Politika
Re: Politika
Amit tudunk Jucitól, hogy MP hozzádobott egy nadrágot, amiben benne volt a nadrágszíj és az fájt neki a csatja, mert pont úgy találta el, talán háton találta ha jól emlékszem.
Ebből lett az, hogy közpénzből ki lett plakátolva Debrecen ezzel....
És a propaganda ebből a mondatból rákezdett arra, hogy veri a családját meg az asszonyt övvel....
A slusszpoén az volt, hogy később pont Jucus vallotta be, hogy ő már pofozta fel MPt...
Ebből lett az, hogy közpénzből ki lett plakátolva Debrecen ezzel....
És a propaganda ebből a mondatból rákezdett arra, hogy veri a családját meg az asszonyt övvel....
A slusszpoén az volt, hogy később pont Jucus vallotta be, hogy ő már pofozta fel MPt...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. június 12., szerda 18:47-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
oké tegyük fel, legyen a jelentés valós.
viszont akkor:
1. miért kellett jelentést írni, mi volt az oka? történt bűncselekmény? vagy csak napi feladat jelentést írni?
2. mi közünk van nekünk vagy bárkinek is egy családon belüli veszekedéshez? csodálkozunk, hogy mp elkuldte a kurvaanyjába a családja ugyeibe belepofázó rendőrt? ki nem tett volna így? (tudom, faszszopó kis hopihék, ti még le is mentek kutyába lenyalni a szart a bakancsukrol... )
3. hol lehet olyat olvasni tényszerűen, hogy tettlegesség, erőszak, övvel való verés történt? csak mert a kormánymédia ettől volt hangos.
4. miért ne mondhatná mp, hogy a jelentés hamis állításokat tartalmaz? hiszünk holmi rendőröknek, akik mégcsak szemtanúi se voltak az egésznek?
kabaré, bulvár ez az egész szar, szerencsére kivágták a gyökerek maguk alatt a fát, már csak idő kérdése, hogy mikor zuhan le fentről az összes nyomorult geci végre viktorostul, roganostul, nerestül, propagandamediastul, talpnyalohadostul.
viszont akkor:
1. miért kellett jelentést írni, mi volt az oka? történt bűncselekmény? vagy csak napi feladat jelentést írni?
2. mi közünk van nekünk vagy bárkinek is egy családon belüli veszekedéshez? csodálkozunk, hogy mp elkuldte a kurvaanyjába a családja ugyeibe belepofázó rendőrt? ki nem tett volna így? (tudom, faszszopó kis hopihék, ti még le is mentek kutyába lenyalni a szart a bakancsukrol... )
3. hol lehet olyat olvasni tényszerűen, hogy tettlegesség, erőszak, övvel való verés történt? csak mert a kormánymédia ettől volt hangos.
4. miért ne mondhatná mp, hogy a jelentés hamis állításokat tartalmaz? hiszünk holmi rendőröknek, akik mégcsak szemtanúi se voltak az egésznek?
kabaré, bulvár ez az egész szar, szerencsére kivágták a gyökerek maguk alatt a fát, már csak idő kérdése, hogy mikor zuhan le fentről az összes nyomorult geci végre viktorostul, roganostul, nerestül, propagandamediastul, talpnyalohadostul.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
aki lusta vegigolvasni meg mielott elkezd anyazni h a mandinert idezik itt a cikk vege:1madridista írta:
nem volt titkositott meg a teleksz is azt irja ...itt ugye hamisitott vagy nem kiadhato, ergo lefizetett rendorsegi jelentesekrol volt szo, ennek a tudataban azt gondolom nem problema, ha valaki visszatamad, mikor igy ki akarnak baszni vele szervezett mertekben.
megint ott tartunk hogy a rendorseg szerint nem hamis magyar peter szt meg igen, es ezt semmivel nem tudja alatamasztani... innentol hit kerdese...
https://telex.hu/belfold/2024/04/29/var ... i-jelentes
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a HVG újságírója már a jelentés birtokában megkereste Magyart, hogy reagáltassa annak tartalmára, és mielőtt bármilyen cikk született volna ebből, Magyar egy Facebook-posztban írt arról, hogy a lap munkatársa azzal kereste meg, hogy „a hatalom által készített és betárazott titkos rendőri jelentést kapott meg a rendőrségtől”. A jelentés viszont nem volt titkosítva, annak tartalmát pedig Dezső András a felek meghallgatásával próbálta ellenőrizni. Majd miután a HVG egy cikkben foglalta össze a jelentés tartalmát, Magyar azt írta, a rendőrségi jelentés hamis állításokat tartalmaz, szerinte bűncselekmény, hogy egyáltalán kiszivárgott, és az egész csak az ellene irányuló karaktergyilkosság része.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
nem volt titkositott meg a teleksz is azt irja ...itt ugye hamisitott vagy nem kiadhato, ergo lefizetett rendorsegi jelentesekrol volt szo, ennek a tudataban azt gondolom nem problema, ha valaki visszatamad, mikor igy ki akarnak baszni vele szervezett mertekben.
megint ott tartunk hogy a rendorseg szerint nem hamis magyar peter szt meg igen, es ezt semmivel nem tudja alatamasztani... innentol hit kerdese...
https://telex.hu/belfold/2024/04/29/var ... i-jelentes
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az nyerjen, aki legálisan, valóban nyert. legyen az bárki.csababarca írta: Fixen nyer Vitézy ha újraszámolják, annyi a duplaszavazatos dolog.
Szép a szabályozás, és korrekt egyébként két nappal előtte bejelenteni a visszalépést.
Na mindegy, ha Vitézy jól csinálja akkor legyen így. Csak ne játsza el a jajj nem vagyom fideszes dumákat mert uncsi.
Vezesse a várost ahogy tudja, aztán majd a lakosság a következő választáson ítélkezik a teljesítmény felett.
en ma reggel azt olvastam, hogy hivatalos karigeci gyozelme, és nem lesz ujraszamolas. most akkor mivan
kirki, pontrol pontra:
itt ugye hamisitott vagy nem kiadhato, ergo lefizetett rendorsegi jelentesekrol volt szo, ennek a tudataban azt gondolom nem problema, ha valaki visszatamad, mikor igy ki akarnak baszni vele szervezett mertekben.Kiinduló pont a varga juditos sztori. Amikor a 444 v telex kritikát fogalmazott meg vele kapcsolatban akkor támadóan reagált mindegyikre. megkérdezte, hogy kitől kapták a megrendeléseket? Ilyen habítussal kétlem, hogy más lenne vezetése alatt az m1. Az ex hvgs újsígírót is lepropagandistázta.
találgatás, off. ne vicceljünk kérem.Van egy konteó vele kapcsolatban, hogy orbánt és gengjét lázárral kiakarják ütni. Amikor erre rákérdeztek nála elmondta, hogy ha ez lenne a célja már korábban elkezdte volna. Később viszont elmondja, hogy jóban van lázárral és hogy ő egy nagyon türelmes ember aki kivár a megfelelő pillanatban. Szóval lehet, hogy az mp szál mögött egy lázár bújik meg.
tehat mindent, amit a ner epitett és már megvan, azt hintsuk be soval, pusztitsuk el.Sokszor nagyon diplomatikus és támogató a neres projectekkel kapcsolatban, lásd: kisvasúttal is lényegében oké neki persze ő felfuttatná. Számomra az ilyen dolgai a lázár konteót erősitik.
ez aztan a fejlodes utja
linkelhetned mi volt a passziv agressziv, még igazad is lehet.A vona vitát elfogadta, aztán baszott rá. Vona írt egy teljesen normális, empatikus nyílt levelet neki. Mp passzív agresszív módon, szarkasztikusan reagált rá. Vona erre is reagált szintén tök normálisan és új időpontokat hozott be ha esetleg ráérne. Nem reagált rá.
viszont azt kell megérteni, hogy ahogy változtak a dolgok és tortentek az esemenyek, nyilvanvalova valt, hogy neki nem kell egy 2rk-val leallnia vitazni, igazabol semmilyen ellenzeki parttal nem kell leallnia vitazni, mert o az egesz rendszert, mindent egyutt akar levaltani, nem hogy belesupped az ellenzeki fertobe es osszekenik, behuzzak maguk koze.
a vegen neki lett igaza, jol csinalta.
hol a probléma?
mzp elrugta a pöttyöst, soha nem lesz ujra eselyes es kihivo, eljatszotta a lehetoseget. nem csak szakmailag kell faszagyereknek lenni, hanem kommunikacioban, es minden masban is. aki szakmailag megkerdojelezhetetlen, az nem allamferfi vagy politikus lesz, vagy nem az a pozicio valo neki, hanem a szakerto, tanacsado, beszallito, stb. de semmikepp sem emberekert felelos vezeto.Kérdezted korábban, hogy kit ha nem őt. Mzp szakmailag megkérdőjelezhetetlen szerintem. Vona meg nem tudom milyen vezető lenne de ő emberileg fejlődött akkorát, hogy nála nem tudok jelenleg érzelmileg érettebb embert mondani. A pszicho szakmában meg elég ismert arcokkal tartanak előadást. Pár hete pl Gánti Bencével aki nem a hazai hanem a globális integrál pszichológia alapítója.
osszessegeben ez egy gyér, nulla, abszolut semmilyen lista, gyakorlatilag annyit lehet felhozni ellene, hogy parszor idegbol visszaszolt.Viszont, beszéljünk róla, kritizáljuk és persze emelljük ki a jót is vele kapcsolatban. Csak ne húzzunk az egyik oldalra. Nyilván nehéz úgy vitázni, hogy közben én is erőszakosan próbálom a saját véleményemet ráerőszakolni másra és így a másik fél jogosan baszódik fel a stílus miatt. De igyekszem.; D
még ha azt hoztad volna fel, hogy tisztesseges ember nem veszi fel diktafonra a feleseget, meg talan azt mondom oke. viszont van az a szint, ahol ha rengeteg ember ellen elkövetett bűnökről van szó, pláne a megválasztott politikusok és államapparátus szintjén, ott szólni kell. mint ahogy a kibaszott pap se hallgasson, ha valaki meggyónja neki, hogy megbaszott egy gyereket vagy megölt valakit.
thereisonly1ronaldo
Hamarabb kellett volna mondani a vietnamiaknak meg a fulop szigetekieknek, hogy mar nem szentkiralyira kell szavazni. Pechferni írta: Vitézy: Karácsony felelős a sok érvénytelen szavazatért
Korábban meg:
2024.06.08. Vitézy: a Karácsony Gergely-féle panaszkodó, másokra mutogató városházi politikát is meghaladjuk
Hogy idézzek egyetíme a szuperfüggetlen, szuperszakértő
Esélye se lett volna, ha a Fidesz nem húzza meg ezt az utolsó pillanatos visszaléptetést... Most meg ehhez köthető dolgokért panaszkodik...
Ne olyan emberek döntsenek már, akiknek túl bonyolult rakni egy fránya X-et egy karikába....
-
Az egyik bizonyitott a masik bizonyithat.Santi írta:
Van erre valami feltétel, hogy mennyi időnek kell eltelni vagy milyen egyetemet kell elvégezni esetleg hány tanulmányt kell elolvasni adott témában, hogy megváltozzon valakinek a hite valamiben vagy a véleménye valamiről?
Engem néha 5 perc alatt meg lehet győzni a faszságomról, ha ész érvekkel találkozok és rádöbbenek a hülyeségemre, akkor én még rosszabb vagyok, mint mp?
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Van erre valami feltétel, hogy mennyi időnek kell eltelni vagy milyen egyetemet kell elvégezni esetleg hány tanulmányt kell elolvasni adott témában, hogy megváltozzon valakinek a hite valamiben vagy a véleménye valamiről?kierkegaard írta:Azért mert mpnél semmi bizonyitható jele nincs, hogy bármiben is változott volna mint korábban. Túl rövid idő telt el. majd az idő őt is igazolhatja.Santi írta: [
Mondjuk felmerül a kérdés akkor, hogy annál az mzp-nél, aki összegyurcsányozta magát vagy vonánál a már sokadik irányváltását és legújabb megvilágosodását elfogadjuk és üdvözöljük és pozitívan beszélünk róluk, mint kierkegaard, akkor mp-nél miért nem fogadjuk el, hogy ő is gondolhat már mást valamiről, mint korábban?
Vona esetében valamikor 2016 táján talán kezdett más irányba venni idegen ember számára is. Ha meghallgatod a 2017-es, 8as interjúit akkor nem igazán különbözik a mostani vonától világnézet szempontjából. Ő nem csak úgy hírtelen megvilágosult. Ez egy folyamat része. Pszichológia szakon volt, könyveket írt a témában. ezt is érdemes meghallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=MENgBmipteY
Engem néha 5 perc alatt meg lehet győzni a faszságomról, ha ész érvekkel találkozok és rádöbbenek a hülyeségemre, akkor én még rosszabb vagyok, mint mp?
Vitézy: Karácsony felelős a sok érvénytelen szavazatért
Korábban meg:
2024.06.08. Vitézy: a Karácsony Gergely-féle panaszkodó, másokra mutogató városházi politikát is meghaladjuk
Hogy idézzek egyet
Esélye se lett volna, ha a Fidesz nem húzza meg ezt az utolsó pillanatos visszaléptetést... Most meg ehhez köthető dolgokért panaszkodik...
Ne olyan emberek döntsenek már, akiknek túl bonyolult rakni egy fránya X-et egy karikába....
Korábban meg:
Hogy idézzek egyet
íme a szuperfüggetlen, szuperszakértő
-
Azért mert mpnél semmi bizonyitható jele nincs, hogy bármiben is változott volna mint korábban. Túl rövid idő telt el. majd az idő őt is igazolhatja.Santi írta: [
Mondjuk felmerül a kérdés akkor, hogy annál az mzp-nél, aki összegyurcsányozta magát vagy vonánál a már sokadik irányváltását és legújabb megvilágosodását elfogadjuk és üdvözöljük és pozitívan beszélünk róluk, mint kierkegaard, akkor mp-nél miért nem fogadjuk el, hogy ő is gondolhat már mást valamiről, mint korábban?
Vona esetében valamikor 2016 táján talán kezdett más irányba venni idegen ember számára is. Ha meghallgatod a 2017-es, 8as interjúit akkor nem igazán különbözik a mostani vonától világnézet szempontjából. Ő nem csak úgy hírtelen megvilágosult. Ez egy folyamat része. Pszichológia szakon volt, könyveket írt a témában. ezt is érdemes meghallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=MENgBmipteY
Juhász Peti sokkal többet kapott és Vona is. Vona országjárását a fidelitasz követte és transzparensekkel beleugattak a beszédébe úgy, hogy mellette voltak. A reakciója az volt, hogy odaadta nekik a mikrofont és kikérdte a véleményüket. Ez 2018ban volt.Caraway írta:
Amugy nem teljesen ide kapcsolodik, de tudom, hogy te nagyon benne vagy a pszichologiaban, talan ebben is dolgozol, arra nem emlekszem. Ezt az interjujat lattad MP-nek?
30;30-33;30 kozotti reszre gondolok, itt pont beszel egy kicsit rola, hogy lelkileg es pszichogiailag ezt a terhet senki se birhatja, csak meg ideje se volt felfogni. Aztan te lehet le tudod szurni, mennyire gondolhatja ezeket komolyan.
https://www.youtube.com/live/cvc94MtUU_ ... OGeIui2iqU
Az interjúról az a véleményem, hogy azokban a családokban ahol bántalmazás, elhanyagolás történt, ahol az apa controlfreak..ott pont ilyen mondatok szoktak elhangzani. A fia nem ért egyet de ő elmondja, hogy egyszer majd megérti ha felnő (elutasítja a fia érzelmeit, ahelyett, hogy megértené). A Varga juditos interjú alapján volt ott bőven elhanyagolás. Az ilyen emberek tényleg elhiszik, hogy mindent csak a másik fél miatt csinált, hogy jó legyen. A beszédeiben be is szokta mondani, hogy a magyarokért teszi, a magyarok megérdemlik. Mindent másért csinál, nem maga miatt. Én ezt nem tudom elképzelni. Elmondja, hogy pszichológusnál, coachnál még nem volt. Ha lenne egy ezresem, arra tenném rá, hogy nem is fog.
Kifele jót mutat, befele pedig robbant. Tüntetésen meg eredményhirdetéskor a nép közé megy és táncol velük. Otthon meg ordibál az asszonnyal. classic.
Majd az idő úgy is elmondja mizu lesz vele.
MP minden csak nem igazi politikus még.kiserik írta: Azzal viszont nagyon óvatosan kell bánni, hogy mennyire fogadjuk el megbízott politikusaink rendszeres pálfordulásait. Gyakorlatilag azt sugallod, hogy ha egy politikus ma Á-t mond, akkor nem probléma ha holnap B-t, mert végülis csak meggondolta magát, vagy (ami még rosszabb) szimplán nem ért hozzá. Innen már csak egy lépés, hogy számonkérhetetlen legyen a politikus. Megígér ezt azt, aztán max meggondolja magát.
Papíron 3 napja tekinthető politikusnak.
Ha ti azt várjátok, hogy az országot tekintve mindenhez is értsen, mindenben is képben legyen a megfelelő infókkal, adatokkal stb, akkor nem MP fejében hiba, hanem azéban, aki ezt még most elvárja.
Pont örülni kéne, hogy nem egy berögzött fasz és tényekkel, adatokkal meg lehet győzni, mert nem hiszi magát kiskirálynak, hogy ő tud mindent is és annak biza úgy is kell lennie, ahogy ő mondja...
Pont most fog kialakulni, hogy milyen irányok is lesznek kitűzve, van egy, max másfél év felépíteni mindent párt szintén, nem MP fog megszabni mindent, ez is egy magyar téveszme, hogy muszáj 1 ember aki megmond mindent is.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Ki lett függesztve külön minden szavazókörben, hogy Szentkirályi visszalépett, szóltak is.h3x0r írta:Nem akarom én a fidesz szavazókat védeni, de pont redditen jó pár olyan kép is van a szavazólapokról, amiken egy vékony, világos színű kék tollal lett áthúzva Szentkirályi neve.ferni írta: Szóval azok lesznek a mérleg nyelve, akik annyira idióták, hogy egy kihúzott névre is szavaztak?
Én megértem azt, ha egy sötétebb szavazófülkében, főleg ha valakinek rosszabb a látása, nem veszi észre elsőre, hogy át lett húzva az egyik név.
Ha valamit elrontott kérhetett új szavazólapot.
Ehelyett inkább azt kérdezték, miért kapott olyan szavazólapot, ami előre ki van töltve...
Értő olvasás nem megy, egy egyszerű feladat, hogy tegyél egy Xet....
Helyette tesznek kettőt és lehet ezzel lehet valaki főpolgármester...
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én azt kívánom, hogy éljük meg azt a napot, amikor egy MZP-Vona-MP hármas közül kell választanunk magunknak miniszterelnököt.kierkegaard írta: Kérdezted korábban, hogy kit ha nem őt. Mzp szakmailag megkérdőjelezhetetlen szerintem. Vona meg nem tudom milyen vezető lenne de ő emberileg fejlődött akkorát, hogy nála nem tudok jelenleg érzelmileg érettebb embert mondani. A pszicho szakmában meg elég ismert arcokkal tartanak előadást. Pár hete pl Gánti Bencével aki nem a hazai hanem a globális integrál pszichológia alapítója.
De sajnos nem ilyen világot élünk, úgyhogy ahogy Te is mondtad, egyelőre MP és a Tisza az egyetlen reményünk.
Ez engem is érdekelneCaraway írta: Amugy nem teljesen ide kapcsolodik, de tudom, hogy te nagyon benne vagy a pszichologiaban, talan ebben is dolgozol, arra nem emlekszem. Ezt az interjujat lattad MP-nek?
30;30-33;30 kozotti reszre gondolok, itt pont beszel egy kicsit rola, hogy lelkileg es pszichogiailag ezt a terhet senki se birhatja, csak meg ideje se volt felfogni. Aztan te lehet le tudod szurni, mennyire gondolhatja ezeket komolyan.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy nem teljesen ide kapcsolodik, de tudom, hogy te nagyon benne vagy a pszichologiaban, talan ebben is dolgozol, arra nem emlekszem. Ezt az interjujat lattad MP-nek?kierkegaard írta:Baszki, megírtam aztán mire elküldtem kidobott. szóval most csak röviden.hehetheoriginal írta:
sorold már fel pls (de viccen kívül, komolyan kérem, mert itt már ugy van beállítva az ember, mintha generációs aljageci lenne, ugyanugy, mint az osszes tobbi vén kommunista, aki jelenleg a parlamentben ül), hogy mi az, ami kifogásolható - tényszerűen pls - petikében, mik azok az esetek, ahol egyértelműen hazudott.
mert ugye mást nem lehet rajta egyelőre számon kérni.
gondolom én.
Kiinduló pont a varga juditos sztori. Amikor a 444 v telex kritikát fogalmazott meg vele kapcsolatban akkor támadóan reagált mindegyikre. megkérdezte, hogy kitől kapták a megrendeléseket? Ilyen habítussal kétlem, hogy más lenne vezetése alatt az m1. Az ex hvgs újsígírót is lepropagandistázta.
Van egy konteó vele kapcsolatban, hogy orbánt és gengjét lázárral kiakarják ütni. Amikor erre rákérdeztek nála elmondta, hogy ha ez lenne a célja már korábban elkezdte volna. Később viszont elmondja, hogy jóban van lázárral és hogy ő egy nagyon türelmes ember aki kivár a megfelelő pillanatban. Szóval lehet, hogy az mp szál mögött egy lázár bújik meg.
Sokszor nagyon diplomatikus és támogató a neres projectekkel kapcsolatban, lásd: kisvasúttal is lényegében oké neki persze ő felfuttatná. Számomra az ilyen dolgai a lázár konteót erősitik.
A vona vitát elfogadta, aztán baszott rá. Vona írt egy teljesen normális, empatikus nyílt levelet neki. Mp passzív agresszív módon, szarkasztikusan reagált rá. Vona erre is reagált szintén tök normálisan és új időpontokat hozott be ha esetleg ráérne. Nem reagált rá.
Kérdezted korábban, hogy kit ha nem őt. Mzp szakmailag megkérdőjelezhetetlen szerintem. Vona meg nem tudom milyen vezető lenne de ő emberileg fejlődött akkorát, hogy nála nem tudok jelenleg érzelmileg érettebb embert mondani. A pszicho szakmában meg elég ismert arcokkal tartanak előadást. Pár hete pl Gánti Bencével aki nem a hazai hanem a globális integrál pszichológia alapítója.
Ettől függetlenül nem vagyok fogyatékos, 2026ban csont nélkül mpre fogok szavazni. Mert legyen bármilyen is, ő az egyetlen akit érdemben elég nehéz megfogni, annyira jól manörözik a szarhullámok közepette. Ő az aki a politikai apátiából reményt adhat az embereknek, hogy érdemes foglalkozni a témával mert lesz eredménye. Utána lehet felfele építkezni.
Viszont, beszéljünk róla, kritizáljuk és persze emelljük ki a jót is vele kapcsolatban. Csak ne húzzunk az egyik oldalra. Nyilván nehéz úgy vitázni, hogy közben én is erőszakosan próbálom a saját véleményemet ráerőszakolni másra és így a másik fél jogosan baszódik fel a stílus miatt. De igyekszem.; D
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Mondjuk felmerül a kérdés akkor, hogy annál az mzp-nél, aki összegyurcsányozta magát vagy vonánál a már sokadik irányváltását és legújabb megvilágosodását elfogadjuk és üdvözöljük és pozitívan beszélünk róluk, mint kierkegaard, akkor mp-nél miért nem fogadjuk el, hogy ő is gondolhat már mást valamiről, mint korábban?kiserik írta:Az oktatás lezüllesztése egyértelmű hazaárulás. A gond csak az, hogy 34 éve tart. A Fidesz gyakorlatilag tökélyre fejlesztette az elődök mechanikáit. Mondhatni túl jó diák és már nagyon régen túlnőtte a tanárait. Egyébként ez nem csak az oktatásban figyelhető meg.ferni írta: Nincs fideszes többség, ahol a lakosság legalább 60 százaléka érettségizett
A kormány oktatáspolitikája sikeres.
Direkt botrány hülye szinten tartják a népet, ezért csesznek az oktatásra, hogy hatalmon tudjanak maradni... De ez nem baj ugye...
Magyar emberek oktatását áldozzák be emiatt és a fiatalok jövőjét, hogy tele legyenek az összeszerelő műhelyek és hatalmom maradjak pár plusz évet...
De néha mást mondani mint előtte, mert megváltozott a véleménye vagy esetleg valamit rosszul tudni, mert senki se lesz politikai szakértő, aki az ország minden egyes ügyében képben van, na az komoly bűn...
Azzal viszont nagyon óvatosan kell bánni, hogy mennyire fogadjuk el megbízott politikusaink rendszeres pálfordulásait. Gyakorlatilag azt sugallod, hogy ha egy politikus ma Á-t mond, akkor nem probléma ha holnap B-t, mert végülis csak meggondolta magát, vagy (ami még rosszabb) szimplán nem ért hozzá. Innen már csak egy lépés, hogy számonkérhetetlen legyen a politikus. Megígér ezt azt, aztán max meggondolja magát.
Az oktatás lezüllesztése egyértelmű hazaárulás. A gond csak az, hogy 34 éve tart. A Fidesz gyakorlatilag tökélyre fejlesztette az elődök mechanikáit. Mondhatni túl jó diák és már nagyon régen túlnőtte a tanárait. Egyébként ez nem csak az oktatásban figyelhető meg.ferni írta: Nincs fideszes többség, ahol a lakosság legalább 60 százaléka érettségizett
A kormány oktatáspolitikája sikeres.
Direkt botrány hülye szinten tartják a népet, ezért csesznek az oktatásra, hogy hatalmon tudjanak maradni... De ez nem baj ugye...
Magyar emberek oktatását áldozzák be emiatt és a fiatalok jövőjét, hogy tele legyenek az összeszerelő műhelyek és hatalmom maradjak pár plusz évet...
De néha mást mondani mint előtte, mert megváltozott a véleménye vagy esetleg valamit rosszul tudni, mert senki se lesz politikai szakértő, aki az ország minden egyes ügyében képben van, na az komoly bűn...
Azzal viszont nagyon óvatosan kell bánni, hogy mennyire fogadjuk el megbízott politikusaink rendszeres pálfordulásait. Gyakorlatilag azt sugallod, hogy ha egy politikus ma Á-t mond, akkor nem probléma ha holnap B-t, mert végülis csak meggondolta magát, vagy (ami még rosszabb) szimplán nem ért hozzá. Innen már csak egy lépés, hogy számonkérhetetlen legyen a politikus. Megígér ezt azt, aztán max meggondolja magát.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Baszki, megírtam aztán mire elküldtem kidobott. szóval most csak röviden.hehetheoriginal írta:
sorold már fel pls (de viccen kívül, komolyan kérem, mert itt már ugy van beállítva az ember, mintha generációs aljageci lenne, ugyanugy, mint az osszes tobbi vén kommunista, aki jelenleg a parlamentben ül), hogy mi az, ami kifogásolható - tényszerűen pls - petikében, mik azok az esetek, ahol egyértelműen hazudott.
mert ugye mást nem lehet rajta egyelőre számon kérni.
gondolom én.
Kiinduló pont a varga juditos sztori. Amikor a 444 v telex kritikát fogalmazott meg vele kapcsolatban akkor támadóan reagált mindegyikre. megkérdezte, hogy kitől kapták a megrendeléseket? Ilyen habítussal kétlem, hogy más lenne vezetése alatt az m1. Az ex hvgs újsígírót is lepropagandistázta.
Van egy konteó vele kapcsolatban, hogy orbánt és gengjét lázárral kiakarják ütni. Amikor erre rákérdeztek nála elmondta, hogy ha ez lenne a célja már korábban elkezdte volna. Később viszont elmondja, hogy jóban van lázárral és hogy ő egy nagyon türelmes ember aki kivár a megfelelő pillanatban. Szóval lehet, hogy az mp szál mögött egy lázár bújik meg.
Sokszor nagyon diplomatikus és támogató a neres projectekkel kapcsolatban, lásd: kisvasúttal is lényegében oké neki persze ő felfuttatná. Számomra az ilyen dolgai a lázár konteót erősitik.
A vona vitát elfogadta, aztán baszott rá. Vona írt egy teljesen normális, empatikus nyílt levelet neki. Mp passzív agresszív módon, szarkasztikusan reagált rá. Vona erre is reagált szintén tök normálisan és új időpontokat hozott be ha esetleg ráérne. Nem reagált rá.
Kérdezted korábban, hogy kit ha nem őt. Mzp szakmailag megkérdőjelezhetetlen szerintem. Vona meg nem tudom milyen vezető lenne de ő emberileg fejlődött akkorát, hogy nála nem tudok jelenleg érzelmileg érettebb embert mondani. A pszicho szakmában meg elég ismert arcokkal tartanak előadást. Pár hete pl Gánti Bencével aki nem a hazai hanem a globális integrál pszichológia alapítója.
Ettől függetlenül nem vagyok fogyatékos, 2026ban csont nélkül mpre fogok szavazni. Mert legyen bármilyen is, ő az egyetlen akit érdemben elég nehéz megfogni, annyira jól manörözik a szarhullámok közepette. Ő az aki a politikai apátiából reményt adhat az embereknek, hogy érdemes foglalkozni a témával mert lesz eredménye. Utána lehet felfele építkezni.
Viszont, beszéljünk róla, kritizáljuk és persze emelljük ki a jót is vele kapcsolatban. Csak ne húzzunk az egyik oldalra. Nyilván nehéz úgy vitázni, hogy közben én is erőszakosan próbálom a saját véleményemet ráerőszakolni másra és így a másik fél jogosan baszódik fel a stílus miatt. De igyekszem.; D
- h3x0r
Nem akarom én a fidesz szavazókat védeni, de pont redditen jó pár olyan kép is van a szavazólapokról, amiken egy vékony, világos színű kék tollal lett áthúzva Szentkirályi neve.ferni írta: Szóval azok lesznek a mérleg nyelve, akik annyira idióták, hogy egy kihúzott névre is szavaztak?
Én megértem azt, ha egy sötétebb szavazófülkében, főleg ha valakinek rosszabb a látása, nem veszi észre elsőre, hogy át lett húzva az egyik név.
Szóval azok lesznek a mérleg nyelve, akik annyira idióták, hogy egy kihúzott névre is szavaztak?csababarca írta: Fixen nyer Vitézy ha újraszámolják, annyi a duplaszavazatos dolog.
Szép a szabályozás, és korrekt egyébként két nappal előtte bejelenteni a visszalépést.
Na mindegy, ha Vitézy jól csinálja akkor legyen így. Csak ne játsza el a jajj nem vagyom fideszes dumákat mert uncsi.
Vezesse a várost ahogy tudja, aztán majd a lakosság a következő választáson ítélkezik a teljesítmény felett.
Vitézy folyamat azt szajkózza, hogy ő nem a Fidesz jelöltje és most meg olyan szavazatokért kuncsorog, amiket a Fideszre húztak be és másodsorban rá?
Ez a kutyakomédia