EURO 2024

Archívum

Ki nyeri szerinted az EB-t?

A szavazás 2024. július 15., hétfő 16:28-kor befejeződött.

Anglia
33
37%
Spanyolország
56
63%

Szavazatok száma: 89

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: EURO 2024

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 25., kedd 22:20

Bijol jól nyomja. mindenhová odaér. csíp, rúg, csúszik.
mehet jövőre az Atmába :smile:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 25., kedd 22:19

lecsorgott 1 óra Sakának nem volt értelmes megmozdulása miért nem jöhet helyette a 27 gólos 15 assistos év fiatal játékosa Palmer hátha csinál valamit? vagy a másik oldalra a 12 gólos 10 assistos Gordon? véletlenül lenne sebesség.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. június 25., kedd 22:18

ziro4vr írta: Beli nagyon zombi az első meccs óta.

Azért egy dortmundi Sancho is elférne itt .
Rossz nézni szegényt, állni alig bír a lábain.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. június 25., kedd 22:14

Már én érzem magam kellemetlenül a tv előtt ülve, az angolok helyett.

Színvonaltalan, vállalhatatlan, szar.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. június 25., kedd 22:13

Beli nagyon zombi az első meccs óta.

Azért egy dortmundi Sancho is elférne itt .
Nem illik.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. június 25., kedd 22:13

1madridista írta: szerintem sincs rossz keretuk de tudnek tobb jobbat is mondani (Franciak, nemetek, portugalok (sztem olaszok is csak az olasz bajnoksag sokkal kevesbe felkapott))
Az olaaz keret jobb, mint az angol? :-*
1madridista írta: tchua ert 80at a realnak es en ot jobbnak latom... raadasul rice-ert fontban fizettek...
Igen így van. Csak nem számolod bele az angol felárat. Az angol játékos az angol csapatból az angolba, az 1,5 szeres szorzó. De oké, Tchoumani nyílván jobb nála. Tudsz még rajta kívül 3 vkp-t felsorolni?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 25., kedd 22:11

1madridista írta:
mi lesz ha majd azt is kell? :mrgreen: walker jo blben csak o tudta vinit leradirozni, stonest lattam tobbszor jatszani hat nem tudom... trippier regen lett bajnok es az atma nem a jatekosminosegre epit elsosorban...
én értem de ez nem klubfoci. válogatott léptékben ez több mint elég egy eb címre. a válogatott foci sokkal gyengébb mint a klubfoci.

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 25., kedd 22:06

RaúlCF írta: egy eb szintre teljesen korrekt. nem nagy eresztések de ezek még csak hoki csapatok. Rice persze nem ér 100at. de ott van Trippier csak bajnok lett az Atmával. Walker,Stones City kezdők. de védekezniük se kell.
mi lesz ha majd azt is kell? :mrgreen: walker jo blben csak o tudta vinit leradirozni, stonest lattam tobbszor jatszani hat nem tudom... trippier regen lett bajnok es az atma nem a jatekosminosegre epit elsosorban...

szerintem sincs rossz keretuk de tudnek tobb jobbat is mondani (Franciak, nemetek, portugalok (sztem olaszok is csak az olasz bajnoksag sokkal kevesbe felkapott))
En ugyanezt lattam a franciaknal. Cama beallt, jatszana meg a labdat, de zsiru egy visszapasszt nem tud megcsinalni, utana 1 perccel meg grizmann nem tud atvenni egy labdat. Lemondoan kocogott utana :D

a franciaknal azert vannak biztato jelek, a masodik meccsen elegge lemostak a hollandokat csak nem vt mbappe aki golt lojon...

ha az a kerekkoto rabiot egyszer kikerulne a kezdobol... cama es tchua is sokkal hasznosabb...
Amúgy, a mai árak mellet ér 100at. Nem sok vkp van már, de ő az egyik legjobb. Csak hát kellene mellé egy edző is, aki látja, hogy egyedül nem oldja meg a k.pályás védekezést... Közbe jön Mainoo, az a gyerek csúcs. És még Ricenak is be fog segíteni!
tchua ert 80at a realnak es en ot jobbnak latom... raadasul rice-ert fontban fizettek...

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. június 25., kedd 22:04

RaúlCF írta:Rice persze nem ér 100at
Amúgy, a mai árak mellet ér 100at. Nem sok vkp van már, de ő az egyik legjobb. Csak hát kellene mellé egy edző is, aki látja, hogy egyedül nem oldja meg a k.pályás védekezést... Közbe jön Mainoo, az a gyerek csúcs. És még Ricenak is be fog segíteni!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 25., kedd 21:56

egy eb szintre teljesen korrekt. nem nagy eresztések de ezek még csak hoki csapatok. Rice persze nem ér 100at. de ott van Trippier csak bajnok lett az Atmával. Walker,Stones City kezdők. de védekezniük se kell.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 25., kedd 21:53

RaúlCF írta: Jó keretük van. Az ellenfél Szlovénia. Edzőjük nincs. Nincsenek szélsőik akik hajlandóak lennének futni. Minden lábhoz, állva aztán visszapassz. Gordon más se csinált egész évben csak szarrá futotta a védőket. Mainoo megindul a kp-ról és belép a vonalak közé. Középen Foden és Bellingham is tudna kavarni de nincs kivel és nincsenek is ott. Palmer képes 25-ről Asensiosat akasztani vagy jobbről indulva adja a clutch labdákat amikből csak a Chelsea támadók miatt nem lett több assist.
en nem sok pl-t nezek csak bl meccsek alapjan tudok itelni :mrgreen: de rice nem er 100 milliot es stonest guehit trippiert sem erzem nagy eresztesnek a palyan levok kozul (nem tudom padon levo vedok/kozeppalyasok mit tudnak)

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2024. június 25., kedd 21:52

Yazid írta: Remelem azert jude is télire felveszi a ritmust, mert már fel eve nincs formaban
Az EB után vár rá egy műtét. Utána biztos jobb lesz.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 25., kedd 21:50

RaúlCF írta: Bellingham már sík ideg. Csinálja a Realos elmozgásait de csak az alibi hátrapassz megy. Szar lehet egész évben Ancelotti alatt dolgozni, hogy aztán nyáron agyrákot kapj Southgate alatt. Ezt a Fodent is kiveszed a Pep fociból és hátrapassz Fülöp lesz.
En ugyanezt lattam a franciaknal. Cama beallt, jatszana meg a labdat, de zsiru egy visszapasszt nem tud megcsinalni, utana 1 perccel meg grizmann nem tud atvenni egy labdat. Lemondoan kocogott utana :D

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 25., kedd 21:50

Jó keretük van. Az ellenfél Szlovénia. Edzőjük nincs. Nincsenek szélsőik akik hajlandóak lennének futni. Minden lábhoz, állva aztán visszapassz. Gordon más se csinált egész évben csak szarrá futotta a védőket. Mainoo megindul a kp-ról és belép a vonalak közé. Középen Foden és Bellingham is tudna kavarni de nincs kivel és nincsenek is ott. Palmer képes 25-ről Asensiosat akasztani vagy jobbről indulva adja a clutch labdákat amikből csak a Chelsea támadók miatt nem lett több assist.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 25., kedd 21:50

BlancoMark írta:
RaúlCF írta: Az a vicc, hogy gondolkoznia se kéne mert nála sokkal jobb edzők elé teszik a tervrajzot, hogy kell használni ezeket az embereket. Fodent kiteszi a szélre ahol semmit nem ér, Jude nem kap labdát, Kane már a védővonalban van, Saka egyszer nem fut a védő mögé csak a visszapassz. Borzalmas, hogy egy válogatott szinten kiemelkedő keretből semmit nem képes kihozni.
Vagy csak a PL huszarok megint elhitettek velunk hogy kiemelkedo keret, aztan nemzetkozileg egy kutyakomedia az egesz. :D Mint ahogyan ez tortenik 30-40 eve.
jude sztem jo, bl meccsek alapjan foden is, kane bundesligaban is jo egyeni teljesitmenyt nyujtott... sztem meg saka kiemelkedo a most jatszok kozul meg walker jo iparos, a tobbi a szokasos angol hypeolt fos... gallagher :lol: rice (100 millio font) :lol:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 25., kedd 21:44

RaúlCF írta: Az a vicc, hogy gondolkoznia se kéne mert nála sokkal jobb edzők elé teszik a tervrajzot, hogy kell használni ezeket az embereket. Fodent kiteszi a szélre ahol semmit nem ér, Jude nem kap labdát, Kane már a védővonalban van, Saka egyszer nem fut a védő mögé csak a visszapassz. Borzalmas, hogy egy válogatott szinten kiemelkedő keretből semmit nem képes kihozni.
Vagy csak a PL huszarok megint elhitettek velunk hogy kiemelkedo keret, aztan nemzetkozileg egy kutyakomedia az egesz. :D Mint ahogyan ez tortenik 30-40 eve.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 25., kedd 21:44

Palmert, Mainoot csak azért hozta, hogy ne támadják amiért nem hozta őket. Palmer fosta a gólokat és a clutch passzokat de 0 perc eddig. Csak a kedvencek játszhatnak. Gordon egész évben formában van 0 perc. Ehelyett kp van a szélen aki csak befele megy, a kp-n jhv-et erőltet. Igazi kókler.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 25., kedd 21:42

1madridista írta: ez a gallagher valami nagyon rossz vicc... sorozatban felelotlenul eladott labdak...
Már a név, hogy geleger. Kinyilik a bicska a zsebbe.
Balfasz is. Tinódi haj. Meg nem szeret a kis néger gyerekekkel kezet fogni. Tökéletes southgate alapanyag az ember.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. június 25., kedd 21:42

Yazid írta: Remelem azert jude is télire felveszi a ritmust, mert már fel eve nincs formaban
Yazid... Te vagy a kedvencem! Méghogy pesszimistapeti Kutya fasza hozzád képest :kalapos:

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. június 25., kedd 21:41

BlancoMark írta:
1madridista írta: ez a gallagher valami nagyon rossz vicc... sorozatban felelotlenul eladott labdak...
Palmer meg 0 perccel. :ozil:

A szlovenok nagyon jo kis kulturalt focit tolnak, jobban erzem bennuk a golt.
Luftfejes. Parádé :lol:

Vissza: