Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 12., szerda 16:23

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... _9979.jpeg

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 16:20

h3x0r írta:
ferni írta: Szóval azok lesznek a mérleg nyelve, akik annyira idióták, hogy egy kihúzott névre is szavaztak? :lol:
Nem akarom én a fidesz szavazókat védeni, de pont redditen jó pár olyan kép is van a szavazólapokról, amiken egy vékony, világos színű kék tollal lett áthúzva Szentkirályi neve.

Én megértem azt, ha egy sötétebb szavazófülkében, főleg ha valakinek rosszabb a látása, nem veszi észre elsőre, hogy át lett húzva az egyik név.
Ki lett függesztve külön minden szavazókörben, hogy Szentkirályi visszalépett, szóltak is.
Ha valamit elrontott kérhetett új szavazólapot.

Ehelyett inkább azt kérdezték, miért kapott olyan szavazólapot, ami előre ki van töltve... :lol:

Értő olvasás nem megy, egy egyszerű feladat, hogy tegyél egy Xet....

Helyette tesznek kettőt és lehet ezzel lehet valaki főpolgármester... :lol:

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. június 12., szerda 16:11

kierkegaard írta: Kérdezted korábban, hogy kit ha nem őt. Mzp szakmailag megkérdőjelezhetetlen szerintem. Vona meg nem tudom milyen vezető lenne de ő emberileg fejlődött akkorát, hogy nála nem tudok jelenleg érzelmileg érettebb embert mondani. A pszicho szakmában meg elég ismert arcokkal tartanak előadást. Pár hete pl Gánti Bencével aki nem a hazai hanem a globális integrál pszichológia alapítója.
Én azt kívánom, hogy éljük meg azt a napot, amikor egy MZP-Vona-MP hármas közül kell választanunk magunknak miniszterelnököt.

De sajnos nem ilyen világot élünk, úgyhogy ahogy Te is mondtad, egyelőre MP és a Tisza az egyetlen reményünk.
Caraway írta: Amugy nem teljesen ide kapcsolodik, de tudom, hogy te nagyon benne vagy a pszichologiaban, talan ebben is dolgozol, arra nem emlekszem. Ezt az interjujat lattad MP-nek?

30;30-33;30 kozotti reszre gondolok, itt pont beszel egy kicsit rola, hogy lelkileg es pszichogiailag ezt a terhet senki se birhatja, csak meg ideje se volt felfogni. Aztan te lehet le tudod szurni, mennyire gondolhatja ezeket komolyan.

https://www.youtube.com/live/cvc94MtUU_ ... OGeIui2iqU
Ez engem is érdekelne :)

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 12., szerda 15:59

kierkegaard írta:
hehetheoriginal írta:
sorold már fel pls (de viccen kívül, komolyan kérem, mert itt már ugy van beállítva az ember, mintha generációs aljageci lenne, ugyanugy, mint az osszes tobbi vén kommunista, aki jelenleg a parlamentben ül), hogy mi az, ami kifogásolható - tényszerűen pls - petikében, mik azok az esetek, ahol egyértelműen hazudott.
mert ugye mást nem lehet rajta egyelőre számon kérni.
gondolom én. :coffee:
Baszki, megírtam aztán mire elküldtem kidobott. szóval most csak röviden.

Kiinduló pont a varga juditos sztori. Amikor a 444 v telex kritikát fogalmazott meg vele kapcsolatban akkor támadóan reagált mindegyikre. megkérdezte, hogy kitől kapták a megrendeléseket? Ilyen habítussal kétlem, hogy más lenne vezetése alatt az m1. Az ex hvgs újsígírót is lepropagandistázta.

Van egy konteó vele kapcsolatban, hogy orbánt és gengjét lázárral kiakarják ütni. Amikor erre rákérdeztek nála elmondta, hogy ha ez lenne a célja már korábban elkezdte volna. Később viszont elmondja, hogy jóban van lázárral és hogy ő egy nagyon türelmes ember aki kivár a megfelelő pillanatban. Szóval lehet, hogy az mp szál mögött egy lázár bújik meg.

Sokszor nagyon diplomatikus és támogató a neres projectekkel kapcsolatban, lásd: kisvasúttal is lényegében oké neki persze ő felfuttatná. Számomra az ilyen dolgai a lázár konteót erősitik.

A vona vitát elfogadta, aztán baszott rá. Vona írt egy teljesen normális, empatikus nyílt levelet neki. Mp passzív agresszív módon, szarkasztikusan reagált rá. Vona erre is reagált szintén tök normálisan és új időpontokat hozott be ha esetleg ráérne. Nem reagált rá.

Kérdezted korábban, hogy kit ha nem őt. Mzp szakmailag megkérdőjelezhetetlen szerintem. Vona meg nem tudom milyen vezető lenne de ő emberileg fejlődött akkorát, hogy nála nem tudok jelenleg érzelmileg érettebb embert mondani. A pszicho szakmában meg elég ismert arcokkal tartanak előadást. Pár hete pl Gánti Bencével aki nem a hazai hanem a globális integrál pszichológia alapítója.

Ettől függetlenül nem vagyok fogyatékos, 2026ban csont nélkül mpre fogok szavazni. Mert legyen bármilyen is, ő az egyetlen akit érdemben elég nehéz megfogni, annyira jól manörözik a szarhullámok közepette. Ő az aki a politikai apátiából reményt adhat az embereknek, hogy érdemes foglalkozni a témával mert lesz eredménye. Utána lehet felfele építkezni.

Viszont, beszéljünk róla, kritizáljuk és persze emelljük ki a jót is vele kapcsolatban. Csak ne húzzunk az egyik oldalra. Nyilván nehéz úgy vitázni, hogy közben én is erőszakosan próbálom a saját véleményemet ráerőszakolni másra és így a másik fél jogosan baszódik fel a stílus miatt. De igyekszem.; D
Amugy nem teljesen ide kapcsolodik, de tudom, hogy te nagyon benne vagy a pszichologiaban, talan ebben is dolgozol, arra nem emlekszem. Ezt az interjujat lattad MP-nek?

30;30-33;30 kozotti reszre gondolok, itt pont beszel egy kicsit rola, hogy lelkileg es pszichogiailag ezt a terhet senki se birhatja, csak meg ideje se volt felfogni. Aztan te lehet le tudod szurni, mennyire gondolhatja ezeket komolyan. :D

https://www.youtube.com/live/cvc94MtUU_ ... OGeIui2iqU

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 12., szerda 15:56

kiserik írta:
ferni írta: Nincs fideszes többség, ahol a lakosság legalább 60 százaléka érettségizett

A kormány oktatáspolitikája sikeres. :shutup:

Direkt botrány hülye szinten tartják a népet, ezért csesznek az oktatásra, hogy hatalmon tudjanak maradni... De ez nem baj ugye... :smile:

Magyar emberek oktatását áldozzák be emiatt és a fiatalok jövőjét, hogy tele legyenek az összeszerelő műhelyek és hatalmom maradjak pár plusz évet...

De néha mást mondani mint előtte, mert megváltozott a véleménye vagy esetleg valamit rosszul tudni, mert senki se lesz politikai szakértő, aki az ország minden egyes ügyében képben van, na az komoly bűn... :shutup:
Az oktatás lezüllesztése egyértelmű hazaárulás. A gond csak az, hogy 34 éve tart. A Fidesz gyakorlatilag tökélyre fejlesztette az elődök mechanikáit. Mondhatni túl jó diák és már nagyon régen túlnőtte a tanárait. Egyébként ez nem csak az oktatásban figyelhető meg.

Azzal viszont nagyon óvatosan kell bánni, hogy mennyire fogadjuk el megbízott politikusaink rendszeres pálfordulásait. Gyakorlatilag azt sugallod, hogy ha egy politikus ma Á-t mond, akkor nem probléma ha holnap B-t, mert végülis csak meggondolta magát, vagy (ami még rosszabb) szimplán nem ért hozzá. Innen már csak egy lépés, hogy számonkérhetetlen legyen a politikus. Megígér ezt azt, aztán max meggondolja magát.
Mondjuk felmerül a kérdés akkor, hogy annál az mzp-nél, aki összegyurcsányozta magát vagy vonánál a már sokadik irányváltását és legújabb megvilágosodását elfogadjuk és üdvözöljük és pozitívan beszélünk róluk, mint kierkegaard, akkor mp-nél miért nem fogadjuk el, hogy ő is gondolhat már mást valamiről, mint korábban?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 12., szerda 15:43

ferni írta: Nincs fideszes többség, ahol a lakosság legalább 60 százaléka érettségizett

Direkt botrány hülye szinten tartják a népet, ezért csesznek az oktatásra, hogy hatalmon tudjanak maradni... De ez nem baj ugye... :smile:

Magyar emberek oktatását áldozzák be emiatt és a fiatalok jövőjét, hogy tele legyenek az összeszerelő műhelyek és hatalmom maradjak pár plusz évet...

De néha mást mondani mint előtte, mert megváltozott a véleménye vagy esetleg valamit rosszul tudni, mert senki se lesz politikai szakértő, aki az ország minden egyes ügyében képben van, na az komoly bűn... :shutup:
Az oktatás lezüllesztése egyértelmű hazaárulás. A gond csak az, hogy 34 éve tart. A Fidesz gyakorlatilag tökélyre fejlesztette az elődök mechanikáit. Mondhatni túl jó diák és már nagyon régen túlnőtte a tanárait. Egyébként ez nem csak az oktatásban figyelhető meg.

Azzal viszont nagyon óvatosan kell bánni, hogy mennyire fogadjuk el megbízott politikusaink rendszeres pálfordulásait. Gyakorlatilag azt sugallod, hogy ha egy politikus ma Á-t mond, akkor nem probléma ha holnap B-t, mert végülis csak meggondolta magát, vagy (ami még rosszabb) szimplán nem ért hozzá. Innen már csak egy lépés, hogy számonkérhetetlen legyen a politikus. Megígér ezt azt, aztán max meggondolja magát.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 12., szerda 15:42

hehetheoriginal írta:
sorold már fel pls (de viccen kívül, komolyan kérem, mert itt már ugy van beállítva az ember, mintha generációs aljageci lenne, ugyanugy, mint az osszes tobbi vén kommunista, aki jelenleg a parlamentben ül), hogy mi az, ami kifogásolható - tényszerűen pls - petikében, mik azok az esetek, ahol egyértelműen hazudott.
Baszki, megírtam aztán mire elküldtem kidobott. szóval most csak röviden.

Kiinduló pont a varga juditos sztori. Amikor a 444 v telex kritikát fogalmazott meg vele kapcsolatban akkor támadóan reagált mindegyikre. megkérdezte, hogy kitől kapták a megrendeléseket? Ilyen habítussal kétlem, hogy más lenne vezetése alatt az m1. Az ex hvgs újsígírót is lepropagandistázta.

Van egy konteó vele kapcsolatban, hogy orbánt és gengjét lázárral kiakarják ütni. Amikor erre rákérdeztek nála elmondta, hogy ha ez lenne a célja már korábban elkezdte volna. Később viszont elmondja, hogy jóban van lázárral és hogy ő egy nagyon türelmes ember aki kivár a megfelelő pillanatban. Szóval lehet, hogy az mp szál mögött egy lázár bújik meg.

Sokszor nagyon diplomatikus és támogató a neres projectekkel kapcsolatban, lásd: kisvasúttal is lényegében oké neki persze ő felfuttatná. Számomra az ilyen dolgai a lázár konteót erősitik.

A vona vitát elfogadta, aztán baszott rá. Vona írt egy teljesen normális, empatikus nyílt levelet neki. Mp passzív agresszív módon, szarkasztikusan reagált rá. Vona erre is reagált szintén tök normálisan és új időpontokat hozott be ha esetleg ráérne. Nem reagált rá.

Kérdezted korábban, hogy kit ha nem őt. Mzp szakmailag megkérdőjelezhetetlen szerintem. Vona meg nem tudom milyen vezető lenne de ő emberileg fejlődött akkorát, hogy nála nem tudok jelenleg érzelmileg érettebb embert mondani. A pszicho szakmában meg elég ismert arcokkal tartanak előadást. Pár hete pl Gánti Bencével aki nem a hazai hanem a globális integrál pszichológia alapítója.

Ettől függetlenül nem vagyok fogyatékos, 2026ban csont nélkül mpre fogok szavazni. Mert legyen bármilyen is, ő az egyetlen akit érdemben elég nehéz megfogni, annyira jól manörözik a szarhullámok közepette. Ő az aki a politikai apátiából reményt adhat az embereknek, hogy érdemes foglalkozni a témával mert lesz eredménye. Utána lehet felfele építkezni.

Viszont, beszéljünk róla, kritizáljuk és persze emelljük ki a jót is vele kapcsolatban. Csak ne húzzunk az egyik oldalra. Nyilván nehéz úgy vitázni, hogy közben én is erőszakosan próbálom a saját véleményemet ráerőszakolni másra és így a másik fél jogosan baszódik fel a stílus miatt. De igyekszem.; D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 12., szerda 15:40

ferni írta: Szóval azok lesznek a mérleg nyelve, akik annyira idióták, hogy egy kihúzott névre is szavaztak? :lol:
Nem akarom én a fidesz szavazókat védeni, de pont redditen jó pár olyan kép is van a szavazólapokról, amiken egy vékony, világos színű kék tollal lett áthúzva Szentkirályi neve.

Én megértem azt, ha egy sötétebb szavazófülkében, főleg ha valakinek rosszabb a látása, nem veszi észre elsőre, hogy át lett húzva az egyik név.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 15:29

csababarca írta: Fixen nyer Vitézy ha újraszámolják, annyi a duplaszavazatos dolog.
Szép a szabályozás, és korrekt egyébként két nappal előtte bejelenteni a visszalépést.

Na mindegy, ha Vitézy jól csinálja akkor legyen így. Csak ne játsza el a jajj nem vagyom fideszes dumákat mert uncsi.
Vezesse a várost ahogy tudja, aztán majd a lakosság a következő választáson ítélkezik a teljesítmény felett.
Szóval azok lesznek a mérleg nyelve, akik annyira idióták, hogy egy kihúzott névre is szavaztak? :lol:

Vitézy folyamat azt szajkózza, hogy ő nem a Fidesz jelöltje és most meg olyan szavazatokért kuncsorog, amiket a Fideszre húztak be és másodsorban rá? :lol:

Ez a kutyakomédia 🐕

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 12., szerda 15:25

Fixen nyer Vitézy ha újraszámolják, annyi a duplaszavazatos dolog.
Szép a szabályozás, és korrekt egyébként két nappal előtte bejelenteni a visszalépést.

Na mindegy, ha Vitézy jól csinálja akkor legyen így. Csak ne játsza el a jajj nem vagyom fideszes dumákat mert uncsi.
Vezesse a várost ahogy tudja, aztán majd a lakosság a következő választáson ítélkezik a teljesítmény felett.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 12., szerda 15:19

az is beszédes, hogy a legszegényebb településeken rendre 80% fölött van a Fidesz támogatottság
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 15:13

Vicces lesz ahogy Vitézynek összehozzák majd a főpolgármesterséget, mert a fidesz szavazóknak nem megy az értő olvasás és már túl bonyolult egy Xet rakni a lapra, ha Szandika le van húzva a lapról és nincs szavazható fidesz logó :lol:

És ezek döntenek baszod, pontosan jellemzi ezt az egészet, amit előbb is írtam mennyi a buta ember...

A legviccesebb, hogy az is érvényes szavazat, ha behúzták Szentkirályira az Xet, majd után behúzták a Vitézyre is, így lett megírva erre a szabályozás... :lol: :lol: :lol:

Szóval hiába van 2 X, érvényes a szavazat, mert Szandika nem jelölt :lol: :lol:

Kibaszott szánalmas az egész.

Redditen írtak egy tucat esetet a számlálók, hogy miket műveltek a szavazólapokon, mert Szandi át lett húzva... :shutup:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 14:27

Nincs fideszes többség, ahol a lakosság legalább 60 százaléka érettségizett

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 14:01

Toti írta:
hehetheoriginal írta: mert ugye mást nem lehet rajta egyelőre számon kérni.
mindjárt robban a topic :kalapos:
:mrgreen: :kalapos: :lol: :coffee:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. június 12., szerda 13:46

hehetheoriginal írta: mert ugye mást nem lehet rajta egyelőre számon kérni.
mindjárt robban a topic :kalapos:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 12., szerda 13:44

kierkegaard írta:
ferni írta:
Hát ez várható volt, másfél-két hónapig egy szabad perce se volt és a propadanga még a barátnőjét is támadta nem egyszer, ugye az anyukáját a legdurvábban...

De ezek mint tudjuk beleférnek, de ha valaki bemegy egy interjúra, ahol külön kérésére se kérdezik azzal kapcsolatban, amiért bement és nyugodtan illedelmesen kivonul, na az baj :lol:
Az egyiknél írod, hogy nem egyszer támadták a bnőjét, anyukáját, őt stb... Amikor MP-t támadják a viselkedése miatt akkor azt azért teszik, mert nem egyszer viselkedett már így. Itt is többszöri jelenségről van szó. Ez pedig azt jelenti, hogy a személyisége része.

Szerintem mint szavazó, támogató fontos hogy kívülről tudd megfigyelni az adott politikust, pártot. Ne befolyásoljanak érdemben az érzelmek.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 13:41

-Peti drágám, kevés a pénzünk, elkampánykörutaztad az egész megtakarításunkat.

-Akkor itt az ideje kicsit meghúznunk a nadrágszíjat.

-ah shit, here we go again

:kalapos:

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. június 12., szerda 13:40

_Bushido_ írta: Majd az EPben kiderül, hogy mit akar MP.
Vajon belül manfred weberékhez, akik nyíltan migrans és háború partiak? Vagy a fideszhez ülnek, mert a külpolitikában nagyjából azonosak az érdekek? Vagy?
BULLSHIT-O
Hala Madrid y nada más 🤍

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 12., szerda 13:26

ferni írta:
Hát ez várható volt, másfél-két hónapig egy szabad perce se volt és a propadanga még a barátnőjét is támadta nem egyszer, ugye az anyukáját a legdurvábban...

De ezek mint tudjuk beleférnek, de ha valaki bemegy egy interjúra, ahol külön kérésére se kérdezik azzal kapcsolatban, amiért bement és nyugodtan illedelmesen kivonul, na az baj :lol:
Az egyiknél írod, hogy nem egyszer támadták a bnőjét, anyukáját, őt stb... Amikor MP-t támadják a viselkedése miatt akkor azt azért teszik, mert nem egyszer viselkedett már így. Itt is többszöri jelenségről van szó. Ez pedig azt jelenti, hogy a személyisége része.

Szerintem mint szavazó, támogató fontos hogy kívülről tudd megfigyelni az adott politikust, pártot. Ne befolyásoljanak érdemben az érzelmek.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 13:03

'shutterisland írta: kis bulvar amugy, de ugy latszik, mp-nel kozben lelepett az asszony, hat nem kis hullamvasuton megy keresztul.[/color]

Vissza: