EURO 2024
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: EURO 2024
Ilyen a világban nincs, ami itt történik az Eb-n más csapatokkal, mi meg copunk állandóan...
Az 5. Öngól az Eb-n persze ellenünk minden csapat a legjobbját nyújtja.
Az 5. Öngól az Eb-n persze ellenünk minden csapat a legjobbját nyújtja.
Szerintetek a holnapi spa olasz ilyen finomkodos "ugyis tovabbjutottunk" bari meccs lesz?
- realbeckham
Fasza írás, +1. Ez a rész nálam nem ilyen. Nekem ez nem kor függő. Vagy van, vagy nincs. Meredek peldakat tudok hozni, mert ebbe vagyunk benne hetrol hetre, de egy judeban van. Egy crben is volt/van. Messiben sosem volt.dzsi91 írta: Szoboszlaitól ne is várjuk el huszonakárhány évesen.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én teljesen elégedett vagyok a válogatott teljesítményével mert nekünk minden világesemény jutalomjáték. A mi harcunk a selejtezők, ott kell hozni az eredményeket és azt jól abszolváltuk. Viszont ez a szánalmas bírózás egy lófasz semmin ahol igazából orbán volt a balfasz elég elszomorító. Láttunk már bírózni hasonló semmin másokat is de ez a válogatott kurvára nem az a szint ahol az edzőnek ilyen kirohanást kell rendezni egy olyan meccs után amit a németek végig kézben tartottak.
Kurva unalmas már amikor ilyen tükörsima meccsekbe is egy szitu miatt belekell magyarázni, hogy itt micsoda rablás történt mert úgy kevesebb a felelősség.
De a másik oldal is nevetséges, svájc ellen mindenki mondjon le aztán van jó 20 percünk a németek ellen és mindenki hős csak megloptak minket. Néma sportot csinálnék az egész futballból ha lehetne.
A válogatottból meg tényleg hiányzik egy Szalai.Nincs vezér a pályán. Szoboszlaitól ne is várjuk el huszonakárhány évesen.
Kurva unalmas már amikor ilyen tükörsima meccsekbe is egy szitu miatt belekell magyarázni, hogy itt micsoda rablás történt mert úgy kevesebb a felelősség.
De a másik oldal is nevetséges, svájc ellen mindenki mondjon le aztán van jó 20 percünk a németek ellen és mindenki hős csak megloptak minket. Néma sportot csinálnék az egész futballból ha lehetne.
A válogatottból meg tényleg hiányzik egy Szalai.Nincs vezér a pályán. Szoboszlaitól ne is várjuk el huszonakárhány évesen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Horvát+albánba abszolút nincs már benne szerintem a győzelem erre fogadni is mernék (fogok is )'shutterisland írta: okes, akkor utni a skotokat valahogy, es kiszurkolni, hogy az alban-horvat duobol egyik se nyerjen, max x-eljen, es legyen meg legalabb 1 olyan csoportharmadik, aki 1 vagy 2 pontos, vagy egy hulyere vert, nalunk is gyengebb gk-s 3 pontos.
a jo oreg magyar valogatott + matek kombo is back.
Maradt a dán-szlovén-szerb, lengyel-osztrák, cseh-grúz. Simán benne van még hogy 3 ponttal tovább lehet jutni.
Ma megvoltak a helyzetek, skótok ellen stabilabb kell lenni hátul és meglehet.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://telex.hu/zacc/2024/06/19/magyar ... ok-futball
Nem szurkoltatok rendesen, ez volt a baj!!
Nem szurkoltatok rendesen, ez volt a baj!!
- L.Miki
Én is onnan gyüttem vérem.p.csabi1 írta:Szabolcsba nem bele állni!L.Miki írta:
Hagyjad, Szabolcsi Tyukodrol most gyakornok az MTVA-nál
Rossi nagyon komoly kritikával illette a játékvezetőket az interjúban..m
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csak ésszel fiúk.p.csabi1 írta:Szabolcsba nem bele állni!L.Miki írta:
Hagyjad, Szabolcsi Tyukodrol most gyakornok az MTVA-nál
Egyébként ha jól emlékszem Miki is hazai
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Szabolcsba nem bele állni!L.Miki írta:Hagyjad, Szabolcsi Tyukodrol most gyakornok az MTVA-nálNika91127 írta: Mi ez a riporter? Ennyire nem tud magyar vagy nem magyar és ennyire jól tud?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- L.Miki
Hagyjad, Szabolcsi Tyukodrol most gyakornok az MTVA-nálNika91127 írta: Mi ez a riporter? Ennyire nem tud magyar vagy nem magyar és ennyire jól tud?
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Mi ez a riporter? Ennyire nem tud magyar vagy nem magyar és ennyire jól tud?
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Kevesebb meki, kevesebb telekom, tobb foci kene Szobi…Egyebkent a tavalyi sok makunkat kapjuk most vissza az elettol, van ilyen. Skotokat verni kell
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Semmi gond nem volt ezzel a maival.
Ennyi van sajnos a ket csapat kozott.
Kar az elso meccsert..
Ennyi van sajnos a ket csapat kozott.
Kar az elso meccsert..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- BlancoMark
Ja amugy erdekes megnezni mit csinalt Bolla es Szoboszlai az elso golnal amikor Gundi leutkozte Orbant. Ez a hozzaallasbeli problema amit itt emlegetunk. Nem mutogatni kell hanem odalepni, boven lett volna ra lehetoseg ha sipszoig mennek. Ez a rohadt bosszanto nem a vereseg egy nemet csapattol.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2024. június 19., szerda 20:15-kor.
Orbán is nagyon gyengén játszik Svájc ellen is a harmadik gólt ő hozta össze most meg felesik.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- RealMadridFanatic
A mai vallalhato volt, kis szerencse is kell a focihoz, ma nem jott.
Egy dolog hianyzik nekem, a hit, vagy magabiztossag, vagy nevezzuk, ahogy akarjuk, de nem erzem az aurat a csapat korul. Erre olvastam Szalai hianyat itt, lehet ez is, sokat tud adni egy "karizmatikus vezer", de egy embertol nem lehet csodat varni, elvileg mindenki profi, ilyen szinten meg szamomra elvaras a barkivel felveszem a versenyt mentalitas.
Ettol fuggetlenul nem tudok haragudni senkire, orulok, hogy ujabb vilagesemenyen mutathatja meg magat Magyarorszag.
Egy dolog hianyzik nekem, a hit, vagy magabiztossag, vagy nevezzuk, ahogy akarjuk, de nem erzem az aurat a csapat korul. Erre olvastam Szalai hianyat itt, lehet ez is, sokat tud adni egy "karizmatikus vezer", de egy embertol nem lehet csodat varni, elvileg mindenki profi, ilyen szinten meg szamomra elvaras a barkivel felveszem a versenyt mentalitas.
Ettol fuggetlenul nem tudok haragudni senkire, orulok, hogy ujabb vilagesemenyen mutathatja meg magat Magyarorszag.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- realbeckham
Nekem is szalai ugrott be. No nem az öltözői beszéde, mert az már a ló túloldala, hanem volt a gyerekben egy virtussag mindig is. Feltuzelte a csalatot, motivalt a pályán sokszor.
Nem szeretnem domit bántani, de a gyerek a szaros reklamokba is beledadog faarcal a sugogepbe kb. Az egyutt sikerul meg hasonló szövegei a telekomnal szamomra megmosolyogtató inkabb. Total aura nelkuli semleges gyerek a pályán. Ezek a lotyogesek, meg a nyugdijas kroos is gyorsabban forog. A hozzáállás a gond. Nem a tehetség. Mentalitás van a béka segge alatt.
Hátvédek komédia. Nagy Ádi óvodás alkata. A supersub emberunk futni képtelen mém. Stb..stb... Hajdu b t is lassan a mentő fogja elvinni. Nem fér bele. "Csak a gól hiányzott" nagy szart. Rengeteg gond van a 2 meccs alatt. Rossit elovennem azert a poziciokert, felallasert meg mindenert.
Most lehet matekozni,. meg várni a szerencsét.
Amugy meg remyt is ki kéne tenni ilyenkor. Lehet az is gond.
Nem szeretnem domit bántani, de a gyerek a szaros reklamokba is beledadog faarcal a sugogepbe kb. Az egyutt sikerul meg hasonló szövegei a telekomnal szamomra megmosolyogtató inkabb. Total aura nelkuli semleges gyerek a pályán. Ezek a lotyogesek, meg a nyugdijas kroos is gyorsabban forog. A hozzáállás a gond. Nem a tehetség. Mentalitás van a béka segge alatt.
Hátvédek komédia. Nagy Ádi óvodás alkata. A supersub emberunk futni képtelen mém. Stb..stb... Hajdu b t is lassan a mentő fogja elvinni. Nem fér bele. "Csak a gól hiányzott" nagy szart. Rengeteg gond van a 2 meccs alatt. Rossit elovennem azert a poziciokert, felallasert meg mindenert.
Most lehet matekozni,. meg várni a szerencsét.
Amugy meg remyt is ki kéne tenni ilyenkor. Lehet az is gond.
- L.Miki
Teljesen egyetértek! Sokan nem ültek fel a szobo hypvonatra, viszont hogy mindentanyakábakellvarrni vonatra igen. Teljesen más szerepe van most jelenleg, és én láttam cseleket is tőle, láttam kényszerítőt is, csak akinek leadta a labdát közben ő beindult már nem kapta vissza, és ez többször is ugyanígy megtörtént. Itt csapatszinten nem vagyunk most meggyőzőek, Svájc ellen nagy arccal mentünk ki, itt jók voltunk egy darabig, de kezeljük helyén, azért nagy csoda lett volna, ha megverjük ezt a német válogatottat...istimester írta: Szoboszlai jelenleg teljesen más pozícióban játszik mint a selejtezők során, szvsz ez ugyanolyan faszság Rossi részéről, mint amikor 6-ba próbálgatta. Én sem ültem fel a hype vonatra, de láttam az első válogatott meccsén és nem érzem túl fairnek ezeket az üres nem hajt, nem alkat puffogtatásokat, meg azt, hogy szinte egx emberen verik le a az EB vereségeket. Orbán összeesik, Gula bazdmeg kirugja a terdevel a sajat kezeből, de ők gondolom pozitiv értékeléseket fognak kapni.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szoboszlai jelenleg teljesen más pozícióban játszik mint a selejtezők során, szvsz ez ugyanolyan faszság Rossi részéről, mint amikor 6-ba próbálgatta. Én sem ültem fel a hype vonatra, de láttam az első válogatott meccsén és nem érzem túl fairnek ezeket az üres nem hajt, nem alkat puffogtatásokat, meg azt, hogy szinte egx emberen verik le a az EB vereségeket. Orbán összeesik, Gula bazdmeg kirugja a terdevel a sajat kezeből, de ők gondolom pozitiv értékeléseket fognak kapni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De te miről beszélsz?Peti765 írta: Én azt sem látom, hogy hogyan fogjuk megverni Skóciát ezzel a mentalitással.
Megint megy a magyarázkodás, hogy így a svájci meccs meg a nem tudom mi.
Ez fentről büdösodik,szokták mondani.
Semmi különöset nem csináltak csak volt szív lélek az utóbb pár évben,ez most hiányzott legutóbb még jobban.
Ez még a 85-86 os magyar válogatottó lis messze van pedig azokat is savazták rendesen .
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots