Igen, csak a cikk, pont a poszt miatt (is) született meg. Végül a cikk magyarázza meg a szitut, Tímea csak okoskodik és valóban azt sugallja, hogy Vitézi itt egy szavazatot kaphatott. De lehet én sem tudok szöveget értelmezni.Halfkey írta:Cikk alapján 2 érvényes szavazat=érvénytelen szavazólap. A posztban pedig érvényes szavazat szerepel nem az érvényes szavazólap. #szövegértelmezésEl Sie7e írta:
A kérdés inkább az hogy te elolvastad-e. Érvényes szavazatról beszél Szabó Tímea, viszont ez megtévesztő mivel maga a szavazólap érvénytelen, így úgy tűnhet mintha itt egy szavazatot elkönyveltek volna Vizézynek ezen kép alapján amit közzétett. Na ezért gondoltam hogy ez a követőinek megtévesztésére alkalmas, kiragadva kontextusából.
A cikkben valóban le van írva de az ominózus Fb posztban erről nincs szó, hogy egyébként egy érvénytelen szavazólapról rakott ki képet.
Politika
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Politika
Magyar Péter beül az Európai Parlamentbe, fizetése felét jótékony célokra fogja felajánlani
https://telex.hu/ep-2024/2024/06/18/mag ... bejelentes
https://telex.hu/ep-2024/2024/06/18/mag ... bejelentes
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Teljesen igazad van és én ezt nem is vitattam. Viszont az hogy a valóság teljes spktrumát nem tárja a szavazói elé, megtéveszti őket. A posztja alapján jogosan gondolhatja az ember hogy a kitett kép egy Vitézynek elkönyvelt szavazatot tartalmaz? Igen. A valóság megegyezik a kép által sugallt eseménnyel? Nem. Nekem csak ez a problémám, hogy szándékosan félrevezető a posztja, ezt ha vitatod akkor viszont nincs miről beszélni.Halfkey írta:Cikk alapján 2 érvényes szavazat=érvénytelen szavazólap. A posztban pedig érvényes szavazat szerepel nem az érvényes szavazólap. #szövegértelmezésEl Sie7e írta:
A kérdés inkább az hogy te elolvastad-e. Érvényes szavazatról beszél Szabó Tímea, viszont ez megtévesztő mivel maga a szavazólap érvénytelen, így úgy tűnhet mintha itt egy szavazatot elkönyveltek volna Vizézynek ezen kép alapján amit közzétett. Na ezért gondoltam hogy ez a követőinek megtévesztésére alkalmas, kiragadva kontextusából.
A cikkben valóban le van írva de az ominózus Fb posztban erről nincs szó, hogy egyébként egy érvénytelen szavazólapról rakott ki képet.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Cikk alapján 2 érvényes szavazat=érvénytelen szavazólap. A posztban pedig érvényes szavazat szerepel nem az érvényes szavazólap. #szövegértelmezésEl Sie7e írta:A kérdés inkább az hogy te elolvastad-e. Érvényes szavazatról beszél Szabó Tímea, viszont ez megtévesztő mivel maga a szavazólap érvénytelen, így úgy tűnhet mintha itt egy szavazatot elkönyveltek volna Vizézynek ezen kép alapján amit közzétett. Na ezért gondoltam hogy ez a követőinek megtévesztésére alkalmas, kiragadva kontextusából.Halfkey írta:
Nem ismerem ezt a csajt de amúgy elolvastad a cikket vagy csak provokálsz? Le van írva, a szavazólap érvénytelen, mert a szavazat Vitézyre érvényes, nem
hazudott és technikailag teljesen pontosan fogalmazott.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hogy a francba hizott el ennyire ?
michellin csillagos ettermek es stersszmentes elet?
- El Sie7e
A kérdés inkább az hogy te elolvastad-e. Érvényes szavazatról beszél Szabó Tímea, viszont ez megtévesztő mivel maga a szavazólap érvénytelen, így úgy tűnhet mintha itt egy szavazatot elkönyveltek volna Vizézynek ezen kép alapján amit közzétett. Na ezért gondoltam hogy ez a követőinek megtévesztésére alkalmas, kiragadva kontextusából.Halfkey írta:Nem ismerem ezt a csajt de amúgy elolvastad a cikket vagy csak provokálsz? Le van írva, a szavazólap érvénytelen, mert a szavazat Vitézyre érvényes, nemEl Sie7e írta:
Akkor szándékosan akarja félrevezetni a szavazóit?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
A csaj kifogása szerint nem kellett volna Vitézyre is érvényes szavazatként figyelembe venni azt, amibe egy arcocska van rajzolva és ez is Karácsony szavazata lehetett volna.Halfkey írta:Nem ismerem ezt a csajt de amúgy elolvastad a cikket vagy csak provokálsz? Le van írva, a szavazólap érvénytelen, mert a szavazat Vitézyre érvényes, nemEl Sie7e írta:
Akkor szándékosan akarja félrevezetni a szavazóit?
Ezért is mondtam, hogy lehet itt elképzeléseket gyártani, de ha van két egymást metsző vonal egy karikában, akkor azt is szavazatnak kell elfogadni - márpedig a kifigurázó arcocskánál van ilyen.
Ez van leírva a jogszabályban, aminek a betartását mégis kifogásolja Szabó. Én inkább az idióta szavazó agyi képességeit kritizálnám, kurva nehéz lehet húzni két egymást metsző vonalat aztán takarodni a szavazófülkéből...
Nem ismerem ezt a csajt de amúgy elolvastad a cikket vagy csak provokálsz? Le van írva, a szavazólap érvénytelen, mert a szavazat Vitézyre érvényes, nemEl Sie7e írta:Akkor szándékosan akarja félrevezetni a szavazóit?h3x0r írta:
Tudta o pontosan ertelmezni, ezert vagta le a kep also reszet, amin ott volt a Karacsonyra leadott ervenyes szavazat.
https://www.youtube.com/live/lInmgaBgrY4
Ez az MZP... Imádom mennyire egyenes, hiába tud fasz lenni
Simán kimagyarázza miért jó, hogy mindenkiről elmondja ha meleg
Ez az MZP... Imádom mennyire egyenes, hiába tud fasz lenni
Simán kimagyarázza miért jó, hogy mindenkiről elmondja ha meleg
- El Sie7e
Akkor szándékosan akarja félrevezetni a szavazóit?h3x0r írta:Tudta o pontosan ertelmezni, ezert vagta le a kep also reszet, amin ott volt a Karacsonyra leadott ervenyes szavazat.tomi_b írta:
Nekem ebből inkább az jön le, hogy mit várhatunk egy olyan politikustól, akiről a fenti cikk alapján egyértelműen megállapítható, hogy országgyűlési képviselőként nem tudja értelmezni a vonatkozó jogszabályt...?
- h3x0r
Tudta o pontosan ertelmezni, ezert vagta le a kep also reszet, amin ott volt a Karacsonyra leadott ervenyes szavazat.tomi_b írta:Nekem ebből inkább az jön le, hogy mit várhatunk egy olyan politikustól, akiről a fenti cikk alapján egyértelműen megállapítható, hogy országgyűlési képviselőként nem tudja értelmezni a vonatkozó jogszabályt...?ferni írta: https://telex.hu/belfold/2024/06/17/erv ... zabo-timea
Vicces miket fogadtak el érvényes jelölésnek szavazatoknál
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nekem ebből inkább az jön le, hogy mit várhatunk egy olyan politikustól, akiről a fenti cikk alapján egyértelműen megállapítható, hogy országgyűlési képviselőként nem tudja értelmezni a vonatkozó jogszabályt...?ferni írta: https://telex.hu/belfold/2024/06/17/erv ... zabo-timea
https://telex.hu/belfold/2024/06/17/erv ... zabo-timea
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem erzem magam atbaszva. Tudom, hogy mukodik a politika. Erdekek menten, es eros befolyassal. Nem veletlen, hogy erre jart Weber. Szuksege van Magyarra, es az EP csapatnak is szuksege van Peterre. Az itthoni partepitest tavolrol kell megoldania, de menni fog. Nem akart kimenni, ez egyertelmu, de felulrol nagy a nyomas, a Tisza Partot gondolom csak bizonyos alkuk aran veszik be a Neppartba. Csak azert van szavazas, hogy legitim legyen a dontes: kimegy az EP-be, annak ellenere, hogy azt mondta, nem szeretne kimenni. En bizok benne, nincs mar hova hatralni. Ennel szarabb nem lehet, es tovabbra is a Tisza Part a legnagyobb kihivoja a Fidesznek.Caraway írta: Es kiseriknek igaza lett. kisse atbaszta a szavazoit.
Az oreg MPnek bejott az elet:
- eu kepviseloi fizu
- szinglilet
- orszagos milfhadsereg ajuldozik erte
-
Mindenki a saját szintjén tud rosszalkodni.zsuninnyo írta:
Ez nem uti meg az ingerkuszobot, de ha valaki felall es kimegy egy interju kozben, na azert az durva
Ez nem uti meg az ingerkuszobot, de ha valaki felall es kimegy egy interju kozben, na azert az durvaferni írta: https://youtu.be/eU2eWHna26I
Így úszhatta meg Gattyán György: a húszmilliárdos adócsalás, amit eltussoltattak NAV-val / Partizán
Úgy tudom a Tisza part képviselőinek semmi politikai tapasztalata nincs még. Gondolom az nem árt ha legalább 1 valaki van közöttük aki legalább járt már Brüsszelben.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Morvai példája mutatja, hogy aki akar az EP képviselősége mellett elég tevékeny tud lenni itthon is. Nem féltem mp-t ettől látva az eddigi munkamorálját. Nyilván most kell bizonyítani, hogy a választások után hogy nyomja majd.
-
Mi ez a kritika? Akkor élvezd az orbán rendszert!!!!!!!4!!!!4hehetheoriginal írta: Sztem tiszta a helyzet, valamibol meg kell elni, kell bevetel, plane 2 evre a valasztasokig.
Sztem ezert nem kell köpködni, megvalasztottak, nyert, szoval nem jogtalanul menne ki, mint ahogy itt kirki mindjart beallitotta a nagy hatalmas elvarasaival
Persze fontos, es figyelnie kell, hogy idehaza epitenie kell tovabb a dolgot, nem hogy eltunik a brusszeli partiejszakaban