EURO 2024

Archívum

Ki nyeri szerinted az EB-t?

A szavazás 2024. július 15., hétfő 16:28-kor befejeződött.

Anglia
33
37%
Spanyolország
56
63%

Szavazatok száma: 89

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

Re: EURO 2024

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 14., péntek 20:58

Hihetetlen hangulat van Münchenben, a skótok már délben matt részegen nyomják a dudát, mi meg céges buli részeként hozzájuk csapódtunk !

Akármi is lesz, ma száraz torok nem marad :kalapos:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2024. június 14., péntek 20:50

Jó szar ez a megnyitó,még szerencse,hogy a söröm jó hideg. :D

Mintha spotify legpopulárisabb mix szólna a háttérben.

Ennek az eb-nek nincs most himnusza? :vivo:

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 14., péntek 20:48

Jó meccsnezest mindenkinek! Hajrá Toni, Rudi! :mrgreen:
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 14., péntek 20:14

Arpinho írta:
Valaki belinkelné a linket vagy elküldené mégegyszer a kódot, hogy hogyan tudnék csatlakozni a Fantasy EB ligához? Tudom, hogy valahol láttam, de 2 napja keresem már a hozzászólást, de sehol sem találom a linket.
https://gaming.uefa.com/en/eurofantasy/ ... a%C3%BAlCF

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. június 14., péntek 19:35

El Sie7e írta:
halamadrid írta: Sziasztok.
Haverokkal készülünk a fővárosban nagykivetítőn nézni a magyar meccseket. Nem ismerem kellően Budapestet, csupán itteni egyetemista vagyok. Tudnátok ajánlani valamit? Kaja, pia emberi árban + nem kell kiérni 1 órával előtte, hogy normális helyünk legyen stb.
Előre is köszönöm. :agree:
Kopaszi Kert Lidl Fan Zone?
Ez valami új? Mit érdemes tudni róla?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. június 14., péntek 19:18

El Sie7e írta:
Haverokkal készülünk a fővárosban nagykivetítőn nézni a magyar meccseket. Nem ismerem kellően Budapestet, csupán itteni egyetemista vagyok. Tudnátok ajánlani valamit? Kaja, pia emberi árban + nem kell kiérni 1 órával előtte, hogy normális helyünk legyen stb.
Én is ezt akartam írni, holnap kipróbáljuk szerintem ha már itt van a szomszédban :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. június 14., péntek 17:38

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. június 14., péntek 16:03

Sziasztok.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 14., péntek 15:18

Arpinho írta: Párom önkénteskedik Budapesten a Deákon levő EB nagykivetitős közvetitésén, az Autistákért Egyesület (?) standjánál. Hirességek emlitésével kell tájékoztatniuk az embereket a betegségről, köztük Woody Alennel és LIONEL MESSIVEL.
Itt a fórumon párszor megbeszéltük, hogy a tag tuti autista, de én nem tudtam, hogy ez nyilvánvaló és hivatalos. :hmmm:
Messi is rajta van a hirdetőtáblájukon, mondtam neki, hogy lemoshatatlan filccel irja rá hogy "CRISTIANO GOAT SUIIIIIII", de őt sajnos ez a téma egyáltalán nem izgatja :lol: :lol:
Tarsadalmilag igen erzekeny vagy.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 14., péntek 15:06

Arpinho írta: Párom önkénteskedik Budapesten a Deákon levő EB nagykivetitős közvetitésén, az Autistákért Egyesület (?) standjánál. Hirességek emlitésével kell tájékoztatniuk az embereket a betegségről, köztük Woody Alennel és LIONEL MESSIVEL.
Itt a fórumon párszor megbeszéltük, hogy a tag tuti autista, de én nem tudtam, hogy ez nyilvánvaló és hivatalos. :hmmm:
Messi is rajta van a hirdetőtáblájukon, mondtam neki, hogy lemoshatatlan filccel irja rá hogy "CRISTIANO GOAT SUIIIIIII", de őt sajnos ez a téma egyáltalán nem izgatja :lol: :lol:

Valaki belinkelné a linket vagy elküldené mégegyszer a kódot, hogy hogyan tudnék csatlakozni a Fantasy EB ligához? Tudom, hogy valahol láttam, de 2 napja keresem már a hozzászólást, de sehol sem találom a linket.
Pletyka van csak, hogy 8 évesen diagnosztizálták Argentinában Aspergerrel, de semmi hivatalos nem volt erről soha.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 14., péntek 15:05

Minden barszás autista de nem minden autista barszás. Messi a leghíresebb ezért vele promózzák.

:kalapos:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Arpinho
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Arpinho » 2024. június 14., péntek 15:01

Párom önkénteskedik Budapesten a Deákon levő EB nagykivetitős közvetitésén, az Autistákért Egyesület (?) standjánál. Hirességek emlitésével kell tájékoztatniuk az embereket a betegségről, köztük Woody Alennel és LIONEL MESSIVEL.

"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. június 14., péntek 13:07

MVPP írta: https://sport.szekelyhon.ro/tippverseny/

Nem mindenki ért egyet a pontozással, de elég egyszerű használni, sőt ha nagyon-nagyon gizda vagy még nyerni is lehet.
Ha ezt előbb láttam volna, biztos ezen indítom a versenyt.

Azért köszi!

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. június 14., péntek 10:22

https://sport.szekelyhon.ro/tippverseny/

Nem mindenki ért egyet a pontozással, de elég egyszerű használni, sőt ha nagyon-nagyon gizda vagy még nyerni is lehet.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 14., péntek 9:54

El Sie7e írta:
filatáska írta: Barátokkal szeretnénk egy tippjátékot csinálni.
Melyik oldal a legrészletesebb, mit ajánlatok? :)
Tipp.ly
Tipper.io
:)
Tipper.io sajnos mar nincs tobbe. Marad a tipp.ly, ami kicsit rosszabb sztem.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. június 14., péntek 9:50

filatáska írta: Barátokkal szeretnénk egy tippjátékot csinálni.
Tipp.ly
Tipper.io
:)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. június 14., péntek 9:11

Barátokkal szeretnénk egy tippjátékot csinálni.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. június 13., csütörtök 17:26

Ezért megérte órákig frissítgetni meg várni a múltkor...
Most felbasztam magam. :lol:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. június 13., csütörtök 15:58

Most épp van category1 1et enged, category1 redtricted view 4et enged. 200 és 160 euro.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 13., csütörtök 15:41

UEFA jegyeknél rá kell menni, hogy keep és ott kell beírni az adatokat ki megy a jeggyel?

Addig lehet adni-venni?

Vissza: