EURO 2024
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: EURO 2024
Ez a Slyvinho bazdmeg.
Arteta és Xavi elbújhat mögötte olyan szinten teátrális a faszi, szerintem fel is szívott egy fehér csíkot a félidőben.
Arteta és Xavi elbújhat mögötte olyan szinten teátrális a faszi, szerintem fel is szívott egy fehér csíkot a félidőben.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kb. sosem játszott szép focit ez a horvát csapat, annyi hogy eddig eredményesek voltak.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nem csak a csoportkörben, gyakorlatilag a real spanyol bajnoki meccsein is ezt láthatjuk sokszor. Van 3 meccs a csoportban, ótvar focival is lehet találni 1-1 gólt, amivel tovább mehetsz, a kieséses szakaszban meg rátesznek még egy lapáttal és már a csatár hátát is vágja a háló.chronic írta:Albán laci lőtte a gólt.tibi18 írta: Eddig sem értettem a Barca szurkolókat, de most teljesen elvesztett a fonalat! Mire gondolt a költő?
Nagyon gyengék ezek a horvátok is.
Álló foci, betomorülő ellenfél, szokásos nagycsapat-kiscsapat meccs, lassan minden meccs így néz ki a csoportkörben.
Eredményeket akar mindenki, a látvány másodlagos.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Albán laci lőtte a gólt.tibi18 írta: Eddig sem értettem a Barca szurkolókat, de most teljesen elvesztett a fonalat! Mire gondolt a költő?
Nagyon gyengék ezek a horvátok is.
Álló foci, betomorülő ellenfél, szokásos nagycsapat-kiscsapat meccs, lassan minden meccs így néz ki a csoportkörben.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Eddig sem értettem a Barca szurkolókat, de most teljesen elvesztett a fonalat! Mire gondolt a költő?'shutterisland írta:inkabb a mi lacink rugna golt majd 5-kor, mint az alban.RaúlCF írta: horvátok szarban vannak.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az elmúlt évekhez képest is sokkal darabosabb ez a horvát csapat, főleg a védelem.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
inkabb a mi lacink rugna golt majd 5-kor, mint az alban.RaúlCF írta: horvátok szarban vannak.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
horvátok szarban vannak.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nem játszott rosszul. Semmivel sem volt rosszabb meccse, mint a mai felsztárolt csatároknak. Pl. Kane kemény 2 labdaerinteses első felidejet kb 10 perc utan túlszárnyalta. Még mindig nem bír teljesen egy helyben állni és várni a labdát, szóval többször visszajott a KP-ra, ami után viszont a tamadasokra már nem ért vissza. Javulnia kell a csapattarsainak, ha pontosabb labdát kapott, akkor veszélyben volt a Csehek kapuja. A csehek öngoljanal is ő zavarta meg a hátvédet, Jota lesgóljánál is szép volt az a fejes azért.Kercsó írta:igaz.Kerlon írta:
roberto martinez
az tetszik, ahogy Cé kapar és hajt még most is. egyáltalán nincs a csapat terhére, sőt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mendes (a játékosügynök) azért még mindig nagy kópé. most olvasom, hogy a portugál válogatottba behívott 26 játékosból 22 az ő ügyfele. csak 4-en tartoznak máshoz, beleértve CR-t is.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha 6-0-ra nyerünk is jövök gyalázni a magyar focit.Tjacks írta: Apropó, holnap Magyar meccs, kérlek ha 6-0ra is szopunk ki ne gyertek gyalázkodni, peace!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
igaz.Kerlon írta:roberto martinezKercsó írta: nem tudom eldönteni, hogy Bruno Fernandes vagy Bernardo Silva a gyengébb ma...
az tetszik, ahogy Cé kapar és hajt még most is. egyáltalán nincs a csapat terhére, sőt.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Persze,meg ugyis nezheted,hogy egy ongollal tudtak egyenliteni,meg a 90+ba forditani.ateeemadrid írta:Nem is értem, csehek konkrétan egyszer lépték át a félpályát, kicsit pontosabbak a portugálok akkor ez kb. gála.mexes írta:
Hat én másik meccset néztem. Németek mellett az egyetlen nagy csapat amelyik nem állt neki b.zizni és csak egy két szar döntésen mult. Végig jó volt a letamadas/visszatamadas, üres emberek kérték folyamatosan, szar döntéseket hoztak es tultoljak a CR keresest. csehek okosan buszoztak és jól eltalata a pali, mast nem igazan lattam toluk.
