Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
Sztem tiszta a helyzet, valamibol meg kell elni, kell bevetel, plane 2 evre a valasztasokig.
Sztem ezert nem kell köpködni, megvalasztottak, nyert, szoval nem jogtalanul menne ki, mint ahogy itt kirki mindjart beallitotta a nagy hatalmas elvarasaival
Persze fontos, es figyelnie kell, hogy idehaza epitenie kell tovabb a dolgot, nem hogy eltunik a brusszeli partiejszakaban
Sztem ezert nem kell köpködni, megvalasztottak, nyert, szoval nem jogtalanul menne ki, mint ahogy itt kirki mindjart beallitotta a nagy hatalmas elvarasaival
Persze fontos, es figyelnie kell, hogy idehaza epitenie kell tovabb a dolgot, nem hogy eltunik a brusszeli partiejszakaban
thereisonly1ronaldo
Ez is jogos, pont ezért van ilyen fidesztől másolt karácsony-féle irányított szavazás....Sztem nem teheti meg, hogy atbassza a szavazoit, mert fel pillanat alatt kiabrandulnak es elpartolnak tole
Ez sztem nem átbaszás akart lenni, ha ez lett volna a terve az elejétől simán mondhatta volna ezt is hogy kimegy, most is leírt nem egy ilyet miért lenne ez jó.
Ha mostanihoz hasonló munkatempó lesz simán beleférhet 8-10 nap külföldön, van még 2 év, ugyanúgy tudnak beszélni addig is akikkel kell. Ha MP az elmúlt pár nap alapján olyan beszélgetéseket folytatott, hogy szerinte ez így jobb lesz mindenkinek akkor csinálja, hiába nem tetszik ez nekem se teljesen.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem nem teheti meg, hogy atbassza a szavazoit, mert fel pillanat alatt kiabrandulnak es elpartolnak tole, nagyon torekeny dolog ez.
Sztem varjuk ki mi lesz, de hogy a faszi barmit tesz, semmi se jo itt par embernek geci
Sztem varjuk ki mi lesz, de hogy a faszi barmit tesz, semmi se jo itt par embernek geci
thereisonly1ronaldo
"Az EP képviselőség egy hónapban körülbelül 8 napi brüsszeli és strasbourgi kinttartózkodással megoldható (a gyermekeim miatt egyébként sem költöznék Brüsszelbe).;"Caraway írta: Es kiseriknek igaza lett. kisse atbaszta a szavazoit.
Az oreg MPnek bejott az elet:
- eu kepviseloi fizu
- szinglilet
- orszagos milfhadsereg ajuldozik erte
Igazából ez az egyedüli, ami miatt vállalható az egész dolog.
Meg ez is tetszik, lesz műsor...
"Európai parlamenti képviselőként felszólalhatok a Magyar Országgyűlésben, így közvetlenül kérdezhetem azokat, akik egyébként minden módon megpróbálnak kibújni a válaszadás alól. Rendkívül ritka helyzet, hogy a legnagyobb ellenzéki pártnak (30 %-os támogatottság mellett) nincs országgyűlési képviselete. Ezt részben kompenzálná a felszólalási lehetőség, különösen a kampányban. Így bizonyosan nem lehetne elhallgatni, eltagadni a TISZA Párt belpolitikai súlyát.;"
Meg amúgy megint túl van gondolva, nyugodtan mondhatta volna végig, hogy beül az EPbe, fel lehetett volna azt is építeni, szimplán megint változott a dolog, most került egyszerűen olyan helyzetbe, hogy találkozott ezzel, azzal, amazzal és úgy fest meggyőzték, hogy jobb lesz ez így mindenkinek, köztük MP-nek.
Most alakul még ez az egész párt dolog, szerintem ezek jelenleg beleférnek, majd mikor kialakul minden is és meg lesz a fix irány és akkor is ez lesz, na az már cink lesz, de az a baj tényleg mindenki úgy bánik meg beszél a Tiszáról, mintha valami ezer éve pályán lévő párt lenne.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Es kiseriknek igaza lett. kisse atbaszta a szavazoit.
- eu kepviseloi fizu
- szinglilet
- eu kepviseloi fizu
- szinglilet
https://youtu.be/eU2eWHna26I
Így úszhatta meg Gattyán György: a húszmilliárdos adócsalás, amit eltussoltattak NAV-val / Partizán
Így úszhatta meg Gattyán György: a húszmilliárdos adócsalás, amit eltussoltattak NAV-val / Partizán
Érdekes a helyzet.
Jelenleg nem értek azzal egyet, hogy kimenjen viszont eddig bármit csinált működött.
Én jelenleg biztos nem mennék ki a helyében, mert baszhatjuk az Európában ő elismert lesz a Tiszával, ha itthon nem lesz változás, max MP lesz összesorosozva.
Gondolom itt max erőforrásokhoz meg kapcsolatokhoz juthatna kint, hogy legyen itthon miből alkotni.
Vicces, hogy túl kevés az emberük jelenleg
Én fix kiküldeném az EPbe azokat akik azon a listán voltak, fővárosi közgyűlésbe meg mehet a maradék vagy oda októberig nem tudom lehet-e új embereket berakni.
Szóval sztem ez egy fasz ötlet lenne.
Jelenleg nem értek azzal egyet, hogy kimenjen viszont eddig bármit csinált működött.
Én jelenleg biztos nem mennék ki a helyében, mert baszhatjuk az Európában ő elismert lesz a Tiszával, ha itthon nem lesz változás, max MP lesz összesorosozva.
Gondolom itt max erőforrásokhoz meg kapcsolatokhoz juthatna kint, hogy legyen itthon miből alkotni.
Vicces, hogy túl kevés az emberük jelenleg
Én fix kiküldeném az EPbe azokat akik azon a listán voltak, fővárosi közgyűlésbe meg mehet a maradék vagy oda októberig nem tudom lehet-e új embereket berakni.
Szóval sztem ez egy fasz ötlet lenne.
5 evre kell visszamenni es megnezni a momentumot. Jo ellenerv lett igen, mert eddig aki az EU-ra fokuszalt itthon elvesztette a fokuszt. Hiaba az ottani munka, itt a kutyafaszat sem erdekli, felig-meddig jogosan.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gondolom mert választásokig 100%ra mondta folyamat,hogy nem fog beülni. Aztán ezzel az írással meg gondolom el akarja ugy adni hogy a szavazók miatt mégis
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nzooli93 2024. június 17., hétfő 9:42-kor.
- ___Samy___
Mondjuk egy polgarmester, vagy barmilyen jelolt sem hozza elo a programjaban soha, hogy miert ne szavazzanak ra. Szoval ezt a felhaborodast most nem igazan ertem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... 4aWzNjw27l
"Döntsetek Ti! Szavazni a TISZA Párt honlapján tudtok (link kommentben). "
Közben meg csak a mi van mellete részről ír egy regényt. Persze ő nem akar beleszólni a döntésünkbe de nah. Azért szavazz léccci az igenre.
MP komment:
"Sziasztok, sokan kérdezik, hogy mik az ellenérvek. Szerintem egy nyomos ellenérv van, hogy sokan nem szeretnétek, hogy kimenjek, mert láttatok rossz példákat. Talán már az eddigi tevékenységünkkel is bebizonyítottuk, hogy mindent másképp csinálunk, mint sokan mások. Ha kell, napi 24 órát dolgozunk, ha kell esőben, ha kell napsütésben, ha kell a legkisebb faluban, ha kell Brüsszelben, ha kell, egy platós autóról, ha lehet, a köztévében. Én maradok, aki voltam és elfogadom a többség döntését. A képviselőség nem a pénzről és nem is a munka elkerüléséről szól. Pont ellenkezőleg. 20.00 óráig lehet szavazni. Mindenkinek szép napot! Péter"
jó kis ellenérv lett.
"Döntsetek Ti! Szavazni a TISZA Párt honlapján tudtok (link kommentben). "
Közben meg csak a mi van mellete részről ír egy regényt. Persze ő nem akar beleszólni a döntésünkbe de nah. Azért szavazz léccci az igenre.
MP komment:
"Sziasztok, sokan kérdezik, hogy mik az ellenérvek. Szerintem egy nyomos ellenérv van, hogy sokan nem szeretnétek, hogy kimenjek, mert láttatok rossz példákat. Talán már az eddigi tevékenységünkkel is bebizonyítottuk, hogy mindent másképp csinálunk, mint sokan mások. Ha kell, napi 24 órát dolgozunk, ha kell esőben, ha kell napsütésben, ha kell a legkisebb faluban, ha kell Brüsszelben, ha kell, egy platós autóról, ha lehet, a köztévében. Én maradok, aki voltam és elfogadom a többség döntését. A képviselőség nem a pénzről és nem is a munka elkerüléséről szól. Pont ellenkezőleg. 20.00 óráig lehet szavazni. Mindenkinek szép napot! Péter"
jó kis ellenérv lett.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Én megfordítanám a dolgot. A szavazást azok a fiatalok és középkorú emberek miatt nyeri a jelenlegi csürhe, akik inkább a fórumon arcoskodnak. Ahelyett, hogy elhúznák a belüket és szavaznának.Kercsó írta:téma volt a múltkor, hogy a 70+os generáció dönti el a szavazásokat és a fiatalok jövőjét. ennek mindig meg van a gyümölcse. lásd 2/3 vagy brexitvazul írta: Van élet az agyhalál után.
https://www.youtube.com/watch?v=k_SSegmUEYk
a svédországi migráns csávó szépen be van tintázva.
de ez kell a népnek, megmondó emberek, akik szemrebbenés nélkül el tudják mondani a faszságot, és lehet hozzá bólogatni...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
rip szakacs pesta.Közlemény!
Elismerem, hatalmas butaság volt, amit mondtam, sosem szabadott volna, és bárcsak vissza tudnám csinálni, de sajnos ezt már nem tehetem.
Egyáltalán nem mentség, egy TikTok élőben történt, sok baloldali provokáció után, és azonnal bocsánatot kértem.
Utána Facebook bejegyzésben is bocsánatot kértem.
Őszintén sajnálom a történteket, és nem is értem, hogy jött ki ilyen belőlem.
Az intenzív TikTok élőzés rosszat hozott ki belőlem, nem jó a mentális egészségemre.
Ezért most egy jó darabig (talán örökre) visszavonulok a közéleti kommentártól!
Még egyszer Bocsánatot szeretnék kérni Karsai Dánieltől, családjától és minden olyan embertől akiben minősíthetetlen kijelentésem megbotránkozást keltett!
Pont most akartam kirakni ide. en mar csak nevetek ezen, persze belul meg elszornyulkodok. Ilyenkor szegyellem, hogy magyar vagyok. De ezek a csotanyok mikor pusztulnak mar meg, sok-sok ev lesz meg. Mondjunk illuzioink ne legyenek, dk-s, mszp-s oldalon is ugyanez van.vazul írta: Van élet az agyhalál után.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
téma volt a múltkor, hogy a 70+os generáció dönti el a szavazásokat és a fiatalok jövőjét. ennek mindig meg van a gyümölcse. lásd 2/3 vagy brexitvazul írta: Van élet az agyhalál után.
a svédországi migráns csávó szépen be van tintázva.
de ez kell a népnek, megmondó emberek, akik szemrebbenés nélkül el tudják mondani a faszságot, és lehet hozzá bólogatni...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Bayer egy nevetséges bohóc, először még vicces volt. Mára már nagyon nem az... Erőlködések, nagy pofával kikiáltott dolgok.... Fidesznek ez kell, egy udvaribolondBLevi96 írta:"Orbánhoz nem mernek nyulni"vazul írta: Van élet az agyhalál után.
Számomra a legszánalmasabb hogy, soha semmilyen önálló gondolatot nem hallok tőlük, csak amit a szájukba adnak.
Bayer is ahogy probál vicces lenni, a nyuggerek meg tapsolnak hozzá.
Szerencsére hamar kiderült ki volt az a minimum 42 szavazó, akin múlt, hogy Karácsony maradt a főpolgi
Ezeknek tényleg gondot okozhatott az infók feldolgozása és behúzták Szandikára
Ezeknek tényleg gondot okozhatott az infók feldolgozása és behúzták Szandikára
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"Orbánhoz nem mernek nyulni"vazul írta: Van élet az agyhalál után.
Számomra a legszánalmasabb hogy, soha semmilyen önálló gondolatot nem hallok tőlük, csak amit a szájukba adnak.
Bayer is ahogy probál vicces lenni, a nyuggerek meg tapsolnak hozzá.
Az a borzasztó, hogy az orruk előtt hazudnak az emberek pofájába, amikről lehet tudni, hogy nem igaz és ehhez tapsikolnak bakker...
Kajak hol tartunk...
Kajak hol tartunk...
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... beletanul/
Ez is jó, a néni aranyos
szerk: komoly ez a semjénes videó, 26an mennek rossz irányba, na bezzeg mi egyedül a jó felé
Ez is jó, a néni aranyos
szerk: komoly ez a semjénes videó, 26an mennek rossz irányba, na bezzeg mi egyedül a jó felé