Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

Re: Politika

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. június 12., szerda 19:07

1. Minden rendőri intézkedésről készül rendőri jelentés. A jelentés tartalmát csak az arra jogosultak ismerhetik meg (Rendőrség, igazságszolgáltatás, érintett felek), más nem, az nem kiadható. Nincs is olyan, hogy titkosított, mert nincs rá szükség, egyszerűen senkinek semmi köze hozzá a fentieken kívül.
2. A hatóságok előszeretettel fogalmaznak kétértelműen ha azt mondják nekik fentről.. simán tele lehet csúsztatással a jelentés, én is kiakadnék rajta.
3. Egyébként ha történt volna valami érdemleges, akkor a rendőrség köteles lett volna szabálysértési vagy büntető eljárást kezdeményezni. Ilyen nem történt.
4. Továbbá azt nehéz elhinnem, hogy egy igazságügyi miniszter, akihez konkrétan a bíróságok, stb.. tartoznak, háta mögött tudhatja az egész fideszt, az nem mer/tud fellépni a férje bármilyen bántalmazása ellen...
5. Az is meglehet, hogy volt provokáció, bántotta MP a feleségét szavakkal, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, melyik családban nincs olyan, hogy a férj es a feleség összeveszik? Ami szintén nem menti fel őt, nem szép dolog, de ne ez legyen már az alapja annak, hogy jó politikus lenne-e vagy le tudna-e számolni ezzel a retek maffiával, akik csak a pénzt szipolyozzák ki az országból és kényük kedvük szerint változtatgatják a jogszabályokat és legitimizálják a tetteiket vagy az általuk előidézett helyzetet (alacsonyabb ellátottságú szülészetek létrehozása, mert állítólag ez állampolgári igény :lol: )

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 12., szerda 19:06

ne csodalkozzon mar hha hangfelvetellel zsarolja a feleseget az meg kitalal... ilyenkor bezzeg nem szamitanak a csaladi ugyek...
egy dolog a családi ügy (férj-feleség közti vita), és megint más dolog állami szinten elkövetett bűncselekményekről beszélni. az egyik magánügy, a másik közügy. és hiába családon belül csacsognak róla, ha köztörvényes bűncselekmény beismerése a téma.
de ugy látom itt csak egy kaptafa van.
Nagyon finom a nerrel kapcsolatban és nálam pont ez az ami erősíti a lázáros szálat. Azaz nem a fidesszel van problémája, hanem pár benne lévő politikussal akit ki kell onnan vágni.
en teljességgel megértem. mert bárki bármit mond, csinált a fidesz rengeteg jó dolgot is.
mondhatni a régi, 98as fidesz felfogásával és eszméjével hivta ki mp ezt az uj, elgennyesedett elfajzott, hatalomtol megreszegult elbaszott fideszt.

viszont ami amennyi szart csináltak, az bőven bőven BŐVEN kiveri a biztositekot ahhoz, hogy megbukjanak, eltakarodjanak, börtönbe kerüljenek es vagyonelkobzasban reszesuljenek.
ennyit ér mp szava.
oké :lol:
akkor ássuk el örökre, jó mélyre.
nincs visszaút az egész családjának a kurvaanyját, mert nem ment el a megígért vitára :lol:
mire ezeket a sorokat leírom lölő, tehat igazabol viktor vagyona kb másfél milliárddal gyarapodott. az nem gond. ez a fasz meg nem megy el a vitára. mi a faszt képzel magarol. :coffee: :lol: biztos nem volt elég bátor, de ti legyetek bátorak :coffee:
De baszki, megint mi a faszt nem lehet megérteni????????
ugye mennyire idegesítő? :lol: :lol: :lol: :lol: :coffee:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. június 12., szerda 19:10-kor.
thereisonly1ronaldo

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 19:05

Nem egy ember leírta már, hogy az a rendőri jelentés nyelvezetileg nem igen olyan, mint a többi szokott lenni, teljesen más szakszavak, megfogalmazások egy átlagos ilyenben.

Valamit összekokányoltak és elrakták a fiók mélyére, ha kell valami MP ellen.

Mindenkivel ezt csinálja a Fidesz, mert ez egy maffia, nem véletlen nem ugrik belőle senki, mert mindenkiről van valamijük.
ehhez nem ertek lehet hogy mas a nyelvezete, bar ez nem bizonyit semmit... rendben akar az is lehet hogy hamis... ettol meg elsiklasz afelett h a jelentes nem titkositott es mp errol zsigerbol hazudott... csak igy csipobol odadobta h kiszivarogtatasabuncselekmenyamugysemigazmegegyebkentisezatoniszemelyesbosszuja
es ezzel el van intezve ez innentol teny...
Nem nehéz választani, főleg hogy röhögve szivárognak ki rendőri jelentések meg kórházi papírok is ha kell :lol:
meg mosogatas kozbeni maganbeszelgetesek is... aki k*vanak all ne csodalkozzon...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1madridista 2024. június 12., szerda 19:06-kor.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 18:59

kierkegaard írta: szerintem teljesen elbeszélgetünk egymás mellett hehe.
Nem azt írtam, hogy égesse fel pl a kisvasutat, hanem azt hogy nem kritizálta mint full felesleges beruházás és nem ez volt az egyetlen. Nagyon finom a nerrel kapcsolatban és nálam pont ez az ami erősíti a lázáros szálat. Azaz nem a fidesszel van problémája, hanem pár benne lévő politikussal akit ki kell onnan vágni.

A vona poszt: https://www.facebook.com/vonagabor/post ... vJM5mfmLjl

Pár napra rá letolt egy egyórás interjút istentudja hol. Valóban nem kell leállni 2rk félélékkel vitázni, nagyon jól látod. Viszont akkor ne fogadja el a meghívást de elfogadta úgy hogy semmi akadálya nem volt a dolognak. Ezután kihátrál belőle. Szóval légyszi ne mondjuk azt, hogy jól tette mert pontosan tudni lehet miért nem tette. Mint vitapartner sehol sincs egy vonához képest. de ha még nem láttad pl az mzp vona vitát akkor ajánlom.
Fura mód karácsony elment puzsérhoz, hogy megpróbálják lejáratni. Belement a vitézys vitába is. Karácsony a 2018as vitán is részt vett. De ha neked nem probléma, akkor továbbra se értem miért használod a rontstársadalmat.

mzpről: "de semmikepp sem emberekert felelos vezeto." Hála égnek hódmezőváráshelyen máshogy gondolták az emberek újfent.
De baszki, megint mi a faszt nem lehet megérteni????????
Megígért egy interjút, mert akkor még nem volt kiforrott terv mi hogy legyen.

Teltek a napok, látták mi hogy halad és eldöntötték, hogy minden nemű ellenzéktől elzárkózik inkább és nem ül le senki ilyennel beszélgetni kollektíven.

Kajak bazdmeg ilyen dolgokról beszélünk ahelyett, hogy a valós problémákról lenne szó és ezért tart itt a kurva ország.

Kisvasúton meg MP ment is mikor ott mondott beszédet, hogy megmutassa mennyire nevetséges az ahogy most működik.

De ha már ott van biztos lehetne hasznosabban használni mint most, de ez tök logikus is, ha veszteséges hosszútávon és nem segíti az embereket eléggé meg majd el lehet bontani a facba.
de interjuban barmit lehet mondani tudod te is... ezert nem a frizbi tv videot hozom mert ott nincs semmilyen jellegu bizonyitek, azert sztem egy rendorsegi jelentes erosebb bizonyitek mint egy random tv interju... foleg hogy semmilyen medium nem cafolta a hitelesseget csajk kozolte mp velemenyet a jk-rol... elhiszed h mindenkinel okosabb vagy azert mert megneztel 2 interjut 8 mp elot meg 4 partizan adast a temaban es akkor ott biztos elmondtak minden tenyt... beszaras nyilvan fingom sincs... csak a jegyzokonyvrol vt szo egy masodpercig sem beszeltem masrol csak hogy mp a jk-rol hazudott...
Nem egy ember leírta már, hogy az a rendőri jelentés nyelvezetileg nem igen olyan, mint a többi szokott lenni, teljesen mások a szakszavak, megfogalmazások mint egy átlagos jelentésben.

Valamit összekokányoltak és elrakták a fiók mélyére, ha kell valami MP ellen.

Mindenkivel ezt csinálja a Fidesz, mert ez egy maffia, nem véletlen nem ugrik belőle senki, mert mindenkiről van valami kompromitáló anyaguk.

Ismerjük a Fideszt.
Megint itt vagyunk, hogy melyik opcióra van vajon nagyobb esély....
Nem nehéz választani, főleg hogy röhögve szivárognak ki rendőri jelentések meg kórházi papírok is ha kell :lol:

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 18:56

ferni írta: De ott van a neten nem egy interjú, ha érdekel a téma nêzd meg MPt mikor beszél róla majd nézd meg a Juci interjút és döntsd el kinek van igaza szerinted...

Ne kelljen már mindenkinek mindent linkelgetni folyamat, megint megy az okoskodás olyan dolgokról, amiről láthatóan fingja sincs, mert baszott megnézni bármit is vele kapcsolatban.
de interjuban barmit lehet mondani tudod te is... ezert nem a frizbi tv videot hozom mert ott nincs semmilyen jellegu bizonyitek, azert sztem egy rendorsegi jelentes erosebb bizonyitek mint egy random tv interju... foleg hogy semmilyen medium nem cafolta a hitelesseget csajk kozolte mp velemenyet a jk-rol... elhiszed h mindenkinel okosabb vagy azert mert megneztel 2 interjut 8 mp elot meg 4 partizan adast a temaban es akkor ott biztos elmondtak minden tenyt... beszaras nyilvan fingom sincs... csak a jegyzokonyvrol vt szo egy masodpercig sem beszeltem masrol csak hogy mp a jk-rol hazudott...

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 12., szerda 18:52

szerintem teljesen elbeszélgetünk egymás mellett hehe.
Nem azt írtam, hogy égesse fel pl a kisvasutat, hanem azt hogy nem kritizálta mint full felesleges beruházás és nem ez volt az egyetlen. Nagyon finom a nerrel kapcsolatban és nálam pont ez az ami erősíti a lázáros szálat. Azaz nem a fidesszel van problémája, hanem pár benne lévő politikussal akit ki kell onnan vágni.

A vona poszt: https://www.facebook.com/vonagabor/post ... vJM5mfmLjl

Pár napra rá letolt egy egyórás interjút istentudja hol. Valóban nem kell leállni 2rk félélékkel vitázni, nagyon jól látod. Viszont akkor ne fogadja el a meghívást de elfogadta úgy hogy semmi akadálya nem volt a dolognak. Ezután kihátrál belőle. Szóval légyszi ne mondjuk azt, hogy jól tette mert pontosan tudni lehet miért nem tette. Mint vitapartner sehol sincs egy vonához képest. de ha még nem láttad pl az mzp vona vitát akkor ajánlom. + ennyit ér mp szava.
Fura mód karácsony elment puzsérhoz, hogy megpróbálják lejáratni. Belement a vitézys vitába is. Karácsony a 2018as vitán is részt vett. De ha neked nem probléma, akkor továbbra se értem miért használod a rontstársadalmat. a fidesz szavazóknak is mondhatsz kritikákat, őket is pont ennyire fogja érdekelni .

mzpről: "de semmikepp sem emberekert felelos vezeto." Hála égnek hódmezőváráshelyen máshogy gondolták az emberek újfent.
--------------------

ferni: A fizikai erőszak mellett verbális bántalmazás is van. Nem kisebb károkat tud okozni .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kierkegaard 2024. június 12., szerda 18:56-kor.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 18:52

1madridista írta:
hehetheoriginal írta: oké tegyük fel, legyen a jelentés valós.

viszont akkor:
1. miért kellett jelentést írni, mi volt az oka? történt bűncselekmény? vagy csak napi feladat jelentést írni?
2. mi közünk van nekünk vagy bárkinek is egy családon belüli veszekedéshez? csodálkozunk, hogy mp elkuldte a kurvaanyjába a családja ugyeibe belepofázó rendőrt? ki nem tett volna így? (tudom, faszszopó kis hopihék, ti még le is mentek kutyába lenyalni a szart a bakancsukrol... :lol: )
3. hol lehet olyat olvasni tényszerűen, hogy tettlegesség, erőszak, övvel való verés történt? csak mert a kormánymédia ettől volt hangos.
4. miért ne mondhatná mp, hogy a jelentés hamis állításokat tartalmaz? hiszünk holmi rendőröknek, akik mégcsak szemtanúi se voltak az egésznek?

