Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
Ha mar igeretek: trump bemondta, hogy megoldja az oroszukran bulit meg januar vege elott.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nekem lenne jobb jeloltem.Santi írta: Mondjuk ilyenek helyett elindíthatnák Terry Crews-t.
Azonnal koltoznek
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Mondjuk ilyenek helyett elindíthatnák Terry Crews-t.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Gondolod Trump azt fog csinálni amit akar? Nem a mögötte lévő csapat mondja szépen meg neki,hogy mit és hogy kéne?hehetheoriginal írta: obamaek?
kamala harris lesz az. de az a picsa meg rosszabb.
en abban remenykedem - meg ha a jelek nem is erre utalnak -, hogy trumpot megvalasztjak es utana rendet rak faszkalap putyin haza tajan, es ukrajnaban is.
az izrael-palesztinre nem tudom mi a megoldas sulyos nepirtasok nelkul, szoval arra nem tudom mit lep vagy nem lepne az usa.
feltetlen azt sem ertem hatranynak, ha az usa kilep a natobol es ugymond magara hagyja europat, ideje az oreg kontinensnek vegre osszeszednie magat, tokeletes alkalom lenne, ha kenyszeritenek ra.
Még egyszer valahol olvastam is,hogy az ilyen konkrétabb,szakmai kérdésekben teljesen leszarták ő véleményét a tisztségviselők.
Úgyis mögötte megy a nagy meló,Ő meg kiáll és elmondja,amit mondanak neki..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://444.hu/2024/06/28/csucsra-nott- ... z-orszagot
35.000-en költöztek el Orbán Viktor illiberális demokráciájából a tavaly.
Pár hete voltunk Szlovákiában és Csehországban nyaralni, ennek apropóján megnéztem a statisztikákat. Mind a két ország népessége enyhe növekedésben van 1990 óta, Magyarország közben legalább 1 millió lakos vesztett úgy, hogy rengeteg utánpótlás érkezett a határon túli magyarok révén. De közben ugye Erdélyben is lassan alig vagyunk 1 millióan, a Kárpátaljai magyarság lassan megszűnik, éljen a kettős állampolgárság ugye.
Érdekes, hogy a szomszéd országokból nem kellett elvándorolni, nem tudom milyen "családbarát" kormányok vannak ott, de gyarapodnak, szaporodnak. Ez ilyen komolyabb (mondjuk 50 éves távlatban) hatalmas problémákat vetít előre, de persze már most is nagyon nagy gondok vannak az országban.
Vajon mikor ébred fel a nép?
Ezt már ki akartam írni magamból, és most szembejött ez a cikk, aztán lehet visszakanyarodni USA-hoz
Michelle Obama nem lenne hülyeség, lenne esélye Trump ellen. Ez a Kamala Harris a beiktatása óta mintha nem is létezne, legalábbis itt Európában sokat nem hallottunk róla.
35.000-en költöztek el Orbán Viktor illiberális demokráciájából a tavaly.
Pár hete voltunk Szlovákiában és Csehországban nyaralni, ennek apropóján megnéztem a statisztikákat. Mind a két ország népessége enyhe növekedésben van 1990 óta, Magyarország közben legalább 1 millió lakos vesztett úgy, hogy rengeteg utánpótlás érkezett a határon túli magyarok révén. De közben ugye Erdélyben is lassan alig vagyunk 1 millióan, a Kárpátaljai magyarság lassan megszűnik, éljen a kettős állampolgárság ugye.
Érdekes, hogy a szomszéd országokból nem kellett elvándorolni, nem tudom milyen "családbarát" kormányok vannak ott, de gyarapodnak, szaporodnak. Ez ilyen komolyabb (mondjuk 50 éves távlatban) hatalmas problémákat vetít előre, de persze már most is nagyon nagy gondok vannak az országban.
Vajon mikor ébred fel a nép?
Ezt már ki akartam írni magamból, és most szembejött ez a cikk, aztán lehet visszakanyarodni USA-hoz
Michelle Obama nem lenne hülyeség, lenne esélye Trump ellen. Ez a Kamala Harris a beiktatása óta mintha nem is létezne, legalábbis itt Európában sokat nem hallottunk róla.
- hehetheoriginal
mondjuk az nagy huzas lenne demokratak reszerol, elso noi elnok, plusz ninja is, ez mar pont eleg is barmilyen poziciohoz manapsag plusz a hatszel, hogy obamat sokan szerettek - meg ha rakas szar is volt a tevekenysege.
de ugyanigy a ziccer ott van a republikanusok oldalan is, hogy itt utolso pillanatokban fejetlenul azt se tudja a masik oldal, hogy mit csinalnak, "ad-hoc" cserelgetik a jelolteket es komolytalankodnak.
de milliard dollaros iparag ez, ugyis mindig a hatterben dolnek el ezek a dolgok, kinek eri meg jobban, ki az erosebb kutya
de ugyanigy a ziccer ott van a republikanusok oldalan is, hogy itt utolso pillanatokban fejetlenul azt se tudja a masik oldal, hogy mit csinalnak, "ad-hoc" cserelgetik a jelolteket es komolytalankodnak.
de milliard dollaros iparag ez, ugyis mindig a hatterben dolnek el ezek a dolgok, kinek eri meg jobban, ki az erosebb kutya
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Michelle Obama van tarsolyban ha Biden bukja a vitát, ami megtörtént. Úgyhogy lassan akkor elő kell állni vele.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
obamaek?
en abban remenykedem - meg ha a jelek nem is erre utalnak -, hogy trumpot megvalasztjak es utana rendet rak faszkalap putyin haza tajan, es ukrajnaban is.
az izrael-palesztinre nem tudom mi a megoldas sulyos nepirtasok nelkul, szoval arra nem tudom mit lep vagy nem lepne az usa.
feltetlen azt sem ertem hatranynak, ha az usa kilep a natobol es ugymond magara hagyja europat, ideje az oreg kontinensnek vegre osszeszednie magat, tokeletes alkalom lenne, ha kenyszeritenek ra.
thereisonly1ronaldo
- nzooli93
En semmit nem konyitok az Usa politikához,de választás előtt olyasmiket olvastam sok helyen(nem tudom mennyire valid, vagy csak szokásos elmélet),hogy direkt hagyjak Bident lebogni,hogy letudjak valtani, mert elvileg az alelnök tán az Obama felesége,akit imád a nép, és Októberig tudnának vele még kampányolni,meg mivel mar régóta ismerik,nem szükséges nagyon felépíteni se,es igy Obamaek visszakerulnenek a nyeregbe.
- hehetheoriginal
olvasom, hogy a demokratak most biden produkcioja utan panikolnak
de nem ertem, eddig nem beszeltek / probaltak beszelni vele?
vagy nem tudtak, nem lattak, nem erdekelte oket, hogy mennyire eletkeptelen a figura?
mar - köszi viktor - a maslow piramis legaljan van az ember, az alapveto etel- es levegobevitel a legfobb napi problemaja, kb levelibeka szint a ficko, nemhogy a foldgolyo legerosebb orszaganak az elso embere
de nem ertem, eddig nem beszeltek / probaltak beszelni vele?
vagy nem tudtak, nem lattak, nem erdekelte oket, hogy mennyire eletkeptelen a figura?
mar - köszi viktor - a maslow piramis legaljan van az ember, az alapveto etel- es levegobevitel a legfobb napi problemaja, kb levelibeka szint a ficko, nemhogy a foldgolyo legerosebb orszaganak az elso embere
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Biden egy szoftverhibás alienhehetheoriginal írta: Nezzetek a mai/tegnapi biden vs trumpot
Biden total rotty
olyan szinten el van csúszva néha a valóságtól, mint rájzen
az ilyen arcokat, mint Biden és Trump csak turistaként szabadna beengedni a fehérházba, akkor is csak gondozói felügyelettel
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
Kinek mi a fontos
Amugy egyenes uton vagyunk a 3. vh fele, es most nem a megafon beszel belolem.
Amugy egyenes uton vagyunk a 3. vh fele, es most nem a megafon beszel belolem.
thereisonly1ronaldo
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amikor egy politikai "vitában" a golfozásról vitatkoznak, hogy ki a jobb benne, ad némi gyanakvásra okot, hogy érünk a pusztulásra...Anthony írta:Nincs már egy kicsit késő ehhez? USA-ban nehéz felépíteni egy jelöltet, sok-sok pénz és idő kell hozzá.gutihaz14 írta: remelem észhez ternek a demokratak es inditanak helyette barkit merrt csunya vege lesz....
A jelenlegi globális helyzetben kurva félelmetes gondolat hogy Trump nyerje a választásokat.
De ezen kívül is nevetséges hogy egy 78 és egy 81 éves tata "harcol" az elnöki székért...pontosan megmutatja a jelenlegi állapotokat a világban. Hogy engedhette a két párt hogy idáig fajuljon a helyzet az érthetetlen...
Meg nem is hivatalos jelolt, szoval nincs keso hozza.Anthony írta:
Nincs már egy kicsit késő ehhez? USA-ban nehéz felépíteni egy jelöltet, sok-sok pénz és idő kell hozzá.
Ettol fuggetlenul en az agyam eldobom, hogy ez a valasztasi lehetoseg
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nincs már egy kicsit késő ehhez? USA-ban nehéz felépíteni egy jelöltet, sok-sok pénz és idő kell hozzá.gutihaz14 írta: remelem észhez ternek a demokratak es inditanak helyette barkit merrt csunya vege lesz....
A jelenlegi globális helyzetben kurva félelmetes gondolat hogy Trump nyerje a választásokat.
De ezen kívül is nevetséges hogy egy 78 és egy 81 éves tata "harcol" az elnöki székért...pontosan megmutatja a jelenlegi állapotokat a világban. Hogy engedhette a két párt hogy idáig fajuljon a helyzet az érthetetlen...
Inkább az az elgondolkodtató, hogy a demokratáknál milyen szerepe van az elnöknek. Mert hogy nem Biden irányítja az országot, az biztos.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
remelem észhez ternek a demokratak es inditanak helyette barkit merrt csunya vege lesz....
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kene valami korhatar amugy.
Mindketto nevetseges…
Oreg trottyok bazdmeg.
Mindketto nevetseges…
Oreg trottyok bazdmeg.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amúgy nem igaz, hogy abban a nagy országban nincs több értelmes, nem aggastyán, nem demens ember aki Amerika elnöke szeretne lenni...rikko írta:Biden már az előző választáskor is rottyon volt. Azóta elment pár év, gondolom sokkal nem javult a helyzete...hehetheoriginal írta: Nezzetek a mai/tegnapi biden vs trumpot
Biden total rotty
Mondjuk ez is mutatja az amerikai szintet...