OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Már volt, hogy leírtam, de a gyertyafényes vacsinál nincs jobb... Sok gyertya legyen, csepegjen (nyálas legyen ).... Azt az egy órát ki lehet bírni, ha szereted... Ha meg nem becsüli az ilyen dolgokat csak azt, ha elbaszol rá egy csomó pénzt akkor gondold át ki mellet vagy....
Persze nem mindíg a kajálás meg a gyertya a lényeg, de néha sokat jelent. Névnapokat megoldom mindíg valami egyszerűvel pl.:közösen elmegyünk vásárolni (-.-) és tetszik neki valami akkor azt megkapja névnapjára ... Szülinapra jó még a meglepi buli. Lehívod a régen látott haverokat neki például és csaptok egy nagy bulit...
Persze nem mindíg a kajálás meg a gyertya a lényeg, de néha sokat jelent. Névnapokat megoldom mindíg valami egyszerűvel pl.:közösen elmegyünk vásárolni (-.-) és tetszik neki valami akkor azt megkapja névnapjára ... Szülinapra jó még a meglepi buli. Lehívod a régen látott haverokat neki például és csaptok egy nagy bulit...
- Legkisebbtobi
tegnap semmilyen torrent nem mukodott ncore-on... valoszinuleg karbantartas lehetett..Ferencváros írta:Hello, valaki kérem segítsen.
Van a D: meghajtón egy filmek mappám. Elkezdtem tölteni a Noble családot ncoreról(mindig onnan töltöm), ki is választottam, hogy a filmek mappába töltse. Elkezdi a letöltést, és pirossal mutatja, és nem tölti. Ugyan ez a seedeléssel, nem tölti vissza a filmeket az utorrent, csak piros jelez a nyíl. Ami ennél is nagyobb gáz, hogy eltűnt a filmek mappám 200 filmmel, és felszabadult az összes hely.
A vezérlőpultnál beírtam a keresőbe egy-egy film nevét, és azt mutatja, hogy még mindig ott van a mappába, viszont ha rákattintok, ezt dobja ki:
http://kepfeltoltes.hu/131202/214802117 ... es.hu_.png
Valakinek ötlet?
szerk.: lepörgettem egy rendszer visszaállítást is, visszaállította november 26.ára, de semmi új.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
az én barátnőmnek is 9-én van, remélem nem ugyanaz a személymivel sokan vagytok itt párkapcsolatban, szeretnék egy kis tanácsot, illetve ötletet kérni. 9-én jön a barátnőm születésnapja és fogalmam sincs, mit vegyek vagy mivel lepjem meg. karácsony úgyszintén. szeretnék valami olyat adni, ami nem olyan snassz, mint például egy ékszer. nem is feltétlen tárgyi ajándékra gondolok, de jó ötletem nem nagyon van.
- realmadridfan
Nekem ami legjobban bejött az nem is került semmibe. Megkértem egy cimborámat hogy segítsen egy videó elkészítésében, onnan kezdődött, hogy felkelek, fogmosás, öltözés és megyek a barátnőmhöz(utcán séta, sparban borvásárlás, villamosozás, a végső snitt meg az volt hogy becsengetek hozzá). Tettünk alá zenét, megvágtuk Sony Vegas-sal meg ilyesmi, 1-2 effekt, poén és kész is volt. Ez most így elég hülyén hangzik de a csajok nagyon értékelik az ilyesmit. Összességében néhány óra munka volt vele, de jó móka volt. Elmondása szerint mindig amikor rossz kedve van megnézi A gondom az hogy nekem is jön a karácsony és nehéz ehhez hasonló ötlettel előállni rendszeresen.Marky írta:mivel sokan vagytok itt párkapcsolatban, szeretnék egy kis tanácsot, illetve ötletet kérni. 9-én jön a barátnőm születésnapja és fogalmam sincs, mit vegyek vagy mivel lepjem meg. karácsony úgyszintén. szeretnék valami olyat adni, ami nem olyan snassz, mint például egy ékszer. nem is feltétlen tárgyi ajándékra gondolok, de jó ötletem nem nagyon van.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
mivel sokan vagytok itt párkapcsolatban, szeretnék egy kis tanácsot, illetve ötletet kérni. 9-én jön a barátnőm születésnapja és fogalmam sincs, mit vegyek vagy mivel lepjem meg. karácsony úgyszintén. szeretnék valami olyat adni, ami nem olyan snassz, mint például egy ékszer. nem is feltétlen tárgyi ajándékra gondolok, de jó ötletem nem nagyon van.
- h3x0r
Tegnap delutan megbotlottam valamiben az utcan es majdnem elore is estem. Egy nagyon kicsit fajt a bokam, de 2-3 percen belul elmult. Haza mentem, lefekudtem az agyra es 3-4 oran belul elkezdett elegge fajni. Vettem be gyulladas csokkentot, borogattam hideg vizzel, utana bekotottuk es rivanolos borogatas. Jarni nem nagyon tudok vele. Esetleg mas is jart mar igy? Mit lehet meg vele csinalni?
Nem tudom pontosan mit csinaltal azota, de tegyuk fel van ket particiod: az egyiken az operacios rendszer, programok (legyen C), a masikon a filmek, zenek, kepek, jatekok, stb. (legyen D). Valami letorlodott a D-rol. Ha azota nem masoltal ra semmit, akkor a Recuva nevu programmal az adatok nagy reszet vissza tudod hozni (persze eltart egy darabig). Ha ido kozben mar masoltal valamit a D-re, akkor sanszos, hogy az adatok egy resze elment. Az hogy mit csinaltal a C-n, az nem szamit.Ferencváros írta:Hello, valaki kérem segítsen.
Van a D: meghajtón egy filmek mappám. Elkezdtem tölteni a Noble családot ncoreról(mindig onnan töltöm), ki is választottam, hogy a filmek mappába töltse. Elkezdi a letöltést, és pirossal mutatja, és nem tölti. Ugyan ez a seedeléssel, nem tölti vissza a filmeket az utorrent, csak piros jelez a nyíl. Ami ennél is nagyobb gáz, hogy eltűnt a filmek mappám 200 filmmel, és felszabadult az összes hely.
A vezérlőpultnál beírtam a keresőbe egy-egy film nevét, és azt mutatja, hogy még mindig ott van a mappába, viszont ha rákattintok, ezt dobja ki:
Valakinek ötlet?
szerk.: lepörgettem egy rendszer visszaállítást is, visszaállította november 26.ára, de semmi új.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Hello, valaki kérem segítsen.
Valakinek ötlet?
Valakinek ötlet?
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
18+
http://www.gq.com/women/gq-sexiest-women-2013-photos
Az első helyezett meglepő, de viszont a 2. és a 3... Migiri
http://www.gq.com/women/gq-sexiest-women-2013-photos
Az első helyezett meglepő, de viszont a 2. és a 3... Migiri
"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
http://m.cdn.blog.hu/te/termeszettudoma ... erival.jpg nem tudtam hogy ez még divat manapságGT37 írta: Mondtam már, hogy Faubert-mezem van, a hajam meg olyan, mint van Nistelrooy-é.
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kedves tőled.ziro4vr írta:na jó elég, nem célom a viszonylag korrekt barcást elüldözni innen...bár tartom hogy most is metzelderes madrid-mezben írsz, a fodrásztól meg drenthés hajat kértél mikulásra
Mondtam már, hogy Faubert-mezem van, a hajam meg olyan, mint van Nistelrooy-é.
- ziro4vr
na jó elég, nem célom a viszonylag korrekt barcást elüldözni innen...bár tartom hogy most is metzelderes madrid-mezben írsz, a fodrásztól meg drenthés hajat kértél mikulásraGT37 írta:Erre csak nem szalonképes szavakkal tudnék válaszolni.ziro4vr írta:nem kell csak cseréld le. lehetne mondjuk az idei spurs gólókból egy montázs, csak asszem van minimum méret
Nem illik.
- GT37
Erre csak nem szalonképes szavakkal tudnék válaszolni.ziro4vr írta:nem kell csak cseréld le. lehetne mondjuk az idei spurs gólókból egy montázs, csak asszem van minimum méret
- ziro4vr
nem kell csak cseréld le. lehetne mondjuk az idei spurs gólókból egy montázs, csak asszem van minimum méretGT37 írta:ziro4vr írta:nem tudom már lassan mi a pálya, de kezdem jóképűnek látni az avatarodat
Akkor már nagyon nagy lehet a baj. Hívjam a mentőket, vagy betalálsz egyedül is a kórházba?
Nem illik.
- GT37
ziro4vr írta:nem tudom már lassan mi a pálya, de kezdem jóképűnek látni az avatarodat
Akkor már nagyon nagy lehet a baj. Hívjam a mentőket, vagy betalálsz egyedül is a kórházba?
- ziro4vr
nem tudom már lassan mi a pálya, de kezdem jóképűnek látni az avatarodatGT37 írta:Annál hatásosabbat akkor el sem lehet képzelni valószínűleg.ziro4vr írta:az, jobban hat mint egy spurs meccs
Nekem is adjatok belőle.
Nem illik.
- ziro4vr
az, jobban hat mint egy spurs meccsGT37 írta:Mi folyik itt ma, emberek? Bale-topik, de főleg előtte a Megy a meccs-topik...
RMCF körbeküldte a szörpjét?
Nem illik.