kabaré, bulvár ez az egész szar, szerencsére kivágták a gyökerek maguk alatt a fát, már csak idő kérdése, hogy mikor zuhan le fentről az összes nyomorult geci végre viktorostul, roganostul, nerestül, propagandamediastul, talpnyalohadostul.

1. I guess kihivtak a rendoroket azert kellett jelentest irni...

2. nincs semmi kozunk, genyosag volt kiszivarogtatni de ne csodalkozzon mar hha hangfelvetellel zsarolja a feleseget az meg kitalal... ilyenkor bezzeg nem szamitanak a csaladi ugyek... (most nem tudom hogy a jelentes vt elobb vagy az h bejelentette hogy "atombombaja" van es ki fogja szivarogtatni, ha a jelentes vt elobb akkor nem szoltam egy szot se, ezt hagyd figyelmen kivul)...

3. sehol de en ezt nem irtam le.. mondjuk vj kiabalt h engedj el de ez tenyleg nem bizonyit semmit, nem is irtam rola soha hogy novero...

4. mondhatna csak amig nem tudja alatamasztani addig miert higgyek neki... foleg hogy a jelentesrol is azt mondta h titkositott ami tenyszeruen nem igaz... ez az amirol beszeltem hogy senki nem tudja bizonyitani, azt hiszel amit akarsz, de akkor ne kozold tenykent h hamis jelentes amit buncselekmeny kiszivarogtatni mert nem tudod te se biztosan...
meg gyorsan hozzatennem h a rendornek kotelessege megvedeni az ig. minisztert adott esetben es vj kerte h menjen vele... ezert ment oda, a kiszivarogtatas reszerol meg mar irtam...

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 18:51

De ott van a neten nem egy interjú, ha érdekel a téma nêzd meg MPt mikor beszél róla majd nézd meg a Juci interjút és döntsd el kinek van igaza szerinted...

Ne kelljen már mindenkinek mindent linkelgetni folyamat, megint megy az okoskodás olyan dolgokról, amiről láthatóan fingja sincs, mert baszott megnézni bármit is vele kapcsolatban.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 18:46

hehetheoriginal írta: oké tegyük fel, legyen a jelentés valós.

viszont akkor:
1. miért kellett jelentést írni, mi volt az oka? történt bűncselekmény? vagy csak napi feladat jelentést írni?
2. mi közünk van nekünk vagy bárkinek is egy családon belüli veszekedéshez? csodálkozunk, hogy mp elkuldte a kurvaanyjába a családja ugyeibe belepofázó rendőrt? ki nem tett volna így? (tudom, faszszopó kis hopihék, ti még le is mentek kutyába lenyalni a szart a bakancsukrol... :lol: )
3. hol lehet olyat olvasni tényszerűen, hogy tettlegesség, erőszak, övvel való verés történt? csak mert a kormánymédia ettől volt hangos.
4. miért ne mondhatná mp, hogy a jelentés hamis állításokat tartalmaz? hiszünk holmi rendőröknek, akik mégcsak szemtanúi se voltak az egésznek?

kabaré, bulvár ez az egész szar, szerencsére kivágták a gyökerek maguk alatt a fát, már csak idő kérdése, hogy mikor zuhan le fentről az összes nyomorult geci végre viktorostul, roganostul, nerestül, propagandamediastul, talpnyalohadostul.

1. I guess kihivtak a rendoroket azert kellett jelentest irni...

2. nincs semmi kozunk, genyosag volt kiszivarogtatni de ne csodalkozzon mar hha hangfelvetellel zsarolja a feleseget az meg kitalal... ilyenkor bezzeg nem szamitanak a csaladi ugyek... (most nem tudom hogy a jelentes vt elobb vagy az h bejelentette hogy "atombombaja" van es ki fogja szivarogtatni, ha a jelentes vt elobb akkor nem szoltam egy szot se, ezt hagyd figyelmen kivul)...

3. sehol de en ezt nem irtam le.. mondjuk vj kiabalt h engedj el de ez tenyleg nem bizonyit semmit, nem is irtam rola soha hogy novero...

4. mondhatna csak amig nem tudja alatamasztani addig miert higgyek neki... foleg hogy a jelentesrol is azt mondta h titkositott ami tenyszeruen nem igaz... ez az amirol beszeltem hogy senki nem tudja bizonyitani, azt hiszel amit akarsz, de akkor ne kozold tenykent h hamis jelentes amit buncselekmeny kiszivarogtatni mert nem tudod te se biztosan...

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 18:46

Amit tudunk Jucitól, hogy MP hozzádobott egy nadrágot, amiben benne volt a nadrágszíj és az fájt neki a csatja, mert pont úgy találta el, talán háton találta ha jól emlékszem.

Ebből lett az, hogy közpénzből ki lett plakátolva Debrecen ezzel....

És a propaganda ebből a mondatból rákezdett arra, hogy veri a családját meg az asszonyt övvel....

A slusszpoén az volt, hogy később pont Jucus vallotta be, hogy ő már pofozta fel MPt...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. június 12., szerda 18:47-kor.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 12., szerda 18:38

oké tegyük fel, legyen a jelentés valós.

viszont akkor:

thereisonly1ronaldo

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 18:34

1madridista írta: :mrgreen: :kalapos:
itt ugye hamisitott vagy nem kiadhato, ergo lefizetett rendorsegi jelentesekrol volt szo, ennek a tudataban azt gondolom nem problema, ha valaki visszatamad, mikor igy ki akarnak baszni vele szervezett mertekben.
nem volt titkositott meg a teleksz is azt irja :mrgreen:...
megint ott tartunk hogy a rendorseg szerint nem hamis magyar peter szt meg igen, es ezt semmivel nem tudja alatamasztani... innentol hit kerdese...
https://telex.hu/belfold/2024/04/29/var ... i-jelentes
aki lusta vegigolvasni meg mielott elkezd anyazni h a mandinert idezik itt a cikk vege:
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a HVG újságírója már a jelentés birtokában megkereste Magyart, hogy reagáltassa annak tartalmára, és mielőtt bármilyen cikk született volna ebből, Magyar egy Facebook-posztban írt arról, hogy a lap munkatársa azzal kereste meg, hogy „a hatalom által készített és betárazott titkos rendőri jelentést kapott meg a rendőrségtől”. A jelentés viszont nem volt titkosítva, annak tartalmát pedig Dezső András a felek meghallgatásával próbálta ellenőrizni. Majd miután a HVG egy cikkben foglalta össze a jelentés tartalmát, Magyar azt írta, a rendőrségi jelentés hamis állításokat tartalmaz, szerinte bűncselekmény, hogy egyáltalán kiszivárgott, és az egész csak az ellene irányuló karaktergyilkosság része.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 12., szerda 18:28

:mrgreen: :kalapos:
itt ugye hamisitott vagy nem kiadhato, ergo lefizetett rendorsegi jelentesekrol volt szo, ennek a tudataban azt gondolom nem problema, ha valaki visszatamad, mikor igy ki akarnak baszni vele szervezett mertekben.
nem volt titkositott meg a teleksz is azt irja :mrgreen:...
megint ott tartunk hogy a rendorseg szerint nem hamis magyar peter szt meg igen, es ezt semmivel nem tudja alatamasztani... innentol hit kerdese...
https://telex.hu/belfold/2024/04/29/var ... i-jelentes

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 12., szerda 17:53

csababarca írta: Fixen nyer Vitézy ha újraszámolják, annyi a duplaszavazatos dolog.
Szép a szabályozás, és korrekt egyébként két nappal előtte bejelenteni a visszalépést.

Na mindegy, ha Vitézy jól csinálja akkor legyen így. Csak ne játsza el a jajj nem vagyom fideszes dumákat mert uncsi.
Vezesse a várost ahogy tudja, aztán majd a lakosság a következő választáson ítélkezik a teljesítmény felett.
az nyerjen, aki legálisan, valóban nyert. legyen az bárki.

en ma reggel azt olvastam, hogy hivatalos karigeci gyozelme, és nem lesz ujraszamolas. most akkor mivan

kirki, pontrol pontra:
Kiinduló pont a varga juditos sztori. Amikor a 444 v telex kritikát fogalmazott meg vele kapcsolatban akkor támadóan reagált mindegyikre. megkérdezte, hogy kitől kapták a megrendeléseket? Ilyen habítussal kétlem, hogy más lenne vezetése alatt az m1. Az ex hvgs újsígírót is lepropagandistázta.

Van egy konteó vele kapcsolatban, hogy orbánt és gengjét lázárral kiakarják ütni. Amikor erre rákérdeztek nála elmondta, hogy ha ez lenne a célja már korábban elkezdte volna. Később viszont elmondja, hogy jóban van lázárral és hogy ő egy nagyon türelmes ember aki kivár a megfelelő pillanatban. Szóval lehet, hogy az mp szál mögött egy lázár bújik meg.
találgatás, off. ne vicceljünk kérem.
Sokszor nagyon diplomatikus és támogató a neres projectekkel kapcsolatban, lásd: kisvasúttal is lényegében oké neki persze ő felfuttatná. Számomra az ilyen dolgai a lázár konteót erősitik.
tehat mindent, amit a ner epitett és már megvan, azt hintsuk be soval, pusztitsuk el.
ez aztan a fejlodes utja :lol:
A vona vitát elfogadta, aztán baszott rá. Vona írt egy teljesen normális, empatikus nyílt levelet neki. Mp passzív agresszív módon, szarkasztikusan reagált rá. Vona erre is reagált szintén tök normálisan és új időpontokat hozott be ha esetleg ráérne. Nem reagált rá.
linkelhetned mi volt a passziv agressziv, még igazad is lehet.
viszont azt kell megérteni, hogy ahogy változtak a dolgok és tortentek az esemenyek, nyilvanvalova valt, hogy neki nem kell egy 2rk-val leallnia vitazni, igazabol semmilyen ellenzeki parttal nem kell leallnia vitazni, mert o az egesz rendszert, mindent egyutt akar levaltani, nem hogy belesupped az ellenzeki fertobe es osszekenik, behuzzak maguk koze.
a vegen neki lett igaza, jol csinalta.
hol a probléma?
Kérdezted korábban, hogy kit ha nem őt. Mzp szakmailag megkérdőjelezhetetlen szerintem. Vona meg nem tudom milyen vezető lenne de ő emberileg fejlődött akkorát, hogy nála nem tudok jelenleg érzelmileg érettebb embert mondani. A pszicho szakmában meg elég ismert arcokkal tartanak előadást. Pár hete pl Gánti Bencével aki nem a hazai hanem a globális integrál pszichológia alapítója.
mzp elrugta a pöttyöst, soha nem lesz ujra eselyes es kihivo, eljatszotta a lehetoseget. nem csak szakmailag kell faszagyereknek lenni, hanem kommunikacioban, es minden masban is. aki szakmailag megkerdojelezhetetlen, az nem allamferfi vagy politikus lesz, vagy nem az a pozicio valo neki, hanem a szakerto, tanacsado, beszallito, stb. de semmikepp sem emberekert felelos vezeto.
Viszont, beszéljünk róla, kritizáljuk és persze emelljük ki a jót is vele kapcsolatban. Csak ne húzzunk az egyik oldalra. Nyilván nehéz úgy vitázni, hogy közben én is erőszakosan próbálom a saját véleményemet ráerőszakolni másra és így a másik fél jogosan baszódik fel a stílus miatt. De igyekszem.; D
osszessegeben ez egy gyér, nulla, abszolut semmilyen lista, gyakorlatilag annyit lehet felhozni ellene, hogy parszor idegbol visszaszolt.
még ha azt hoztad volna fel, hogy tisztesseges ember nem veszi fel diktafonra a feleseget, meg talan azt mondom oke. viszont van az a szint, ahol ha rengeteg ember ellen elkövetett bűnökről van szó, pláne a megválasztott politikusok és államapparátus szintjén, ott szólni kell. mint ahogy a kibaszott pap se hallgasson, ha valaki meggyónja neki, hogy megbaszott egy gyereket vagy megölt valakit.
thereisonly1ronaldo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 12., szerda 17:31

ferni írta: Vitézy: Karácsony felelős a sok érvénytelen szavazatért

Korábban meg:

2024.06.08. Vitézy: a Karácsony Gergely-féle panaszkodó, másokra mutogató városházi politikát is meghaladjuk

Hogy idézzek egyet
íme a szuperfüggetlen, szuperszakértő
:lol:

Esélye se lett volna, ha a Fidesz nem húzza meg ezt az utolsó pillanatos visszaléptetést... Most meg ehhez köthető dolgokért panaszkodik...

Ne olyan emberek döntsenek már, akiknek túl bonyolult rakni egy fránya X-et egy karikába....
Hamarabb kellett volna mondani a vietnamiaknak meg a fulop szigetekieknek, hogy mar nem szentkiralyira kell szavazni. Pech

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 12., szerda 17:31

Santi írta:

Van erre valami feltétel, hogy mennyi időnek kell eltelni vagy milyen egyetemet kell elvégezni esetleg hány tanulmányt kell elolvasni adott témában, hogy megváltozzon valakinek a hite valamiben vagy a véleménye valamiről?
Engem néha 5 perc alatt meg lehet győzni a faszságomról, ha ész érvekkel találkozok és rádöbbenek a hülyeségemre, akkor én még rosszabb vagyok, mint mp?
Az egyik bizonyitott a masik bizonyithat.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 12., szerda 17:18

kierkegaard írta:
Santi írta: [
Mondjuk felmerül a kérdés akkor, hogy annál az mzp-nél, aki összegyurcsányozta magát vagy vonánál a már sokadik irányváltását és legújabb megvilágosodását elfogadjuk és üdvözöljük és pozitívan beszélünk róluk, mint kierkegaard, akkor mp-nél miért nem fogadjuk el, hogy ő is gondolhat már mást valamiről, mint korábban?
Azért mert mpnél semmi bizonyitható jele nincs, hogy bármiben is változott volna mint korábban. Túl rövid idő telt el. majd az idő őt is igazolhatja.
Vona esetében valamikor 2016 táján talán kezdett más irányba venni idegen ember számára is. Ha meghallgatod a 2017-es, 8as interjúit akkor nem igazán különbözik a mostani vonától világnézet szempontjából. Ő nem csak úgy hírtelen megvilágosult. Ez egy folyamat része. Pszichológia szakon volt, könyveket írt a témában. ezt is érdemes meghallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=MENgBmipteY
Van erre valami feltétel, hogy mennyi időnek kell eltelni vagy milyen egyetemet kell elvégezni esetleg hány tanulmányt kell elolvasni adott témában, hogy megváltozzon valakinek a hite valamiben vagy a véleménye valamiről?
Engem néha 5 perc alatt meg lehet győzni a faszságomról, ha ész érvekkel találkozok és rádöbbenek a hülyeségemre, akkor én még rosszabb vagyok, mint mp?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 16:49

Vitézy: Karácsony felelős a sok érvénytelen szavazatért

Korábban meg:

2024.06.08. Vitézy: a Karácsony Gergely-féle panaszkodó, másokra mutogató városházi politikát is meghaladjuk

Hogy idézzek egyet
íme a szuperfüggetlen, szuperszakértő
:lol:

Esélye se lett volna, ha a Fidesz nem húzza meg ezt az utolsó pillanatos visszaléptetést... Most meg ehhez köthető dolgokért panaszkodik...

Ne olyan emberek döntsenek már, akiknek túl bonyolult rakni egy fránya X-et egy karikába....

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 12., szerda 16:45

Santi írta: [
Mondjuk felmerül a kérdés akkor, hogy annál az mzp-nél, aki összegyurcsányozta magát vagy vonánál a már sokadik irányváltását és legújabb megvilágosodását elfogadjuk és üdvözöljük és pozitívan beszélünk róluk, mint kierkegaard, akkor mp-nél miért nem fogadjuk el, hogy ő is gondolhat már mást valamiről, mint korábban?
Azért mert mpnél semmi bizonyitható jele nincs, hogy bármiben is változott volna mint korábban. Túl rövid idő telt el. majd az idő őt is igazolhatja.
Vona esetében valamikor 2016 táján talán kezdett más irányba venni idegen ember számára is. Ha meghallgatod a 2017-es, 8as interjúit akkor nem igazán különbözik a mostani vonától világnézet szempontjából. Ő nem csak úgy hírtelen megvilágosult. Ez egy folyamat része. Pszichológia szakon volt, könyveket írt a témában. ezt is érdemes meghallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=MENgBmipteY
Caraway írta:

Amugy nem teljesen ide kapcsolodik, de tudom, hogy te nagyon benne vagy a pszichologiaban, talan ebben is dolgozol, arra nem emlekszem. Ezt az interjujat lattad MP-nek?

30;30-33;30 kozotti reszre gondolok, itt pont beszel egy kicsit rola, hogy lelkileg es pszichogiailag ezt a terhet senki se birhatja, csak meg ideje se volt felfogni. Aztan te lehet le tudod szurni, mennyire gondolhatja ezeket komolyan. :D

https://www.youtube.com/live/cvc94MtUU_ ... OGeIui2iqU
Juhász Peti sokkal többet kapott és Vona is. Vona országjárását a fidelitasz követte és transzparensekkel beleugattak a beszédébe úgy, hogy mellette voltak. A reakciója az volt, hogy odaadta nekik a mikrofont és kikérdte a véleményüket. Ez 2018ban volt.

Az interjúról az a véleményem, hogy azokban a családokban ahol bántalmazás, elhanyagolás történt, ahol az apa controlfreak..ott pont ilyen mondatok szoktak elhangzani. A fia nem ért egyet de ő elmondja, hogy egyszer majd megérti ha felnő (elutasítja a fia érzelmeit, ahelyett, hogy megértené). A Varga juditos interjú alapján volt ott bőven elhanyagolás. Az ilyen emberek tényleg elhiszik, hogy mindent csak a másik fél miatt csinált, hogy jó legyen. A beszédeiben be is szokta mondani, hogy a magyarokért teszi, a magyarok megérdemlik. Mindent másért csinál, nem maga miatt. Én ezt nem tudom elképzelni. Elmondja, hogy pszichológusnál, coachnál még nem volt. Ha lenne egy ezresem, arra tenném rá, hogy nem is fog.
Kifele jót mutat, befele pedig robbant. Tüntetésen meg eredményhirdetéskor a nép közé megy és táncol velük. Otthon meg ordibál az asszonnyal. classic.

Majd az idő úgy is elmondja mizu lesz vele.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 16:42

kiserik írta: Azzal viszont nagyon óvatosan kell bánni, hogy mennyire fogadjuk el megbízott politikusaink rendszeres pálfordulásait. Gyakorlatilag azt sugallod, hogy ha egy politikus ma Á-t mond, akkor nem probléma ha holnap B-t, mert végülis csak meggondolta magát, vagy (ami még rosszabb) szimplán nem ért hozzá. Innen már csak egy lépés, hogy számonkérhetetlen legyen a politikus. Megígér ezt azt, aztán max meggondolja magát.
MP minden csak nem igazi politikus még.
Papíron 3 napja tekinthető politikusnak.

Ha ti azt várjátok, hogy az országot tekintve mindenhez is értsen, mindenben is képben legyen a megfelelő infókkal, adatokkal stb, akkor nem MP fejében hiba, hanem azéban, aki ezt még most elvárja.

Pont örülni kéne, hogy nem egy berögzött fasz és tényekkel, adatokkal meg lehet győzni, mert nem hiszi magát kiskirálynak, hogy ő tud mindent is és annak biza úgy is kell lennie, ahogy ő mondja...

Pont most fog kialakulni, hogy milyen irányok is lesznek kitűzve, van egy, max másfél év felépíteni mindent párt szintén, nem MP fog megszabni mindent, ez is egy magyar téveszme, hogy muszáj 1 ember aki megmond mindent is.

Vissza: