Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kierkegaard

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 17., hétfő 15:30

zsuninnyo írta:
Ez nem uti meg az ingerkuszobot, de ha valaki felall es kimegy egy interju kozben, na azert az durva :D
Mindenki a saját szintjén tud rosszalkodni.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 17., hétfő 15:17

ferni írta: https://youtu.be/eU2eWHna26I

Így úszhatta meg Gattyán György: a húszmilliárdos adócsalás, amit eltussoltattak NAV-val / Partizán

:lol:
Ez nem uti meg az ingerkuszobot, de ha valaki felall es kimegy egy interju kozben, na azert az durva :D

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 17., hétfő 15:11

Úgy tudom a Tisza part képviselőinek semmi politikai tapasztalata nincs még. Gondolom az nem árt ha legalább 1 valaki van közöttük aki legalább járt már Brüsszelben.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 17., hétfő 13:31

Morvai példája mutatja, hogy aki akar az EP képviselősége mellett elég tevékeny tud lenni itthon is. Nem féltem mp-t ettől látva az eddigi munkamorálját. Nyilván most kell bizonyítani, hogy a választások után hogy nyomja majd.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 17., hétfő 13:16

hehetheoriginal írta: Sztem tiszta a helyzet, valamibol meg kell elni, kell bevetel, plane 2 evre a valasztasokig.
Sztem ezert nem kell köpködni, megvalasztottak, nyert, szoval nem jogtalanul menne ki, mint ahogy itt kirki mindjart beallitotta a nagy hatalmas elvarasaival :lol:
Persze fontos, es figyelnie kell, hogy idehaza epitenie kell tovabb a dolgot, nem hogy eltunik a brusszeli partiejszakaban :kalapos:
Mi ez a kritika? Akkor élvezd az orbán rendszert!!!!!!!4!!!!4

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 17., hétfő 12:47

Erzesem szerint kicsit le van egyszerusitve a dolog ezzel a 8-10 nappal. Szerintem ezt nem lehet masodallasban csinalni. Plane most nem. Plusz azert lettek megszavazva az emberei, hogy ezt a dolgot ok rendezzek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 17., hétfő 12:45

Én szerintem ezzel a döntéssel feltett mindent 2026ra MP.
Ez egy baszott nehéz politikai döntés volt.

Ne felejtsük el le van rabolva az ország.
Az hogy ez megváltozzon kell az EU is egy kormányváltás után.
Botrány mennyiségű támogatás kell onnan, hogy változás legyen.

Emiatt érthető döntés, de ezzel most nagyon nagyot vállalt újfent.
hanem a part felepitese idehaza.
Ez egyértelmű mindenkinek, MP szerint lehet egyszerre mindkettőt csinálni, mert úgyse ő fog mindent csinálni egyszemélyben.
8-10 nap egy hónapban nem a világvége, tud onnan is telefonálni és egyeztetni, amúgy se ő járt volna mindenhová is.

Majd eldől, hogy túl nagyot harapott-e az almába most.

Zsuzsika néni és Magyar Péter is segítette a győzelemben Jászapáti új polgármesterét | 24.hu

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 17., hétfő 12:40

Ez a partnak jobb, vagy neki? Szerintem a part erdeke az lenne, hogy 1-1.5 ev alatt kitermeljen legalabb 20 potens politikust, amihez tokeletes lehetoseg lenne kikuldeni az EP-be a megszavazott embereket.
Nagyon adom. Max az orszaggyulesben valo felszolalas miatt gondolkodhat el az ember ezen a kerdesen, de egyszeruen most nem ez kell legyen a prioritas, hanem a part felepitese idehaza.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. június 17., hétfő 12:24

ferni írta: Ez oké, de most csak emiatt ne tegye azt, ami szerinte jobb a pártnak?
Ez a partnak jobb, vagy neki? Szerintem a part erdeke az lenne, hogy 1-1.5 ev alatt kitermeljen legalabb 20 potens politikust, amihez tokeletes lehetoseg lenne kikuldeni az EP-be a megszavazott embereket.
ferni írta: Ha szerinte ezzel közelebb kerülünk ahhoz, hogy leváltsuk a fityeszt csinálja, gondolom ő se jó kedvében csinálja ezt, különben nem az ellentetjét mondta volna végig meg szidta volna az egész EPt, persze nem azt mondom, hogy sajnáljuk. :lol:
Ezzel kapcsolatban az a velemenyem, hogy ha megengedjuk neki ezt a fajta viselkedest, akkor csak egy ujabb Orbant nevelunk ki a szavazatainkkal.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 17., hétfő 12:22

kiserik írta:
A csúnya csattanó az lenne, ha választások után köszönné szépen és menne Brüsszelbe a helyét meg mondjuk átvenné Nagy Ervin :mrgreen: :lol:
100 oldallal korábban. Akkor ""született"" az aláírásom. Azért, ha '26-ban Nagy Ervinnek fogják hívni a Tisza miniszterelnök jelöltjét, akkor jöttök egy sörrel és szolidaritásból leszavaztok Toroczkaira. Vakok közt a félszemű... :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 17., hétfő 11:55

Az a baj, ha egyedul akar mindent megoldani, akkor lofasz nrm lesz se kint, se itthon. Inkabb epitse fel teljesen a partjat, utana bohockodjon kint.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 17., hétfő 11:50

50 ezer ember szavazott 11:20ig, 75% az igen állása, hogy menjen ki.
Lesz ideje itthon is tevékenykedni, ~8 nap azért nem a világvége.

Bemutatta a munkabírását, ha szerinte lehetséges egy Fidesz leváltó erőt itthon is felépíteni, miközben az EUban is felépíti a dolgokat, akkor csinálja, nagy vállalás újfent, el kell ismerni. Lehet túl nagy is, majd kiderül.

Gondolom az utóbbival akarja támogatni az előbbit.

Pintérék nagy ötlete: Tartsanak elméleti testnevelésórát ott, ahol nincs elég tornaterem

:mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 17., hétfő 11:45

kierkegaard írta:
___Samy___ írta: Mondjuk egy polgarmester, vagy barmilyen jelolt sem hozza elo a programjaban soha, hogy miert ne szavazzanak ra. Szoval ezt a felhaborodast most nem igazan ertem.
Ez más szitu. Úgy kezdi a mondanivalóját, hogy többet is javasolták neki de döntsetek ti erről. Döntsetek de utána leírom, hogy miért döntsetek az igenre mint a nemre. Szóval döntsetek de azért elmondom, hogy mit válasszatok. Egyértelmű befolyásolás. Ez igazán korrekt úgy lett volna, hogy kihagyja a mi szól mellette dolgot vagy legalább is kiírja hogy mi van ellene.

Nem véletlenül kérdeztek rá többen is, hogy mi az ellene?
Tehat ha en elmondom, hogy esetleg miert szavazzanak ram, akkor az befolyasolas? Tovabbra sem latom ez miert lenne hiba.

Kurva nem orulnek neki, ha kimenne, mert elobb itthon kellene rendet rakni, meg elvegre megbizhatna az embereiben is. Viszont szerintem ez, hogy hallgat es ad masok szavaira, semmivel sem rosszabb, mint azok, akik csak a sajat fejuk utan mennek meg akkor is ha hulyeseg, csak neki legyen igaza.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 17., hétfő 11:39

Marky írta: Ilyenkor orulok, hogy en nem tamogattam a szavazatommal, legalabb nem csesz fel, hogy az elso adando alkalommal nem azt teszi, amivel kampanyolt :lol:
Ez oké, de most csak emiatt ne tegye azt, ami szerinte jobb a pártnak?

Ha szerinte ezzel közelebb kerülünk ahhoz, hogy leváltsuk a fityeszt csinálja, gondolom ő se jó kedvében csinálja ezt, különben nem az ellentetjét mondta volna végig meg szidta volna az egész EPt, persze nem azt mondom, hogy sajnáljuk. :lol:

Lassan már ott tartunk, hogy direkt hazudozik, hogy aztán mást csináljon... :lol:

Rengeteg emberrel beszélt az elmúlt egy hétben, fixen történtek olyan dolgok ami alapján most már ezt látja jónak.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 17., hétfő 11:38

___Samy___ írta: Mondjuk egy polgarmester, vagy barmilyen jelolt sem hozza elo a programjaban soha, hogy miert ne szavazzanak ra. Szoval ezt a felhaborodast most nem igazan ertem.
Ez más szitu. Úgy kezdi a mondanivalóját, hogy többet is javasolták neki de döntsetek ti erről. Döntsetek de utána leírom, hogy miért döntsetek az igenre mint a nemre. Szóval döntsetek de azért elmondom, hogy mit válasszatok. Egyértelmű befolyásolás. Ez igazán korrekt úgy lett volna, hogy kihagyja a mi szól mellette dolgot vagy legalább is kiírja hogy mi van ellene.

Nem véletlenül kérdeztek rá többen is, hogy mi az ellene?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 17., hétfő 11:38

Az uj Partizanos videot latta mar valaki? Meg nem ertem a vegere, de valami brutalis mik mennek a hatterben a nagy koroben.

Felhaborito. Viszont ami meg inkabb az, hogy annak nagyobb visszhangja lesz, hogy MP kiment az ATV-bol, mint ennek, vagy az ilyen fajsulyu hireknek.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. június 17., hétfő 11:20

Ilyenkor orulok, hogy en nem tamogattam a szavazatommal, legalabb nem csesz fel, hogy az elso adando alkalommal nem azt teszi, amivel kampanyolt :lol:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 17., hétfő 11:14

nyomtam egy nemet, ha kamu szavazas akkor az, mindegy
szerintem maradnia kene
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. június 17., hétfő 11:06

p.csabi1 írta:
Caraway írta: Es kiseriknek igaza lett. :) kisse atbaszta a szavazoit. :lol:

Az oreg MPnek bejott az elet:
- eu kepviseloi fizu✅
- szinglilet ✅
- orszagos milfhadsereg ajuldozik erte✅
De miért baszta át? :hmmm:
Nekem az átbaszás az lett volna ha kérdezés nélkül kimegy.
Valamit behazudik aztán csá már ki is ment.
Miért, nem tudja azt írni, hogy 55% szavazott arra, hogy menjen? Közjegyző nem fogja hitelesíteni a végeredményt. :)

Ez egy jó marketing és email-gyűjtő akció, illetve egy ingyenes közvéleménykutatás. A bejegyzésből szerintem jól lejön, hogy ki fog menni, aminek személy szerint egyáltalán nem örülök.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 17., hétfő 11:03

Caraway írta: Es kiseriknek igaza lett. :) kisse atbaszta a szavazoit. :lol:

Az oreg MPnek bejott az elet:
- eu kepviseloi fizu✅
- szinglilet ✅
- orszagos milfhadsereg ajuldozik erte✅
De miért baszta át? :hmmm:
Nekem az átbaszás az lett volna ha kérdezés nélkül kimegy.
Valamit behazudik aztán csá már ki is ment.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Vissza: