Kommentáld a híreket
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Kommentáld a híreket
a bíró amúgy még mindig kezdeményezhet kommunikációt bármelyik játékossal, nem csak a csk-val.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kiállították, nincs már mit fent értetlenkednie, lehet levonulni, a döntést úgy sem másítja meg az sem ha elmagyarázzák neki.babaking írta: Az rendben van, hogy ne támadja le az egész csapat a bírót. De pont a nyitómeccsen volt, a kiállításnál, hogy akit kiállított oda akar menni, csak megkérdezni, hogy miért, vagy mit látott a Var-képernyőn. Ahelyett, hogy elmagyarázná neki most el kell küldenie, és helyette a csapatkapitánynak elmagyarázni.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Erre is van már létező megoldás: ha kapus a CSK akkor van egy kijelölt mezőnyjátékos, aki a nevében eljárhat és egyeztethet a bíróval.Torquemada írta: Ez az egész akkor nehézkes, ha kapus a csk.
Amúgy meg minden eldől a VAR szobában vagy a pálya melletti kis tvnél, úgyhogy okafogyottá válik az egész vergődés. Nem is baj.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az rendben van, hogy ne támadja le az egész csapat a bírót. De pont a nyitómeccsen volt, a kiállításnál, hogy akit kiállított oda akar menni, csak megkérdezni, hogy miért, vagy mit látott a Var-képernyőn. Ahelyett, hogy elmagyarázná neki most el kell küldenie, és helyette a csapatkapitánynak elmagyarázni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
Szerintem működhet hogy leadnak egy nevet a meccs előtt, hogy xy fog a bíróval beszélni a csk helyett mert az a kapuban áll majdTorquemada írta: Ez az egész akkor nehézkes, ha kapus a csk.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én is támogatom ezt a szabályt.
Gyűlölöm, amikor pofázás meg bírózás megy egész meccsen. Szerintem is sokkal jobban festenek eddig a meccsek, ahol nem rohanják le csapatostul a bírókat.
Gyűlölöm, amikor pofázás meg bírózás megy egész meccsen. Szerintem is sokkal jobban festenek eddig a meccsek, ahol nem rohanják le csapatostul a bírókat.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ez az egész akkor nehézkes, ha kapus a csk.
Amúgy meg minden eldől a VAR szobában vagy a pálya melletti kis tvnél, úgyhogy okafogyottá válik az egész vergődés. Nem is baj.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meg esetleg a bíró is tudja normálisabban végezni a munkáját, (ami nem árt..) és nem az van, hogy még innen is kapja az extrém mentális terhet/stresszt. Láttuk, hogy mennyit számít, mikor a barca lerohanta a bírókat.tomi_b írta:Szerintem nem hülyeség. Egyébként meg is látszik, hogy nem rohanják le a sporit és végre gyakorlati jelentősége is van annak ki a csk, nem csak az hogy térfélválasztás vagy kezdőrúgás...babaking írta: Hülye szabály. Szerencsére az EB-n sem tartja be szigorúan minden spori. Lehessen már beszélni (nyilván kulturált hangnemben) a sporival.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Szerintem nem hülyeség. Egyébként meg is látszik, hogy nem rohanják le a sporit és végre gyakorlati jelentősége is van annak ki a csk, nem csak az hogy térfélválasztás vagy kezdőrúgás...babaking írta: Hülye szabály. Szerencsére az EB-n sem tartja be szigorúan minden spori. Lehessen már beszélni (nyilván kulturált hangnemben) a sporival.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Hülye szabály. Szerencsére az EB-n sem tartja be szigorúan minden spori. Lehessen már beszélni (nyilván kulturált hangnemben) a sporival.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mert ez ingyen vanRealVazquez írta:Erre van eszük bazmeg, ezt bezzeg bevezetik, de a gól technológia nem kell. Tebas tényleg elhúzhatna már…Seraf írta: elvileg a ligában is bevezetik, hogy csak a csk reklamálhat mindenki más sárga, szegény barca (és szegény Vini, ha nem lesz csk 16 piros per év )
thereisonly1ronaldo
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Erre van eszük bazmeg, ezt bezzeg bevezetik, de a gól technológia nem kell. Tebas tényleg elhúzhatna már…Seraf írta: elvileg a ligában is bevezetik, hogy csak a csk reklamálhat mindenki más sárga, szegény barca (és szegény Vini, ha nem lesz csk 16 piros per év )
- wZoLee7
Figyeld meg hogy a barcanak majd szabadSeraf írta: elvileg a ligában is bevezetik, hogy csak a csk reklamálhat mindenki más sárga, szegény barca (és szegény Vini, ha nem lesz csk 16 piros per év )
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
elvileg a ligában is bevezetik, hogy csak a csk reklamálhat mindenki más sárga, szegény barca (és szegény Vini, ha nem lesz csk 16 piros per év )
- Pad'em
Bayern elfogadta, hogy Davies ingyen távozhat jövőre. @plettigoal szerint nem tettünk ajánlatot eddig.
Relevo szerint a mai klub meetingen azt csacsogták, hogy Yoro érkezik.
Az argentín tiniről meg elkezdtünk tárgyalni a Riverrel.
Relevo szerint a mai klub meetingen azt csacsogták, hogy Yoro érkezik.
Az argentín tiniről meg elkezdtünk tárgyalni a Riverrel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
MU és a Pool is nyomul Yoroert.
Elvileg mi vagyunk nála a favoritok de kijelentettuk hogy nem fogunk egy licit háborúba bele menni.
Gyorsabb voltam mint a Fab xen
Elvileg mi vagyunk nála a favoritok de kijelentettuk hogy nem fogunk egy licit háborúba bele menni.
Gyorsabb voltam mint a Fab xen
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nehéz dió a rohadt életbe.
Team mendy
Az ember egy genetikai mutáns, sportgépezet. Rohogve rak ki mindenkit, mint a szart. Szerintem egy picit amugy féleszű is, de jonnek vele a bl ek, meg egyebek.
A masik dettó, de védekezésben szarabb, előre jobb.
O faszom, de nehéz. Daviest még rakhatod a posztján kívül legalabb 2 masikba is gond nélkül. Nem lehetne mindkettő? Amolyan marcelo/coentrao párosban?
Ezzel a kp val, korosztállyal, meg támadó trioval bőven van/lesz annyi kreativitás, meg flikk flakk, ami kell előre.
Egyenlőre jobb egy biztonságosabb ember oda Szerintem.
Addig meg hátha talalunk egy új robi carlost valami rioi telepen.
Team mendy
Az ember egy genetikai mutáns, sportgépezet. Rohogve rak ki mindenkit, mint a szart. Szerintem egy picit amugy féleszű is, de jonnek vele a bl ek, meg egyebek.
A masik dettó, de védekezésben szarabb, előre jobb.
O faszom, de nehéz. Daviest még rakhatod a posztján kívül legalabb 2 masikba is gond nélkül. Nem lehetne mindkettő? Amolyan marcelo/coentrao párosban?
Ezzel a kp val, korosztállyal, meg támadó trioval bőven van/lesz annyi kreativitás, meg flikk flakk, ami kell előre.
Egyenlőre jobb egy biztonságosabb ember oda Szerintem.
Addig meg hátha talalunk egy új robi carlost valami rioi telepen.
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Melyik legutolsó kebabosodtol van az info?Realista24 írta: Továbbra is elesek a hírek, hogy KDB akar fele fizuert is, de Madridba jonne, Kroos helyere.
Sehol nem találkoztam vele.
Olyat viszont igen hogy érdeklődünk Romero iránt
Jöjjön Davies, maradjon Mendy, Miguelt meg vegyük meg és adjuk kölcsön.
Miről beszélsz, most volt Pesten.Realista24 írta: Ilyen egal sazvazas, mint Mendy talan sosem volt napok ota 1 ide, 1 oda.