Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 24., hétfő 18:50

poronty írta: BREAKING: Real Madrid are now negotiating with River Plate to sign Franco Mastantuono for €25M. The signing is very close. @jfelixdiaz

Elvileg 45 millás kivásárlási ára van. Ez a Diaz szerintem elég szar source, de, ha igaz, akkor a Solari-Calafat kettősnek jár a pacsi.
Megint egy hiányos képességű argentin? :coffee:

Ja es fassag sztem mogit elengedni, meg mindig az egyetlen centerunk :lol:
thereisonly1ronaldo

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. június 24., hétfő 18:40

BREAKING: Real Madrid are now negotiating with River Plate to sign Franco Mastantuono for €25M. The signing is very close. @jfelixdiaz

Elvileg 45 millás kivásárlási ára van. Ez a Diaz szerintem elég szar source, de, ha igaz, akkor a Solari-Calafat kettősnek jár a pacsi.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 24., hétfő 17:28

Egy Joselut cserélünk le egy Mbappe-Endrick kombóra és ha összejön akkor egy Nachot Yoro-ra. Fiatalítunk és erősítünk egyszerre nem csillagászati összegekért. Nálam ha már ez így marad akkor is 9/10. Kroos szituáció az amivel meg semmit nem lehet kezdeni, hozni értelmetlen oda játékost mert sok a kp-s. Szeretjük/szerettük Nachot is és Joselut is, de azért senki nem fog panaszkodni az upgrade után gondolom

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 24., hétfő 17:27

MorataMartin írta:
Senki nem kötött bele senkibe, vagy semmibe:) Csupán aggódom, hogy hátul vékonyak leszünk és sajnálom a veteránok távozását.
De akkor mi történik?
Lesz még hogy nem nyerünk BLt meg ilyenek.

A mostani évben majd ki kell találni mi lesz az új irány a játék képével.

Én azt látom, hogy a 2025/26os szezonra kéne eljutni egy olyan szintű domináns csapathoz, akik ha felmennek megtosznak mindent és mindenkit is.

Eddig ez nagyon jól alakul, van egy évünk kitalálni a dolgokat és végleg befejezni a generációváltást 2025 nyarán.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. június 24., hétfő 16:55

MorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszak :/ Oké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még
az első 3 távozását én is sajnálom, Kroos még a kezdőbe is beférne
Nacho és Joselu is hasznos csere lenne még 1 évig biztos
Lucas és Modric hosszabítása csak a klubbon múlik, ők maradnak szerintem

pech, hogy pont a fent említettek szerződése jár le, akik azért nem koloncok
bár azokat tavaly nyáron okosan kiszórtuk :D

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. június 24., hétfő 16:30

MorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszak :/ Oké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még és attól félek maximum Yoro jön még hátra. Hátul kezdünk vékonynak lenni és "tűnik" el a rutin a csapatból. Alabával és Bellinhgam egy darabig nem lehet majd számolni.
Senki nem kötött bele senkibe, vagy semmibe:) Csupán aggódom, hogy hátul vékonyak leszünk és sajnálom a veteránok távozását.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 24., hétfő 16:08

MorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszak :/ Oké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még és attól félek maximum Yoro jön még hátra. Hátul kezdünk vékonynak lenni és "tűnik" el a rutin a csapatból. Alabával és Bellinhgam egy darabig nem lehet majd számolni.
Még nincs is nyitva. De ja már kutyaszar.Eeb-n szereplő ember még nem írt alá, pedig már rég arról vannak hírek, hogy Lucas és Modric is megkapja a szerződést, ingyen jön egy Mbappé mellé a következő brazil sztár Endrick és felpörgött a Yoro üzlet is mindez úgy, hogy nincs is átigazolási ablak és eb+copa is fut párhuzamosan. Soha semmi nem lesz elég jó. Ki kéne még a hírekbe, hogy csak ok legyen a nyarunk?

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 24., hétfő 15:48

dzsi91 írta:
Következő szezonunk úgyis kuka a fekete csíkos nullkupázós hazai mezünk miatt.
De most lesz egy tininindzsánk, akivel megtörjük ezt az átkot :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 24., hétfő 15:42

Következő szezonunk úgyis kuka a fekete csíkos nullkupázós hazai mezünk miatt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2024. június 24., hétfő 15:41

Jó dolgunkban már nem tudjuk mibe kössünk bele.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 24., hétfő 15:37

Ilyen ez a generációváltás :kalapos:

Másoknál ilyenkor 4-5 év full homály, mi meg BLeket nyerünk :lol:
Átigazolási időszakon aggódunk, azt most igazoltuk le talán a világ legjobb támadóját... :lol:

Néha azt érzem túlságosan is jó dolgunk van, azt ilyenkor vicces ezeket olvasni :lol:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. június 24., hétfő 15:18

Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszak :/ Oké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még és attól félek maximum Yoro jön még hátra. Hátul kezdünk vékonynak lenni és "tűnik" el a rutin a csapatból. Alabával és Bellinhgam egy darabig nem lehet majd számolni.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. június 24., hétfő 13:39

Úgy tűnik Joselu is megy az arabokhoz.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 24., hétfő 10:33

Calafiorin sokat dob, hogy mindenkinek ez a Maldini-Nesta-Cannavaro 2000-es évek olasz védelme vibeja van tőle.
Yoro meg hát... már kiveséztétek hogy néz ki.

Döntsön az, hogy ki a jobb vagy kiben látunk többet a jövőre nézve, nem szépségverseny, ahogy szerencsére Modric vagy Bale esetében sem ezt néztük.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. június 24., hétfő 10:17

Ha ennyire akarjuk, mások is akarják yorot, olyan szar biztos nem lehet. Egy kicsit lehetne gyorsabb mondjuk, de bízom a vezetőségben, meg azért az sosem rossz, ha egy játékos kevesebb pénzért is inkább minket választ. (mondjuk ez egy kicsit mindig marketing is, nem látjuk a pontos számokat)

Amúgy calafiori kapcsán kicsit jobban figyeltem én is a spanyol meccsen, és azt kell mondanom, hogy szerintem nagyon jó a gyerek. Nem a fizikai adottsagai, hanem fejben nagyon jó, érti a játékot, jól helyezkedik, jó a passzjateka. Ha a juve elviszi, jól fog vele járni.
Jó lesz nekünk a francia is, de szerintem teljesen jogosan kapták fel az olaszt is, komoly védő lesz belőle.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 24., hétfő 8:04

realbeckham írta: Varane vibe, 18 éves és tanulhat turelmesen ezt en is így látom, néger. Úgyhogy yoro.
Szepen alakul a Niggalacticos. :kalapos:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 24., hétfő 1:01

Csak YT videokat lattam mindkettorol :mrgreen: , meg egy szem olasz meccset az ebn felszemmel, telefont nyomkodva.
Így okoskodom, szoval kb lofasz de.

Padme irta vanate t. Hasonlo erzeseim voltak a látottak alapján. Az alkata, agilitasa, ahogy racsuszik az emberre anélkül, hogy szabálytalanul akasztaná. Egyet kivéve. Varane az alakatahoz képest természetellenesen robbanékony volt. Hasonlot sem lattam soha. Yoro lomhabbb nekem. Meg az a kurva bajusz. Ezzel a fejjel, mint valami régi new orleansi utca zenész. Csak ennyi negativ, amugy extranak tűnik.

Varane vibe, 18 éves és tanulhat turelmesen ezt en is így látom, néger. Úgyhogy yoro.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 23., vasárnap 22:47

poronty írta: Az inkább az érdekes, hogy itt az emberek most nagyon szeretnék Calafiorit, de fogadok egyik se ült le az elmúlt évben megnézni mondjuk 3 Bologna meccset, és a hype meg Youtube videók alapján szeretnék itt látni.
én is az olaszt preferálom, de csak mert Nestat látom bele, és elfogult vagyok. néztem pár bajnokit, amikor a nagyok ellen játszott a Bologna, ez összesen 3 meccs nincs, de azért neki is össze lehet vágni ilyen highlight videót, mint Yoronak
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 23., vasárnap 21:43

Az olasz 22 éves, neki kemény játékpercek kellenek már folyamat.
Yoro 18, őt még lehet alakítgatni, tanulhat bőven.

Ha azonnali kezdő KH kéne az olaszt hoznám, de jelenleg nem azt keresünk.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. június 23., vasárnap 21:40

Te már dörzsölöd a tenyered az új avatar miatt :lol:

Vissza: