HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 25., kedd 12:50
Én maradok tisztelettel. Már csak azért is, mert ez a srác megerdemli. Nacho sosem volt a vilaglegjobb hatvedje, ami jó hír, hogy ő ezzel teljesen tisztában volt és sosem lázította az öltözőt azért, mert többnyire padozott. Nem volt könnyű dolga, Ramos, Varane, Pepe stb CB játékosok konkretan a legjobbak voltak a posztjukon. Nem gondolom, hogy Nacho más csapatban nagyobb karriert futhatott volna be, mármint.... Kell ennél nagyobb karrier, ami ráadásul az abszolút csúcson ér véget a világ legjobb csapatában? Kétlem. Nacho az utolsó éveiben azért rendre elsoszamu csere volt és sokat is jatszott kezdőként, szóval nem tekinthetünk rá olyan személyként, mint aki a padon elvesztegette a legjobb éveit. Voltak hiányosságai, amik biztosan elojottek volna más csapatnal is, szóval én ugy gondolom, hogy a Real Madrid az egyik legjobb dolog ami vele történhetett és ez forditva sincsen másként. A hibái ellenere is végig agilis volt, ha kellett középen, ha kellett a szélen játszott. Képviselte azt, amit egy Real Madrid focistanak kepviselnie kell, én úgy gondolom, hogy ezen öreg játékosok hiányát később fogja majd a csapat is észrevenni. Nagyon ritka a foci világban az, amit egy játékos mint életút igy betud járni, mint amit Nacho is tett... A Real Madridban. Köszönünk mindent Nacho, további sok sikert az életben és HALA MADRID!
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”