nagyon jo eletkepek a nepszinhazasokkierkegaard írta: Rohadt jó volt.
Nem politika de ajánlom a népszinház tv yt csatornát. Ott utcai interjúk vannak. Az is zseni.
Politika
Re: Politika
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Rohadt jó volt.
Nem politika de ajánlom a népszinház tv yt csatornát. Ott utcai interjúk vannak. Az is zseni.
A Szondi utca egy kulonos helySierra írta:Nagyon király ez a csatorna, megnéztem most az összes videót.ferni írta: Petőfi Sándor az Egyenes Beszédben...
Nagyon király ez a csatorna, megnéztem most az összes videót.ferni írta: Petőfi Sándor az Egyenes Beszédben...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ferni írta: Diósdon az idősotthonban fordított a volt Echo TV-s, aki először még kikapott 5 szavazattal
Az indoklás szerint az idősek otthonában dőlt el Diósd sorsa: első körben érvénytelenítették az ottani szavazatokat, mert nem a bizottság tagja segíthetett az ott lakó szavazóknak, hanem a gondozók. Ezeket a szavazatokat számolták újra érvényes szavazatokként, és a 32 – korábban érvénytelen – szavazat így változott:
Dizseri András: 29 szavazat,
Spéth Géza: 3 szavazat,
érvénytelen: 3 szavazat.
Az idősek otthona már csak ilyen, 2018-ban én voltam a mozgóurna szállító egy szabolcsi településen, természetesen a bizottsági tagokból csak a fideszes delegáltak jöttek velem, valamilyen okból kifolyólag sem a jobbikos sem az mszp-s delegált nem jött, már akkor nem értettem ezt
Margit néni kérdezi a segítő bizottsági tagtóll:
-aranyoskám melyik a Gyurcsány Feri?
-Ez itt, ide tessék ikszelni! - Mutatja a delegált, természetesen Orbán Viktorra.
Margit néni pedig abban a hitben hogy Gyurcsányra szavazott, beikszelte Orbán Viktort. És ez így ment mindenkinél aki olyan állapotban volt, hogy könnyen átlehet palizni. Természetesen egyébként jelentettem az esetet a jegyzőnèl de gyorsan elhallgatattak.
Diósdon az idősotthonban fordított a volt Echo TV-s, aki először még kikapott 5 szavazattal
Az indoklás szerint az idősek otthonában dőlt el Diósd sorsa: első körben érvénytelenítették az ottani szavazatokat, mert nem a bizottság tagja segíthetett az ott lakó szavazóknak, hanem a gondozók. Ezeket a szavazatokat számolták újra érvényes szavazatokként, és a 32 – korábban érvénytelen – szavazat így változott:
https://444.hu/2024/06/20/480-milliot-k ... MTZieXRlcw
keveslem. sokkal tobb kozpenzt kene elegetni erre a fertore
keveslem. sokkal tobb kozpenzt kene elegetni erre a fertore
valamelyik univerzumban:
varga judit pletykalt csak volnert meg nem figyelmeztettek
eljen a fidesz, micsoda orszagot faragtak
eljen a fidesz, micsoda orszagot faragtak
valamelyik univerzumban:
de az tokmas ha a fidesz telepiti be a vendegmunkasokat, az jo. bar nem tudom hogy errol esik e szo az m1en, van egy tippem...Dupla D írta:Azért én nem ezt tapasztalom, pedig itt lakok. Rengeteg a turista az igaz. Coldplay koncerten én is voltam vasárnap. Nem meglepő módon szerintem az emberek fele külföldi volt. Azért amikor válogatott meccs van az Arénában sem hallasz angolul sokakat megszólalni.Anthony írta:
A minap voltunk Pesten a Coldplay koncerten (Puskás stadion nagyon tetszett, jövök majd meccsre ha kapok jegyet), és azért kicsit meglepődtünk hogy a belvárosban sok helyen már nem tudsz magyarul egy kávét sem kérni. Az Aréna Plázában is mindenhol angolul szóltak hozzám.
Azért kíváncsi lennék mit szól ehhez a Vezérünk. (szerintem kurvára fogalma sincs ezekről a jelenségekről)
Ami engem jobban zavar, hogy tele van már a város ázsiai ételfutárokkal, akiknek egy részük még angolul se beszél. Így kissé nehéz elmagyarázni nekik, ha rossz helyre vitték a kaját.
valamelyik univerzumban:
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért én nem ezt tapasztalom, pedig itt lakok. Rengeteg a turista az igaz. Coldplay koncerten én is voltam vasárnap. Nem meglepő módon szerintem az emberek fele külföldi volt. Azért amikor válogatott meccs van az Arénában sem hallasz angolul sokakat megszólalni.Anthony írta:A minap voltunk Pesten a Coldplay koncerten (Puskás stadion nagyon tetszett, jövök majd meccsre ha kapok jegyet), és azért kicsit meglepődtünk hogy a belvárosban sok helyen már nem tudsz magyarul egy kávét sem kérni. Az Aréna Plázában is mindenhol angolul szóltak hozzám.
Azért kíváncsi lennék mit szól ehhez a Vezérünk. (szerintem kurvára fogalma sincs ezekről a jelenségekről)
Ami engem jobban zavar, hogy tele van már a város ázsiai ételfutárokkal, akiknek egy részük még angolul se beszél. Így kissé nehéz elmagyarázni nekik, ha rossz helyre vitték a kaját.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szerintem o pontosan tudja.Anthony írta:A minap voltunk Pesten a Coldplay koncerten (Puskás stadion nagyon tetszett, jövök majd meccsre ha kapok jegyet), és azért kicsit meglepődtünk hogy a belvárosban sok helyen már nem tudsz magyarul egy kávét sem kérni. Az Aréna Plázában is mindenhol angolul szóltak hozzám.
A szavazoi nagyreszenek viszont fogalma sincs.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A minap voltunk Pesten a Coldplay koncerten (Puskás stadion nagyon tetszett, jövök majd meccsre ha kapok jegyet), és azért kicsit meglepődtünk hogy a belvárosban sok helyen már nem tudsz magyarul egy kávét sem kérni. Az Aréna Plázában is mindenhol angolul szóltak hozzám.
Ha azzal vádolod hogy megtévesztő a poszt az teljesen jogos.
Ha azzal vádolod hogy hazudik az viszont nem jogos.
És bár elsősorban a szó szerinti hazugságra gondolok, másodsorban arra is, hogy lehet azon lovagolni hogy azt kifogásolja hogy Vitézy+1 vagy azt hogy Karácsony -1 (ugye utóbbi lett volna a ‘teljes igazság’), de az eredményre ugyanaz a hatása mind a kettőnek.
Ha azzal vádolod hogy hazudik az viszont nem jogos.
És bár elsősorban a szó szerinti hazugságra gondolok, másodsorban arra is, hogy lehet azon lovagolni hogy azt kifogásolja hogy Vitézy+1 vagy azt hogy Karácsony -1 (ugye utóbbi lett volna a ‘teljes igazság’), de az eredményre ugyanaz a hatása mind a kettőnek.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen, csak a cikk, pont a poszt miatt (is) született meg. Végül a cikk magyarázza meg a szitut, Tímea csak okoskodik és valóban azt sugallja, hogy Vitézi itt egy szavazatot kaphatott. De lehet én sem tudok szöveget értelmezni.Halfkey írta:Cikk alapján 2 érvényes szavazat=érvénytelen szavazólap. A posztban pedig érvényes szavazat szerepel nem az érvényes szavazólap. #szövegértelmezésEl Sie7e írta:
A kérdés inkább az hogy te elolvastad-e. Érvényes szavazatról beszél Szabó Tímea, viszont ez megtévesztő mivel maga a szavazólap érvénytelen, így úgy tűnhet mintha itt egy szavazatot elkönyveltek volna Vizézynek ezen kép alapján amit közzétett. Na ezért gondoltam hogy ez a követőinek megtévesztésére alkalmas, kiragadva kontextusából.
A cikkben valóban le van írva de az ominózus Fb posztban erről nincs szó, hogy egyébként egy érvénytelen szavazólapról rakott ki képet.
Magyar Péter beül az Európai Parlamentbe, fizetése felét jótékony célokra fogja felajánlani
https://telex.hu/ep-2024/2024/06/18/mag ... bejelentes
https://telex.hu/ep-2024/2024/06/18/mag ... bejelentes
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Teljesen igazad van és én ezt nem is vitattam. Viszont az hogy a valóság teljes spktrumát nem tárja a szavazói elé, megtéveszti őket. A posztja alapján jogosan gondolhatja az ember hogy a kitett kép egy Vitézynek elkönyvelt szavazatot tartalmaz? Igen. A valóság megegyezik a kép által sugallt eseménnyel? Nem. Nekem csak ez a problémám, hogy szándékosan félrevezető a posztja, ezt ha vitatod akkor viszont nincs miről beszélni.Halfkey írta:Cikk alapján 2 érvényes szavazat=érvénytelen szavazólap. A posztban pedig érvényes szavazat szerepel nem az érvényes szavazólap. #szövegértelmezésEl Sie7e írta:
A kérdés inkább az hogy te elolvastad-e. Érvényes szavazatról beszél Szabó Tímea, viszont ez megtévesztő mivel maga a szavazólap érvénytelen, így úgy tűnhet mintha itt egy szavazatot elkönyveltek volna Vizézynek ezen kép alapján amit közzétett. Na ezért gondoltam hogy ez a követőinek megtévesztésére alkalmas, kiragadva kontextusából.
A cikkben valóban le van írva de az ominózus Fb posztban erről nincs szó, hogy egyébként egy érvénytelen szavazólapról rakott ki képet.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Cikk alapján 2 érvényes szavazat=érvénytelen szavazólap. A posztban pedig érvényes szavazat szerepel nem az érvényes szavazólap. #szövegértelmezésEl Sie7e írta:A kérdés inkább az hogy te elolvastad-e. Érvényes szavazatról beszél Szabó Tímea, viszont ez megtévesztő mivel maga a szavazólap érvénytelen, így úgy tűnhet mintha itt egy szavazatot elkönyveltek volna Vizézynek ezen kép alapján amit közzétett. Na ezért gondoltam hogy ez a követőinek megtévesztésére alkalmas, kiragadva kontextusából.Halfkey írta:
Nem ismerem ezt a csajt de amúgy elolvastad a cikket vagy csak provokálsz? Le van írva, a szavazólap érvénytelen, mert a szavazat Vitézyre érvényes, nem
hazudott és technikailag teljesen pontosan fogalmazott.