Csak kibaszta Maiconnak pár fogát...hehetheoriginal írta:
maicon direkt reklamtablara lokese es leseritese
De ugye ez nem volt futtatva a médiában hetekig, ahogy az se mikor a nézők közé bebombázta a labdát izomból....
good boy
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 14., péntek 19:54
Csak kibaszta Maiconnak pár fogát...hehetheoriginal írta:
maicon direkt reklamtablara lokese es leseritese
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 14., péntek 19:49
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 14., péntek 19:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 14., péntek 18:56
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. június 14., péntek 17:09
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. június 14., péntek 17:04
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 14., péntek 16:35
Azt a kutya mindenit..magnus666 írta: azt olvastam róla, hogy az ember el sem hinné miket mondott Pepének meg Ramosnak.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 14., péntek 16:27
magnus666 írta:nem akarom offolni az EB topikot.ferni írta: Pletyka van csak, hogy 8 évesen diagnosztizálták Argentinában Aspergerrel, de semmi hivatalos nem volt erről soha.
Messi nem autista, nem aspergeres, nem debil. Nagyon zárkózott személyiség, nehezen barátkozik, még nehezebben bízik meg az emberben. A focin kívül szinte semmi nem érdekli. Nálunk először Tito-aki Messi kedvenc edzője volt az ifiben-majd Ronaldinho nyerte el a bizalmát, később ezért is lett eladva a brazil, mert az ifjú Leo vele és Decoval elkezdte látogatni a barcelonai nightclubokat.
Ezek után Pep nyerte el a bizalmát, ő vette rá, hogy éljen profihoz méltón, az izomsérüléseit a profi életmód hiánya okozta. Pep nyíltan mindent köré húzott fel.
A személyisége ellenére Messi pontosan tudta, hogy kicsoda és mikre képes a pályán és messze nem az a jófiú akinek a média eladta, azt olvastam róla, hogy az ember el sem hinné miket mondott Pepének meg Ramosnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 14., péntek 16:09
Pont annyira hiteles az állításod, mint a másik oldal állítása.magnus666 írta:nem akarom offolni az EB topikot.ferni írta: Pletyka van csak, hogy 8 évesen diagnosztizálták Argentinában Aspergerrel, de semmi hivatalos nem volt erről soha.
Messi nem autista, nem aspergeres, nem debil. Nagyon zárkózott személyiség, nehezen barátkozik, még nehezebben bízik meg az emberben. A focin kívül szinte semmi nem érdekli. Nálunk először Tito-aki Messi kedvenc edzője volt az ifiben-majd Ronaldinho nyerte el a bizalmát, később ezért is lett eladva a brazil, mert az ifjú Leo vele és Decoval elkezdte látogatni a barcelonai nightclubokat.
Ezek után Pep nyerte el a bizalmát, ő vette rá, hogy éljen profihoz méltón, az izomsérüléseit a profi életmód hiánya okozta. Pep nyíltan mindent köré húzott fel.
A személyisége ellenére Messi pontosan tudta, hogy kicsoda és mikre képes a pályán és messze nem az a jófiú akinek a média eladta, azt olvastam róla, hogy az ember el sem hinné miket mondott Pepének meg Ramosnak.
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2024. június 14., péntek 15:43
magnus666 írta:nem akarom offolni az EB topikot.ferni írta: Pletyka van csak, hogy 8 évesen diagnosztizálták Argentinában Aspergerrel, de semmi hivatalos nem volt erről soha.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. június 14., péntek 15:24
nem akarom offolni az EB topikot.ferni írta: Pletyka van csak, hogy 8 évesen diagnosztizálták Argentinában Aspergerrel, de semmi hivatalos nem volt erről soha.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 13., csütörtök 12:20
Ev kommentje dij nagy eselyese ezfüst írta: Magyarul a Barcelona egy méltán híres hokicsapat, ami ért el némi sikert a futball területén is.
HozzászólásSzerző: füst » 2024. június 13., csütörtök 11:28
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 13., csütörtök 10:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 13., csütörtök 8:06
Görhoki csapat - 22Realista24 írta: Joan Laporta (Barcelona president)
“We are the best club in the world, we are European champions 48 times in all sports”
Mar megint
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 13., csütörtök 0:05
Abban a fel szezonban sokan gondoltuk azt, hogy megtalaltuk a fiatal Makelelet. Egy gyors jatekos volt, aki rengeteget futott, szerelt, kicselezett 1-2 jatekost ha epp arrol volt szo. Habar igy utolag lehet, hogy csak a bulizo Sneijder meg a becsuszasaiva folyamatosan elkeso Gago kozott tunt ennyire jonak.Remy írta:Volt egy fél szezonja, ahol kb szűk elit volt, aztán kuka. Nekem valami ilyen rémlik tőle.kierkegaard írta: Lassana diarrarol amugy milyen kep maradt meg szamotokra?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. június 12., szerda 23:17
Remy írta:Volt egy fél szezonja, ahol kb szűk elit volt, aztán kuka. Nekem valami ilyen rémlik tőle.kierkegaard írta: Lassana diarrarol amugy milyen kep maradt meg szamotokra?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 22:52
Igen, pontosan ez volt.Remy írta:Volt egy fél szezonja, ahol kb szűk elit volt, aztán kuka. Nekem valami ilyen rémlik tőle.kierkegaard írta: Lassana diarrarol amugy milyen kep maradt meg szamotokra?
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 12., szerda 22:35
Volt egy fél szezonja, ahol kb szűk elit volt, aztán kuka. Nekem valami ilyen rémlik tőle.kierkegaard írta: Lassana diarrarol amugy milyen kep maradt meg szamotokra?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 12., szerda 22:35
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem