Akkor lesz a szülinapom, szóval nekem biztos végem.csabi* írta:elvileg február 22.én jön az újabb világvége valami viking jóslat szerint (ragnaröck ? )morientes írta:És ez így marad míg világ a világ...
Pár hét és előzni fogunk a tabellán. :Đ
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. december 2., hétfő 18:23
Akkor lesz a szülinapom, szóval nekem biztos végem.csabi* írta:elvileg február 22.én jön az újabb világvége valami viking jóslat szerint (ragnaröck ? )morientes írta:És ez így marad míg világ a világ...
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. december 2., hétfő 18:15
javíts ki ha tévedek, de én úgy vettem észre, hogy a meccsekbe nem túl jól szokott belenyúlni, egész pontosan arra gondolok, hogy ha sz*rban a csapat, akkor nem mindig jól cserél vagy módosít a taktikán.'shutterisland írta:tatához meg annyit, hogy
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 17:50
Akkor majd az El Classico folytatódik a Valhallábaelvileg február 22.én jön az újabb világvége valami viking jóslat szerint (ragnaröck ? ) :D
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 2., hétfő 17:38
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 2., hétfő 17:36
elvileg február 22.én jön az újabb világvége valami viking jóslat szerint (ragnaröck ? )morientes írta:És ez így marad míg világ a világ...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 17:34
Ilyet valamire való platformon még sose olvastam,láttam,max olyat hogy lehet majd egyszer,valamikor....iehet.Vagy nem.De ő a világ 2. 3. legjobb játékosa
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 2., hétfő 17:32
Tényleg adtak volna érte ennyit, de természetesen hallani sem akartunk a dologról. Pedig mekkora lett volna, ha eladjuk, és a pénzből megvesszük Reust.h3x0r írta:A PSG tenyleg adott volna 40-et Pedroert? Vagy csak valamelyik ujsagiro unatkozott?
Az egy hosszú életű pályafutás lenne, úgy érzem.csabi* írta:pato kell nektek.
aztán hehe regelne is át az eb-re
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 2., hétfő 17:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 2., hétfő 17:24
A PSG tenyleg adott volna 40-et Pedroert? Vagy csak valamelyik ujsagiro unatkozott?GT37 írta:Bevételre én sem számítok. Talán ha a PSG megint jelentkezik egy 40 milliós ajánlattal Pedróért....
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 2., hétfő 17:16
Mondjuk Roselléket ismerve nem fogunk negyvenet költeni egy tapasztalt, elit bekkre (Vertonghen? Hummels?), hanem vagy elhozzuk azt a Balanta gyereket 10-ért vagy igazolunk egy szakállas, copfos, izomagyú szlovák bányászgyereket valahonnan, aki Csigrinszkij-féle karriert fog felépíteni nálunk.csababarca írta:Én most a kp-védelem megerősítésére fordítanék, elől nem kellene gondnak lennie, ha ez a két csapatrész megerősödik.
Egy védő 40, Gündogan sem több 35nél szerintem. Ennyiért vettük majdnem Neymart.
Stegen meg aprópénz.
Bevétel nem lesz,mert úgyis ingyen engedünk el mindenkit jóformán.
Ezért tartunk ott, ahol...h3x0r írta:Ennek a jatekosnak a helyet jelenleg Pedro foglalja el.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. december 2., hétfő 17:16
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 2., hétfő 17:09
GT37 írta: Gündogan, Agüero/másik normális csatár, védő, Ter Stegen, esetleg Reina... Ez így sajnos nagyon sok lenne egy nyárra, Gündi és Kun is jó drága lenne, a középhátvéd is...
Ezt mintha már hallottam volna itt párszor... Valaki mástól...csababarca írta:évek óta szajkózom
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 2., hétfő 17:08
Van normalis csataruk, akit ugy hivnak hogy Messi. A problemajuk inkabb az, hogy ha az argentin serules vagy barmi mas miatt (par meccsre) kiesik, akkor nincs kivel potoljak. Megprobaltak azon a poszton Fabregast, de eleg csak megnezni a GT altal belinkelt statisztikat rola.Kerlon írta: Vicces, hogy nincs normális csatárotok, de üdítő látni, hogy közel 3 éve nem jönnek erre rá.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 2., hétfő 17:02
Gündogan, Agüero/másik normális csatár, védő, Ter Stegen, esetleg Reina... Ez így sajnos nagyon sok lenne egy nyárra, Gündi és Kun is jó drága lenne, a középhátvéd is...csababarca írta:Most azért mert megbökött titeket 1 hónapja,nem kell bántani :Đ (nooffens)
Hát igen, egy Agüero jól jönne, évek óta szajkózom,még amikor az Atletibe volt,hogy ide kéne hozni. De inkább leálltunk Ibrával, aki kivételes képességű,de a mi rendszerünkben használhatatlan.
Igen, ez lehetne megoldás, amit felvázoltál, Messi két csatár mögött, mögötte meg 3 kp, amiből Busquets-Ini adott, Xavi helyett meg ősztől valaki. (Gündogan,Koké?)
Bár csatárkérdés,nem is tudom, a Neymar,Messi, Alexis hármasnak egy jól működő Iniesta-Xavi párossal működnie kellene. Csak hát hiányzik a korábbi kapcsolat a két támadó kp-nk között, így pedig nehéz.
Ezt mintha már hallottam volna itt párszor... Valaki mástól...csababarca írta:évek óta szajkózom
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 2., hétfő 16:58
Most azért mert megbökött titeket 1 hónapja,nem kell bántani :Đ (nooffens)Kerlon írta:Sanchez miért lenne normális csatár? Az addig oké, hogy az Udineseben szabadon játszhatott Di Natale mellett, de ő se csatár. Egy Agüero, Benzema féle csatárra gondoltam. Persze olyan, aki a padot is tűrné, de mondjuk egy ilyenre is válthatna a Barca, mert Alba/Alves viszonylag jól támadnak és nem kell túl nagy széljáték a szélsőtámadóktól:
-Xavi-Diver-Iniest
-------Messi
--Csatár-Diver2.0/Sanchez
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 2., hétfő 16:49
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 2., hétfő 16:41
Kerlon írta: Vicces, hogy nincs normális csatárotok, de üdítő látni, hogy közel 3 éve nem jönnek erre rá.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. december 2., hétfő 16:31
Szerintem ezt a Barcánál is nagyon jól tudják. A probléma Messi.Kerlon írta:Vicces, hogy nincs normális csatárotok, de üdítő látni, hogy közel 3 éve nem jönnek erre rá.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 2., hétfő 16:07
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 2., hétfő 15:15
Persze, hogy nincs, ezért nem is értem, miért kell folyamatosan ott játszatni... Nagyjából minden ötödik meccsén, amikor fals kilencesként játszik, meglepően remekül tolja, tavaly például mesterhármast rúgott így a Mallorcának (meg talán adott is mellé egy vagy két gólpasszt), a többi teljes homály, most is eltűnt... De talán lassan rájönnek Barcelonában, hogy értelmetlen dolog betenni oda középre Messi hiányában... Pláne, hogy itt van Neymar is, sokkal inkább ő legyen fals kilences, mint Fabre.Kerlon írta:Nincs benne semmi különleges. Mikor eljött az Arsenalba, akkor is középpályás/csatári mögötti kp volt. Most meg felteszik csatárnak... Főleg, hogy régen még vkp is volt... Játsszál háttal a kapunak, amikor mindig második hullámból érkeztél szembe. Vicces, hogy nincs normális csatárotok, de üdítő látni, hogy közel 3 éve nem jönnek erre rá.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem