Én is csalódtam. Egyáltalán nem bontottak ki kellően olyan szálakat, mint amilyeneket kellett volna, cserébe kaptunk néhány értelmetlent. A 3. rész viszont bejött, reméljük innen beindul.füst írta: Megnéztem a Boys 4. évad első 3 részét.
Már az előző szezont sem sikerült értelmesen lezárni, elég nagy csalódás volt, de azért vártam a folytatást, hátha menthető. Számomra sajnos nem, teljesen értelmetlen volt ez a 3 rész, nem konzisztens a sorozat, sem benne a szereplők. És a sztori is eléggé ellaposodott, mint ahogy a humorfaktor is, sajnos nem ellensúlyozzák azt a rengeteg politikai ágendát, amit közvetít a sorozat. Na abból viszont már túl nagy lett nekem a dózis, amit idáig is csak eltűrtem, mert cserébe azért szórakoztatott a sorozat. Ezen a ponton viszont befejezem, és ránézek a képregényre, ami ugyan nem az én műfajom, de hátha tetszeni fog. Mert az alapkoncepciója azért elég jó volt ennek a sorozatnak. Ami az esetemben nagy szó, mert egyáltalán nem zsánerem a szuperhős-film, pláne amiből volt egy enyhe túlkínálat az elmúlt években. És ilyen környezetben mégis be tudott szippantani a sorozat. Kár érte, hogy így leépült.
Sorozatok, TV műsorok
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Megnéztem a Boys 4. évad első 3 részét.
Már az előző szezont sem sikerült értelmesen lezárni, elég nagy csalódás volt, de azért vártam a folytatást, hátha menthető. Számomra sajnos nem, teljesen értelmetlen volt ez a 3 rész, nem konzisztens a sorozat, sem benne a szereplők. És a sztori is eléggé ellaposodott, mint ahogy a humorfaktor is, sajnos nem ellensúlyozzák azt a rengeteg politikai ágendát, amit közvetít a sorozat. Na abból viszont már túl nagy lett nekem a dózis, amit idáig is csak eltűrtem, mert cserébe azért szórakoztatott a sorozat. Ezen a ponton viszont befejezem, és ránézek a képregényre, ami ugyan nem az én műfajom, de hátha tetszeni fog. Mert az alapkoncepciója azért elég jó volt ennek a sorozatnak. Ami az esetemben nagy szó, mert egyáltalán nem zsánerem a szuperhős-film, pláne amiből volt egy enyhe túlkínálat az elmúlt években. És ilyen környezetben mégis be tudott szippantani a sorozat. Kár érte, hogy így leépült.
Ugyanez a véleményem, végre jönnek ezek a kis egyszerűbb sorozatok és én nézem és élvezem, mert Star Wars és azért jól is vannak ezek megcsinálva a hibái ellenére is.
Igen, de kívancsi vagyok mit hoznak ki ebből az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ikrek témából, pont a fenti miatt.Számomra pozitív, hogy eddig nem kötődik a Skywalker saga-hoz.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
The Acolyte EP 1-3
Abszolút várakozások nélkül ültem neki, mert semmit nem tudtam róla. Számomra pozitív, hogy eddig nem kötődik a Skywalker saga-hoz. Összességében eddig tetszik, bár minőségben nem ér fel pl a Mandalorianhez illetve az Andorhoz. Sokszor gyengék a párbeszédek, illetve a színészi játék is hagy kívánnívalót maga után itt ott.
Előbb néztem, hogy a "rajongók" mennyire savazzák, bár nekik soha nem jó semmi. A kritika egy része jogos (színészi játék, párbeszédek, helyenként a sztorivezetés), de a kritika nagy része megint a castingra fókuszál, illetve arra, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a női csoport másképp használja és nevezi az erőt. Ami még kritikaként van említve, de szerintem kifejezetten jó, hogy kezdi bemutatni a Jedi-k árnyoldalát.
Abszolút várakozások nélkül ültem neki, mert semmit nem tudtam róla. Számomra pozitív, hogy eddig nem kötődik a Skywalker saga-hoz. Összességében eddig tetszik, bár minőségben nem ér fel pl a Mandalorianhez illetve az Andorhoz. Sokszor gyengék a párbeszédek, illetve a színészi játék is hagy kívánnívalót maga után itt ott.
Előbb néztem, hogy a "rajongók" mennyire savazzák, bár nekik soha nem jó semmi. A kritika egy része jogos (színészi játék, párbeszédek, helyenként a sztorivezetés), de a kritika nagy része megint a castingra fókuszál, illetve arra, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a női csoport másképp használja és nevezi az erőt. Ami még kritikaként van említve, de szerintem kifejezetten jó, hogy kezdi bemutatni a Jedi-k árnyoldalát.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem tudom kit érint de én csak most vettem észre, hogy két rész Welcome to Wrexham már fent a Disney+-on a harmadik évadból
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Első rész meg is volt..soadroli írta: The Boys 4. évad első 3 rész kint
Negan
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a Frenchie bemelegedés az nem hiányzott
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
The Boys 4. évad első 3 rész kint
-
végül az ajánlások közül a kiutat kezdem el nézni. Az első résznél azt hittem, hogy valami gyenge wayward pines copy lesz. Pedig aztán az se volt valami jó sorozat. Viszont pozitív csalódás lett. Még két rész maradt hátra. Köszi az ajánlásért. a többit is csekkolni fogom.doncsontos írta:
From (Kiút)
nem nagyon láttam még itt említve egyszer sem pedig egy brutal jó cucc, netflixen nézhető az első évad, de amugy már a 3. jön ősszel.
- P. Krisz
Funkcionális analfabéta.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Az elmult ket evben latta, az is szamith3x0r írta:Csak hát az volt a kérdés, hogy ki tud sorozatot ajánlani az elmúlt 2 évből._Bushido_ írta: Kit érdekel, hogy mikor ért véget.
Ha a kérdező nem látta, akkor simán jó ajánlás.
Ti minden régi sorozatot láttátok?
- h3x0r
Csak hát az volt a kérdés, hogy ki tud sorozatot ajánlani az elmúlt 2 évből._Bushido_ írta: Kit érdekel, hogy mikor ért véget.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igaz, mit számít hogy mit kérdez az ember._Bushido_ írta: Kit érdekel, hogy mikor ért véget.
Jobb ha visszavonulsz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Kit érdekel, hogy mikor ért véget.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mit számít az Rejnel?P. Krisz írta: A Banshee és a PoI 8 éve ért véget...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
A Banshee és a PoI 8 éve ért véget...
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Warriorkierkegaard írta: kifogytam a néznivalókból. tudtok ajánlani kihagyhatatlan sorozatokat az elmúlt két évből? kööszi
Fura mód itthon nem ment nagyot.
Banshee? Megvolt már?
Orphan black?
Revenge. Jó kis bosszú story.
Scandal usa politikai sorozat.
Person of Interest. Krva nagy volt.
Welcome to posztmodern.Red Byron írta:Hogy döntsem el, hogy valami jó-e, ha nem nézek bele?zsuninnyo írta:
Es kotelezo lesz nezni? Nezzel akkor olyat ami tetszik, ami meg szar azt hagyd ki. A skala masik vege evtizedekig tarolt, most ez van. Ne nezd, ahogyan feltetelezem a valo vilagot sem nezed, vagy az onok kertek musorokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Butragueno, Raul, Pufi Ronaldo
- Kedvenc csapatod: 1993 Olympique Marseille
Hogy döntsem el, hogy valami jó-e, ha nem nézek bele?zsuninnyo írta:Es kotelezo lesz nezni? Nezzel akkor olyat ami tetszik, ami meg szar azt hagyd ki. A skala masik vege evtizedekig tarolt, most ez van. Ne nezd, ahogyan feltetelezem a valo vilagot sem nezed, vagy az onok kertek musorokat.Red Byron írta: Remek hír, hogy a Tomb Raiderből is sorozat lesz az Amazonon, amit az a Phoebe Waller-Bridge ír, aki lemészárolta Indiana Jonest. És az a Jennifer Salke jelentette be hivatalosan, aki az Amazon Studios vezetője és a csodálatosan frenetikus Rings of Powert is tető alá hozta. Amiből kapunk az arcunkba még egy szezont. A tervek szerint Lara nem sportból gyűjti majd a relikviákat, hanem visszaviszi majd a múzeumokból. És nem egyedül dolgozik majd, hanem körülvéve egy csomó meghatározhatatlan kékhajú, oldal felnyírt segítővel... Közösen majd jól megleckéztetik férfiakat, a patriarchális kapitalizmus képviselőit. És természetesen a heteronormatív életstílus is kap majd egy élces fricskát, mert a nézői élmény nem lehet teljes a főhős dürütykézési szokásainak alapos megvilágítása nélkül.
- P. Krisz
Maxon elérhető mind a 2 évad, szinkronosan is.doncsontos írta:From (Kiút)kierkegaard írta: kifogytam a néznivalókból. tudtok ajánlani kihagyhatatlan sorozatokat az elmúlt két évből? kööszi
nem nagyon láttam még itt említve egyszer sem pedig egy brutal jó cucc, netflixen nézhető az első évad, de amugy már a 3. jön ősszel.
Nagyon fasza lenne, de az őszi harmadik évadban azért Én kételkedek. A sztrájk őket is érintette.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Battlestar Galactica
Na sikerult vegignezem, Razor-rel, Resistance-szel es webisode-szal egyutt. Amiket leirtam elozoleg azok nem igazan valtoztak, csak maximum pozitiv iranyba.
Szamomra minden karakter nagyon betalalt. Roslin - akin kivul senkit sem utaltam a sorozatban - a vegere o is megkapta azt a feloldozast, amivel igazabol igy osszesegeben nincs vele szemben negativ erzesem. Kara viszont hagyott bennem nemi hianyzerzetet, nagyon utott amikor a sorozat egesz idejeben tobbszor is megtortek, majd kiutat keresett belole, de nem talalt. De itt egy kis hianyerzetem van a vegevel kapcsolatban. A tobbiek nem valtoztak, mindenkit szeretek, meg az utolso Cylon parasztot is. Mindenki elerte a melypontot, mindenki probalt menekulni belole, valakinek siekrult, valakinek kevesbe, es valaki sajnos ott maradt.
A Cylonokrol igy, hogy tobbet meg lehet tudni, es osszeallt a sztori, csak annyit tudok mondani, hogy nagyon jol arnyaltak a kepet roluk. Nem gonoszok ok, csak sajat motivacioik vannak, amikkel megvivnak, egyre kegyetlenebbul. Jol csinaltak, es mindegyik modell szemelyisege es dontesei nekem tetszettek. "A lo is ember vaze".
A tortenet onmagaban szerintem kurvajo. A veget talalgattam mar az elejen, hogy hova kene elhelyeznem magamban ezt az egeszet, atfutott az agyamon az, amire kifutott a cselekmeny, de csak nagyon sokadik scenario volt a fejemben (az alap). De orulok, hogy ez lett, nekem ez is nagyon tetszett. Jo ive van, szepen vezetik, valtoztatjak, nem unalmas egy pillanatra sem.
A sorozat zarasa is jo, kicsit hosszu, de mindenki megkapta a sajat lezarasat, kicsit hosszan es elnyujtva, de mivel ez egy eleg hosszu es hullamzo utazas volt, igy nekem jol esett egy jo idore megnyugodni, es csak pihenni, nem ezt a fekevesztett hullamvasutat erezni vegig .
Sosem voltam urhajo fanatikus, engem nem erdekel a solyom sem az Enterprise, de a Galactica belopta magat a szivembe, be is szerzek vmi kis modellt. Egyszeruen tenyleg valahogy sikerult szereplove tenni a hajot, egy karakterre. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A vege meg rosszul is erintett, az utolso ugras utan konkretan sajnaltam, es a javitasanal is vegig azert drukkoltam hatha olyan balfaszok az irok, hogy megjavitjak es nincs benne drama .
Osszessegeben ahogy az elozo BSG hozzaszolasomban irtam Scifit akartam nezni, es igy - foelg a vegere - egy kokemeny dramat kaptam. Nem akartam ennyire nehez sorozatot nezni - mert csak konnyed urben zajlodo pifpuf meg zsimzsum es ilyen dolgokat akartam latni -, de nagyon orulok, hogy vegul ez lett belole.
Szamomra az egyik legjobb sorozat amit valaha lattam, de azert el is faradtam benne, hasonloan mint a Leftovers (annyira azert nem, ezt a mai napig nem siekrult ujraneznem, annyira nehez feldolgozni az egeszet) vagy a Six Feet Under nezese utan, szoval egy idore lemeritett .
Szoval a masik ketto feljebb emlitettel egyetemben nalam valahol a top 5 sorozatba be is kerult, imadtam minden percet, es bar jobb lett volna nehany dolgott jobban kibontani, de azert remelem legkozelebb az extended verziokkal hatha kicsit tobbet kapok majd, ha ujranezem .
Kovetkezik a Babylon 5.
Na sikerult vegignezem, Razor-rel, Resistance-szel es webisode-szal egyutt. Amiket leirtam elozoleg azok nem igazan valtoztak, csak maximum pozitiv iranyba.
Szamomra minden karakter nagyon betalalt. Roslin - akin kivul senkit sem utaltam a sorozatban - a vegere o is megkapta azt a feloldozast, amivel igazabol igy osszesegeben nincs vele szemben negativ erzesem. Kara viszont hagyott bennem nemi hianyzerzetet, nagyon utott amikor a sorozat egesz idejeben tobbszor is megtortek, majd kiutat keresett belole, de nem talalt. De itt egy kis hianyerzetem van a vegevel kapcsolatban. A tobbiek nem valtoztak, mindenkit szeretek, meg az utolso Cylon parasztot is. Mindenki elerte a melypontot, mindenki probalt menekulni belole, valakinek siekrult, valakinek kevesbe, es valaki sajnos ott maradt.
A Cylonokrol igy, hogy tobbet meg lehet tudni, es osszeallt a sztori, csak annyit tudok mondani, hogy nagyon jol arnyaltak a kepet roluk. Nem gonoszok ok, csak sajat motivacioik vannak, amikkel megvivnak, egyre kegyetlenebbul. Jol csinaltak, es mindegyik modell szemelyisege es dontesei nekem tetszettek. "A lo is ember vaze".
A tortenet onmagaban szerintem kurvajo. A veget talalgattam mar az elejen, hogy hova kene elhelyeznem magamban ezt az egeszet, atfutott az agyamon az, amire kifutott a cselekmeny, de csak nagyon sokadik scenario volt a fejemben (az alap). De orulok, hogy ez lett, nekem ez is nagyon tetszett. Jo ive van, szepen vezetik, valtoztatjak, nem unalmas egy pillanatra sem.
A sorozat zarasa is jo, kicsit hosszu, de mindenki megkapta a sajat lezarasat, kicsit hosszan es elnyujtva, de mivel ez egy eleg hosszu es hullamzo utazas volt, igy nekem jol esett egy jo idore megnyugodni, es csak pihenni, nem ezt a fekevesztett hullamvasutat erezni vegig .
Sosem voltam urhajo fanatikus, engem nem erdekel a solyom sem az Enterprise, de a Galactica belopta magat a szivembe, be is szerzek vmi kis modellt. Egyszeruen tenyleg valahogy sikerult szereplove tenni a hajot, egy karakterre. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A vege meg rosszul is erintett, az utolso ugras utan konkretan sajnaltam, es a javitasanal is vegig azert drukkoltam hatha olyan balfaszok az irok, hogy megjavitjak es nincs benne drama .
Osszessegeben ahogy az elozo BSG hozzaszolasomban irtam Scifit akartam nezni, es igy - foelg a vegere - egy kokemeny dramat kaptam. Nem akartam ennyire nehez sorozatot nezni - mert csak konnyed urben zajlodo pifpuf meg zsimzsum es ilyen dolgokat akartam latni -, de nagyon orulok, hogy vegul ez lett belole.
Szamomra az egyik legjobb sorozat amit valaha lattam, de azert el is faradtam benne, hasonloan mint a Leftovers (annyira azert nem, ezt a mai napig nem siekrult ujraneznem, annyira nehez feldolgozni az egeszet) vagy a Six Feet Under nezese utan, szoval egy idore lemeritett .
Szoval a masik ketto feljebb emlitettel egyetemben nalam valahol a top 5 sorozatba be is kerult, imadtam minden percet, es bar jobb lett volna nehany dolgott jobban kibontani, de azert remelem legkozelebb az extended verziokkal hatha kicsit tobbet kapok majd, ha ujranezem .
Kovetkezik a Babylon 5.