ez aztan a fekete sereg.vazul írta: Van élet az agyhalál után.
https://www.youtube.com/watch?v=k_SSegmUEYk
az orrkarikas / fulbevalos jelenet priceless.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 15., szombat 21:08
ez aztan a fekete sereg.vazul írta: Van élet az agyhalál után.
https://www.youtube.com/watch?v=k_SSegmUEYk
HozzászólásSzerző: vazul » 2024. június 15., szombat 21:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 15., szombat 17:37
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 15., szombat 17:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 15., szombat 16:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 15., szombat 15:53
Ha nem lép vissza, akkor Karácsony behúzza, Vitézy a második, Szentkirályi meg harmadik.'shutterisland írta: ezt a logikat en sem ertem tole, ha nem lep vissza szentkiralyi, akkor velhetoen siman porondon maradt volna karigeri, igy meg az osszes fideszes szavazat vitezy neve mellett csattant, egy tarsashaznyi emberen mulott.
Szerinte ha nyerni akartak volna, akkor a visszalépés után nem kezdenek el Vitézy mellett megafonnal meg Bayer Zsolttal kampányolni, hanem annyit mondanak, hogy mindenki szavazzon saját belátása szerint, bízva abban, hogy a fideszes szavazóknak van annyi eszük, hogy nem Karácsonyra (és nem is Szentkirályira szavaznak). Így viszont, hogy elkezdtek kampányolni, tudhatták, hogy sok Vitézy szavazót el fognak riasztani.zsuninnyo írta:Ja, hiheto teoria. Ha annyira nem akartak volna nyerni, akkor nem leptetik vissza a jeloltjuket. Ha annyira nem akartak volna nyerni, nem szavaznak ra. Ha annyira nem akartak volna nyerni, nem kampanyolnak mellette minden forumon. De ezen kivul tenyleg biztos nem akartak nyerni.BLevi96 írta:
Most hallgattam Puzsért ebbe a témába, szerinte a fidesz soha nem akart nyerni és amikor beálltak Vitézy mögé így őt be fideszesezték, győzött Karácsony és megmaradt a "Gyurcsány-kártyájuk".
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 15., szombat 14:42
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. június 15., szombat 12:38
Tönkremehet valami, ami mindig is roncs volt?miro. írta:Kicsit szegeny belecsavarodott. Mindenben mindent is lat.kierkegaard írta:
Puzsér mostanság megint eléggé feszült lett. Olyan kirohanásai vannak mint régebben. Azt hittem, hogy végre lenyugodott erre megint elszállt.
Olyan erzesem van amikor neha hallgatom,mintha tonkrement volna teljesen.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 15., szombat 12:17
Kicsit szegeny belecsavarodott. Mindenben mindent is lat.kierkegaard írta:Puzsér mostanság megint eléggé feszült lett. Olyan kirohanásai vannak mint régebben. Azt hittem, hogy végre lenyugodott erre megint elszállt.BLevi96 írta:
Most hallgattam Puzsért ebbe a témába, szerinte a fidesz soha nem akart nyerni és amikor beálltak Vitézy mögé így őt be fideszesezték, győzött Karácsony és megmaradt a "Gyurcsány-kártyájuk".
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 15., szombat 9:28
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 15., szombat 9:16
Puzsér mostanság megint eléggé feszült lett. Olyan kirohanásai vannak mint régebben. Azt hittem, hogy végre lenyugodott erre megint elszállt.BLevi96 írta:
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 15., szombat 8:30
Ja, hiheto teoria. Ha annyira nem akartak volna nyerni, akkor nem leptetik vissza a jeloltjuket. Ha annyira nem akartak volna nyerni, nem szavaznak ra. Ha annyira nem akartak volna nyerni, nem kampanyolnak mellette minden forumon. De ezen kivul tenyleg biztos nem akartak nyerni.BLevi96 írta:Most hallgattam Puzsért ebbe a témába, szerinte a fidesz soha nem akart nyerni és amikor beálltak Vitézy mögé így őt be fideszesezték, győzött Karácsony és megmaradt a "Gyurcsány-kártyájuk".kiserik írta: Én mondjuk egy dolgot nem értek: ha Szentkirályi volt a Fidesz jelöltje, Vitézy Fidesz szimpatizáns, Karácsony meg DK-val van koalícióban, tehát (Gyurcsány) Orbán embere, kék fideszes, akkor minek ez a hacacáré?
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 15., szombat 5:22
Most hallgattam Puzsért ebbe a témába, szerinte a fidesz soha nem akart nyerni és amikor beálltak Vitézy mögé így őt be fideszesezték, győzött Karácsony és megmaradt a "Gyurcsány-kártyájuk".kiserik írta: Én mondjuk egy dolgot nem értek: ha Szentkirályi volt a Fidesz jelöltje, Vitézy Fidesz szimpatizáns, Karácsony meg DK-val van koalícióban, tehát (Gyurcsány) Orbán embere, kék fideszes, akkor minek ez a hacacáré?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 15., szombat 0:20
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 14., péntek 22:27
mondjuk sosem volt magasan a lecRealVazquez írta: Ezt jol elkurta a fidesz biztos vagyok benne, hogy a fideszeseket osszezavarta ez a varialas. Vitezyt kellett volna nyomniuk, vagy Sz.A.-t hamarabb visszaleptetni. Totalis kaosz, ami narancsoseknal folyik. En mondjuk nem banom, lejtmenetben vannak.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 14., péntek 20:48
Polgárháború'shutterisland írta:ha egy bp fopolgarmestersegert ekkora haccacaret csinalnak fideszek, akkor mit muvelnenek egy hasonloan szoros orszaggyulesi valasztas utan ?gyönyörű mondat, remelhetoleg legkésőbb 26ban ugyanezt olvashatjuk majd.
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. június 14., péntek 20:48
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 14., péntek 20:46
Persze, mar az elozo orszaggyulesi valasztasok elott kiszerveztek mindent alapitvanyokba.zsuninnyo írta:Azt mar evekkel ezelott megkezdtek, ezen kar aggodni. Mivel valoszinuleg a multkorira (2/3) se szamitottak, ezert kellett behozni kinat ennyire a kepbe, hogy legyen valahonnan penz, mert mar nagyon nincs.rikko írta:
Vagy úgy kiürítik a kasszát, hogy a következő kormány teljesen ki lesz szolgáltatva..
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 14., péntek 20:45
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem