Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 20:56

tomi_b írta: Nem értem miért húzzátok fel magatokat rajta. :mrgreen:

Hát nem tud értelmesen írni a csávó és a megafonból tájékozódik.

Abból a megafonból ahol egy "riporter" szerint Magyarországon érdeklődés hiányában elmaradt a szegénység, a másik meg a nagy oknyomozás közben egy kapucsengőbe akar beszélni és csodálkozik, hogy nem szólnak bele. :lol:

Komolytalan az egész.
hanyszor irtam leh hogy a megafon hazudik olvasd mar vissza... miert kell ferditeni es olyanokat adni a szamba amiket nem is mondtam?
ferni írta: Semelyik értelmes ember nem állna neki egy ilyen horderejű dolognak és tenne bele ekkora munkát szimplán politikai haszonszerzés miatt, ez egy kb öngyilkos misszió volt aminek nekiállt és elsülhetett volna teljesen máshogy is.

Pontosan ezért nem történt semmi az elmúlt 14 évben, mert eddig pont az ilyenek csinálták ezt, akik amúgy leszarták mi van az országgal, nekik legyen tele a zsebük.

Persze papíron lehet igazad, előfordulhat az is, mindenre van 10-20% esély, hogy mégis, de amíg te leakadsz ezeknél a kis számoknál én inkább azok alapján gondolkozik, amire nagyobb az esély.
bruh a multja alapjan en ezt tartom valoszinubbnek... nem sok vesztenivaloja vt a kegyelmi ugy utan es a nagy elegedetlenseg miatt eleg jo helyzetbol indult ezt mar tobben leirtatok... es en szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban hogy egy ember meg tud valtozni egyik pillanatrol a masikra miutan lehuzott ennyi idot egy rendszer haszonelvezojekent... ha tenyleg nyer es egy jobb orszagot epit en orulok neki de szkeptikus vagyok sajnalom...

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 11., kedd 20:50

Semelyik értelmes ember nem állna neki egy ilyen horderejű dolognak és tenne bele ekkora munkát szimplán politikai haszonszerzés miatt, ez egy kb öngyilkos misszió volt aminek nekiállt és elsülhetett volna teljesen máshogy is.

Pontosan ezért nem történt semmi az elmúlt 14 évben, mert eddig pont az ilyenek csinálták ezt, akik amúgy leszarták mi van az országgal, nekik legyen tele a zsebük.

Persze papíron lehet igazad, előfordulhat az is, mindenre van 10-15% esély, hogy mégis, bármelyik témaban amit felhozol, de amíg te leakadsz ezeknél a kis számoknál én inkább azok alapján gondolkozik, amire nagyobb az esély.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. június 11., kedd 20:49

Nem értem miért húzzátok fel magatokat rajta. :mrgreen:

Hát nem tud értelmesen írni a csávó és a megafonból tájékozódik.

Abból a megafonból ahol egy "riporter" szerint Magyarországon érdeklődés hiányában elmaradt a szegénység, a másik meg a nagy oknyomozás közben egy kapucsengőbe akar beszélni és csodálkozik, hogy nem szólnak bele. :lol:

Komolytalan az egész.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 20:49

Remélem elindul majd új úton az ország azt majd ha lesz az iskolákban WC papír meg kréta az ilyenek felköpnek azt aláállnak hogy lehettek ennyire hülyék ennyi éven át, mert igen bakker, azok sincsenek, itt tartunk.
a 16 kerben kb 15 20 eve fideszes polgi van, jol felszerelt uj kozrendelo epult, rendes bicikliutak (nem ilyen fogyatekos buszsavval egyutt levok), csomo utat leaszfaltoztak, iskolak is eleg jo allapotban vannak, pedig fideszes a polgi... megis tok szepen fejlodik a kerulet... nem mindenhol olyan a helyzet mint ahogy te beallitod, gondolom errol nem irt a 444...

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 20:44

ferni írta: De milyen kettős mérce ember

Meghalt több mint 40ezer magyar ember a covid miatt, melynek elég nagy része elkerülhető lehetett volna, ha nincs ennyire alja színvonalon a magyar egészségügy, de hát onnan is ki kell lopni minden fillért.... Kínai vakcina, lélegeztetőgépek stb.... Az fontosabb volt ugye.

Az egész EU utál minket, miközben baszki az oroszok a jó cimbik meg kína meg tadzsikisztán.

Olyan mértékű pénzt nyúltak le, amire szavak nincsenek.

És tényleg bakker reggelig lehetne sorolni a listát és ezek mind tények....

MP meg néha mást mond meg lehet hazudik néha.

Nem pont nálad van kettős mérce?
ha maffiakormany van akkor kb o a legalja (legalabbis szerintem) mert o meg a hozza kozel allokkal is kibasz a tobbiek legalabb nem szarnak a sajat feszkukbe...
Értem, tehát ha látja hogy teszik tönkre az országot, hogy áldozzák be a gyerekei anyját politikai célokra, saját bőrén megtapasztalja, hogy ez egy maffia rendszer akkor is maradjon kussba mert hűségesnek kellene lennie...

Kajak kibaszott szomorú, hogy a Fidesz meg ez az egész kibaszott Magyar történelem milyen szolgalelkű embereket nevelt ki.

Kibaszott szánalmas honnan hová jutottunk és ha szólsz se veszi észre magát.
nem errol beszelek... tobbszor is kifejtettem hogy szerintem nem a lelkiismerete szolalt meg de mindegy... a penz lenyulasaban o is benne volt ez is teny (erre gondolok kettos merce alatt, ezt neki nem rojatok fel), szerintem most is politikai haszonszerzes a celja, szerintetek, nem ebben nem fogunk egyeterteni uyg latszik...

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 11., kedd 20:39

De milyen kettős mérce ember

Meghalt több mint 40ezer magyar ember a covid miatt, melynek elég nagy része elkerülhető lehetett volna, ha nincs ennyire alja színvonalon a magyar egészségügy, de hát onnan is ki kell lopni minden fillért.... Kínai vakcina, lélegeztetőgépek stb.... Az fontosabb volt ugye, még akkor is, ahelyett, hogy mentették volna ami menthető ember életek szempontjából....

Az egész EU utál minket, miközben baszki az oroszok a jó cimbik meg kína meg tadzsikisztán.

Olyan mértékű pénzt nyúltak le, amire szavak nincsenek.

És tényleg bakker reggelig lehetne sorolni a listát és ezek mind tények....

MP meg néha mást mond meg lehet hazudik néha.

Nem pont nálad van kettős mérce?
ha maffiakormany van akkor kb o a legalja (legalabbis szerintem) mert o meg a hozza kozel allokkal is kibasz a tobbiek legalabb nem szarnak a sajat feszkukbe...
Értem, tehát ha látja hogy teszik tönkre az országot, hogy áldozzák be a gyerekei anyját politikai célokra, saját bőrén megtapasztalja, hogy ez egy maffia rendszer akkor is maradjon kussba mert hűségesnek kellene lennie...

Kajak kibaszott szomorú, hogy a Fidesz meg ez az egész kibaszott Magyar történelem legutóbbi időszaka milyen szolgalelkű embereket nevelt ki.

Kibaszott szánalmas honnan hová jutottunk és ha szólsz se veszi észre magát.

Remélem elindul majd új úton az ország azt majd ha lesz az iskolákban WC papír meg kréta az ilyenek felköpnek azt aláállnak hogy lehettek ennyire hülyék ennyi éven át, mert igen bakker, azok sincsenek, itt tartunk.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 11., kedd 20:38

A Villány és az M6-os autópálya közötti kilenc kilométeres útszakasz félkész állapotban van, csak a körforgalom készült el.
Ahogy arról az Infostart is beszámolt, a tervek szerint májusban adják át az M6-os autópálya új szakaszát, amely Villányig tart majd. A közelgő határidő ellenére a Baranya vármegyei város és az M6-os autópálya közötti 9 kilométeres útszakasz félkész állapotban van, csak a körforgalom készült el, ahonnan közvetve lehet eljutni az autópályára Villányból. A városból jelenleg csak három falun keresztül vezet az út az M6-osra, így csak körülményesen lehet felhajtani a sztrádára. A kihajtó után az aszfalt 10-15 méter után véget ér, a földterület pedig még a helyi gazdák tulajdonában van – derült ki az ATV Híradó riportjából.

A félkész út jelenleg egy szőlőültetvénybe vezet, melynek helyén kellene lennie annak a kilenc kilométeres villányi bekötőút-szakasznak, amelyen az eredeti tervek szerint sokkal gyorsabban el lehetne érni az autópályát.
Abszurd.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 20:37

de mindegy most mar tenyleg abbahagyom mert csak felcseszem magam... :vivo:

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 20:34

ferni írta:
1madridista írta: tenni meg kb semmit nem tett azota csak a szaja jar...

felre lehet magyarazni... ha valaki 3 honapra elegendo anyagot ad a megafonnak amibol 2 naponta 8 uj videot lehet csinalni az nem 1-2 apro hiba...
Tenni nem tett semmit? Ez az ember egyedül beleállt egy maffiához hasonló szervezetbe, feladta az egész eddigi életét és neki állt egy olyan 3-4 hónapos munkának, amire senki nem volt képes az elmúlt 14 évben, de sztem előtte se.
Pár hónap alatt 1.3 millió szavazat egyszerűen kb lehetetlen szám és ez azért jött össze, mert bejárta az egész országot, mondott 200+ beszédet, minden médiumnak is nyilatkozott stb stb. Hitet adott az embereknek, hogy lehet más a politika ( :mrgreen: ).

De ha szerinted nem tett semmit akkor vannak gondok.

Utóbbi is ebből fakad, Vitya 14 év alatt nem mondott negyed ennyi beszédet se, interjúkról nem is beszélve.

Ha minden egyes nap beszélsz és elmondasz 5-6 beszédet, abba bele fogsz hibázni vagy kicsúszik valami és rád szólnak kövi alkalommal, hogy azt picit finomabban stb.

MZPt láttuk mennyire kicsinálta 2 éve a dolog és kétlem, hogy ennyi helyen járt, de ő bakit bakira halmozott, MP meg végzetes hiba közelében se volt.

Szóval ha 2000-3000 percnyi élő beszéd után, ahol kb hulllafáradt volt folyamat ennyit tudott összeszedni a propaganda, akkor szerintem elképesztő jó munkát végzett.

És ő végig a tömegben sétált, nem 4 biztonsági őr védte meg golyóállómellényben volt, mint ahogy Vitya abban jár már az óvodákban is... :lol: Talán az előre leellenőrzött titkos fideszes találkákra nem vette fel.... :lol:

Nem kell túlszopni MPt se, ő se nem messiás, se nem egy hibátlan ember, de jelenleg neki van az egyik legnagyobb pélója az országban, hogy ennek neki állt, hiába tűnt teljesen reménytelennek az egész ország 2022 után.

Az hogy pedofilsegítőket kihozunk a böriből vagy hogy Kaleta kb megúszta semmivel az oké.

De ha MP valamit máshogy mondd vagy esetleg megváltozik a véleménye 2 hét után, az égbe kiáltó bűn....

Az embertől azt várjátok el, hogy egy minden témát érintően mindenben felkészült politikus legyen, aki mindenhez is ért és mindenre is tudja a választ? Hát bazdmeg ti hol éltek? :lol:
Lenyilatkozta többször is, hogy ő se tud mindent, de nem is az a cél, hogy mindenről ő döntsön egy személyben.
Ez csak Magyarországon menő.
Nagyon keves konkretumot mondott hogy mit szeretne tenni en legalabbis keveset hallottam... a nem tett semmit alatt azt ertem h igergetesen kivul mast nem csinalt... ezt a lebontja a maffiat meg hagyjuk en inkabb ezek alapjan ugy latom hogy az egyik maffiozo osszeveszett a tobbivel kiszallt es bosszut akar allni ebben meg nem latom hol van az emberek erdeke... a kegyelmi botrany utan ket lehetosege volt: 1. kiszall csondben, 2. szembekopi azokat akikkel eddig egyutt lopott... ha maffiakormany van akkor kb o a legalja (legalabbis szerintem) mert o meg a hozza kozel allokkal is kibasz a tobbiek legalabb nem szarnak a sajat feszkukbe...

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. június 11., kedd 20:34

vazul írta: Juhász Péter - politikus

A Magyar Péter - ATV ügy margójára.
Tudom, az ismétlés a tudás anyja, ezért elmondom amit 8 éve tudni lehet.
1. 2016-ban hoztam nyilvánosságra azt a képet, amin Habony Árpád és Németh Sándor beszélgetett Andy Vajna társaságában a Nubu étteremben.
Azóta minimum tudni lehet, hogy beszélgetések zajlanak a kormányzati propagandát meghatározó arcok és az ATV tulajdonosa között.
2. Amikor Rogán Antal beperelt, mert azt állítottam, hogy bűnöző és bűnözőkkel üzletel (azóta bírósági ítélet támasztja alá, hogy ez joggal állítható róla), akkor Rogán megfenyegette és beperelte a médiumokat, amik erről hírt adtak. Ahogy én is, az össze médium is megnyerte ezeket a pereket, kivéve az ATV-t, amelyik megállapodott Rogán Antallal, és levette ezeket a híreket az oldaláról, igazából szinte az összes beszámolóját/adását amiben Rogánról beszéltem.
3. Innentől hónapokig nem hívtak az ATV-be (akkor pártelnök voltam), ahogy a 2018-as választási kampányban a választás előtti hónapokban szintén nem, egyszer sem. Ha az Együtt politikusát behívták, akkor sajtószemlére esetleg, ahol nyilván nincs lehetőség politikai állításokat megfogalmazni.
4. Ennek ellenére - Hadházy Ákossal szemben - én azt az utat választottam, hogy bemegyek, és akár a propaganda kérdéseire is válaszolok, mert így jutok el azokhoz a megtévesztett nézőkhöz, akik még azt hiszik, hogy az ATV a kormánypropagandától független. Ezért mentem be most is a kampány során, érdemes megnézni milyen kérdéseket kaptam: nem a programról, nem a választásról kérdeztek, hanem a Fidesz lejárató szórólapjának állításait ismételték meg kérdés formájában, "cserbenhagyom a választókat az 5. kerületben", "hazudok a vízügyben", "adótartozása van a cégemnek" (nem). (link a hozzászólásoknál)
Azt ATV szerepe ugyanis az a propagandagépezetben, hogy összezavarja az ellenzéki választókat, vitatkozó, egymással egyet nem értő társaságot mutasson. Ezért is hívták be például Schmuck Andort is, aki végül 200 szavazatot sem kapott, hogy ő is hazugozzon engem az ellenzéki szavazókat elbizonytalanítva.
Ezért nem érdemes meglepődni a tegnapi történéseken.
mondjuk ebben a témában juhászpetykó, mellártomcsi meg szabótimike idézeteket hozni olyan mintha valaki orbánvitya védelme érdekében hozna menczertomi, kubatovgabi vagy kósalali idézeteket :mrgreen:

Bp-Belgrád vonalra továbbra sincs meg a kínaiaknak a technika a biztosítóberendezéshez? én azt olvastam h már megoldották a problémát, remélem tényleg elkészül jövőre mert engem pl. személyesen érint :D
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 20:26

tibi18 írta:
1madridista írta:

milyen fogalommal xd... akkor bocsanat tenyeket irtal, igazad van mindenben es hogy kepzelem h meg merek szolalni kulonben is aki nem ert veled egyet az mar csak atv stilusban tud kommunikalni, hazug, hulye, nem ert semmit es biztos 10eves... ki ne pukkadjon az a velemenybuborek egyszer... (vagjal ki hajra csak azert mert nem ertek veled egyet es nem viselem el a vegtelensegig a szemelyeskedest)

Én tényleg csak azt nem értem, hogy miről szeretnél meggyőzni most minket. Azt még leírnád, mielőtt felhagysz a politizálással? Tényleg nem tudom kivenni ennyiből és most már egyébként érdekel.
alapvetoen zavar hogy tobb ismerosommel beszeltem politikarol megy az uszitas es azt latom hogy bizonyos emberek bizonyos mediumoknak/sajtotermekeknek/politikusoknak mindent elhisznek masiknak meg semmit... itt sokan minden elhisztek annak aki a fideszt szidja viszont nagyon sok csusztatas is van kozte, szerintem mindket oldalrol en a teleksz partizan stb vonalat se tartom hitelesnek, es az a vege hogy egymas oljuk egy forumon azert mert mindenki velemenybuborekban van... csak arrol szeretnelek meggyozni hogy probaljatok meg kritikusak lenni vagy mindenkivel szemben vagy senkivel szemben ne legyetek azok, es ne legyen kettos merce mint amit r24nek irtam pl mpvel es a fidesszel kapcsolatban... (es zavart hogy leuvoltitek a - szerintem - jozanul gondolkodo oldalt ezert beszalltam)

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. június 11., kedd 20:18

En azon röhögök, a legnagyobb baj nem az hogy:

-Bp-Belgrád nem készül el 25-ig, át akartak baszni a kínaiakat, nincs refernciajuk biztberhez,
-Nem fog elkészülni jópár vasúti infra fejlesztés teljesen mert mar kilopták a penzt ebből is,
-“Megcsináltattak” az 1es vonalat, kozben meg nem volt akkora baja mint állítottak, csak megvették a kínai vonalhoz plusz anyagot és be kellett valahova építeni (lsd kínai atbaszas)
-Pedo botrány, és csak most derülnek ki még plusz dolgok hogy máshol is volt mar hasonlo eset, fityisz szépen sunnyog miatta,
-Stb. A listát napokig tudnam írni… hanem hogy igazat mondott-e :lol:

Hat oktondik vagytok? Nem hinném.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 11., kedd 20:18

1madridista írta: tenni meg kb semmit nem tett azota csak a szaja jar...

felre lehet magyarazni... ha valaki 3 honapra elegendo anyagot ad a megafonnak amibol 2 naponta 8 uj videot lehet csinalni az nem 1-2 apro hiba...
Tenni nem tett semmit? Ez az ember egyedül beleállt egy maffiához hasonló szervezetbe, feladta az egész eddigi életét és neki állt egy olyan 3-4 hónapos munkának, amire senki nem volt képes az elmúlt 14 évben, de sztem előtte se.
Pár hónap alatt 1.3 millió szavazat egyszerűen kb lehetetlen szám és ez azért jött össze, mert bejárta az egész országot, mondott 200+ beszédet, minden médiumnak is nyilatkozott stb stb. Hitet adott az embereknek, hogy lehet más a politika ( :mrgreen: ).

De ha szerinted nem tett semmit akkor vannak gondok.

Utóbbi is ebből fakad, Vitya 14 év alatt nem mondott negyed ennyi beszédet se, interjúkról nem is beszélve.

Ha minden egyes nap beszélsz és elmondasz 5-6 beszédet, abba bele fogsz hibázni vagy kicsúszik valami és rád szólnak kövi alkalommal, hogy azt picit finomabban stb.

MZPt láttuk mennyire kicsinálta 2 éve a dolog és kétlem, hogy ennyi helyen járt, de ő bakit bakira halmozott, MP meg végzetes hiba közelében se volt.

Szóval ha 2000-3000 percnyi élő beszéd után, ahol kb hulllafáradt volt folyamat ennyit tudott összeszedni a propaganda, akkor szerintem elképesztő jó munkát végzett.

És ő végig a tömegben sétált, nem 4 biztonsági őr védte meg golyóállómellényben volt, mint ahogy Vitya abban jár már az óvodákban is... :lol: Talán az előre leellenőrzött titkos fideszes találkákra nem vette fel.... :lol:

Nem kell túlszopni MPt se, ő se nem messiás, se nem egy hibátlan ember, de jelenleg neki van az egyik legnagyobb pélója az országban, hogy ennek neki állt, hiába tűnt teljesen reménytelennek az egész ország 2022 után.

Az hogy pedofilsegítőket kihozunk a böriből vagy hogy Kaleta kb megúszta semmivel az oké.

De ha MP valamit máshogy mondd vagy esetleg megváltozik a véleménye 2 hét után, az égbe kiáltó bűn....

Az embertől azt várjátok el, hogy egy minden témát érintően mindenben felkészült politikus legyen, aki mindenhez is ért és mindenre is tudja a választ? Hát bazdmeg ti hol éltek? :lol:
Lenyilatkozta többször is, hogy ő se tud mindent, de nem is az a cél, hogy mindenről ő döntsön egy személyben.
Ez csak Magyarországon menő.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. június 11., kedd 20:23-kor.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 20:17

miro. írta:
1madridista írta:

megint megy a mellebeszeles... arrol beszel mindenki hogy tele van korrupt fazonokkal a fidesz akik szetlopnak mindent... ilyeneket ertettem a ner lovagok alatt... o pont ilyen vt most megis ugy beszeltek rola mintha soha ilyet nem tett volna, mert 3 honapja a fidesz ellen beszel nyilvanosan... tenni meg kb semmit nem tett azota csak a szaja jar...

Megafon.. :lol:
Bazmeg akkor is honapokon keresztul napi 5x posztolnanak rola,ha matol fogva soha az eletbe nem politizalna . :lol:
sokszor meg gyurcsanyozniuk se kellett kerlek olvasd el amit utana irtam... eleg vt kivagni amikor az egyik beszeden ellent mondott maganak...

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 11., kedd 20:15

1madridista írta:
Realista24 írta: Jajj, nem gondoltam hogy -1rol kell kezdeni, mert már a fogalommal is problémád van.
milyen fogalommal xd... akkor bocsanat tenyeket irtal, igazad van mindenben es hogy kepzelem h meg merek szolalni kulonben is aki nem ert veled egyet az mar csak atv stilusban tud kommunikalni, hazug, hulye, nem ert semmit es biztos 10eves... ki ne pukkadjon az a velemenybuborek egyszer... (vagjal ki hajra csak azert mert nem ertek veled egyet es nem viselem el a vegtelensegig a szemelyeskedest)

Én tényleg csak azt nem értem, hogy miről szeretnél meggyőzni most minket. Azt még leírnád, mielőtt felhagysz a politizálással? Tényleg nem tudom kivenni ennyiből és most már egyébként érdekel.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 11., kedd 20:10

1madridista írta:
Realista24 írta:
Idézz tőlem amikor ner lovagokat szidtam. Köszi. Nem emlékszem.
megint megy a mellebeszeles... arrol beszel mindenki hogy tele van korrupt fazonokkal a fidesz akik szetlopnak mindent... ilyeneket ertettem a ner lovagok alatt... o pont ilyen vt most megis ugy beszeltek rola mintha soha ilyet nem tett volna, mert 3 honapja a fidesz ellen beszel nyilvanosan... tenni meg kb semmit nem tett azota csak a szaja jar...
a szint.
én kiszálltam.
Megafon.. :lol:
Bazmeg akkor is honapokon keresztul napi 5x posztolnanak rola,ha matol fogva soha az eletbe nem politizalna . :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 20:08

1madridista írta:
Realista24 írta: Jajj, nem gondoltam hogy -1rol kell kezdeni, mert már a fogalommal is problémád van.
Majd ha kérik, akkor kiteszlek. Kis demokrácia a diktatúrában.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. június 11., kedd 20:07

Durva, hogy nem is a választás hozta itt a legnagyobb kommentcunamit, hanem ez a kis ügy. :lol:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 20:05

1madridista írta: befejeztem a szelmalomharcot 3 fele ember van ebben az orszagban: aki nem politizal mert hanyik a szennytol, aki szektasan hisz valakiben es velemenybuborekban el es aki nem tudja eldonteni h mi a fasz folyik a a media hazugsagai miatt letrejovo parhuzamos univerzumok miatt es felelembol a vegen orrot befogva leszavaz valahova... azt hiszem en az elso leszek mostantol... koszi annak aki nem szallt belem rosszabbra szamitottam... :kalapos:
realmadrid95 írta:
1madridista írta: lol es megint kezdi a szemelyeskedest... 14 evig uralkodott csak most mar "nem birja a gyomra" vagy mi... elnezted neki amit tett... amikor a NER lovagokat szidtad akkor pont a vele hasonszoru emberekrol beszeltel akik kamu poziciokban sok penzt keresnek a semmire... remelem nem gondolog hogy orba egyszemelyben felelos azert amit az osszes fidesz tag valaha tett... felnott emberek ugyanugy van felelosseguk az elmult 14 evben...

Kerlek ne eroltesd azt, ami nem megy.
...

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 11., kedd 20:03

1madridista írta:
Realista24 írta: Majd ha 14 évig MP uralkodik és elnézem neki amit tesz, akkor lesz kettős a mérce.

Hány éves vagy? 10?
lol es megint kezdi a szemelyeskedest... 14 evig uralkodott csak most mar "nem birja a gyomra" vagy mi... elnezted neki amit tett... amikor a NER lovagokat szidtad akkor pont a vele hasonszoru emberekrol beszeltel akik kamu poziciokban sok penzt keresnek a semmire... remelem nem gondolog hogy orba egyszemelyben felelos azert amit az osszes fidesz tag valaha tett... felnott emberek ugyanugy van felelosseguk az elmult 14 evben...

Kerlek ne eroltesd azt, ami nem megy.

Vissza: