Nekem lenne jobb jeloltem.Santi írta: Mondjuk ilyenek helyett elindíthatnák Terry Crews-t.
Azonnal koltoznek
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 28., péntek 11:32
Nekem lenne jobb jeloltem.Santi írta: Mondjuk ilyenek helyett elindíthatnák Terry Crews-t.
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. június 28., péntek 11:28
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 28., péntek 10:53
Gondolod Trump azt fog csinálni amit akar? Nem a mögötte lévő csapat mondja szépen meg neki,hogy mit és hogy kéne?hehetheoriginal írta: obamaek?
kamala harris lesz az. de az a picsa meg rosszabb.
en abban remenykedem - meg ha a jelek nem is erre utalnak -, hogy trumpot megvalasztjak es utana rendet rak faszkalap putyin haza tajan, es ukrajnaban is.
az izrael-palesztinre nem tudom mi a megoldas sulyos nepirtasok nelkul, szoval arra nem tudom mit lep vagy nem lepne az usa.
feltetlen azt sem ertem hatranynak, ha az usa kilep a natobol es ugymond magara hagyja europat, ideje az oreg kontinensnek vegre osszeszednie magat, tokeletes alkalom lenne, ha kenyszeritenek ra.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. június 28., péntek 10:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 28., péntek 9:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 28., péntek 9:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 28., péntek 9:33
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. június 28., péntek 9:29
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 28., péntek 8:59
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 28., péntek 8:30
Biden egy szoftverhibás alienhehetheoriginal írta: Nezzetek a mai/tegnapi biden vs trumpot
Biden total rotty
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 28., péntek 8:21
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 28., péntek 8:18
Amikor egy politikai "vitában" a golfozásról vitatkoznak, hogy ki a jobb benne, ad némi gyanakvásra okot, hogy érünk a pusztulásra...Anthony írta:Nincs már egy kicsit késő ehhez? USA-ban nehéz felépíteni egy jelöltet, sok-sok pénz és idő kell hozzá.gutihaz14 írta: remelem észhez ternek a demokratak es inditanak helyette barkit merrt csunya vege lesz....
A jelenlegi globális helyzetben kurva félelmetes gondolat hogy Trump nyerje a választásokat.
De ezen kívül is nevetséges hogy egy 78 és egy 81 éves tata "harcol" az elnöki székért...pontosan megmutatja a jelenlegi állapotokat a világban. Hogy engedhette a két párt hogy idáig fajuljon a helyzet az érthetetlen...
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 28., péntek 8:16
Meg nem is hivatalos jelolt, szoval nincs keso hozza.Anthony írta:
Nincs már egy kicsit késő ehhez? USA-ban nehéz felépíteni egy jelöltet, sok-sok pénz és idő kell hozzá.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. június 28., péntek 8:14
Nincs már egy kicsit késő ehhez? USA-ban nehéz felépíteni egy jelöltet, sok-sok pénz és idő kell hozzá.gutihaz14 írta: remelem észhez ternek a demokratak es inditanak helyette barkit merrt csunya vege lesz....
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 28., péntek 8:11
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 28., péntek 8:09
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. június 28., péntek 7:52
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 28., péntek 7:52
Amúgy nem igaz, hogy abban a nagy országban nincs több értelmes, nem aggastyán, nem demens ember aki Amerika elnöke szeretne lenni...rikko írta:Biden már az előző választáskor is rottyon volt. Azóta elment pár év, gondolom sokkal nem javult a helyzete...hehetheoriginal írta: Nezzetek a mai/tegnapi biden vs trumpot
Biden total rotty
Mondjuk ez is mutatja az amerikai szintet...
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 28., péntek 7:38
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 28., péntek 7:07
Biden már az előző választáskor is rottyon volt. Azóta elment pár év, gondolom sokkal nem javult a helyzete...hehetheoriginal írta: Nezzetek a mai/tegnapi biden vs trumpot
Biden total rotty
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem