Politika
Re: Politika
remelem észhez ternek a demokratak es inditanak helyette barkit merrt csunya vege lesz....
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kene valami korhatar amugy.
Mindketto nevetseges…
Oreg trottyok bazdmeg.
Mindketto nevetseges…
Oreg trottyok bazdmeg.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amúgy nem igaz, hogy abban a nagy országban nincs több értelmes, nem aggastyán, nem demens ember aki Amerika elnöke szeretne lenni...rikko írta:Biden már az előző választáskor is rottyon volt. Azóta elment pár év, gondolom sokkal nem javult a helyzete...hehetheoriginal írta: Nezzetek a mai/tegnapi biden vs trumpot
Biden total rotty
Mondjuk ez is mutatja az amerikai szintet...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
És ezek a választási opciók, gyönyörű.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Biden már az előző választáskor is rottyon volt. Azóta elment pár év, gondolom sokkal nem javult a helyzete...hehetheoriginal írta: Nezzetek a mai/tegnapi biden vs trumpot
Biden total rotty
Mondjuk ez is mutatja az amerikai szintet...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Beépíthetőségről, matematikai fogalmakról és jogkörökről vitázott Kovács Gergely és Pokorni Zoltán
Ez még mindig hihetetlen számomra, hogy egy Magyar Kétfarkú Kutya Párt nevezetű dolog eljutott odáig, hogy egy budapesti kerület polgármestere lesz az elnöke, nem is akármelyiké...
És teljes többségben is lesznek a közgyűlésben...
Teljesen szürreális még mindig
De amit látni a videóban ráfér bőven a váltás ott a vezetésben
Na majd kíváncsi leszek, hogy Toroczkai leporolja majd a kisebbségiverő gúnyáját a haverjaival és mennek majd Turul szobrot védeni
Ez még mindig hihetetlen számomra, hogy egy Magyar Kétfarkú Kutya Párt nevezetű dolog eljutott odáig, hogy egy budapesti kerület polgármestere lesz az elnöke, nem is akármelyiké...
És teljes többségben is lesznek a közgyűlésben...
Teljesen szürreális még mindig
De amit látni a videóban ráfér bőven a váltás ott a vezetésben
Na majd kíváncsi leszek, hogy Toroczkai leporolja majd a kisebbségiverő gúnyáját a haverjaival és mennek majd Turul szobrot védeni
- BlancoMark
Reggel meghallgattam. Ez az ember pszichologiai eset, csak a valasztok tudjak eltakaritani, magatol sosem fogja objektiven felmerni a dolgokat annyira kattant. Remeljuk 2026-ban vege a dalnak.kierkegaard írta:19 perce megy az interjú. hát szóhoz se jutok. A klára fele ennyire se volt kattant az interjúk során. Szóhoz se jutok; D Érdemes meghallgatni. Szerinte a dk a legjobb párt, a legeuropaibb, az embereknek szüksége van rájuk meg hasonló gyalázatos dolgokat mond.ferni írta:
Feri megbolondult
Rónai Egon - Gyurcsány duó az komoly párosítás
https://youtu.be/TjdTJcVKVSw
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jovanazkierkegaard írta:19 perce megy az interjú. hát szóhoz se jutok. A klára fele ennyire se volt kattant az interjúk során. Szóhoz se jutok; D Érdemes meghallgatni. Szerinte a dk a legjobb párt, a legeuropaibb, az embereknek szüksége van rájuk meg hasonló gyalázatos dolgokat mond.ferni írta:
Feri megbolondult
nyomorult alkoholista.
marmint ferenc
thereisonly1ronaldo
-
19 perce megy az interjú. hát szóhoz se jutok. A klára fele ennyire se volt kattant az interjúk során. Szóhoz se jutok; D Érdemes meghallgatni. Szerinte a dk a legjobb párt, a legeuropaibb, az embereknek szüksége van rájuk meg hasonló gyalázatos dolgokat mond.ferni írta:
Feri megbolondult
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
dontott a kuria : nem lesz megismetelt fopolgarmester valasztas
karacsony gergely nem fellebbezett, elfogadta a dontest.
ba dum tss
karacsony gergely nem fellebbezett, elfogadta a dontest.
ba dum tss
Feri megbolondultvazul írta:
https://www.facebook.com/reel/793016499282848
Általában szeretek inkább olyan dolgokhoz hozzászólni amiket csináltam is/valamennyire értem is, bocs hogy ezzel csak ilyen rég foglalkoztam Ha ez azóta megváltozott oké, de kifejthetnéd hogy pontosan hogy is megy és kik azok a jelenlegi stabil szolgáltató cégek akik ilyet csinálnak, esetleg pár példakampányt mikre megy ma.
Mi anno Sony Ericsson mobilokat hypeoltunk hardveres fórumokon Ahogy írtam, nem friss regekkel, és nem 1 reg/fórum hanem 4-5 profil egy helyen, beépülve és ‘beszélgetve’. Hogy megy ma? Amit itt láttunk alább (aki nem látta, egy angol poszt volt arról hogy nem is Putin robbantott) azt én nehezen hiszem el hogy bármi értelme van.
Mi anno Sony Ericsson mobilokat hypeoltunk hardveres fórumokon Ahogy írtam, nem friss regekkel, és nem 1 reg/fórum hanem 4-5 profil egy helyen, beépülve és ‘beszélgetve’. Hogy megy ma? Amit itt láttunk alább (aki nem látta, egy angol poszt volt arról hogy nem is Putin robbantott) azt én nehezen hiszem el hogy bármi értelme van.
Egy diakmunkat hoztal tapasztalatkent. Egy indiai scam ceg sem ugy mukodik, mint amit leirtal, de megis gerilla marketing. A peldad olyan, mintha a kazincbarcikat a real madridhoz hasonlitottad volna.Halfkey írta:Én dolgoztam gerilla marketingben diákmunkásként, az egyrészt nem így működött (fix régi profiljaink voltak, heteket építettük komment előtt. Kb mint Steve dolgozik az Applenak ), másrészt azok a cégek ma nagyrészt rottyon vannak, nemnagyon van rá kereslet mert nincs olyan return of investment 2024-ben mint volt korábban. Szóval meglepne ha ezt ide - angolul - ember írta volna.zsuninnyo írta:
Gerilla marketing. Nem botok hanem emberek es nagyjabol 15-20 eve igy mukodik.
A botok nem gondolkodnak, a botoknak nincs reakcio idejuk sem igenyuk arra, hogy valamit engedjenek nekik. Ha botok lennenek itt, akkor az oldal kihagyott volna. Az egy dolog, milyen technologiat hasznalnak felterkepezesre / regisztraciohoz, posztok megfogalmazasahoz egy masik nyelven. De alapvetoen mindig egy indiai, pakisztani, orosz, magyar paraszt van a sor vegen, aki berakja ide a mondanivalot (a mindiget ertsd jol, olyan helyen, ahova a bot nem jut be egy sima regisztracio es post kuldessel). Ahogyan telefonon sem botokkal beszelgetsz es emailt sem veluk valtasz.
Én dolgoztam gerilla marketingben diákmunkásként, az egyrészt nem így működött (fix régi profiljaink voltak, heteket építettük komment előtt. Kb mint Steve dolgozik az Applenak ), másrészt azok a cégek ma nagyrészt rottyon vannak, nemnagyon van rá kereslet mert nincs olyan return of investment 2024-ben mint volt korábban. Szóval meglepne ha ezt ide - angolul - ember írta volna.zsuninnyo írta:Gerilla marketing. Nem botok hanem emberek es nagyjabol 15-20 eve igy mukodik.Halfkey írta: Fú ezt a spamot kár h töröltétek, szerintem baromi érdekes. Orosz botok figyelik a netet és így tolják a propagandát? wtf.
Gerilla marketing. Nem botok hanem emberek es nagyjabol 15-20 eve igy mukodik.Halfkey írta: Fú ezt a spamot kár h töröltétek, szerintem baromi érdekes. Orosz botok figyelik a netet és így tolják a propagandát? wtf.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jah, eleg ertelmes volt a komment egyebkent, de muszaj volt.Halfkey írta: Fú ezt a spamot kár h töröltétek, szerintem baromi érdekes. Orosz botok figyelik a netet és így tolják a propagandát? wtf.
Marmint ertelmes=normalisan megfogalmazott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Fú ezt a spamot kár h töröltétek, szerintem baromi érdekes. Orosz botok figyelik a netet és így tolják a propagandát? wtf.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
vazul írta: Még egy táncikálós videó. Most tényleg mi ezzel a baj? Nekem tetszik, szerintem tök menő.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... e_tap=true
Vicces lenne ha ez kiverne az embereknel a buztositekot de az hogy horvatban kurvaznak meg kokoznak orbanek azt kb le sem szarta mindenki.
Tolem bulizzon eljen. Persze ne keruljon verekedesbe meg kabszer kozelebe. Ha normalisan tud szorakozni en leszarom. Nem ettol lesz valaki jo vagy rossz politikus.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane