EURO 2024
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Re: EURO 2024
Azert le a kalappal azok elott,akik utaljak ezt az eb-t ,leirjak minden meccs utan,hogy mekkora csalodas,de masnap ugyanugy leulnek es nezi,majd folyt.kov.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Igazad van, de akkor lehet azért szidni Őket, meg a franciákat is ide tenni, amilyen beleszarok mentalitással tolják az egész tornát. Kettő gólos hátrányban azt lehetett látni a portugálokon, hogy leszarják. Oké, sima csoportelsők voltak, de elvileg azok játszottak akik nem első számúak, ergó bizonyítani kellett volna. Bizonyították, hogy a padra is kevesek.p.csabi1 írta: Több helyen láttam hogy Protugáliát meg Angliát szidják sokan amiért a magyar válogatott kiesett.
Ezt hogy?
Szerintem inkább a saját házunk táján kellene szétnézni.
Konkrétan a skótok után a legszarabbak voltak a magyarok.
Még a csehek is tegnap hogy mentek 10 emberrel a törökök ellen.
Az idén a pl-ben agyon sztárolt Fodennek volt már jó megmozdulása ezen az eb-n? Irtó gyengék, de főleg fejben, ez meg az edzői stábtól jön. Alkalmatlanok.
Szerintem amúgy a skótok után a lengyelek voltak a leggyengébbek. Az, hogy döntetleneztek a franciákkal nem őket dicséri. Sokan nem értettek velem egyet, de azért Svajc egy jó csapat, az sem lepne meg ha kiejtenék az olaszokat. Én előzetesen pont ezt vártam, maximum a skótok tűntek verhetőnek. Az angolok vagy a románok csoportja a magyarokéhoz képest sokkal simábbnak tűnik. 3 döntetlen elég volt egy továbbjutáshoz úgy, hogy pl a szloven csapat örült ha náluk volt a labda meg eltalálták a kaput 2x egy meccsen. Semmivel sem érzem erősebbnek Őket. Értem a csalódottságot, nyilván lehetne más mentalitással menni, de ez egy ilyen eb, mindenki óvatosan játszik. A törökök megpróbáltak focizni pár percet a portugálok ellen és kaptak egy hármast.
Úgy összességében az eb az ami csalódás, de ez is simán visszavezethető oda, hogy egy hosszú és teli szezon után letolni egy eb-t sokaknak már több, mint amit elbír.
-
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Rossi úr elővette, hogy is írták nekem tegnap... ja igen a közhelyszótártcart írta: Erdekes ez a nyilatkozat, az edzo beratkta a forman kivuli jatekosokat Svajc ellen. Utana meg az a magyarazat a gyenge jatekra hogy a jatekosok forman kivul vannak.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Mondjuk én eleve be sem hívnám azokat, akik nem játszottak a klubjukban. Szalai pl nemtudom játszott 3 meccset összesen tavaly? Azokon is gyenge volt. Nem névre kellene a meghívót küldeni, egy random paksi védő is jobb lett volna. Majd ha visszakerül a klubjában és hozza a régi formáját, akkor kellene meghívni Szalait, mert nyilván a feneri formájával stabil kezdő lenne, de most sehol nincs.hehetheoriginal írta:Csak kérdezem, mert nem tudom, de hogy allapitod meg, hogy forman kivul vannak? Miutan senki se jatszott hetek honapok ota kb.cart írta: Erdekes ez a nyilatkozat, az edzo beratkta a forman kivuli jatekosokat Svajc ellen. Utana meg az a magyarazat a gyenge jatekra hogy a jatekosok forman kivul vannak.
Gyakran pont amugy azzal van elonyben nyaron egy valogatott eb-n vagy vb-n, hogy a pihent, klubszezonban kevesett jatszott jatekosokat jatszatjak...
Ezzel nem az ő nyakába akarom varrni az egészet, csak egy példa, több ilyen játékos is be lett hívva. Nem itt kell önbizalmat verni beléjük, vívják ki a klubjukban, aztán a teljesítményük alapján kerüljenek be a válogatottba.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
En is ugy latom, hogy ez a realitas, de nagyon el vagyok keseredve. Sokkal tobbet vartam az elmult evek teljesitemenye alapjan. Aki szerint jo volt ez, az a szokasos merjunk kicsik lenni hozzaallas, ami ezer eve jellemzi az orszagot. Hogy lehet az, hogy a kornyezo orszagok fossak magukbol a sztarokat a legnepszerubb sportokba (Modric, Djokovic, Doncic, Alaba stb.) nekunk meg van egy szem Szoboszlaink, aki nem is Magyarorszagon nevelkedett es lehet nagy lesz a liverpooli kabat. Azt latom, hogy egy hatalmas seb tatong a magyar labdarugason, amit egyelore egy Rossi nevu sebtapasszal probalunk eltakarni, meg azzal a tomenytelen kozpenzzel amibol egyelore csak a Fradi tudott profitalni.
Több helyen láttam hogy Protugáliát meg Angliát szidják sokan amiért a magyar válogatott kiesett.
Ezt hogy?
Ezt hogy?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
Ahhoz képest, hogy nem találtak cserecsatárt 100 kiló alatt...hehetheoriginal írta:Nem hibatlan nyilvan rossi munkaja, de attol meg elorefele nehogymar a vedok balfaszsaga meg egydimenziossaga miatt legyunk mar szarokJim írta:
így van
Lang és Szalai játékban sem volt, emelett még formán kívül is vannak jó ideje…
náluk bárki jobb lett volna, látszott is mikor nem kezdtek..
Az meg, hogy ezek a legjobb magyar vedok, akiket 10 milliobol ki lehetett valasztani, mar megint egy masik tema....
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Csak kérdezem, mert nem tudom, de hogy allapitod meg, hogy forman kivul vannak? Miutan senki se jatszott hetek honapok ota kb.cart írta: Erdekes ez a nyilatkozat, az edzo beratkta a forman kivuli jatekosokat Svajc ellen. Utana meg az a magyarazat a gyenge jatekra hogy a jatekosok forman kivul vannak.
Gyakran pont amugy azzal van elonyben nyaron egy valogatott eb-n vagy vb-n, hogy a pihent, klubszezonban kevesett jatszott jatekosokat jatszatjak...
thereisonly1ronaldo
Erdekes ez a nyilatkozat, az edzo beratkta a forman kivuli jatekosokat Svajc ellen. Utana meg az a magyarazat a gyenge jatekra hogy a jatekosok forman kivul vannak.
- hehetheoriginal
Nem hibatlan nyilvan rossi munkaja, de attol meg elorefele nehogymar a vedok balfaszsaga meg egydimenziossaga miatt legyunk mar szarokJim írta:így vanferni írta: Felrakott 3 birodalmi lépegetőt KHnak...
Teljesen érthetetlen mit gondolt ott Rossi.
Az meg, hogy ezek a legjobb magyar vedok, akiket 10 milliobol ki lehetett valasztani, mar megint egy masik tema....
thereisonly1ronaldo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Na ez most nagy +1 hehe.hehetheoriginal írta:Ilyen szar focistakkal még mi legyunk felhaborodva, ha nem tetszik neki, hogy miutan kivakarta a gecibol az egesz magyar valogatottat annyi evtized utan, ezutan valaki el akarja küldeniPite86 írta:
Hát ha így van akkor mehet is tovább nyugodtan.
De ugye a rengeteg világsztár jatekosunk mellett rengeteg ultra universe licenszes edzoink is vannak minden szinten, akik aztan jobban tudjak
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
így vanferni írta: Felrakott 3 birodalmi lépegetőt KHnak...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egy baj volt, hogy mindenki többet várt, az elmúlt évek erőn felül teljesítése miatt. A fociba ölt sok pénz miatt lehet elégedetlenkedni meg morogni, de a realitás az kb. ez, amit láttunk az elmúlt 2 hétben.
Felrakott 3 birodalmi lépegetőt KHnak...
- hehetheoriginal
Ez a nem akarom kritizalni a jatekosokat, mindent megtettek....
Bullshit.
Mi volt az az elso felido, mar elnezest?
Mindegy lapozzunk.
Bullshit.
Mi volt az az elso felido, mar elnezest?
Mindegy lapozzunk.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Marco Rossi: "Nem beszéltem senkivel a portugál meccs után, csak a szakmai stáb néhány tagjával osztottunk meg egymással néhány gondolatot az Európa-bajnokságról. A skótok elleni mérkőzés után négy napot kellett várnunk, hogy megtudjuk, mit játszik a többi csapat."
"Nem a mi kezünkben volt a sorsunk. Mindannyian csalódottak vagyunk, hogy így alakult. Az előző Eb-n egy pontra és hét percre voltunk a továbbjutástól, most a gólkülönbség döntött. A lényeg viszont ugyanaz, nem jutottunk tovább a legjobb 16 közé. Ez most mindannyiunknak nehéz, de úgy gondolom előre kell tekintenünk"
"Jelen pillanatban számomra nehéz a jövőre gondolni, rövid és hosszú távon is. Most szükségem van rá, hogy kitisztítsam a fejem és kicsit pihenjek, annyira nagy volt a stressz. Egy percet sem élveztem ebből az Európa-bajnokságból."
"Ennek az oka, hogy nagyon rosszul kezdtünk Svájc ellen. Az első félidő szörnyű volt, de összességében utána felálltunk és azt tettük, amit kell. A németek ellen nem hiszem, hogy tudtunk volna jobban játszani, a skótok ellen sikerrel jártunk, de ez most nem volt elég. Remélem Magyarország ott lehet a következő nagy tornákon, legyen szó világbajnokságról, vagy Eb-ről. De mindenkinek el kell fogadnia, hogyha nem kezdesz jól egy nagy tornán, akkor sokkal nehezebb lesz minden. Ezért kulcsfontosságú az első mérkőzés”
"Nem akarom kritizálni a játékosokat, mindent megtettek. Voltak, akik nem a legjobb formában érkeztek és ez is hozzájárult a kiesésünkhöz. Jó csapatunk van, amely bárki ellen tud nyerni, de csak, ha mindenki 100 százalékos állapotban van"
"Egyetlen pillanatot tudtam igazán élvezni, mikor a bíró lefújta a skót meccset, de ez is csak egy pillanat volt. Mint mondtam, az előző Európa-bajnoksághoz képest, ez az idei sokkal stresszesebb volt, az előzőt jobban élveztem.”
Marco Rossi hangsúlyozta továbbá, hogy egy-egy apróságtól eltekintve, mindent ugyanígy csinálna az Európa-bajnokságon. Emellett beszélt arról is, hogy a jövőre nézve a magyar válogatott fejlődése szempontjából szerinte az lenne a legfontosabb, hogy a játékosok csúcsformában érkezzen egy nagy tornára.
"Nem a mi kezünkben volt a sorsunk. Mindannyian csalódottak vagyunk, hogy így alakult. Az előző Eb-n egy pontra és hét percre voltunk a továbbjutástól, most a gólkülönbség döntött. A lényeg viszont ugyanaz, nem jutottunk tovább a legjobb 16 közé. Ez most mindannyiunknak nehéz, de úgy gondolom előre kell tekintenünk"
"Jelen pillanatban számomra nehéz a jövőre gondolni, rövid és hosszú távon is. Most szükségem van rá, hogy kitisztítsam a fejem és kicsit pihenjek, annyira nagy volt a stressz. Egy percet sem élveztem ebből az Európa-bajnokságból."
"Ennek az oka, hogy nagyon rosszul kezdtünk Svájc ellen. Az első félidő szörnyű volt, de összességében utána felálltunk és azt tettük, amit kell. A németek ellen nem hiszem, hogy tudtunk volna jobban játszani, a skótok ellen sikerrel jártunk, de ez most nem volt elég. Remélem Magyarország ott lehet a következő nagy tornákon, legyen szó világbajnokságról, vagy Eb-ről. De mindenkinek el kell fogadnia, hogyha nem kezdesz jól egy nagy tornán, akkor sokkal nehezebb lesz minden. Ezért kulcsfontosságú az első mérkőzés”
"Nem akarom kritizálni a játékosokat, mindent megtettek. Voltak, akik nem a legjobb formában érkeztek és ez is hozzájárult a kiesésünkhöz. Jó csapatunk van, amely bárki ellen tud nyerni, de csak, ha mindenki 100 százalékos állapotban van"
"Egyetlen pillanatot tudtam igazán élvezni, mikor a bíró lefújta a skót meccset, de ez is csak egy pillanat volt. Mint mondtam, az előző Európa-bajnoksághoz képest, ez az idei sokkal stresszesebb volt, az előzőt jobban élveztem.”
Marco Rossi hangsúlyozta továbbá, hogy egy-egy apróságtól eltekintve, mindent ugyanígy csinálna az Európa-bajnokságon. Emellett beszélt arról is, hogy a jövőre nézve a magyar válogatott fejlődése szempontjából szerinte az lenne a legfontosabb, hogy a játékosok csúcsformában érkezzen egy nagy tornára.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
Ilyen szar focistakkal még mi legyunk felhaborodva, ha nem tetszik neki, hogy miutan kivakarta a gecibol az egesz magyar valogatottat annyi evtized utan, ezutan valaki el akarja küldeniPite86 írta:Hamarabb fog felallni Rossi, minthogy menesszek. Mar igy is sokat celozgat arra, hogy a Magyar szurkolok nem erdemlik meg ot.
De ugye a rengeteg világsztár jatekosunk mellett rengeteg ultra universe licenszes edzoink is vannak minden szinten, akik aztan jobban tudjak
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Hamarabb fog felallni Rossi, minthogy menesszek. Mar igy is sokat celozgat arra, hogy a Magyar szurkolok nem erdemlik meg ot.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kicsit úgy néz ki elfáradt Rossi, pedig a klubfutball még ennél is fárasztóbb, főleg ha elmegy egy olasz középcsapatba ahol jó sűrű a mezőny.
Dárdaira szavaznék de Löw sem rossz ötlet.
Dárdaira szavaznék de Löw sem rossz ötlet.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
L.Miki írta: Nem hinném, hogy felállítják Rossit, mert nagyobb népszerűsége van, mint a játékosoknak. A Vb-nek tuti neki megyünk még vele, a nemzetek ligájában meg egy egészséges Szoboszlaival ismét bizonyíthatnak, hogy nem szálltak el teljesen maguktól. Ha most Rossit elküldik, amit nem hiszek, vagy önmagától menne el, akkor ennek a válogatottnak szerintem kampó. Kicsit olyan Rossi nekünk, mint Ancelotti. A szurkolók imádják, a játékosok szintén.
Tegnap nagyon csalódott voltam, mert lehet többet láttam bele az egészbe, mint ami, ugyanakkor nincs szomorkodni valónk, már annak is örülni lehet, ahogy kijutottunk. 2016 előtt még ez sem adódott meg, több mint 2 évtizedet vártam erre, most már legalább kijutunk, csak valahogy a szerencsénk fogy el, vagy épp az arc nagy, vagy a legjobb játékosunk épp izomfájdalmakkal küzd, nettó 0. Balsors akit régen tép...
Hamarabb fog felallni Rossi, minthogy menesszek. Mar igy is sokat celozgat arra, hogy a Magyar szurkolok nem erdemlik meg ot.