EURO 2024

Archívum

Ki nyeri szerinted az EB-t?

A szavazás 2024. július 15., hétfő 16:28-kor befejeződött.

Anglia
33
37%
Spanyolország
56
63%

Szavazatok száma: 89

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: EURO 2024

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 27., csütörtök 8:27

Realista24 írta: Nyitva. Ésszel.
mi törpent, miert kellett becsukni a boltot? :lol:
thereisonly1ronaldo

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 27., csütörtök 7:42

rikko írta: Rettentően szinvonaltalan az egész.
Hulla csapatok , nulla hozzáállás...

Egy aprócska észrevétel:

Szerintem nem lenne matek, ha csak a csoportokat sorsolnák ki a rendezvény előtt.
Aztán amint megvan a csoportok végeredménye, akkor egy szünnap és akkor a sorsolás a további párosításokról.
Teljesen megölik ezzel a sportot, az élményt, hogy mindenkinek kötelező jól teljesíteni, nem pedig egy-kèt meccset megnyomni, vagy egyet sem, mert úgyis tovább döcögünk.
Ott lenne az izgi faktor, hogy a csoportkör után ki kivel fogja folytatni a kiesés szakaszt.

Az meg, hogy kiestünk... ennyi volt bennünk, a 3 meccs teljesítménye alapján igazából valóban nem érdemeltünk továbbjutást, bár a teljesítmények alapján sem az angolok, sem a franciák, és még lehetne sorolni, hogy kik nem érdemelték volna meg. Mindegy is, eddig nekem is, úgy unblokk csalódás ez az EB, alig volt 2-3 nézhető, élvezhető meccs, hátha most már mindenki jobban oda fogja tenni magát.. :coffee:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 27., csütörtök 7:38

rikko írta: Rettentően szinvonaltalan az egész.

Egy aprócska észrevétel:

Szerintem nem lenne matek, ha csak a csoportokat sorsolnák ki a rendezvény előtt.
Aztán amint megvan a csoportok végeredménye, akkor egy szünnap és akkor a sorsolás a további párosításokról.
Sok meccset nem lattam, igy a velemenyem nem annyira relevans, de nekem peldalul üde szinfolt az osztrak valogatott, a tegnapi gruz meccs. A magyarok utolso pillanatos gyozelme is felejthetetlen pillanat. Spanyoloktol kevesebbet vartam, igy ehhez kepest "kellemes" meglepetes szamomra a szereplesuk.

A nagyoknak meg most kezdodik a torna majd, ahol az alibivel ki tudnak esni.

Egyebkent R9 mondta pont a napokban, hogy unja a mai focit, inkabb nez 5 ora teniszt, mint egy meccset.

Amugy meg, hajra nemetek. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 27., csütörtök 7:12

Rettentően szinvonaltalan az egész.

Egy aprócska észrevétel:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 27., csütörtök 5:26

Nyitva. Ésszel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2024. június 26., szerda 23:53

Pite86 írta: Idézek egy klasszikust :

„Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Vegyétek élő Dárdai 10 éves könyvét, ahol halálra oltja az ehhez hasonló a közhelyszótárt.

Most mindenki aludjon egyet, reggel folytatjuk.

Pite86
Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 26., szerda 23:50

Remy írta:
miro. írta: Meg kene probalni egyszer csak tovabbjutni,es nem mas csapatok kezebe hagyni a sorsunkat.
1 félidőn kívül nem volt baj ezzel az EB-vel. Kijutottunk csoportelsőként, veretlenül. Nyertünk meccset a csoportkörben és tisztesen helytálltunk a németek ellen.

Rendben volt ez. :agree:
Pont az elsö két mondat miatt nem igaz az utolsó az én szememben. Kinek mi, de ez szerintem minden volt csak tisztes helytállás nem.
Én többet vártam volna a csapattól és itt most nem arra gondolok, hogy 3 meccset kellett volna nyerni és úgy játszani mint a Real Madrid hanem lássam rajtuk, hogy meghalnak a pályán a cimerért és megtesznek mindent a továbbjutásért.
Én ezt csak a Barni sérülése után láttam rajtuk abban az utolsó kb 20 percben.

Idézek egy klasszikust :

„Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 26., szerda 23:35

realbeckham írta: Ez az EB egy Román - Georgia döntőért kiált. Remélem összejön.
En remelem az Osztrakok elmennek a dontoig,eddig szenzaciosan jatszanak.
O rajtuk latszik,hogy mennyire komolyan veszik ezt az eb-t.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. június 26., szerda 23:34

cart írta:
kecsu10 írta:
Igen, de egyik se volt soha egy top liga év játékosa, mint a grúz játékos például. Látszott ma is minden labdaérintéséből, hogy klasszis játékos.
Az első két meccsen semmit nem csinált. Csak ez a portugál C válogatott ellen villogott
Amikor a legjobban kellett, de az első két meccsen is nagyon jó helyen volt nála a labda mindig, és mentálisan, technikai értelemben is valódi vezér volt. Nem azt mondom nyilván, hogy egy hatalmas világklasszis, mert nyilván nem az, de objektíven nézve jobb játékos mint nálunk bárki. De ez önmagában semmit nem jelent, tegnap a fél Real Madrid már bent volt, Desamp meg azt se tudta miről van szó. Összetett játék ez a foci na. Mindegy, nagyon sajnálom, hogy kiestünk, de valahol ez a realitás is.

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 26., szerda 23:33

Ez az EB egy Román - Georgia döntőért kiált. Remélem összejön.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 26., szerda 23:33

Valószínű el lett rontva a felkészülés. Az előző 1.5 évben ilyen Koszovó szintű csapatokkal játszottunk csak. Utána amikor szembe jött valami komolyabb csapat tele lett a gatya.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. június 26., szerda 23:30

Oke hogy svajc erosebb es kikaptunk, nemetek sokkal es kikaptunk, skotokat vertuk ami nyerheto volt hoztuk.
De bennem a 3pont ellenere is van hianyerzet. Es nem azert mert nem jutottunk tovabb, azt nem az angoloknak meg a portugaloknak hanem magunknak koszonhetjuk. Hanem azert mert amit jatekban muveltunkaz kritikan aluli volt. Svajc elleni elso felidot irjatok, de nekem az egesz skot meccs is egy csalodas volt. Egy ki ki meccsen egy skot valogatott ellen ha 60meteren belul kiharcoltunk mezonyben egy faltor mar ment fel mindenki es percek mentek el a szabadrugas elokeszuleteivel mint egy angol harmadosztalyu meccsen. Sajnos rengeteg idom volt es kb az osszes meccset lattam, es ismet csak sajnos de nem voltunk ott a legjobb 16 csapatban, mindegyik tovabbjutonak voltak nalunk sokkal jobb meccsei.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 26., szerda 23:26

kecsu10 írta:
Igen, de egyik se volt soha egy top liga év játékosa, mint a grúz játékos például. Látszott ma is minden labdaérintéséből, hogy klasszis játékos.
Az első két meccsen semmit nem csinált. Csak ez a portugál C válogatott ellen villogott

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 26., szerda 23:22

ferni írta:
tibi18 írta:

Reméljük ez meg csak irónia. Az első két meccs alapján simán Dibusznak adtam volna a harmadikat.
Melyik kapott gólunkról tehetett?
Volt nem egy nagy védése.
Az Orbán féle lökdösődésről nem kellett volna beszélni a németek ellen egy szót se, ha azzal van elfoglalva, ami a dolga és felszedi a labdát, ahelyett, hogy szabálytalanságot mutogat.

A skótok ellen sem volt extra, még csak magabiztos sem, pedig sok lövés nem ment a kapujára.

De egyébként nem volt vele gond, csak azt nem mondanám rá, hogy extra volt.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 26., szerda 23:20

miro. írta: Meg kene probalni egyszer csak tovabbjutni,es nem mas csapatok kezebe hagyni a sorsunkat.
2016 - csoportelsők lettünk
2021 - abból a csoportból a veretes topcsapatok is vértizzadva mentek volna tovább, ha továbbmennek... így is az utolsó pillanatig ott volt a lehetőség, hogy továbbjuthassunk. Német, portugál és franciák ellen.
2024 - Na bumm, nem jött össze. Mik vannak.

1 félidőn kívül nem volt baj ezzel az EB-vel. Kijutottunk csoportelsőként, veretlenül. Nyertünk meccset a csoportkörben és tisztesen helytálltunk a németek ellen.

Rendben volt ez. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 26., szerda 23:19

tibi18 írta:
Egyedül Gulácsi volt végig extra.
Reméljük ez meg csak irónia. Az első két meccs alapján simán Dibusznak adtam volna a harmadikat.
Melyik kapott gólunkról tehetett?
Volt nem egy nagy védése.

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. június 26., szerda 23:18

ferni írta:
kecsu10 írta:

Ez is igaz, mint ahogyan az is, hogy a Grúzoknak van vagy három értelmes játékosa, és mindhárom vezérként állt a csapat élére. A kapus mindent fogott, a csatár gyerek nagyon ügyes, Kvaradona pedig kb tarthatatlan volt. Nekünk nincs ilyen képességű játékosunk sajnos. Tudom, a mi kutyánk kölke Dominik, de Kvaradona azt tette, amit mi Szoboszlaitól vártunk volna. A többiek pedig daráltak ahogy tudtak. Mindegy, menni kell tovább. Engem Sallai játéka lepett meg pozitív értelemben, szerintem magasan a legjobb játékosunk volt.
Igen, ez egy jó gondolat, nálunk meg a PL meg a Bundes huszárok inkább pont húzták vissza a csapatot :lol:

Igen, de egyik se volt soha egy top liga év játékosa, mint a grúz játékos például. Látszott ma is minden labdaérintéséből, hogy klasszis játékos. Nálunk nincs ilyen. Sallai viszont mehetne egy polccal följebb szerintem, benne van kakaó. Svájc ellen lehetett volna keresnivaló, de sajnos nagyon gyenge meccsünk volt.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 26., szerda 23:15

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 26., szerda 23:14

kecsu10 írta:
TheBull6 írta: Elemezgethetjük h ki volt nálunk szarabb, meg miért érdemelnénk meg hogy meglegyen, stb. Közben meg a csehek meg megrohadnak 10 emberrel hogy továbbjussanak.. Bennünk ilyen akarásból ezen a tornán volt kb összesen 10 perc.
Ez is igaz, mint ahogyan az is, hogy a Grúzoknak van vagy három értelmes játékosa, és mindhárom vezérként állt a csapat élére. A kapus mindent fogott, a csatár gyerek nagyon ügyes, Kvaradona pedig kb tarthatatlan volt. Nekünk nincs ilyen képességű játékosunk sajnos. Tudom, a mi kutyánk kölke Dominik, de Kvaradona azt tette, amit mi Szoboszlaitól vártunk volna. A többiek pedig daráltak ahogy tudtak. Mindegy, menni kell tovább. Engem Sallai játéka lepett meg pozitív értelemben, szerintem magasan a legjobb játékosunk volt.
Igen, ez egy jó gondolat, nálunk meg a PL meg a Bundes huszárok inkább pont húzták vissza a csapatot :lol:

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 26., szerda 23:13

Meg kene probalni egyszer csak tovabbjutni,es nem mas csapatok kezebe hagyni a sorsunkat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro. 2024. június 26., szerda 23:17-kor.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Vissza: