Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Veszettül egylábas, nem gyors se nem robbanékony tkp. Reinerről jobb videók voltak anno. Mindegy ha Calafat azt mondja fasza akkor ok, 25-ért meg nem nagy tétel.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
kivételesen egyetértünkhehetheoriginal írta: Ja es fassag sztem mogit elengedni, meg mindig az egyetlen centerunk
egy klasszikus center elfért volna a padon, aki ráadásul nem keres sokat, jó karakter stb
- Pad'em
Azt írja 1 évet még marad a Riverben, és hiába ajánlanak többet (pl Man City) érte, a gyerek csak minket akar, ismét.poronty írta: BREAKING: Real Madrid are now negotiating with River Plate to sign Franco Mastantuono for €25M. The signing is very close. @jfelixdiaz
Elvileg 45 millás kivásárlási ára van. Ez a Diaz szerintem elég szar source, de, ha igaz, akkor a Solari-Calafat kettősnek jár a pacsi.
Azért elég jók így az alkupozícióink mostanában
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Megint egy hiányos képességű argentin?poronty írta: BREAKING: Real Madrid are now negotiating with River Plate to sign Franco Mastantuono for €25M. The signing is very close. @jfelixdiaz
Elvileg 45 millás kivásárlási ára van. Ez a Diaz szerintem elég szar source, de, ha igaz, akkor a Solari-Calafat kettősnek jár a pacsi.
Ja es fassag sztem mogit elengedni, meg mindig az egyetlen centerunk
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
BREAKING: Real Madrid are now negotiating with River Plate to sign Franco Mastantuono for €25M. The signing is very close. @jfelixdiaz
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy Joselut cserélünk le egy Mbappe-Endrick kombóra és ha összejön akkor egy Nachot Yoro-ra. Fiatalítunk és erősítünk egyszerre nem csillagászati összegekért. Nálam ha már ez így marad akkor is 9/10. Kroos szituáció az amivel meg semmit nem lehet kezdeni, hozni értelmetlen oda játékost mert sok a kp-s. Szeretjük/szerettük Nachot is és Joselut is, de azért senki nem fog panaszkodni az upgrade után gondolom
De akkor mi történik?MorataMartin írta:
Senki nem kötött bele senkibe, vagy semmibe:) Csupán aggódom, hogy hátul vékonyak leszünk és sajnálom a veteránok távozását.
Lesz még hogy nem nyerünk BLt meg ilyenek.
A mostani évben majd ki kell találni mi lesz az új irány a játék képével.
Én azt látom, hogy a 2025/26os szezonra kéne eljutni egy olyan szintű domináns csapathoz, akik ha felmennek megtosznak mindent és mindenkit is.
Eddig ez nagyon jól alakul, van egy évünk kitalálni a dolgokat és végleg befejezni a generációváltást 2025 nyarán.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az első 3 távozását én is sajnálom, Kroos még a kezdőbe is beférneMorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszak Oké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még
Nacho és Joselu is hasznos csere lenne még 1 évig biztos
Lucas és Modric hosszabítása csak a klubbon múlik, ők maradnak szerintem
pech, hogy pont a fent említettek szerződése jár le, akik azért nem koloncok
bár azokat tavaly nyáron okosan kiszórtuk
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Senki nem kötött bele senkibe, vagy semmibe:) Csupán aggódom, hogy hátul vékonyak leszünk és sajnálom a veteránok távozását.MorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszak Oké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még és attól félek maximum Yoro jön még hátra. Hátul kezdünk vékonynak lenni és "tűnik" el a rutin a csapatból. Alabával és Bellinhgam egy darabig nem lehet majd számolni.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Még nincs is nyitva. De ja már kutyaszar.Eeb-n szereplő ember még nem írt alá, pedig már rég arról vannak hírek, hogy Lucas és Modric is megkapja a szerződést, ingyen jön egy Mbappé mellé a következő brazil sztár Endrick és felpörgött a Yoro üzlet is mindez úgy, hogy nincs is átigazolási ablak és eb+copa is fut párhuzamosan. Soha semmi nem lesz elég jó. Ki kéne még a hírekbe, hogy csak ok legyen a nyarunk?MorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszak Oké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még és attól félek maximum Yoro jön még hátra. Hátul kezdünk vékonynak lenni és "tűnik" el a rutin a csapatból. Alabával és Bellinhgam egy darabig nem lehet majd számolni.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De most lesz egy tininindzsánk, akivel megtörjük ezt az átkotdzsi91 írta:Következő szezonunk úgyis kuka a fekete csíkos nullkupázós hazai mezünk miatt.MorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszak Oké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még és attól félek maximum Yoro jön még hátra. Hátul kezdünk vékonynak lenni és "tűnik" el a rutin a csapatból. Alabával és Bellinhgam egy darabig nem lehet majd számolni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Következő szezonunk úgyis kuka a fekete csíkos nullkupázós hazai mezünk miatt.MorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszak Oké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még és attól félek maximum Yoro jön még hátra. Hátul kezdünk vékonynak lenni és "tűnik" el a rutin a csapatból. Alabával és Bellinhgam egy darabig nem lehet majd számolni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ilyen ez a generációváltásMorataMartin írta: Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszak Oké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még és attól félek maximum Yoro jön még hátra. Hátul kezdünk vékonynak lenni és "tűnik" el a rutin a csapatból. Alabával és Bellinhgam egy darabig nem lehet majd számolni.
Másoknál ilyenkor 4-5 év full homály, mi meg BLeket nyerünk
Átigazolási időszakon aggódunk, azt most igazoltuk le talán a világ legjobb támadóját...
Néha azt érzem túlságosan is jó dolgunk van, azt ilyenkor vicces ezeket olvasni
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nem tetszik egyelőre nekem ez az átigazolási időszak Oké jött bappe ingyen, meg csatlakozik Endricki, de visszavonult Kroos, Nacho és Joselu(?) távozik, Lucas és Modric sem hosszabbított még és attól félek maximum Yoro jön még hátra. Hátul kezdünk vékonynak lenni és "tűnik" el a rutin a csapatból. Alabával és Bellinhgam egy darabig nem lehet majd számolni.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Úgy tűnik Joselu is megy az arabokhoz.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Calafiorin sokat dob, hogy mindenkinek ez a Maldini-Nesta-Cannavaro 2000-es évek olasz védelme vibeja van tőle.
Yoro meg hát... már kiveséztétek hogy néz ki.
Döntsön az, hogy ki a jobb vagy kiben látunk többet a jövőre nézve, nem szépségverseny, ahogy szerencsére Modric vagy Bale esetében sem ezt néztük.
Yoro meg hát... már kiveséztétek hogy néz ki.
Döntsön az, hogy ki a jobb vagy kiben látunk többet a jövőre nézve, nem szépségverseny, ahogy szerencsére Modric vagy Bale esetében sem ezt néztük.
Ha ennyire akarjuk, mások is akarják yorot, olyan szar biztos nem lehet. Egy kicsit lehetne gyorsabb mondjuk, de bízom a vezetőségben, meg azért az sosem rossz, ha egy játékos kevesebb pénzért is inkább minket választ. (mondjuk ez egy kicsit mindig marketing is, nem látjuk a pontos számokat)
Amúgy calafiori kapcsán kicsit jobban figyeltem én is a spanyol meccsen, és azt kell mondanom, hogy szerintem nagyon jó a gyerek. Nem a fizikai adottsagai, hanem fejben nagyon jó, érti a játékot, jól helyezkedik, jó a passzjateka. Ha a juve elviszi, jól fog vele járni.
Jó lesz nekünk a francia is, de szerintem teljesen jogosan kapták fel az olaszt is, komoly védő lesz belőle.
Amúgy calafiori kapcsán kicsit jobban figyeltem én is a spanyol meccsen, és azt kell mondanom, hogy szerintem nagyon jó a gyerek. Nem a fizikai adottsagai, hanem fejben nagyon jó, érti a játékot, jól helyezkedik, jó a passzjateka. Ha a juve elviszi, jól fog vele járni.
Jó lesz nekünk a francia is, de szerintem teljesen jogosan kapták fel az olaszt is, komoly védő lesz belőle.
Szepen alakul a Niggalacticos.realbeckham írta: Varane vibe, 18 éves és tanulhat turelmesen ezt en is így látom, néger. Úgyhogy yoro.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak YT videokat lattam mindkettorol , meg egy szem olasz meccset az ebn felszemmel, telefont nyomkodva.
Így okoskodom, szoval kb lofasz de.
Padme irta vanate t. Hasonlo erzeseim voltak a látottak alapján. Az alkata, agilitasa, ahogy racsuszik az emberre anélkül, hogy szabálytalanul akasztaná. Egyet kivéve. Varane az alakatahoz képest természetellenesen robbanékony volt. Hasonlot sem lattam soha. Yoro lomhabbb nekem. Meg az a kurva bajusz. Ezzel a fejjel, mint valami régi new orleansi utca zenész. Csak ennyi negativ, amugy extranak tűnik.
Varane vibe, 18 éves és tanulhat turelmesen ezt en is így látom, néger. Úgyhogy yoro.
Így okoskodom, szoval kb lofasz de.
Padme irta vanate t. Hasonlo erzeseim voltak a látottak alapján. Az alkata, agilitasa, ahogy racsuszik az emberre anélkül, hogy szabálytalanul akasztaná. Egyet kivéve. Varane az alakatahoz képest természetellenesen robbanékony volt. Hasonlot sem lattam soha. Yoro lomhabbb nekem. Meg az a kurva bajusz. Ezzel a fejjel, mint valami régi new orleansi utca zenész. Csak ennyi negativ, amugy extranak tűnik.
Varane vibe, 18 éves és tanulhat turelmesen ezt en is így látom, néger. Úgyhogy yoro.