Nem pont kezdőnek gondolták a népek,hanem ha valamelyik belsővédő kiesik,Ramos vagy Varane,Pepe még mindig minőségibb játékos mint Albiol vagy akár Nacho.De akkor aztán mindenki nekem esett , hogy így Pepe meg úgy Pepe... még se látom, hogy a nagy Pepe-t bárki is kezdő pozicióba szánná jövő évre a saját kis "megálmodott" csapatába... :ike:
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Én is bírom Mout meg egyet értek vele ,csak ilyet nem lehet mondani , nem fikázhatod le a csapatod tagjait , meg nem mondhatsz ilyet , hogy Lopez véd nálam örökre ...Illetve azzal sem értek egyet , hogy Lopez jobb kapus , lehet jobb formában van ,de biztosan nem jobb kapus Ez a nyilatkozat a játékos keretre nézve még komoly problémákat ,feszültséget okozhat , ha még nem elég nagyateeemadrid írta:Nem vagyok oda Mourinhoért, mint edző, de emberként sosem volt semmi problémám vele. Ez a nyilatkozat is... Epic.
Egyébként nagyjából egyetértek azzal, amiket mondott, de ennek ellenére alkalmazkodni kell a szurkolókhoz is valamilyen szinten, nem lehet a kedvenceket ilyen szimplán leszarozni. :-)
Örülök, hogy azért még egyszer utoljára odaszúrt egyet a mocskos buzi spanyol médiának, évről-évre ők az egyik legnagyobb hátráltatói a csapatnak.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy Lopeznek ez az egész milyen érzés, meg hogy így milyen kapcsolatban van a többiekkel? Azért neki is szar lehet szerintem azt hallgatni, hogy még a saját csappatársai is értetlenkednek, hogy miért nem San Iker véd.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- ateeemadrid
Nem vagyok oda Mourinhoért, mint edző, de emberként sosem volt semmi problémám vele. Ez a nyilatkozat is... Epic.
Egyébként nagyjából egyetértek azzal, amiket mondott, de ennek ellenére alkalmazkodni kell a szurkolókhoz is valamilyen szinten, nem lehet a kedvenceket ilyen szimplán leszarozni. :-)
Örülök, hogy azért még egyszer utoljára odaszúrt egyet a mocskos buzi spanyol médiának, évről-évre ők az egyik legnagyobb hátráltatói a csapatnak.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy Lopeznek ez az egész milyen érzés, meg hogy így milyen kapcsolatban van a többiekkel? Azért neki is szar lehet szerintem azt hallgatni, hogy még a saját csappatársai is értetlenkednek, hogy miért nem San Iker véd.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát ez az ember egyre mélyebbre ássa magát.
Most már csak abban bízok, hogy szezon végén lelép, és jövőre a BL elődöntőben egy új edzővel, új koncepcióval agyonverjük a hőn szeretett Chelseajét Casillasal a kapuban.
Most már csak abban bízok, hogy szezon végén lelép, és jövőre a BL elődöntőben egy új edzővel, új koncepcióval agyonverjük a hőn szeretett Chelseajét Casillasal a kapuban.
Vagy a vezetői stílusát. Van, akinjek az jön be, ha az edzője, főnöke egy állat, aki kőkeményen bánik a játékosokkal. Van akinek meg egy apatípusú, közvetlenebb figura. Nem hiszem, hogy Casillashoz az a stílus áll közelebb, amikor leordítják a játékosokat.Amúgy valszeg ez alapján a nyilatkozat alapján , az lehet a baja Mounak , Casillassal ,hogy szóvá tette a játék minőségét , esetleg hogy Pellegrinivel/Del Bosquével támadóbb focit játszottunk.
Egyébként az oké, hogy nem jár alanyi jogon Casillasnak a kezdő. Viszont az, hogy "Lopez lesz a kapus, amíg én itt vagyok" meg azt mutatja, hogy alanyi jogon jár valaki másnak...
Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy maradjon...Konkrétan azt nem, hogy Perez hagyja, hogy maradjon. Egyszerűen olyan közeget teremtett, ami mellett nem lehet dolgozni. Teljesen elvágta magát a médiánál, és a szurkolók egy jelentős részénél is. A játékosok közül el lehet küldeni párat, persze, de attól még nem fog megváltozni a közeg.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Mourinho nyilatkozata megnyugtatott. Nem tart igényt a szerződésében hátralevő fizetésére.
A többi nem volt újdonság. Talán a kezdő fele.
A többi nem volt újdonság. Talán a kezdő fele.
Mindkettőnknek lehet igaza. Nem kell hozzá egyetértenünk :-)Toky írta:Itt nem csak a biztonságról van szó. Ettől függetlenül, szerintem most sem kapunk kevesebb gólt, mint Iker alatt, csak most nem ívelésből. (Kéne az a nyelvöltögetős smiley. ) Komoly lelki pluszt adhat az, ha valaki olyan mint Casillas -akire sokan felnéznek, és adnak a szavára- "Vamosozik a kapuból". Én így látom, nem kell velem egyetérteni.
Merci Zizou!
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na most olvastam el a teljes nyilatkozatot.
Nem semmi...
Iniesta is kapott rendesen.
Nem semmi...
Iniesta is kapott rendesen.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
mekkora ez a José interjú....
nemkell komolyan vennie senkinek. Számomra ennek nagyon olyan szaga van h a f.sza kivan már a sok büdös spanyol újságíróból (meg lehet azért érteni), és megelégelte. Most így utlojára elküld mindenkit a rákba.
nemkell komolyan vennie senkinek. Számomra ennek nagyon olyan szaga van h a f.sza kivan már a sok büdös spanyol újságíróból (meg lehet azért érteni), és megelégelte. Most így utlojára elküld mindenkit a rákba.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Hoppá Azért elég érdekes nyilatkozat ez , mi a célja ? Kirúgatja magát vagy mi ? Azért ez nem hiszem hogy erős összetartozást okoz a következő idényre a csapatnak. Azért ilyet nem igazán illik csinálni , érdekes lesz jövőre is , ha itt lesz még mindig Pepe , Diego Lopez ... Reméljük sikeresen szét bassza Mou a csapatot
Amúgy valszeg ez alapján a nyilatkozat alapján , az lehet a baja Mounak , Casillassal ,hogy szóvá tette a játék minőségét , esetleg hogy Pellegrinivel/Del Bosquével támadóbb focit játszottunk.
Mindenesetre igen éretten viselkedik Mou
Amúgy valszeg ez alapján a nyilatkozat alapján , az lehet a baja Mounak , Casillassal ,hogy szóvá tette a játék minőségét , esetleg hogy Pellegrinivel/Del Bosquével támadóbb focit játszottunk.
Mindenesetre igen éretten viselkedik Mou
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
- L.Miki
Most olvastam a teljes nyilatkozatát José-nak és... hát nagyon kemény edző, senkitől nem tartva, mindenkit leolt. Ez kész.
Hasonlít a suliban levő tanárra, aki már fél éve szeretne kirúgatni magát, úgy hogy a diákokkal egy igazi bu i köcsögként bánik és folyamatosan azt hangoztatja, hogy jelentsük fel. Agybaj.
Hasonlít a suliban levő tanárra, aki már fél éve szeretne kirúgatni magát, úgy hogy a diákokkal egy igazi bu i köcsögként bánik és folyamatosan azt hangoztatja, hogy jelentsük fel. Agybaj.
Nem kell izgulni, nagy kamuzó Mourinho. Hetek kérdése már csak, hogy elhúzzon.
- Nzedge
Lassan dislikeolni fogom az összes oldalt és csak a madridom marad.
csak ijesztgeti a népet, remélem. azt nyilatkozta pár napja, hogy csak a szezon végén fog dönteni a sorsáról.Nzedge írta:Fb-m ilyenekkel van tele.Lemaradtam valamiről?
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
mekkora balfasz ez a mou, már bocsánat. nyilatkozik casillasról ilyeneket és akkor csodálkozik, hogy kifügyülik, mikor elmegy akkor ő a sz*r ember és sajnáltassa magát. tudja jól, h casillas mit jelent a madridistáknak..
miért nem fogja be a pofáját és nyáron szépen csendesen mennyen londonba vagy ahova akar és akkor már szebb lesz valamivel az elválás.
csak nehogy mi még egyszer vissza sirjuk
nincs semmi ilyen még
miért nem fogja be a pofáját és nyáron szépen csendesen mennyen londonba vagy ahova akar és akkor már szebb lesz valamivel az elválás.
csak nehogy mi még egyszer vissza sirjuk
s a végén ott van casillas és kaká siralmas pofávalNzedge írta:Fb-m ilyenekkel van tele.Lemaradtam valamiről?Váratlan fordulat : "Úgy döntöttem, hogy folytatom a Real Madrid kispadján."
nincs semmi ilyen még
carvajal.bale.vidal.jesé
- Nzedge
Fb-m ilyenekkel van tele.Lemaradtam valamiről?Váratlan fordulat : "Úgy döntöttem, hogy folytatom a Real Madrid kispadján."
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ugyan ezt fejtegettem pár nappal ezelőtt, hogy pont emiatt Pepe-t inkább piacra kellene dobni annyit kb. Albiol is lehoz mint Pepe vagy akár Garay... akivel megint jobban járnánk mint a favágó Pepe-vel.Nzedge írta:+1Casillas és Pepe azért szívhatják most a fogukat, mert Mourino Pepe-s és López vs Casillasos nyilatkozata teljesen igaz.
Szerintem is igaza van. Egyedül azt nem érzem,hogy olyan nagy bátorság lett volna betenni Varane-t.Főleg Pepe helyett,aki sajnos az utóbbi időkben nem hozott túl magabiztos formát.
De akkor aztán mindenki nekem esett , hogy így Pepe meg úgy Pepe... még se látom, hogy a nagy Pepe-t bárki is kezdő pozicióba szánná jövő évre a saját kis "megálmodott" csapatába...
Pepe mehet .... hírével amerre lát amíg kapunk érte pár millió eurot.
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
most olvasom mou nyilatkozatát, senkit se kímélt, mindenkinek beszólt. sztem most vágja el maga mögött az utolsó hidakat is, hogy nyáron távozzon.
azért én még bízom benne, hogy ancelotti marad a psgnél és hozzuk kloppot, aki már csak a real hívására vár
azért én még bízom benne, hogy ancelotti marad a psgnél és hozzuk kloppot, aki már csak a real hívására vár
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Az én kezdőcsapatom (meg a jövő évi keret is) az aláírásomban olvasható. Amit írtam az a Worst Case Mourinho Scenerio.hehe írta:aki benzema helyére beírja a kezdőcsapatába.
TE
(tudom hogy szted nem, de inkább biztosra megyek )
In Benítez we trust!ericco írta:Benítez megmondta a frankót. José csak altat, nehogy a kupadöntőn is kifütyüljék.
Itt nem csak a biztonságról van szó. Ettől függetlenül, szerintem most sem kapunk kevesebb gólt, mint Iker alatt, csak most nem ívelésből. (Kéne az a nyelvöltögetős smiley. ) Komoly lelki pluszt adhat az, ha valaki olyan mint Casillas -akire sokan felnéznek, és adnak a szavára- "Vamosozik a kapuból". Én így látom, nem kell velem egyetérteni. :-)ericco írta:Hát szerintem a csapaptnak ebből a szempontból tök mindegy, hogy ki van a kapuban. Az a nem mindegy számukra, hogy az íveléseket fogja a kapus, jól jön ki és a kirúgásai emberhez mennek. Ez ad biztonságot a csapatnak, nem az, ha Iker végig Vamosozik a kapuból, emelett pedig minden ívelés potencionális gólveszély.Toky írta: De a SportTv-s "szakértőkkel" annyiban egyetértek, hogy nem mindegy, hogy "csak egy" Diego Lopez vagy "az" Iker Casillas van a hátuk mögött.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
aki benzema helyére beírja a kezdőcsapatába.Toky írta:Ki állította, hogy az? :-)hehe írta:cavani semelyik univerzumban nem jobb, mint benzema.
TE
(tudom hogy szted nem, de inkább biztosra megyek )
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Benítez megmondta a frankót. José csak altat, nehogy a kupadöntőn is kifütyüljék. Jók voltak a megérzéseim, túl gyáva ahhoz, hogy valamit véghez vigyen. Ez volt a Chelseanél is.
Hát szerintem a csapaptnak ebből a szempontból tök mindegy, hogy ki van a kapuban. Az a nem mindegy számukra, hogy az íveléseket fogja a kapus, jól jön ki és a kirúgásai emberhez mennek. Ez ad biztonságot a csapatnak, nem az, ha Iker végig Vamosozik a kapuból, emelett pedig minden ívelés potencionális gólveszély.Toky írta: De a SportTv-s "szakértőkkel" annyiban egyetértek, hogy nem mindegy, hogy "csak egy" Diego Lopez vagy "az" Iker Casillas van a hátuk mögött.
Merci Zizou!