Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 2., hétfő 23:50

Hát azért RvP nem lassú és bitang bal lába van... Nálam most Cavani, Ibra, Suárez az elit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 2., hétfő 23:39

rvp nagyon jó kis csatár, ha nem lett volna annyiszor sérült...de egy igazi cunt.... :vivo:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 2., hétfő 23:37

Van Pörszi barátunkról van valami hír, meddig lesz sérült,mikor játszhat már újra?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 2., hétfő 23:17

szerintem az egyik legjobb gyilkos a csatárok közül, mezőnyben ritka nagy nulla, viszont ez kamatostól visszajön a kapu előtt.
16-oson belül kész életveszély.

pedig se nem kifejezetten technikás, se nem cselez kiemelkedően, és nem egy usain bolt, simán csak gólvágó. :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 19:55

i
Wertz írta:Tehát, ha valakinek van egy több meccses góltalansági szériája akkor már nem is jó csatár :lol:
Nem klasszis.Mert itt erről volt szó.De néha nem árt végig olvasni az összes hsz-t,a tisztán látás kedvéért... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Wertz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. december 2., hétfő 19:19

Tehát, ha valakinek van egy több meccses góltalansági szériája akkor már nem is jó csatár :lol:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 13:56

Ha pedig kihagyja, ez van, nincs olyan játékos, aki mindent berúg, 
Azt senki se mondta.Csak ugye van az,mikor néha hibázunk,sokszor meg nem,meg van az a szitu mikor néha berúgjuk,sokszor meg nem...
És RvP-nek volt egy olyan időszaka mikor Cavanival versenyzett gólképtelenségben.Addig én is nagyon jó csatárnak tartottam...most meg azt mondom megjárja.
Érdekes,Benzemat mindenki baszogatta szinte,mikor indiszponált volt,pedig mindenbe jobb mint a holland.Mezőnybe meg pláne.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 2., hétfő 13:51

Egy idoben neztem Arsenal meccseket, legtobbszor rvp mentette meg a s.gguket, hatalmas golokat vert, viszont sokszor olyanokat hagyott ki hogy csak neztem...

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 2., hétfő 13:45

RvP jó kis csatár, ha olyan napja van, kegyetlenül bever minden helyzetet. Ha pedig kihagyja, ez van, nincs olyan játékos, aki mindent berúg, mégiscsak van a pályán egy elenfél kapussal, védőkkel meg minden. RvP mezőnyben picit halvány, és egy ilyen harmatos KP-nál ez nem túl előnyös. Szegény Rooneynak kell kiküszöbölnie ezt a handicapet, néha sikerül is neki, de hát ő is csak ember.
Az angol liga szoros, igzalmas, de nem nevezném erősnek jelenleg. Ahogy hehe írta, idáig az MU-n kívül egyetlen csapat sem tudta tartósan megtartani a formáját legalább két idényben. Talán a Mourinho-féle Chelsea, de az sem volt olyan nagy tett a körülményeket figyelembe véve: MU-ban épült az új csapat (Ronaldo, Rooney, Tevez), Arsenal épp szétesett, Liverpool Benítezzel alig volt tényező a libában. City akkor még sehol sem volt, Tottenham szintén.
legendary jól látja, legnagyobb gond ott is a KP-val van, SAF is inkább a széleket erősítette, a középpályára nem helyezett elég figyelmet. Aztán ha jött egy Bilbao, masszív, harcos KP-val, vagy beállt nálunk Modric, azonnal meg is voltak lőve.
Fellani meg nem gyógyír erre, ahhoz nem elég jó, normál esetben max kiegészítő emberként lehetne rá számítani.
Nagy hiba volt elengedni Pogbat, meg kellett volna neki adni azt a fizut, amit kért. Bár utólag könnyebb okoskodni.
Merci Zizou!

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 13:38

sokkal veszélyesebb csatár nála. Higut nagyjából mindenben veri, de közel sem elit csatár, kicsit tényleg túlértékelt.
Higu olaszországban nen rossz,sőt spanyol bajnokikon se volt annyira szar.A BL-be meg Rvp nem sokkal hatékonyabb.De azért hatékonyabb :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 2., hétfő 13:29

morientes írta:de egyébként kb olyan mint Higuain....kell neki 40 helyzet hogy egyet értékesítsen
Sokkal veszélyesebb csatár nála. Higut nagyjából mindenben veri, de közel sem elit csatár, kicsit tényleg túlértékelt.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 13:26

dannen írta:azért rvp-t nem érdemes lenézni szvsz. a mai csatárok közül az egyik legjobb, nagyon érzi a kaput az az ember, kb. mindenhonnan veszélyes ha hozzá kerül a labda és lövőtávon belül van. jó az a srác, na. az elmúlt években elég jól jött volna nekünk egy ilyen csatár :roll:
Vollt neki egy jó szériája a senalba meg egy közel olyan a manchesterbe...de egyébként kb olyan mint Higuain....kell neki 40 helyzet hogy egyet értékesítsen...valamint nagyon sérülékeny...nem valami jó kombó...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 2., hétfő 12:56

morientes írta:(sztm RvP nem az)
sose volt, sose lesz...néha összejön neki valami a lesgólokon kívül is, de azért nem értem hogy az mu drukkerek miért esnek hasra tőle

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 2., hétfő 12:34

Viszont arra, hogy semmi játékosaik vannak.. oké, de ez nekem így érdemben 8 éves koromban volt szempont, hogy milyen szintű játékosok vannak a keretben :lol: Egy adott életkor után ha az döntő a csapat támogatásánál, hogy mekkora sztárok vannak a csapatban, az rég szánalmas. Most ha nem játszik X klasszis az aktuális csapatomban, akkor nincs létjogosultsága szurkolni nekik? :(OMG...
Szerintem nem arra gondolt hogy akkor most hogy Rooney-n kívül nincs egy valamirevaló futballista a csapatban(sztm RvP nem az),akkor ne szurkolja nekik.Dehogynem.Mi se pártoltunk el a Realtol mikor Gravesenek meg Faubertek,meg Drenthek tébláboltak madridban.Itt csak arról van szó,hogy a MU szurkolókat,(minden bizonnyal téged is),zavarja hogy a világ egyik leghíresebb klubjában szerencsétlen másodrangú playak téblábolnak hétről-hétre...
A faterom bagy manchester szurker volt de biz isten forog a sírjába ha látja azt a szenvedést amit a vörösök előadnak..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 2., hétfő 11:28

De jól jelzi a helyzetet, hogy mi megvettük Fellainit majdnem klubrekordért (ami ugye Berba megvétele, nagyon nagy volumenű átigazolások nálunk nem szoktak lenni), aztán labdát nem tud átvenni, bezzeg a "pótlására" az Evertonnál megvett McCarthy nagyon fasza teljesítményeket hoz le rendszeresen.
pont erről beszélek. akinek van egy kis érzéke, van szeme a focihoz, egyértelműen látja, hogy fellaini egy tohonya, lassú, ügyetlen fószer volt világéletében. nem tudom kik a játékosmegfigyelők a muban, de a pár évvel ezelőtti madridi időket idézi az egész banda.
thiago csak pep miatt ment a bájernbe, kincs lett volna az a gyerek nektek, mint ahogy herrera igenis megért volna annyit, ha nem azt akarjátok látni, amit most, hogy már 10 pont a difi és kanyarba sincs a csapat.

kitérve az angolokra: az aranykorszak neville-jei, bekemje, scholesa, giggse, olyan csak 100 évente jön egyszer. (lásd barca). persze kellett ferguson is kismértékben, de alex sem egy akkora kaliberű edző, akárcsak egy guardiola, őket a játékosaik minősége tette halhatatlanná. ha alex akkora fene nagy edző lett volna, nem csak két béell csöppen le, ráadásul mindkettő szerencsével. hány és hány alkalom volt, hogy szinte fel se készült az ellenfélből ferguson, nyomatta volna a gyenge és ókori 442-t, aztán csodálkozott, hogy egy latinfocis csapat elveri őket többször is. szép dolog a rengeteg bajnoki cím, de az már szinte rutinszerű volt, annyi képtelen és szerencsétlen csapat van ott angliában, hogy hihetetlen (arsenal egy pár év jó időszak után magukat alázzák meg, liverpool évtizedek óta semmi, cselszi meg épp ahogy kijön a lépés a rengeteg igazolásból; a többi csapat meg sehol)
kicsit elkanyarodtam a témától, csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem az edzőn, hanem először a játékosmegfigyelőkön, az igazolásokon múlik minden. ezek az angoljaitok mind a futottak még kategória, ahova 40 évesen vki befér és közel ugyanazt tudja hozni, azt ne nevezzük már komolyan erősítő csapatnak.
egy kézen meg lehet számolni, hogy hány normális - értsd: nemzetközi szinten is fasza - angol játékos van, namost ezek közül egy darab rooney játszik a mu-ban.
az aranygeneráció kiöregedése óta az egész angol ligát a külföldi sztárok húzzák, értem én, hogy szép dolog a hagyomány, de akkor el kell fogadni, hogy szökőévente nyer vmit a csapat. csak sajnos ezt szomorú lenne látni egy mu-tól, mert amúgy nekem a szimpatikusabb északi csapatok közé tartozik (kizárólag a mezszín miatt :D ).
Kép
Kép
Kép

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. december 2., hétfő 10:43

amikor ilyen középszerű angolokra meg fellainifélékre szabtok el raklapnyi euromilliót, akkor ne várjatok mást.

illetve olvastam a nyári átigazolási szezon utáni pár napban, hogy mi ment ott nálatok, hogy herrerát miért nem sikerült megszerezni, illetve egyéb másokat, hát sírva röhögtem a sok szerencsétlenen. nem csoda, hogy kivan a faszuk a mudrukkereknek, ezt a langyos átlagcsapatos angol ligát röhögve kéne nyerni szinte minden évben.
Az angolok vásárlását alapvetően támogatom (és a klub is), elvégre angol a csapat, legyen hű ehhez, akkor is, ha a brit foci jelenleg olyan szinten gáz, hogy rossz belegondolni. Van pár minőségi fiatal brit játékos (amilyen Ramsey, Wilshere, Sturridge, nálunk a védelemben Smalling, Jones vagy Evans egyáltalán nem tehetségtelen, kisebbeknél Shaw, Hughes vagy még páran), de ezeket nagyon nehéz kihalászni. Cleverley például nagyon ígéretesen kezdett, aztán az utóbbi 2-3 évben semmit se lépett előre, sőt, Welbeck szintén, néha nevetnem kell, olyan ügyetlen a tizenhatoson belül.

Az igazolások..igen. Herreráért elvileg sokalltuk a 38 misit (jogos is amúgy), Cescért esély se volt soha, felesleges időpazarlás volt, Thiago valószínűleg nem kellett soha, Strootman se, ami talán a legnagyobb hiba, a végén meg elvileg bejelentkeztünk Khediráért, majdnem elsírtam magam...

De jól jelzi a helyzetet, hogy mi megvettük Fellainit majdnem klubrekordért (ami ugye Berba megvétele, nagyon nagy volumenű átigazolások nálunk nem szoktak lenni), aztán labdát nem tud átvenni, bezzeg a "pótlására" az Evertonnál megvett McCarthy nagyon fasza teljesítményeket hoz le rendszeresen.

Ilyeneken (is) múlik egy csapat sikeressége...

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 2., hétfő 10:18

Amúgy tényleg hatalmas változtatások kellenek csapaton belül, egyáltalán egy komplett középpálya kell, egy rendszer, egy taktika, ami mellett fel lehet építeni egy csapatot, mert ez így nem adja, hogy van pár minőségi ember, a többi max futottak még kategória, semmi játékstílus, elképzelés. Fergie-nél is egy reaktív játék ment, de ott az öregnek hála jöttek az eredmények, de ez a keret jelenleg ennyit tud... Fergie saját bevallása szerint is úgy épített csapatot, hogy legyen minden csapatra válasza, nem pedig egy vonal mentén, egy stílushoz alakítva azt... ez most csúnyán visszaüt.
amikor ilyen középszerű angolokra meg fellainifélékre szabtok el raklapnyi euromilliót, akkor ne várjatok mást.

illetve olvastam a nyári átigazolási szezon utáni pár napban, hogy mi ment ott nálatok, hogy herrerát miért nem sikerült megszerezni, illetve egyéb másokat, hát sírva röhögtem a sok szerencsétlenen. nem csoda, hogy kivan a faszuk a mudrukkereknek, ezt a langyos átlagcsapatos angol ligát röhögve kéne nyerni szinte minden évben.
Kép
Kép
Kép

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. december 2., hétfő 9:15

valamit ott nagyon benéztek, annyira semmi játékosaik vannak (persze akad kivétel), de elég 1 kéz a megszámolásukhoz
Valószínűleg nem a mostani keret és játék miatt szerették meg a Unitedet.

Emellett azért a MU-nál elég szimpatikus lehet sokaknak a hosszútávú gondolkodás, a fiatalok játszatása, a gondolkodásmód, a hagyományok tisztelete és az az akaraterő, amivel rendre az utolsó pillanatban is behúzták a győzelmet. :roll:

Viszont arra, hogy semmi játékosaik vannak.. oké, de ez nekem így érdemben 8 éves koromban volt szempont, hogy milyen szintű játékosok vannak a keretben :lol: Egy adott életkor után ha az döntő a csapat támogatásánál, hogy mekkora sztárok vannak a csapatban, az rég szánalmas. Most ha nem játszik X klasszis az aktuális csapatomban, akkor nincs létjogosultsága szurkolni nekik? :( OMG...

Amúgy tényleg hatalmas változtatások kellenek csapaton belül, egyáltalán egy komplett középpálya kell, egy rendszer, egy taktika, ami mellett fel lehet építeni egy csapatot, mert ez így nem adja, hogy van pár minőségi ember, a többi max futottak még kategória, semmi játékstílus, elképzelés. Fergie-nél is egy reaktív játék ment, de ott az öregnek hála jöttek az eredmények, de ez a keret jelenleg ennyit tud... Fergie saját bevallása szerint is úgy épített csapatot, hogy legyen minden csapatra válasza, nem pedig egy vonal mentén, egy stílushoz alakítva azt... ez most csúnyán visszaüt.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 1., vasárnap 19:28

bármennyire is spanyol foci párti vagyok, nagyon megkedveltem a premier league-t. :)
Érthető.Itt a legkiegyensúlyozottabb a mezőny...5-6 csapat lehet versenyben a bajnoki címért,míg nálunk meg kettő...idén esetleg három de az nagyon necces hogy az atma végig birja...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 1., vasárnap 19:03

talán a liverpool azért lehúzható, mert a két fenevadtól túlságosan is függenek, illetve ugye a spurs sem esélyes, viszont a többiek megnyerhetik.

a mu úgyis odaér mindig a végén a buliba, a chelsea a mai meccshez hasonlóan be fogja darálgatni a meccseket, mikor nagyon kell, az arsenal eddig nagyon magabiztos, míg a city is feljavulhat idegenben, az anyag meg van hozzá.

bármennyire is spanyol foci párti vagyok, nagyon megkedveltem a premier league-t. :)

Vissza: