Kommentáld a híreket
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Kommentáld a híreket
Calafiorin sokat dob, hogy mindenkinek ez a Maldini-Nesta-Cannavaro 2000-es évek olasz védelme vibeja van tőle.
Yoro meg hát... már kiveséztétek hogy néz ki.
Döntsön az, hogy ki a jobb vagy kiben látunk többet a jövőre nézve, nem szépségverseny, ahogy szerencsére Modric vagy Bale esetében sem ezt néztük.
Yoro meg hát... már kiveséztétek hogy néz ki.
Döntsön az, hogy ki a jobb vagy kiben látunk többet a jövőre nézve, nem szépségverseny, ahogy szerencsére Modric vagy Bale esetében sem ezt néztük.
Ha ennyire akarjuk, mások is akarják yorot, olyan szar biztos nem lehet. Egy kicsit lehetne gyorsabb mondjuk, de bízom a vezetőségben, meg azért az sosem rossz, ha egy játékos kevesebb pénzért is inkább minket választ. (mondjuk ez egy kicsit mindig marketing is, nem látjuk a pontos számokat)
Amúgy calafiori kapcsán kicsit jobban figyeltem én is a spanyol meccsen, és azt kell mondanom, hogy szerintem nagyon jó a gyerek. Nem a fizikai adottsagai, hanem fejben nagyon jó, érti a játékot, jól helyezkedik, jó a passzjateka. Ha a juve elviszi, jól fog vele járni.
Jó lesz nekünk a francia is, de szerintem teljesen jogosan kapták fel az olaszt is, komoly védő lesz belőle.
Amúgy calafiori kapcsán kicsit jobban figyeltem én is a spanyol meccsen, és azt kell mondanom, hogy szerintem nagyon jó a gyerek. Nem a fizikai adottsagai, hanem fejben nagyon jó, érti a játékot, jól helyezkedik, jó a passzjateka. Ha a juve elviszi, jól fog vele járni.
Jó lesz nekünk a francia is, de szerintem teljesen jogosan kapták fel az olaszt is, komoly védő lesz belőle.
Szepen alakul a Niggalacticos.realbeckham írta: Varane vibe, 18 éves és tanulhat turelmesen ezt en is így látom, néger. Úgyhogy yoro.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak YT videokat lattam mindkettorol , meg egy szem olasz meccset az ebn felszemmel, telefont nyomkodva.
Így okoskodom, szoval kb lofasz de.
Padme irta vanate t. Hasonlo erzeseim voltak a látottak alapján. Az alkata, agilitasa, ahogy racsuszik az emberre anélkül, hogy szabálytalanul akasztaná. Egyet kivéve. Varane az alakatahoz képest természetellenesen robbanékony volt. Hasonlot sem lattam soha. Yoro lomhabbb nekem. Meg az a kurva bajusz. Ezzel a fejjel, mint valami régi new orleansi utca zenész. Csak ennyi negativ, amugy extranak tűnik.
Varane vibe, 18 éves és tanulhat turelmesen ezt en is így látom, néger. Úgyhogy yoro.
Így okoskodom, szoval kb lofasz de.
Padme irta vanate t. Hasonlo erzeseim voltak a látottak alapján. Az alkata, agilitasa, ahogy racsuszik az emberre anélkül, hogy szabálytalanul akasztaná. Egyet kivéve. Varane az alakatahoz képest természetellenesen robbanékony volt. Hasonlot sem lattam soha. Yoro lomhabbb nekem. Meg az a kurva bajusz. Ezzel a fejjel, mint valami régi new orleansi utca zenész. Csak ennyi negativ, amugy extranak tűnik.
Varane vibe, 18 éves és tanulhat turelmesen ezt en is így látom, néger. Úgyhogy yoro.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én is az olaszt preferálom, de csak mert Nestat látom bele, és elfogult vagyok. néztem pár bajnokit, amikor a nagyok ellen játszott a Bologna, ez összesen 3 meccs nincs, de azért neki is össze lehet vágni ilyen highlight videót, mint Yoronakporonty írta: Az inkább az érdekes, hogy itt az emberek most nagyon szeretnék Calafiorit, de fogadok egyik se ült le az elmúlt évben megnézni mondjuk 3 Bologna meccset, és a hype meg Youtube videók alapján szeretnék itt látni.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Az olasz 22 éves, neki kemény játékpercek kellenek már folyamat.
Yoro 18, őt még lehet alakítgatni, tanulhat bőven.
Ha azonnali kezdő KH kéne az olaszt hoznám, de jelenleg nem azt keresünk.
Yoro 18, őt még lehet alakítgatni, tanulhat bőven.
Ha azonnali kezdő KH kéne az olaszt hoznám, de jelenleg nem azt keresünk.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Te már dörzsölöd a tenyered az új avatar miatt
- Pad'em
Nem lehet mindenki vallejoi férfiszépségAnthony írta:Elég csöves kinézete van ennek a Yoronak, öngól ide vagy oda az EB-n, gondoljuk át az olaszt inkábbPad'em írta:
Pont arról van szó, hogy nem akarunk 60-at fizetni. Le fogja tornászni a bajszos gyerek az árát, jövőre lejár a szerződése, csak ide akar jönni. Meg lesz ez 30-40 körül.
Az olasz nem tudom kicsoda és, hogy hogy jött egyáltalán szóba, egy jó albán meccs miatt? A Bologna meccsek nézettségéről poronty véleményét osztom.
Yoro gyerek nekem viszont elég Varaneos:
https://x.com/Ligue1_ENG/status/1804923 ... A3-GQ&s=19
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Elég csöves kinézete van ennek a Yoronak, öngól ide vagy oda az EB-n, gondoljuk át az olaszt inkábbPad'em írta:Pont arról van szó, hogy nem akarunk 60-at fizetni. Le fogja tornászni a bajszos gyerek az árát, jövőre lejár a szerződése, csak ide akar jönni. Meg lesz ez 30-40 körül.BLevi96 írta: 60-ból 2x kijönne az olasz gyerek akit mondtatok, Calafiori.
Én nem vagyok Leny ellen, de kezd túl sok lenni a francia a csapatba és értem hogy most ott az egyik legjobb az utánpótlás, de körbe nézhetnének francia-brazilon kívül máshol is.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ha behelyetesítjük Yorot és Lillet, akkor ugyanugy igaz lesz rá is.poronty írta: Az inkább az érdekes, hogy itt az emberek most nagyon szeretnék Calafiorit, de fogadok egyik se ült le az elmúlt évben megnézni mondjuk 3 Bologna meccset, és a hype meg Youtube videók alapján szeretnék itt látni.
Amikor Bellingham szóba került velünk, sokan huzták a szájukat mert angol, azért mert olasz nem kell egyből elitélni, de tény hogy nem igazán hagyják el a hazájukat.ToniKroos írta: 30 a kivásárlási ára vagy honnan tudod, hogy annyiért elengednek egy 22 éves játékost? Amúgy meg mondj egy olasz játékost aki hazáján kívül tudott nagyot alkotni. A franciából már tényleg sok lesz, de Mendy már nem sokáig lesz itt szerintem.
Én egyiket se láttam játszani, nagy részt csak Real meccseket nézek, elméleti szinten emlitettem Calafiorit, Yorot már biztosra mondják, az olaszról pedig hírek se voltak.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Az inkább az érdekes, hogy itt az emberek most nagyon szeretnék Calafiorit, de fogadok egyik se ült le az elmúlt évben megnézni mondjuk 3 Bologna meccset, és a hype meg Youtube videók alapján szeretnék itt látni.
Ha Mendy megy 3 db francia játékosunk lesz, az meg nem kifejezetten sok, Yoro meg úgyse a kezdőbe jönne. Volt itt olyan, hogy egyszerre 5(?) brazil volt és senki nem húzta a száját, hogy hoznánk még. Amíg jó az öltözői hangulat, és a teljesítménnyel sincs probléma, és jönnek az eredmények, addig teljes mindegy hány darab francia játékosunk van.A franciából már tényleg sok lesz, de Mendy már nem sokáig lesz itt szerintem.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
30 a kivásárlási ára vagy honnan tudod, hogy annyiért elengednek egy 22 éves játékost? Amúgy meg mondj egy olasz játékost aki hazáján kívül tudott nagyot alkotni. A franciából már tényleg sok lesz, de Mendy már nem sokáig lesz itt szerintem.BLevi96 írta: 60-ból 2x kijönne az olasz gyerek akit mondtatok, Calafiori.
Én nem vagyok Leny ellen, de kezd túl sok lenni a francia a csapatba és értem hogy most ott az egyik legjobb az utánpótlás, de körbe nézhetnének francia-brazilon kívül máshol is.
- flori
Calafat matrica van rajta, nekem ez elég is. Jónak is tűnik.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
40 millio nem keves penz egy Lille szintu csapatnal, nem engedhetik meg hogy jovore ingyen elmenjen.
Nekünk jelenleg Yoro jobban kell, mint klárifári.
https://youtu.be/_hQv--MS2K4
Óriási a potenciál a gyerekben és rajta még bőven lehet formálni pozitív irányban.
Nézzétek meg a videót, képzeljetek oda eggyel keményebb fizikumot.
Itt akár játszani, ezt nem szabad kihagyni.
https://youtu.be/_hQv--MS2K4
Óriási a potenciál a gyerekben és rajta még bőven lehet formálni pozitív irányban.
Nézzétek meg a videót, képzeljetek oda eggyel keményebb fizikumot.
Itt akár játszani, ezt nem szabad kihagyni.
- Pad'em
Pont arról van szó, hogy nem akarunk 60-at fizetni. Le fogja tornászni a bajszos gyerek az árát, jövőre lejár a szerződése, csak ide akar jönni. Meg lesz ez 30-40 körül.BLevi96 írta: 60-ból 2x kijönne az olasz gyerek akit mondtatok, Calafiori.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
60-ból 2x kijönne az olasz gyerek akit mondtatok, Calafiori.
- Pad'em
The only thing stopping the Leny Yoro deal is €20m. Lille want €60m while Real Madrid believe €40m is an appropriate amount. @relevo @Rodra10_97
Na igen, az nagyon szép kombi lesz, Fede meg a csk szalagferni írta: Valverdét várom már, jól fog rajta mutatni pár év múlva
Valverdét várom már, jól fog rajta mutatni pár év múlva