tudom mi történt itt tegnap óta, de a BL győzelem után könnyebb volt visszaolvasni.