Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 3., kedd 8:49

Realista24 írta:Pár hete még azt mondta, hogy semmiképpen nem akar eligazolni :lol: :lol:
Amúgy, díjaznám ha lelépne...ő az egyike azoknak a játékosoknak, akire azt mondom, hogy utálom.
Most, hogy mondod... :lol: Bár ez nem egy PP-s hír, szóval akár még igaz is lehet. :lol:

Én bírom Pedrót a kezdetektől fogva, de szerintem kevés ide. Szerencsére amikor Messi egészséges, akkor lehet orrba-szájba nyomatni az Alexis-Messi-Neymar hármast, de ha sérült, mint most, akkor Pedróra is több szerep hárul... Valahogy nem az igazi a srác már egy ideje, és ezt ő is tudja szerintem.

Deulofeuval talán lehetne is pótolni... Bár ki tudja, talán még igazolnánk is egy támadót, ha távozna Pedrito.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 3., kedd 8:46

Pedro nem zárja ki, hogy távozzon, akár már a télen is, elvileg több angol klubtól is van ajánlata. :hmmm:
Pár hete még azt mondta, hogy semmiképpen nem akar eligazolni :lol: :lol:
Amúgy, díjaznám ha lelépne...ő az egyike azoknak a játékosoknak, akire azt mondom, hogy utálom.

Carlo meg, epic win :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 3., kedd 8:41

Két érdekesség:
- Montoya maradni szeretne, legalábbis ez az elsődleges opció, ennek ellenére az ügynöke ezen a héten Milánóba utazik, hogy meghallgassa az Inter ajánlatát.
- Pedro nem zárja ki, hogy távozzon, akár már a télen is, elvileg több angol klubtól is van ajánlata. :hmmm:

Ja, és Deulofeut választották a 2012-2013-as szezon legjobb játékosának a spanyol másodosztályban. :)
Marci77 írta:Már most is az. :D több kedvence játszik a Realban mint a Barcában :lol: :D
Matekból csillagos egyes, kolléga. :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 2., hétfő 23:38

Egyébként csak, hogy hozzászóljak kicsit a témához. Szerintem ez egy ilyen év lesz... Most nagy a sansz (lehet, hogy ez kicsit vicces lesz, de szerintem így van...) arra, hogy az AtMa akár bajnok is lehet, ha kizùg idő előtt a BL-ből és csak a bajnoksággal foglalkozik. Nekünk is sok rá a sanszunk (sőt), de eltosztuk a rajtot... A barcánál kiütött az amit évek óta sokan szerintem tudunk, hogy a barca borzasztóan függ az argentintól aki ki tudja, hogy rendbe jön vagy sem... A másik pedig, hogy nyáron be kell nekik is vásárolni, ha nem akarnak lemaradni, de ez akkor lesz érdekes, ha idén nem jönnek a kupák ami most még érdekesen hangzik, de megtörténhet...

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 2., hétfő 23:25

Géci írta:Meg akkor már GT is madridista lenne ugyebár, és unatkoznál... :mrgreen:
Már most is az. :D több kedvence játszik a Realban mint a Barcában :lol: :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 2., hétfő 23:11

Meg akkor már GT is madridista lenne ugyebár, és unatkoznál... :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 2., hétfő 23:05

R.M.C.F írta:Shutterisland:

Lehet, hogy már korábban is kérdeztem,mert már elég régóta meg szerettem volna Tőled kérdezni azt, hogy szerinted történhet bármi is a barcával amit Te nem pozitivan élnél meg? Értem alatta,hogy ha pl kiesnének a ligából,akkor is olyasfélét várnék tőled,hogy....hááát,igazából ez egy jó dolog,mert ....meg azért is rendben lesz ez mert.......
Nem kötekedek,csak érdekel.

:hmmm:
keresem mindenben a pozitívumot (és általában meg is találom) viszont többször is volt már, mikor lehangolt voltam, vagy reménytelen.
csak azt az örömöt nem adom meg a hatereknek, hogy ide beírjak, mikor olyanom van. :mrgreen:

a kardomba addig biztosan nem fogok dőlni, amíg nem jön egy pocsék év, amikor a bl-ben sem leszünk ott a végén (mondjuk a top 4-ben) és se bajnokok, se kupagyőztesek nem leszünk.
hiszen ezt tartom "normálisnak", hogy topcsapat vagyunk, az egyik a néhány közül, nem azt, ahogy azokban az években kiemelkedett a csapat.
ronaldinho óta vagyok barcás...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 2., hétfő 22:44

Barcat egy jó két évre legalább.
Az elég kevés lenne.....legalább 10.re.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 2., hétfő 22:07

na hát ez így jó összeszedetlen írás volt :D
De már nem tudom szerkeszteni.
Szóval: Szerintem a Barcan már egy edző nem tud segíteni.
Ide teljes keretátalakítás kell.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 2., hétfő 22:00

hát.
igazából még hosszú a szezon simán bajnok lehet a Barca, meg vezetik is a Ligát, van esély a BLre is, mert hát van.
Meg mindenre van minden :D
Tavaly is megnyerték a bajnokságot (jó mondjuk.. azért abban szerintem a Madrid is benne volt ha értitek, de mindegy hagyjuk).

De egyébként meg még is úgy gondolom, hogy itt a Pep-féle gerinc az kezd kiégni. (Ez a Iniesta - Xavi -Alves - Messi )
Hasonlóan mint anno a galaktikus Madridnál, csak ott kb egyik hónapról a másikra történt, itt meg valamivel lassabb ez a folyamat.
Szal nekem az a véleményem, hogy ezek a játékosok már nem fogják elérni azt a szintet amit mondjuk két és fél, 3 éve képviseltek..
Aztán meg majd meglátjuk, de én most azt mondom, hogy a Real Madridak frissebb kerete van, le kéne nyomnia a Barcat egy jó két évre legalább.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 2., hétfő 21:52

Shutterisland:

Lehet, hogy már korábban is kérdeztem,mert már elég régóta meg szerettem volna Tőled kérdezni azt, hogy szerinted történhet bármi is a barcával amit Te nem pozitivan élnél meg? Értem alatta,hogy ha pl kiesnének a ligából,akkor is olyasfélét várnék tőled,hogy....hááát,igazából ez egy jó dolog,mert ....meg azért is rendben lesz ez mert.......
Nem kötekedek,csak érdekel.

:hmmm:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 2., hétfő 18:28

azért volt párszor, mikor jól meccselt, mostanában meg sokat nem tud kihozni abból, ha a pad gabarrónnal, traoréval vagy robertoval van feltöltve.
viszont valóban nem tartozik eddig az erényei közé.

szerintem egyértelmű, hogy hagyni kell tovább dolgozni.

picit lebutítanám.
felismerte, hogy szükség van a letámadásra, hogy szükség van a direktebb játékra, hogy szükség van a rotációra, és azt, hogy a messi függőséget orvosolni kell.

1. nyomokban láthatjuk, de sajnos mint már írtam korábban, nehézkes a xavi-iniesta duóval napjainkban aktív letámadást folytatni.

2. a direktebb játékkal az a gond, hogy több a labdavesztés, és ez egy "normális" csapatnál nem lenne gond, de amikor a barcelona csak a félpályán is labdát veszít, már görcsbe rándul a gyomrunk, annyira szétkontrázható a védelem.
szóval az irányvonal jó, de kell egy megbízhatóbb hátsó alakzat, és az 1-es pontban említett letámadás jobb hatékonysága ahhoz, hogy a direktebb játék működjön.

3. a rotáció egyértelmű, jól forgatta a csapatot (emlékezhetünk rá, hogy 1-1 fordulóban mindig még a keretből is kimaradt valaki, pique, pedro vagy cesc akár) csak közbeszólt ez a sérülés hullám, most kényszerből kell összerakni a csapatot, mert szinte konkrétan nincs padunk.

4. ez pedig egy olyan dolog, hogy nem 2-3 hónap alatt alakult ki, hanem évek alatt, így megszűnni sem fog csak úgy, nem beszélve arról, hogy ez minden csapatra igaz.
mármint hogy függ a legjobbjától, főleg, ha az a világ legjobbja. (kedvetekért a második legjobb a szőrszálhasogatás elkerülése végett.)
bár azért itt is volt egy kis fordulat alexis jó formája és neymar jó beszállója miatt, de talán ennél a pontnál lesz a legnehezebb dolga.

azt mondom, idő kell neki, ha marad szegény tito, vagy rourát nevezik ki (vagy egy la masia-s arcot, mint például enrique) akkor sem lennénk előrébb.

El Flaco
Tiszteletbeli Szerkesztő
Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF

HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. december 2., hétfő 18:23

csabi* írta:
morientes írta:És ez így marad míg világ a világ...
elvileg február 22.én jön az újabb világvége valami viking jóslat szerint (ragnaröck ? ) :D
Akkor lesz a szülinapom, szóval nekem biztos végem. :mrgreen:

Pár hét és előzni fogunk a tabellán. :Đ B-)
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. december 2., hétfő 18:15

'shutterisland írta:tatához meg annyit, hogy
javíts ki ha tévedek, de én úgy vettem észre, hogy a meccsekbe nem túl jól szokott belenyúlni, egész pontosan arra gondolok, hogy ha sz*rban a csapat, akkor nem mindig jól cserél vagy módosít a taktikán.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 17:50

elvileg február 22.én jön az újabb világvége valami viking jóslat szerint (ragnaröck ? ) :D
Akkor majd az El Classico folytatódik a Valhallába :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 2., hétfő 17:38

azért szerintem kissé ti is meg lennétek lőve, ha ronaldo fél éve küszködne sérülésekkel, konkrétan ennek tetejébe ki is dőlne 2 hónapra.

igen, a galatát és a valladolidot is lesimáztátok, bale nagyszerűen helyt áll eddig, de ha jönnének keményebb meccsek, főleg idegenben, titeket is megviselne a hiánya.
azért nem egyszer és nem kétszer húzta ki a csapatot a szarból az elmúlt 2 szezonban, sorsdöntő vagy nehéz meccseken akár.

a barcára visszatérve, komoly középcsatárnak (lewa,falcao,stb) nem látnám igazán értelmét, persze azért bizakodva várnám.
messi mikor hadra fogható, középen van, nagy ritkán 1-1 meccs erejéig ki van rakva szélre, mint taktikai húzás (pl clasicó) de nem jellemző azért annyira.
egy henke 2.0 elférne mondjuk.

tatához meg annyit, hogy ő bizony felismerte, hogy szükség lesz az aktívabb letámadásra és direktebb támadójátékra, illetve azt is észre vette, hogy messi függőség van, és hogy ez ellen tenni kell, sőt, a rotáció sem volt rossz, amíg ment.
simán lehet látni a keze nyomát.
DE vannak akadályok, nagyon nehéz egy ilyen kialakult játékrendszerbe belenyúlkálni, a xavi-iniesta duó már nem igazán alkalmas fizikailag arra, hogy széthajtsa az ellenfelet letámadáskor, vagy akár a példátlan sérüléshullám.

a véleményem az, hogy hagyni kell dolgozni, bízom benne.

érdekesség egyébként még, de elvileg a vendég mezünkben (sárga-piros csíkos) eddig 4 meccsen 3 döntetlen és 1 vereség a mérleg, elég rossz kabala. :)

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 2., hétfő 17:36

morientes írta:És ez így marad míg világ a világ...
elvileg február 22.én jön az újabb világvége valami viking jóslat szerint (ragnaröck ? ) :D
Kép

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 17:34

De ő a világ 2. 3. legjobb játékosa
Ilyet valamire való platformon még sose olvastam,láttam,max olyat hogy lehet majd egyszer,valamikor....iehet.Vagy nem.
Ez a görcsös-ha nem fehér,akkor fekete-hozzáállás kissé erőltetett.Az igazság az hogy a dolog inkább árnyaltabb.A barcaban is,mint mindenhol,vannak unszinpatikus(Buszkecc),kevésbé szimpatikus(Messi,Neymar),meg mondhatni szimpatikus (Puyol),fazonok.Lehet a barcat nem szeretni....én se vagyok oda értük...DE:Bármilyen hülyén hangzik,ha a barca hirtelen valami futurikus világba megszűnne létezni,akkor a Real Madrid létezése is okafogyottá válna.
Nekünk ők a legnagyobb ellenfél.(És nem ellenség,nekem nem).És ez így marad míg világ a világ...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 2., hétfő 17:32

h3x0r írta:A PSG tenyleg adott volna 40-et Pedroert? Vagy csak valamelyik ujsagiro unatkozott?
Tényleg adtak volna érte ennyit, de természetesen hallani sem akartunk a dologról. Pedig mekkora lett volna, ha eladjuk, és a pénzből megvesszük Reust. :D
csabi* írta:pato kell nektek.
aztán hehe regelne is át az eb-re :mrgreen:
Az egy hosszú életű pályafutás lenne, úgy érzem. :mrgreen:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 2., hétfő 17:25

pato kell nektek.
aztán hehe regelne is át az eb-re :mrgreen:
Kép

Vissza: