De baszki, megint mi a faszt nem lehet megérteni????????kierkegaard írta: szerintem teljesen elbeszélgetünk egymás mellett hehe.
Nem azt írtam, hogy égesse fel pl a kisvasutat, hanem azt hogy nem kritizálta mint full felesleges beruházás és nem ez volt az egyetlen. Nagyon finom a nerrel kapcsolatban és nálam pont ez az ami erősíti a lázáros szálat. Azaz nem a fidesszel van problémája, hanem pár benne lévő politikussal akit ki kell onnan vágni.
A vona poszt: https://www.facebook.com/vonagabor/post ... vJM5mfmLjl
Pár napra rá letolt egy egyórás interjút istentudja hol. Valóban nem kell leállni 2rk félélékkel vitázni, nagyon jól látod. Viszont akkor ne fogadja el a meghívást de elfogadta úgy hogy semmi akadálya nem volt a dolognak. Ezután kihátrál belőle. Szóval légyszi ne mondjuk azt, hogy jól tette mert pontosan tudni lehet miért nem tette. Mint vitapartner sehol sincs egy vonához képest. de ha még nem láttad pl az mzp vona vitát akkor ajánlom.
Fura mód karácsony elment puzsérhoz, hogy megpróbálják lejáratni. Belement a vitézys vitába is. Karácsony a 2018as vitán is részt vett. De ha neked nem probléma, akkor továbbra se értem miért használod a rontstársadalmat.
mzpről: "de semmikepp sem emberekert felelos vezeto." Hála égnek hódmezőváráshelyen máshogy gondolták az emberek újfent.
Megígért egy interjút, mert akkor még nem volt kiforrott terv mi hogy legyen.
Teltek a napok, látták mi hogy halad és eldöntötték, hogy minden nemű ellenzéktől elzárkózik inkább és nem ül le senki ilyennel beszélgetni kollektíven.
Kajak bazdmeg ilyen dolgokról beszélünk ahelyett, hogy a valós problémákról lenne szó és ezért tart itt a kurva ország.
Kisvasúton meg MP ment is mikor ott mondott beszédet, hogy megmutassa mennyire nevetséges az ahogy most működik.
De ha már ott van biztos lehetne hasznosabban használni mint most, de ez tök logikus is, ha veszteséges hosszútávon és nem segíti az embereket eléggé meg majd el lehet bontani a facba.
Nem egy ember leírta már, hogy az a rendőri jelentés nyelvezetileg nem igen olyan, mint a többi szokott lenni, teljesen mások a szakszavak, megfogalmazások mint egy átlagos jelentésben.de interjuban barmit lehet mondani tudod te is... ezert nem a frizbi tv videot hozom mert ott nincs semmilyen jellegu bizonyitek, azert sztem egy rendorsegi jelentes erosebb bizonyitek mint egy random tv interju... foleg hogy semmilyen medium nem cafolta a hitelesseget csajk kozolte mp velemenyet a jk-rol... elhiszed h mindenkinel okosabb vagy azert mert megneztel 2 interjut 8 mp elot meg 4 partizan adast a temaban es akkor ott biztos elmondtak minden tenyt... beszaras nyilvan fingom sincs... csak a jegyzokonyvrol vt szo egy masodpercig sem beszeltem masrol csak hogy mp a jk-rol hazudott...
Valamit összekokányoltak és elrakták a fiók mélyére, ha kell valami MP ellen.
Mindenkivel ezt csinálja a Fidesz, mert ez egy maffia, nem véletlen nem ugrik belőle senki, mert mindenkiről van valami kompromitáló anyaguk.
Ismerjük a Fideszt.
Megint itt vagyunk, hogy melyik opcióra van vajon nagyobb esély....
Nem nehéz választani, főleg hogy röhögve szivárognak ki rendőri jelentések meg kórházi papírok is ha kell