Egyéb sportok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Egyéb sportok
Na, erre kíváncsi vagyok mi volt ott Remconak, mert így is elverte a mezőnyt.
Egyébként csak összejött tegnapelőtt Cavnek
Egyébként csak összejött tegnapelőtt Cavnek
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pogi a giron semmit nem sporolt el, tobben is megjegyeztek, hogy ez hiba, de tudjuk milyen.Anthony írta: Hosszú lesz ez még. Nagyon komoly ez a Vingegard gyerek, de azért kijöhet a végére hogy nem tudott rendesen felkészülni a sérülés miatt, ahogy tavaly Poginál is kijött.
Igaz Pogi lenyomott egy Tour of Italy-t, ami érdekes mert ott nem nagyon volt ellenfele. Egyrész a fáradtság is visszaüthet, másrészt az is hogy ott megszokta hogy könnyedén nyer, nem késztette senki komolyabb csatára.
Tegnap azert szerintem a nagyok kozul nem mentek meg maxot. Kedden nem varok nagy harcot, de azert megnezhetjuk, hogy az uae tenyleg mennyire eros, es Jonas mennyire tud hosszabb tavon erot kifejteni felfele. Szerintem nem alakul ki kulonbseg meg kedden es ha a 7. Szakaszon, az idofutamon azonos idovel kezdenek, lehet meg ad is. Ha evenepoel eljut addig azonos idovel valahogy ott akar asargat is atveheti
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hosszú lesz ez még. Nagyon komoly ez a Vingegard gyerek, de azért kijöhet a végére hogy nem tudott rendesen felkészülni a sérülés miatt, ahogy tavaly Poginál is kijött.
Igaz Pogi lenyomott egy Tour of Italy-t, ami érdekes mert ott nem nagyon volt ellenfele. Egyrész a fáradtság is visszaüthet, másrészt az is hogy ott megszokta hogy könnyedén nyer, nem késztette senki komolyabb csatára.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Beütött a meleg és Pogi instant szenved.Anthony írta: Pogacarnak lehet idén sem lesz Tour de France győzelem. Legalábbis Vingegaard simán tartotta vele a lépést ma. A többi "esélyes" mind kapott.
Remélem jó kis menet lesz!
Ez a Michael Smith - Humphries duó nem volt túl fair a többi válogatottal szemben...
- wZoLee7
Hmmm...Épp tekerni voltam én is most nézem vissza. Kicsit felemás érzéseim vannak. Bennem is egyből felmerül, hogy ezt, hogy? Az embernek sérült a tüdeje, valamit nagyon tudnak. Azt vártam, hogy az elején nem megy majd annyira, de utána felveszi a ritmust. Innentől a kérdés majd az, hogy a hosszú hegyeken mi történik. Aggasztó, hogy a többiek megint sehol sincsenek.Anthony írta: Pogacarnak lehet idén sem lesz Tour de France győzelem. Legalábbis Vingegaard simán tartotta vele a lépést ma. A többi "esélyes" mind kapott.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Pogacarnak lehet idén sem lesz Tour de France győzelem. Legalábbis Vingegaard simán tartotta vele a lépést ma. A többi "esélyes" mind kapott.
Micsoda objektivitas a magyar dartsosokkal szemben, bezzek a dugvanyozo aranylabuakat ha valaki igy leirja akkor az kapja az ivet, pedig azok abbol elnek.
'shutterisland írta:miert, darts meccset hogyan lehet meg elbukni azon kivul, hogy "fejben" megy el ?Persze nyilván igazad van nagyon gyenge volt ez a teljesítmény, de abszolút látszott hogy fejben nem volt ez meg
Rendes meccstempóban ahol ketten dobáltok általában annyira nem fárasztó, van időd megpihenni, de ha egyedül beállsz a tábla elé darálni hamar elkezd az embernek fájni a karja/válla stb ha nincs hozzászokva.
A legmagasabb szinten ez már tényleg inkább csak fejben dől el.
Ők nagyon sok órát edzenek egy nap, egy meccs jóval kevesebb.
Azért itt magyar szinten még fizikális korlátok vannak, de ez érthető mindenkire, akik nincsenek ott a legjobbak közt.
Nagyon nehéz ezt elérni, hogy képes legyél mindig ugyanúgy beállni, mindig pl szembe a táblával pont ugyanott vagy arrébb ha valaki szélről dob, lábfejed ugyanolyan szögben legyen a dobólécnél, ugyanúgy, ugyanott megfognod a nyilat, ugyanabban a szögben előredőlni picit, ugyanolyan magasban tartani a könyököd stb stb.
Itt már fizikálisan is tökéletesre kell ezt csiszolni, de ha meg van akkor már fejben dől el, de hát itt még nem nagyon tart senki a magyarok között, de szerencsére lehet látni, hogy mennyi ember jutott el már erre a szintre az évek alatt és mennyire erős az élmezőny.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
miert, darts meccset hogyan lehet meg elbukni azon kivul, hogy "fejben" megy el ?Persze nyilván igazad van nagyon gyenge volt ez a teljesítmény, de abszolút látszott hogy fejben nem volt ez meg
Persze nyilván igazad van nagyon gyenge volt ez a teljesítmény, de abszolút látszott hogy fejben nem volt ez meg( legalább is a mi szintünkön). És látod mekkora fej játék "is" ez (Ausztrálok). Szóval sajnáltam hogy ilyen negatívan írsz róluk.
Tudom hogy nem profik meg nagyon nehéz dolguk van azoknak a darts játékosoknak, akik be akarnak törni a legjobbak közé, tényleg szinte lehetetlen ez tőke nélkül, meg a mezőny is erős, de attól ez még 4 nevetségesen rossz meccsnyíl volt ha tetszik ha nem.
Nem az volt a baj, hogy nem lett megdobva, megesik, ma egy Whitlock+Heta duó olyanokat művelt hogy a fejemet fogtam az utolsó legekben és ki is estek, de ahogy a videó alatt írják:
Nem az volt a baj, hogy nem lett megdobva, megesik, ma egy Whitlock+Heta duó olyanokat művelt hogy a fejemet fogtam az utolsó legekben és ki is estek, de ahogy a videó alatt írják:
Értem hogy nyomás meg minden, de ez azért durva volt.Hungary with some of the worst match darts I've seen in a long time
Hát hallod nekik sokkal nehezebb dolguk van mint focistáinknak, főleg hogy ők nem profik. Ők nem ezzel keresik a kenyerüket. Szégyeld magad ezért a hozzászólásért.ferni írta:?szotyi írta: Frankfurtban World Cup of Darts. kikaptunk egyszer, de ha a lengyeleket verjük két leggel akkor továbbjutunk, nyilván nem mi vagyunk az esélyesek. De tisztelet a fiúknak a teljesítményükért.
Döntő legben olyan messzire dobálták a kiszállókat/meccsnyilakat, mintha tegnap kezdtek volna dartsozni.
Nevetséges volt...
https://x.com/OfficialPDC/status/1806669034902942160
https://open.spotify.com/episode/1EMStS ... e953174278
Hallgasd meg ezt ha szeretnél képbe kerülni.
?szotyi írta: Frankfurtban World Cup of Darts. kikaptunk egyszer, de ha a lengyeleket verjük két leggel akkor továbbjutunk, nyilván nem mi vagyunk az esélyesek. De tisztelet a fiúknak a teljesítményükért.
Döntő legben olyan messzire dobálták a kiszállókat/meccsnyilakat, mintha tegnap kezdtek volna dartsozni.
Nevetséges volt...
https://x.com/OfficialPDC/status/1806669034902942160
Frankfurtban World Cup of Darts. kikaptunk egyszer, de ha a lengyeleket verjük két leggel akkor továbbjutunk, nyilván nem mi vagyunk az esélyesek. De tisztelet a fiúknak a teljesítményükért.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mostanában elkezdtem nézegetni ufc meccseket, nagy része kimaradt nekem eddig, én anno K1-et, meg bunyót néztem, még a Roy Jones érában..
Durva, hogy ezekkel a dagesztáni srácokkal mennyire nem tudnak mit kezdeni..
UFC 302: Islam Makhachev vs Dustin Poirier Highlights
Ez volt a legutóbbi, Poirier azért szépen helytállt, de a végén csak bealudt volna, ha nem kopogja le..
Ennek az Islamnak érdemes megnézni a nyilatkozatait, szakadok rajta, baromi nagy arc.
Mondják neki, Dustin Poirier fekete öves jitsus broo, fekete öves..??, ki adta neki..??
Aki még nagyon beteg, ez a Jon Jones, nem tudom, hogy ő aktív-e még, vagy lecsukták épp.. Na de ott brutál mi tudás párosult ahhoz a fizikumhoz..
Jon Jones vs Ngannou meccs az miért nem volt még soha?
Durva, hogy ezekkel a dagesztáni srácokkal mennyire nem tudnak mit kezdeni..
UFC 302: Islam Makhachev vs Dustin Poirier Highlights
Ez volt a legutóbbi, Poirier azért szépen helytállt, de a végén csak bealudt volna, ha nem kopogja le..
Ennek az Islamnak érdemes megnézni a nyilatkozatait, szakadok rajta, baromi nagy arc.
Mondják neki, Dustin Poirier fekete öves jitsus broo, fekete öves..??, ki adta neki..??
Aki még nagyon beteg, ez a Jon Jones, nem tudom, hogy ő aktív-e még, vagy lecsukták épp.. Na de ott brutál mi tudás párosult ahhoz a fizikumhoz..
Jon Jones vs Ngannou meccs az miért nem volt még soha?
- wZoLee7
Szóval akkor a kettő testvér fog egymással "bunyózni". Hát én még azon sem lepődnék ha eleve ez lett volna a terv és az öregnek csak marketing szerepe lenne. Boxolt amúgy valaha a beugró tesó? Olyan szinten csúfot űznek ebből a sportból már
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Osszeesett par napja, gondolom most vizsgaljak mivan'shutterisland írta:na tessek, el is halasztjak ismeretlen idopontra, tyson eü allapota miatt.hehetheoriginal írta: en csak remelem hogy oreg mike maradando problema nelkul megussza...
nem tudom egyaltalan meg kene e nezni ezt..
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na tessek, el is halasztjak ismeretlen idopontra, tyson eü allapota miatt.hehetheoriginal írta: en csak remelem hogy oreg mike maradando problema nelkul megussza...
nem tudom egyaltalan meg kene e nezni ezt..