Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Politika

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 18., kedd 20:35

Halfkey írta:
El Sie7e írta:

A kérdés inkább az hogy te elolvastad-e. Érvényes szavazatról beszél Szabó Tímea, viszont ez megtévesztő mivel maga a szavazólap érvénytelen, így úgy tűnhet mintha itt egy szavazatot elkönyveltek volna Vizézynek ezen kép alapján amit közzétett. Na ezért gondoltam hogy ez a követőinek megtévesztésére alkalmas, kiragadva kontextusából.

A cikkben valóban le van írva de az ominózus Fb posztban erről nincs szó, hogy egyébként egy érvénytelen szavazólapról rakott ki képet.
Cikk alapján 2 érvényes szavazat=érvénytelen szavazólap. A posztban pedig érvényes szavazat szerepel nem az érvényes szavazólap. #szövegértelmezés
Igen, csak a cikk, pont a poszt miatt (is) született meg. Végül a cikk magyarázza meg a szitut, Tímea csak okoskodik és valóban azt sugallja, hogy Vitézi itt egy szavazatot kaphatott. De lehet én sem tudok szöveget értelmezni.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 18., kedd 20:33

Magyar Péter beül az Európai Parlamentbe, fizetése felét jótékony célokra fogja felajánlani

https://telex.hu/ep-2024/2024/06/18/mag ... bejelentes

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. június 18., kedd 20:21

Halfkey írta:
El Sie7e írta:

A kérdés inkább az hogy te elolvastad-e. Érvényes szavazatról beszél Szabó Tímea, viszont ez megtévesztő mivel maga a szavazólap érvénytelen, így úgy tűnhet mintha itt egy szavazatot elkönyveltek volna Vizézynek ezen kép alapján amit közzétett. Na ezért gondoltam hogy ez a követőinek megtévesztésére alkalmas, kiragadva kontextusából.

A cikkben valóban le van írva de az ominózus Fb posztban erről nincs szó, hogy egyébként egy érvénytelen szavazólapról rakott ki képet.
Cikk alapján 2 érvényes szavazat=érvénytelen szavazólap. A posztban pedig érvényes szavazat szerepel nem az érvényes szavazólap. #szövegértelmezés
Teljesen igazad van és én ezt nem is vitattam. Viszont az hogy a valóság teljes spktrumát nem tárja a szavazói elé, megtéveszti őket. A posztja alapján jogosan gondolhatja az ember hogy a kitett kép egy Vitézynek elkönyvelt szavazatot tartalmaz? Igen. A valóság megegyezik a kép által sugallt eseménnyel? Nem. Nekem csak ez a problémám, hogy szándékosan félrevezető a posztja, ezt ha vitatod akkor viszont nincs miről beszélni.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 18., kedd 20:11

El Sie7e írta:
Halfkey írta:

Nem ismerem ezt a csajt de amúgy elolvastad a cikket vagy csak provokálsz? :D Le van írva, a szavazólap érvénytelen, mert a szavazat Vitézyre érvényes, nem
hazudott és technikailag teljesen pontosan fogalmazott.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 18., kedd 19:47

hogy a francba hizott el ennyire ?
michellin csillagos ettermek es stersszmentes elet? :shifty:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 18., kedd 19:42

Jó vezérünk.... :lol:

https://x.com/vonderburchard/status/1802996887894605874

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. június 18., kedd 15:11

Halfkey írta:
El Sie7e írta:

Akkor szándékosan akarja félrevezetni a szavazóit?
Nem ismerem ezt a csajt de amúgy elolvastad a cikket vagy csak provokálsz? :D Le van írva, a szavazólap érvénytelen, mert a szavazat Vitézyre érvényes, nem

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. június 18., kedd 14:55

Halfkey írta:
El Sie7e írta:

A csaj kifogása szerint nem kellett volna Vitézyre is érvényes szavazatként figyelembe venni azt, amibe egy arcocska van rajzolva és ez is Karácsony szavazata lehetett volna.

Ezért is mondtam, hogy lehet itt elképzeléseket gyártani, de ha van két egymást metsző vonal egy karikában, akkor azt is szavazatnak kell elfogadni - márpedig a kifigurázó arcocskánál van ilyen.

Ez van leírva a jogszabályban, aminek a betartását mégis kifogásolja Szabó. Én inkább az idióta szavazó agyi képességeit kritizálnám, kurva nehéz lehet húzni két egymást metsző vonalat aztán takarodni a szavazófülkéből...

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 18., kedd 12:42

El Sie7e írta:
h3x0r írta:
Tudta o pontosan ertelmezni, ezert vagta le a kep also reszet, amin ott volt a Karacsonyra leadott ervenyes szavazat.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 18., kedd 0:27

https://www.youtube.com/live/lInmgaBgrY4

Ez az MZP... Imádom mennyire egyenes, hiába tud fasz lenni :lol:

Simán kimagyarázza miért jó, hogy mindenkiről elmondja ha meleg :lol:

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. június 17., hétfő 22:58

h3x0r írta:
tomi_b írta:
Nekem ebből inkább az jön le, hogy mit várhatunk egy olyan politikustól, akiről a fenti cikk alapján egyértelműen megállapítható, hogy országgyűlési képviselőként nem tudja értelmezni a vonatkozó jogszabályt...?
Tudta o pontosan ertelmezni, ezert vagta le a kep also reszet, amin ott volt a Karacsonyra leadott ervenyes szavazat.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 17., hétfő 22:33

tomi_b írta:
ferni írta: https://telex.hu/belfold/2024/06/17/erv ... zabo-timea

Vicces miket fogadtak el érvényes jelölésnek szavazatoknál :lol:
Nekem ebből inkább az jön le, hogy mit várhatunk egy olyan politikustól, akiről a fenti cikk alapján egyértelműen megállapítható, hogy országgyűlési képviselőként nem tudja értelmezni a vonatkozó jogszabályt...?

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. június 17., hétfő 21:04

ferni írta: https://telex.hu/belfold/2024/06/17/erv ... zabo-timea

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 17., hétfő 20:25

https://telex.hu/belfold/2024/06/17/erv ... zabo-timea

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. június 17., hétfő 18:13

Caraway írta: Es kiseriknek igaza lett. :) kisse atbaszta a szavazoit. :lol:

Az oreg MPnek bejott az elet:
- eu kepviseloi fizu✅
- szinglilet ✅
- orszagos milfhadsereg ajuldozik erte✅
Nem erzem magam atbaszva. Tudom, hogy mukodik a politika. Erdekek menten, es eros befolyassal. Nem veletlen, hogy erre jart Weber. Szuksege van Magyarra, es az EP csapatnak is szuksege van Peterre. Az itthoni partepitest tavolrol kell megoldania, de menni fog. Nem akart kimenni, ez egyertelmu, de felulrol nagy a nyomas, a Tisza Partot gondolom csak bizonyos alkuk aran veszik be a Neppartba. Csak azert van szavazas, hogy legitim legyen a dontes: kimegy az EP-be, annak ellenere, hogy azt mondta, nem szeretne kimenni. En bizok benne, nincs mar hova hatralni. Ennel szarabb nem lehet, es tovabbra is a Tisza Part a legnagyobb kihivoja a Fidesznek.
:goat:

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 17., hétfő 15:30

zsuninnyo írta:
Ez nem uti meg az ingerkuszobot, de ha valaki felall es kimegy egy interju kozben, na azert az durva :D
Mindenki a saját szintjén tud rosszalkodni.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 17., hétfő 15:17

ferni írta: https://youtu.be/eU2eWHna26I

Így úszhatta meg Gattyán György: a húszmilliárdos adócsalás, amit eltussoltattak NAV-val / Partizán

:lol:
Ez nem uti meg az ingerkuszobot, de ha valaki felall es kimegy egy interju kozben, na azert az durva :D

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 17., hétfő 15:11

Úgy tudom a Tisza part képviselőinek semmi politikai tapasztalata nincs még. Gondolom az nem árt ha legalább 1 valaki van közöttük aki legalább járt már Brüsszelben.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 17., hétfő 13:31

Morvai példája mutatja, hogy aki akar az EP képviselősége mellett elég tevékeny tud lenni itthon is. Nem féltem mp-t ettől látva az eddigi munkamorálját. Nyilván most kell bizonyítani, hogy a választások után hogy nyomja majd.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 17., hétfő 13:16

hehetheoriginal írta: Sztem tiszta a helyzet, valamibol meg kell elni, kell bevetel, plane 2 evre a valasztasokig.
Sztem ezert nem kell köpködni, megvalasztottak, nyert, szoval nem jogtalanul menne ki, mint ahogy itt kirki mindjart beallitotta a nagy hatalmas elvarasaival :lol:
Persze fontos, es figyelnie kell, hogy idehaza epitenie kell tovabb a dolgot, nem hogy eltunik a brusszeli partiejszakaban :kalapos:
Mi ez a kritika? Akkor élvezd az orbán rendszert!!!!!!!4!!!!4

Vissza: