gyönyörű mondat, remelhetoleg legkésőbb 26ban ugyanezt olvashatjuk majd.Fidesz majdnem megcsinálta, nem gondoltam ennyire közel lehetnek.
Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
géza írta: Mr. szakmaisag Facebook posztjat a Rogan iskola tanarai konnyes szemmel olvashatjak, gyonyorure sikeredett. Van Gyurcsanyozas, van dontetlenezes, van minden, de a kedvencem ez:
Mocskolódott és hazudott, köztisztviselőket vádolt bűncselekményekkel, a szavazóimat sértegette, csak azért, mert azt hitte veszíteni fog. Ebben nem csatlakoztam hozzá, és most sem fogok.Zsenialis.Érdemes rögzíteni: ha ez a DK-s akció, ami a trükközés, a joggal való visszaélés és a csalás határmezsgyéjén mozog, nem történik meg, sok ezer érvénytelen szavazat elkerülhető lett volna ebben a két kerületben, és az eredmény valószínűleg messze nem az lenne, amit most ismerünk. Gyurcsány Ferenc pártjának ezügyben illene a politikai felelősséget világosan vállalnia
Savanyú az a rohadt szőlő.... De kit érdekel ? Bohóc az összes !
Most azon panaszkodik, hogy vékonyabb vonallal lett kihúzva egy olyan jelölt neve, akit nyíltan ő miatta léptettek vissza?
Azon panaszkodik a nem fideszes fideszes, hogy hiányoztak neki a fidesz szavazatai gyakorlatilag?
Aki annyi információval megy el szavazni, hogy azt se tudja ki indul, hiába van kiírva, hogy visszalépett, hiába mondják el neki, mert nem érti meg majd ezek után még a papíron is ki van húzva.... És még így is rászavaz... Akkor ott nincs miről beszélni, feltételezni kell direkt rászavaztak és nem talált jobb jelöltet a visszalépettnél
Fidesz majdnem megcsinálta, nem gondoltam ennyire közel lehetnek.
Azon panaszkodik a nem fideszes fideszes, hogy hiányoztak neki a fidesz szavazatai gyakorlatilag?
Aki annyi információval megy el szavazni, hogy azt se tudja ki indul, hiába van kiírva, hogy visszalépett, hiába mondják el neki, mert nem érti meg majd ezek után még a papíron is ki van húzva.... És még így is rászavaz... Akkor ott nincs miről beszélni, feltételezni kell direkt rászavaztak és nem talált jobb jelöltet a visszalépettnél
Fidesz majdnem megcsinálta, nem gondoltam ennyire közel lehetnek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyilvan 50-el kikapni megkevesbe, akkor ilyenkor mit kellene csinalni ?petiamadridista írta: 50 szavazattal egy ekkora városban nyerni az szerintem nem társadalmi felhatalmazás.
Mr. szakmaisag Facebook posztjat a Rogan iskola tanarai konnyes szemmel olvashatjak, gyonyorure sikeredett. Van Gyurcsanyozas, van dontetlenezes, van minden, de a kedvencem ez:
Mocskolódott és hazudott, köztisztviselőket vádolt bűncselekményekkel, a szavazóimat sértegette, csak azért, mert azt hitte veszíteni fog. Ebben nem csatlakoztam hozzá, és most sem fogok.
Zsenialis.Érdemes rögzíteni: ha ez a DK-s akció, ami a trükközés, a joggal való visszaélés és a csalás határmezsgyéjén mozog, nem történik meg, sok ezer érvénytelen szavazat elkerülhető lett volna ebben a két kerületben, és az eredmény valószínűleg messze nem az lenne, amit most ismerünk. Gyurcsány Ferenc pártjának ezügyben illene a politikai felelősséget világosan vállalnia
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
41 szavazattal kikapni közel 400.000 voks mellett az gyakorlatilag egyenlő a semmivel, gondolom erre utal.kierkegaard írta: Tudom miert mondta. Csak ezzel lehet most trollkodni vele kapcsolatban.;D
Vitezy azt irta fbn, hogy gyakorlatilag dontetlen lett.;D nah takarodj.
-
Köszönjük a magyarázatot, csak trollkodni jöttünk.ferni írta: De azért nem lesz új szavazás, mert valamelyik jelölt azt akarja, ez nem így megy
KariGeri bemondta ezt, hogy legyen mivel lázadnia, ha nem ő jött volna ki győztesnek.
-
Tudom miert mondta. Csak ezzel lehet most trollkodni vele kapcsolatban.;D
De azért nem lesz új szavazás, mert valamelyik jelölt azt akarja, ez nem így megy
KariGeri bemondta ezt, hogy legyen mivel lázadnia, ha nem ő jött volna ki győztesnek.
- BlancoMark
Mondjuk masodjara szerintem siman nyerne Karacsony, azok utan, hogy sok mindenkit megetettek Vitezy kamu fuggetlensegevel es azert mert a teljes Megafon es Fidesz kutatta neki a szavatokat/visszaeleseket.kierkegaard írta: Kivancsi vagyok, hogy karigeri keresere vegul megrendezik e ujra a szavazast
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2024. június 14., péntek 19:50-kor.
-
Kivancsi vagyok, hogy karigeri keresere vegul megrendezik e ujra a szavazast
-
Akkor jöhet az új választás kedves Gergely?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ezt jol elkurta a fidesz biztos vagyok benne, hogy a fideszeseket osszezavarta ez a varialas. Vitezyt kellett volna nyomniuk, vagy Sz.A.-t hamarabb visszaleptetni. Totalis kaosz, ami narancsoseknal folyik. En mondjuk nem banom, lejtmenetben vannak.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
és a legrosszabbul, mi Budapestiek jártunk, még 5 évig tart egymás szivatása, a hiszti stb
közben a város egy helyeben toporog minimális fejlesztéssel...
közben a város egy helyeben toporog minimális fejlesztéssel...
Az eredmények: Az érvénytelen szavazatokból
Grundtner Andrásra 53 érvényes szavazat érkezett,
Karácsony Gergelyre 112 érvényes szavazat érkezett,
Vitézy Dávidra 395 érvényes szavazat érkezett.
Ez azt jelenti, hogy az NVB szerint is Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást, +41 szavazattal.
Grundtner Andrásra 53 érvényes szavazat érkezett,
Karácsony Gergelyre 112 érvényes szavazat érkezett,
Vitézy Dávidra 395 érvényes szavazat érkezett.
Ez azt jelenti, hogy az NVB szerint is Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást, +41 szavazattal.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hogy orulnek odakinn
Ne vasaljuk a szart, karigeri nyert, lapozzunk
Ne vasaljuk a szart, karigeri nyert, lapozzunk
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Geri win
KariGeri nyert hivatalosan 70+ szavazattal.
Klasszikus Gennyes Tus és Redvás Szendvics esete.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Vagy ha előbb lépteti vissza akkor Vitézy nyer, ezt nem lehet így kimatekozni.ferni írta: Ez nem duma, ez történt.
El kell ismerni a Fidesz a tökéletes pillanatban léptette vissza Szentkirályit.