Csehorszag ellen.
Passziv labdajaratas,tamadoharmadban tanacstalansag.
Tiszta lovohelyzet keves,igazi ziccer szerintem nulla.
Vitinhanak volt jobb meccse,o sokat ment,elolrol nalam senki nem emelkedett ki.
Kivancsi leszek erre a kozeppalyas letamadasukra egy erosebb csapat ellen,akik ki is akarjak hozni a labdat,ahol sokkal tobb parharcot kell nyerniuk a kozeppalyan.
Az elso korben nalam akik nem egy eb szintet utottek meg,azok a skotok,az ukranok es a magyarok.
Ez a harom nagyon kilogott lefele.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
Így! Abban igaza van RaulCF nek hogy hamarabb jöhetett volna a csere de ezek alapján kóklerezni nem tudom mi értelme van. Ismer szerintem Ő is olyan edzőt aki szereti elhúzni a cseréket,azt 5x BL győztes.....mexes írta:Hat én másik meccset néztem. Németek mellett az egyetlen nagy csapat amelyik nem állt neki b.zizni és csak egy két szar döntésen mult. Végig jó volt a letamadas/visszatamadas, üres emberek kérték folyamatosan, szar döntéseket hoztak es tultoljak a CR keresest. csehek okosan buszoztak és jól eltalata a pali, mast nem igazan lattam toluk.RaúlCF írta: rohadtul nem érdemelték ezt meg. kár a csehekért
Remy nem jön a meccsre, ugye?Tjacks írta: Apropó, holnap Magyar meccs, kérlek ha 6-0ra is szopunk ki ne gyertek gyalázkodni, peace!
-
Apropó, holnap Magyar meccs, kérlek ha 6-0ra is szopunk ki ne gyertek gyalázkodni, peace!
- ateeemadrid
Nem is értem, csehek konkrétan egyszer lépték át a félpályát, kicsit pontosabbak a portugálok akkor ez kb. gála.mexes írta:Hat én másik meccset néztem. Németek mellett az egyetlen nagy csapat amelyik nem állt neki b.zizni és csak egy két szar döntésen mult. Végig jó volt a letamadas/visszatamadas, üres emberek kérték folyamatosan, szar döntéseket hoztak es tultoljak a CR keresest. csehek okosan buszoztak és jól eltalata a pali, mast nem igazan lattam toluk.RaúlCF írta: rohadtul nem érdemelték ezt meg. kár a csehekért
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Első kör alapján a németek voltak ígéretesek az esélyesek közül. Spanyolok is nagyot mentek, de bennük akkor sem látom az extrát.
Nem lesz ez rossz a portugáloknál. Kinyílik a gólcsap, aztán jönnek az eredmények.
Anglia és a franciák voltak nagyon lent.
Nem lesz ez rossz a portugáloknál. Kinyílik a gólcsap, aztán jönnek az eredmények.
Anglia és a franciák voltak nagyon lent.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Hat én másik meccset néztem. Németek mellett az egyetlen nagy csapat amelyik nem állt neki b.zizni és csak egy két szar döntésen mult. Végig jó volt a letamadas/visszatamadas, üres emberek kérték folyamatosan, szar döntéseket hoztak es tultoljak a CR keresest. csehek okosan buszoztak és jól eltalata a pali, mast nem igazan lattam toluk.RaúlCF írta: rohadtul nem érdemelték ezt meg. kár a csehekért
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Igy. Mindenki all es nezi a labdást.Tjacks írta:Névre pöpec a brigád, de az utolsó harmadban szinte csak rossz döntéseket hoztak. Több alkalommal keresték ronaldot amikor simán lőhettek volna és fordítva. Chemistry level 0.miro. írta: Na a kommentator szerint “20 helyzetuk volt”.
Hat ezek szamomra nem lettek favoritok.
Szomorú, kicsi iq
thereisonly1ronaldo