Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
En azon röhögök, a legnagyobb baj nem az hogy:
-Bp-Belgrád nem készül el 25-ig, át akartak baszni a kínaiakat, nincs refernciajuk biztberhez,
-Nem fog elkészülni jópár vasúti infra fejlesztés teljesen mert mar kilopták a penzt ebből is,
-“Megcsináltattak” az 1es vonalat, kozben meg nem volt akkora baja mint állítottak, csak megvették a kínai vonalhoz plusz anyagot és be kellett valahova építeni (lsd kínai atbaszas)
-Pedo botrány, és csak most derülnek ki még plusz dolgok hogy máshol is volt mar hasonlo eset, fityisz szépen sunnyog miatta,
-Stb. A listát napokig tudnam írni… hanem hogy igazat mondott-e
Hat oktondik vagytok? Nem hinném.
-Bp-Belgrád nem készül el 25-ig, át akartak baszni a kínaiakat, nincs refernciajuk biztberhez,
-Nem fog elkészülni jópár vasúti infra fejlesztés teljesen mert mar kilopták a penzt ebből is,
-“Megcsináltattak” az 1es vonalat, kozben meg nem volt akkora baja mint állítottak, csak megvették a kínai vonalhoz plusz anyagot és be kellett valahova építeni (lsd kínai atbaszas)
-Pedo botrány, és csak most derülnek ki még plusz dolgok hogy máshol is volt mar hasonlo eset, fityisz szépen sunnyog miatta,
-Stb. A listát napokig tudnam írni… hanem hogy igazat mondott-e
Hat oktondik vagytok? Nem hinném.
Tenni nem tett semmit? Ez az ember egyedül beleállt egy maffiához hasonló szervezetbe, feladta az egész eddigi életét és neki állt egy olyan 3-4 hónapos munkának, amire senki nem volt képes az elmúlt 14 évben, de sztem előtte se.1madridista írta: tenni meg kb semmit nem tett azota csak a szaja jar...
felre lehet magyarazni... ha valaki 3 honapra elegendo anyagot ad a megafonnak amibol 2 naponta 8 uj videot lehet csinalni az nem 1-2 apro hiba...
Pár hónap alatt 1.3 millió szavazat egyszerűen kb lehetetlen szám és ez azért jött össze, mert bejárta az egész országot, mondott 200+ beszédet, minden médiumnak is nyilatkozott stb stb. Hitet adott az embereknek, hogy lehet más a politika ( ).
De ha szerinted nem tett semmit akkor vannak gondok.
Utóbbi is ebből fakad, Vitya 14 év alatt nem mondott negyed ennyi beszédet se, interjúkról nem is beszélve.
Ha minden egyes nap beszélsz és elmondasz 5-6 beszédet, abba bele fogsz hibázni vagy kicsúszik valami és rád szólnak kövi alkalommal, hogy azt picit finomabban stb.
MZPt láttuk mennyire kicsinálta 2 éve a dolog és kétlem, hogy ennyi helyen járt, de ő bakit bakira halmozott, MP meg végzetes hiba közelében se volt.
Szóval ha 2000-3000 percnyi élő beszéd után, ahol kb hulllafáradt volt folyamat ennyit tudott összeszedni a propaganda, akkor szerintem elképesztő jó munkát végzett.
És ő végig a tömegben sétált, nem 4 biztonsági őr védte meg golyóállómellényben volt, mint ahogy Vitya abban jár már az óvodákban is... Talán az előre leellenőrzött titkos fideszes találkákra nem vette fel....
Nem kell túlszopni MPt se, ő se nem messiás, se nem egy hibátlan ember, de jelenleg neki van az egyik legnagyobb pélója az országban, hogy ennek neki állt, hiába tűnt teljesen reménytelennek az egész ország 2022 után.
Az hogy pedofilsegítőket kihozunk a böriből vagy hogy Kaleta kb megúszta semmivel az oké.
De ha MP valamit máshogy mondd vagy esetleg megváltozik a véleménye 2 hét után, az égbe kiáltó bűn....
Az embertől azt várjátok el, hogy egy minden témát érintően mindenben felkészült politikus legyen, aki mindenhez is ért és mindenre is tudja a választ? Hát bazdmeg ti hol éltek?
Lenyilatkozta többször is, hogy ő se tud mindent, de nem is az a cél, hogy mindenről ő döntsön egy személyben.
Ez csak Magyarországon menő.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. június 11., kedd 20:23-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
sokszor meg gyurcsanyozniuk se kellett kerlek olvasd el amit utana irtam... eleg vt kivagni amikor az egyik beszeden ellent mondott maganak...miro. írta:Megafon..1madridista írta:
megint megy a mellebeszeles... arrol beszel mindenki hogy tele van korrupt fazonokkal a fidesz akik szetlopnak mindent... ilyeneket ertettem a ner lovagok alatt... o pont ilyen vt most megis ugy beszeltek rola mintha soha ilyet nem tett volna, mert 3 honapja a fidesz ellen beszel nyilvanosan... tenni meg kb semmit nem tett azota csak a szaja jar...
felre lehet magyarazni... ha valaki 3 honapra elegendo anyagot ad a megafonnak amibol 2 naponta 8 uj videot lehet csinalni az nem 1-2 apro hiba...
Bazmeg akkor is honapokon keresztul napi 5x posztolnanak rola,ha matol fogva soha az eletbe nem politizalna .
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
1madridista írta:milyen fogalommal xd... akkor bocsanat tenyeket irtal, igazad van mindenben es hogy kepzelem h meg merek szolalni kulonben is aki nem ert veled egyet az mar csak atv stilusban tud kommunikalni, hazug, hulye, nem ert semmit es biztos 10eves... ki ne pukkadjon az a velemenybuborek egyszer... (vagjal ki hajra csak azert mert nem ertek veled egyet es nem viselem el a vegtelensegig a szemelyeskedest)Realista24 írta: Jajj, nem gondoltam hogy -1rol kell kezdeni, mert már a fogalommal is problémád van.
Én tényleg csak azt nem értem, hogy miről szeretnél meggyőzni most minket. Azt még leírnád, mielőtt felhagysz a politizálással? Tényleg nem tudom kivenni ennyiből és most már egyébként érdekel.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Megafon..1madridista írta:megint megy a mellebeszeles... arrol beszel mindenki hogy tele van korrupt fazonokkal a fidesz akik szetlopnak mindent... ilyeneket ertettem a ner lovagok alatt... o pont ilyen vt most megis ugy beszeltek rola mintha soha ilyet nem tett volna, mert 3 honapja a fidesz ellen beszel nyilvanosan... tenni meg kb semmit nem tett azota csak a szaja jar...Realista24 írta:
Idézz tőlem amikor ner lovagokat szidtam. Köszi. Nem emlékszem.
felre lehet magyarazni... ha valaki 3 honapra elegendo anyagot ad a megafonnak amibol 2 naponta 8 uj videot lehet csinalni az nem 1-2 apro hiba...a szint.
én kiszálltam.
Bazmeg akkor is honapokon keresztul napi 5x posztolnanak rola,ha matol fogva soha az eletbe nem politizalna .
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd ha kérik, akkor kiteszlek. Kis demokrácia a diktatúrában.1madridista írta:milyen fogalommal xd... akkor bocsanat tenyeket irtal, igazad van mindenben es hogy kepzelem h meg merek szolalni kulonben is aki nem ert veled egyet az mar csak atv stilusban tud kommunikalni, hazug, hulye, nem ert semmit es biztos 10eves... ki ne pukkadjon az a velemenybuborek egyszer... (vagjal ki hajra csak azert mert nem ertek veled egyet es nem viselem el a vegtelensegig a szemelyeskedest)Realista24 írta: Jajj, nem gondoltam hogy -1rol kell kezdeni, mert már a fogalommal is problémád van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Durva, hogy nem is a választás hozta itt a legnagyobb kommentcunamit, hanem ez a kis ügy.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
1madridista írta: befejeztem a szelmalomharcot 3 fele ember van ebben az orszagban: aki nem politizal mert hanyik a szennytol, aki szektasan hisz valakiben es velemenybuborekban el es aki nem tudja eldonteni h mi a fasz folyik a a media hazugsagai miatt letrejovo parhuzamos univerzumok miatt es felelembol a vegen orrot befogva leszavaz valahova... azt hiszem en az elso leszek mostantol... koszi annak aki nem szallt belem rosszabbra szamitottam...
...realmadrid95 írta:1madridista írta: lol es megint kezdi a szemelyeskedest... 14 evig uralkodott csak most mar "nem birja a gyomra" vagy mi... elnezted neki amit tett... amikor a NER lovagokat szidtad akkor pont a vele hasonszoru emberekrol beszeltel akik kamu poziciokban sok penzt keresnek a semmire... remelem nem gondolog hogy orba egyszemelyben felelos azert amit az osszes fidesz tag valaha tett... felnott emberek ugyanugy van felelosseguk az elmult 14 evben...
Kerlek ne eroltesd azt, ami nem megy.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
1madridista írta:lol es megint kezdi a szemelyeskedest... 14 evig uralkodott csak most mar "nem birja a gyomra" vagy mi... elnezted neki amit tett... amikor a NER lovagokat szidtad akkor pont a vele hasonszoru emberekrol beszeltel akik kamu poziciokban sok penzt keresnek a semmire... remelem nem gondolog hogy orba egyszemelyben felelos azert amit az osszes fidesz tag valaha tett... felnott emberek ugyanugy van felelosseguk az elmult 14 evben...Realista24 írta: Majd ha 14 évig MP uralkodik és elnézem neki amit tesz, akkor lesz kettős a mérce.
Hány éves vagy? 10?
Kerlek ne eroltesd azt, ami nem megy.
-
milyen fogalommal xd... akkor bocsanat tenyeket irtal, igazad van mindenben es hogy kepzelem h meg merek szolalni kulonben is aki nem ert veled egyet az mar csak atv stilusban tud kommunikalni, hazug, hulye, nem ert semmit es biztos 10eves... ki ne pukkadjon az a velemenybuborek egyszer... (vagjal ki hajra csak azert mert nem ertek veled egyet es nem viselem el a vegtelensegig a szemelyeskedest)Realista24 írta: Jajj, nem gondoltam hogy -1rol kell kezdeni, mert már a fogalommal is problémád van.
Juhász Péter - politikus
A Magyar Péter - ATV ügy margójára.
Tudom, az ismétlés a tudás anyja, ezért elmondom amit 8 éve tudni lehet.
1. 2016-ban hoztam nyilvánosságra azt a képet, amin Habony Árpád és Németh Sándor beszélgetett Andy Vajna társaságában a Nubu étteremben.
Azóta minimum tudni lehet, hogy beszélgetések zajlanak a kormányzati propagandát meghatározó arcok és az ATV tulajdonosa között.
2. Amikor Rogán Antal beperelt, mert azt állítottam, hogy bűnöző és bűnözőkkel üzletel (azóta bírósági ítélet támasztja alá, hogy ez joggal állítható róla), akkor Rogán megfenyegette és beperelte a médiumokat, amik erről hírt adtak. Ahogy én is, az össze médium is megnyerte ezeket a pereket, kivéve az ATV-t, amelyik megállapodott Rogán Antallal, és levette ezeket a híreket az oldaláról, igazából szinte az összes beszámolóját/adását amiben Rogánról beszéltem.
3. Innentől hónapokig nem hívtak az ATV-be (akkor pártelnök voltam), ahogy a 2018-as választási kampányban a választás előtti hónapokban szintén nem, egyszer sem. Ha az Együtt politikusát behívták, akkor sajtószemlére esetleg, ahol nyilván nincs lehetőség politikai állításokat megfogalmazni.
4. Ennek ellenére - Hadházy Ákossal szemben - én azt az utat választottam, hogy bemegyek, és akár a propaganda kérdéseire is válaszolok, mert így jutok el azokhoz a megtévesztett nézőkhöz, akik még azt hiszik, hogy az ATV a kormánypropagandától független. Ezért mentem be most is a kampány során, érdemes megnézni milyen kérdéseket kaptam: nem a programról, nem a választásról kérdeztek, hanem a Fidesz lejárató szórólapjának állításait ismételték meg kérdés formájában, "cserbenhagyom a választókat az 5. kerületben", "hazudok a vízügyben", "adótartozása van a cégemnek" (nem). (link a hozzászólásoknál)
Azt ATV szerepe ugyanis az a propagandagépezetben, hogy összezavarja az ellenzéki választókat, vitatkozó, egymással egyet nem értő társaságot mutasson. Ezért is hívták be például Schmuck Andort is, aki végül 200 szavazatot sem kapott, hogy ő is hazugozzon engem az ellenzéki szavazókat elbizonytalanítva.
Ezért nem érdemes meglepődni a tegnapi történéseken.
A Magyar Péter - ATV ügy margójára.
Tudom, az ismétlés a tudás anyja, ezért elmondom amit 8 éve tudni lehet.
1. 2016-ban hoztam nyilvánosságra azt a képet, amin Habony Árpád és Németh Sándor beszélgetett Andy Vajna társaságában a Nubu étteremben.
Azóta minimum tudni lehet, hogy beszélgetések zajlanak a kormányzati propagandát meghatározó arcok és az ATV tulajdonosa között.
2. Amikor Rogán Antal beperelt, mert azt állítottam, hogy bűnöző és bűnözőkkel üzletel (azóta bírósági ítélet támasztja alá, hogy ez joggal állítható róla), akkor Rogán megfenyegette és beperelte a médiumokat, amik erről hírt adtak. Ahogy én is, az össze médium is megnyerte ezeket a pereket, kivéve az ATV-t, amelyik megállapodott Rogán Antallal, és levette ezeket a híreket az oldaláról, igazából szinte az összes beszámolóját/adását amiben Rogánról beszéltem.
3. Innentől hónapokig nem hívtak az ATV-be (akkor pártelnök voltam), ahogy a 2018-as választási kampányban a választás előtti hónapokban szintén nem, egyszer sem. Ha az Együtt politikusát behívták, akkor sajtószemlére esetleg, ahol nyilván nincs lehetőség politikai állításokat megfogalmazni.
4. Ennek ellenére - Hadházy Ákossal szemben - én azt az utat választottam, hogy bemegyek, és akár a propaganda kérdéseire is válaszolok, mert így jutok el azokhoz a megtévesztett nézőkhöz, akik még azt hiszik, hogy az ATV a kormánypropagandától független. Ezért mentem be most is a kampány során, érdemes megnézni milyen kérdéseket kaptam: nem a programról, nem a választásról kérdeztek, hanem a Fidesz lejárató szórólapjának állításait ismételték meg kérdés formájában, "cserbenhagyom a választókat az 5. kerületben", "hazudok a vízügyben", "adótartozása van a cégemnek" (nem). (link a hozzászólásoknál)
Azt ATV szerepe ugyanis az a propagandagépezetben, hogy összezavarja az ellenzéki választókat, vitatkozó, egymással egyet nem értő társaságot mutasson. Ezért is hívták be például Schmuck Andort is, aki végül 200 szavazatot sem kapott, hogy ő is hazugozzon engem az ellenzéki szavazókat elbizonytalanítva.
Ezért nem érdemes meglepődni a tegnapi történéseken.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jajj, nem gondoltam hogy -1rol kell kezdeni, mert már a fogalommal is problémád van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
befejeztem a szelmalomharcot 3 fele ember van ebben az orszagban: aki nem politizal mert hanyik a szennytol, aki szektasan hisz valakiben es velemenybuborekban el es aki nem tudja eldonteni h mi a fasz folyik a a media hazugsagai miatt letrejovo parhuzamos univerzumok miatt es felelembol a vegen orrot befogva leszavaz valahova... azt hiszem en az elso leszek mostantol... koszi annak aki nem szallt belem rosszabbra szamitottam...
Mellár Tamás (!):
Közismert, hogy Magyar Péter hétfőn este két perc után elhagyta az ATV stúdióját, majd Facebook-posztjában így reagált rá:„..az egy előre előkészített provokáció volt. A megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levettem a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok.” Nem az én tisztem eldönteni, hogy mennyiben volt ez provokáció, de hajlok arra, hogy neki van igaza. Azt viszont tudom, hogy nézőként engem nem az ATV korábbi invitálása érdekelt volna, hanem az, hogy Magyar Péter miként értékeli a választások eredményét, elvileg ugyanis ezért hívták meg az Egyenes Beszéd című műsorba. Éppen ezért elfogadhatatlan számomra az itt tanúsított újságírói magatartás. Csatlakozom Hadházy Ákos felvetéséhez: a továbbiakban nem kívánok szerepelni sem az ATV, sem pedig a Spirit FM adásában.
Közismert, hogy Magyar Péter hétfőn este két perc után elhagyta az ATV stúdióját, majd Facebook-posztjában így reagált rá:„..az egy előre előkészített provokáció volt. A megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levettem a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok.” Nem az én tisztem eldönteni, hogy mennyiben volt ez provokáció, de hajlok arra, hogy neki van igaza. Azt viszont tudom, hogy nézőként engem nem az ATV korábbi invitálása érdekelt volna, hanem az, hogy Magyar Péter miként értékeli a választások eredményét, elvileg ugyanis ezért hívták meg az Egyenes Beszéd című műsorba. Éppen ezért elfogadhatatlan számomra az itt tanúsított újságírói magatartás. Csatlakozom Hadházy Ákos felvetéséhez: a továbbiakban nem kívánok szerepelni sem az ATV, sem pedig a Spirit FM adásában.
-
Realista24 írta: Azt írtad, szidtam. Na most vagy idezz vagy maradhatsz ATV stílusban.
tessek... it nem azt irtad hogy orban meg lorinc lop hanem a fidesz... aminek mp is resze vt...A sok pénzt, amit a hazudik az Orbán és lop a Fidesz plakátra és videókra költenek, fordíthatnák arra is, hogy mozgosítani tudják a maradék 2,5m ember 20-30%-át, célzottan.
Rosszabbul nem tudnak járni, de legalább az esély meglenne, hogy jobban igen.
osszehozott ezt mutatja hogy mennyire utaljak sokan a fideszt, semmit nem tett meg le az asztalra csak bemondott jol hangzo dolgokat amiket sokszor ala se tamasztott... az meg nem tudom hol trollkodas mikor valaki egyik tuntetesen elmond valamit, majd utana 2 hettel kesobb az ellenkezojet (pl hogy majd az m1 vita utan megy az rtlbe, de dobrevnek mar azt mondta h nem es el se ment) es ezt osszevagjak... es nem egy ilyen vt mikor ennyire megkonnyitette a propaganda dolgat...el magico írta:1,3 millió szavazót azért csak összehozott többek között.1madridista írta: tenni meg kb semmit nem tett azota csak a szaja jar...
Jó, itt én is elengedem, ez trollkodás1madridista írta: ha valaki 3 honapra elegendo anyagot ad a megafonnak amibol 2 naponta 8 uj videot lehet csinalni az nem 1-2 apro hiba...
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
1,3 millió szavazót azért csak összehozott többek között.1madridista írta: tenni meg kb semmit nem tett azota csak a szaja jar...
Jó, itt én is elengedem, ez trollkodás1madridista írta: ha valaki 3 honapra elegendo anyagot ad a megafonnak amibol 2 naponta 8 uj videot lehet csinalni az nem 1-2 apro hiba...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a kérdés hogy akkor milyen arcot vágott a riporter. Mert nem biztos hogy olyat mint most.BlancoMark írta:Arrol is volt szo, hogy Varga Juditnak es Gulyas Gergelynek van szamtalan SMS-e arrol, hogy MP fenyegette oket, azokbol sem lett semmi.Realista24 írta:
Erről van szó. Ha pedig van bizonyíték, akkor elő fognak jönni vele, máskülönben ismét egy újabb hatalmas égés, amire jó esely van.
Megafon, azt hiszem elertuk a legalja szintet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írtad, szidtam. Na most vagy idezz vagy maradhatsz ATV stílusban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Arrol is volt szo, hogy Varga Juditnak es Gulyas Gergelynek van szamtalan SMS-e arrol, hogy MP fenyegette oket, azokbol sem lett semmi.Realista24 írta:Erről van szó. Ha pedig van bizonyíték, akkor elő fognak jönni vele, máskülönben ismét egy újabb hatalmas égés, amire jó esely van.BlancoMark írta: Lassan eleg sok szakmabeli es tiszeletben allo ember megerositi a MP altal elmondottakat. Ebbol is jol fog kijonni, gyengek mar nagyon ezek a Fideszes probalkozasok.
Megafon, azt hiszem elertuk a legalja szintet.
-
megint megy a mellebeszeles... arrol beszel mindenki hogy tele van korrupt fazonokkal a fidesz akik szetlopnak mindent... ilyeneket ertettem a ner lovagok alatt... o pont ilyen vt most megis ugy beszeltek rola mintha soha ilyet nem tett volna, mert 3 honapja a fidesz ellen beszel nyilvanosan... tenni meg kb semmit nem tett azota csak a szaja jar...Realista24 írta:Idézz tőlem amikor ner lovagokat szidtam. Köszi. Nem emlékszem.1madridista írta:
lol es megint kezdi a szemelyeskedest... 14 evig uralkodott csak most mar "nem birja a gyomra" vagy mi... elnezted neki amit tett... amikor a NER lovagokat szidtad akkor pont a vele hasonszoru emberekrol beszeltel akik kamu poziciokban sok penzt keresnek a semmire... remelem nem gondolog hogy orba egyszemelyben felelos azert amit az osszes fidesz tag valaha tett... felnott emberek ugyanugy van felelosseguk az elmult 14 evben...
felre lehet magyarazni... ha valaki 3 honapra elegendo anyagot ad a megafonnak amibol 2 naponta 8 uj videot lehet csinalni az nem 1-2 apro hiba...a szint.
én kiszálltam.